• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
من اولین نفرم که از میدون **** میام پس. چهارشنبه ساعت 4 ما رفتنی شدیم.
من نمیدونم این کاری که 10 دقیقه وقت میگیره حتما باید 6 صبح انجام بدن؟ خوب میگفتن ساعته 12 بیاید.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
خدمت از 92/1/1 24 ماه میشود
منبع : ماهنامه سرباز انتشارات ارتش:crying::crying:
نصیحت برادرانه بیخیاله خدمت نیایین خدمت اگه بیایین نمیتونین تا 24 ماه بکشین فراری میشید ارزش نداره جوانیتون همین 2 ساله خرابش نکنین

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
نصیحت برادرانه بیخیاله خدمت نیایین خدمت اگه بیایین نمیتونین تا 24 ماه بکشین فراری میشید ارزش نداره جوانیتون همین 2 ساله خرابش نکنین

جدی؟؟؟؟ ما که خلاص شدیم رفت. ولی اگه واقعیت داشته باشه برا اونایی که نرفتن خیلی ناجوره که

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اگه قوطی دستمال کاغذی ببری میتونی توی قوطی جاساز کنی موبایل رو ولی ارزش نداره اونقدر آنتن داخل آسایشگاه پیدا میشه که نمیتونی ازش استفاده کنی

قضیه آنتن شدیدا تایید میشه

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080

برای اونایی که دفترچه رو قبل از این تاریخ ارسال کردن چقدره ؟ یا فرقی نمی کنه تمام کسانی که سال 92 اعزام بشن 24 ماهه ؟
برای مدرک لیسانس چقدر کم می کنن ؟

amirjigar

Registered User
لایک‌ها
1
برای اونایی که دفترچه رو قبل از این تاریخ ارسال کردن چقدره ؟ یا فرقی نمی کنه تمام کسانی که سال 92 اعزام بشن 24 ماهه ؟

دوست عزیز چیزی ابلاغ نشده ولی احتمال افزایش خدمت وجود داره اگه سایت Police.ir نوشت که خدمت افزایش یافت یعنی افزایش یافت اگه هم نزد که هیچی!!! ملاک هم سال اعزام هست.
هیچی کم نمیشه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

الان دیگه نسبت به تاریخ اعزام حساب میکنن، اگه 10 سال پیش هم دفترچه رو بفرستید ولی اعزامتون توی سال 92 باشه میشه 24 ماه (البته هنوز قطعی نشده).
کسری های تحصیلی هم به طور کامل برداشته شده.

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام .
امروز رفتم برای سرباز معلمی ثبت نام کردم گفتن که باهاتون تماس می گیریم بابت مصاحبه، از دوستان کسی اطلاع داره راجع به چه موضوعاتی سوال می کنن ؟
در ضمن اگر برای سرباز معلمی قبول بشم دوره اموزشی رو باید برم ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام .
امروز رفتم برای سرباز معلمی ثبت نام کردم گفتن که باهاتون تماس می گیریم بابت مصاحبه، از دوستان کسی اطلاع داره راجع به چه موضوعاتی سوال می کنن ؟
در ضمن اگر برای سرباز معلمی قبول بشم دوره اموزشی رو باید برم ؟

سلام
سوال اول رو نمیدونم.
ولی در مورد سوال دوم: اگه دوره تکمیلی (کارت سبز، ویژه اعضای فعال بسیح) رو نگذرونده باشید بله باید آموزشی رو برید.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آقا این لیستی که میگن شهر انتخاب کنید . تاثیری در نتیجه داره ؟ :( من اشتباه پر کردم :((((

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

.: Hamed :.

Registered User
لایک‌ها
0
وای که چقدر خوش گذشت این هتل مالک ، کاشکی دژبان می شدم و همونجا می موندم.
با همه بچه های گروهان و دژبان های دم در صمیمی شدم. نگهبانی پارکینگ که بهم می خورد دژبان می گفت بیا داخل بشین کنار بخاری. :D

اونجا اینقدر خوب است که بعضی ها از فرط خوشی ، به کرم ریزی میفتن ! :D یعنی اینا گند میزنن به هر چی که هست و موجوده !
روز آخر اینقدر ناراحت بودیم داشتیم همدیگه رو بغل می کردیم و بغضمون گرفته بود. :(

yaseen

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه. بچه ها من افتادم مرزبانی سیستان و بلوچستان. کسی تجربه ی اونجا رو داره. و یه سوال دیگه. اگه چند روز دیرتر خودم رو به یگان معرفی کنم چی میشه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام به همه. بچه ها من افتادم مرزبانی سیستان و بلوچستان. کسی تجربه ی اونجا رو داره. و یه سوال دیگه. اگه چند روز دیرتر خودم رو به یگان معرفی کنم چی میشه؟

سلام
آموزشی کجا بودی؟ محمد رسول الله بیرجند؟

بالا