• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

saeid_h

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان
ی سوالی داشتم !
من 7 ماه خدمتم...حالا میخوام برم کسری بگیرم اونم بسیجی فعال
موضوع این ک ی نفر قراره واسم بسیجی درست کنه گفته واست ردیف میکنم 2.500 تومنم پول میگیرم !
میگه تضمینی انجام میدم ک 6 ماه کم شه
حالا از دوستان اهل فن میخوام بپرسم ایا حقیقت داره ؟ واقعا میشه واسم درست کنه با کسری 6 ماه ؟ من تا حالا عضو بسیجم نبودم
حداکثر تا 3 هفته گفته کسریت میاد
لطفا در این زمینه منو راهنمایی کنید
یادم رفت بگم خدمتم نیروی انتظامی

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام به همه دوستان
ی سوالی داشتم !
من 7 ماه خدمتم...حالا میخوام برم کسری بگیرم اونم بسیجی فعال
موضوع این ک ی نفر قراره واسم بسیجی درست کنه گفته واست ردیف میکنم 2.500 تومنم پول میگیرم !
میگه تضمینی انجام میدم ک 6 ماه کم شه
حالا از دوستان اهل فن میخوام بپرسم ایا حقیقت داره ؟ واقعا میشه واسم درست کنه با کسری 6 ماه ؟ من تا حالا عضو بسیجم نبودم
حداکثر تا 3 هفته گفته کسریت میاد
لطفا در این زمینه منو راهنمایی کنید
یادم رفت بگم خدمتم نیروی انتظامی

پسر خوب دنبالش نرو.
چند وقت پیش یکی از سربازای سابق که منقضی از خدمت بود و یکی براش سه ماه کسری جور کرد بود غهمیده بودن و گرفتنش .زندان و اضافه خدمت و....
خدمت دیدم که دارم میگم بهت.

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
کسی جواب سوال مارو نمیدونه ؟
اموزشی کلا سختتر میگیرند.مگه یک جورایی بتونی رابطه درست کنی.
که بعنوان مرخصی شهری بزنی بیرون ولی شاید ازت بخوان اول صبح یا اخر همون شب برگردی.
که هم خوبه هم بد! یک جورایی برات سختر میشه هی برگردی! بهتره کمتر بیای مرخصی تا برات عادت بشه.که اگر دوره سربازی جای سختی افتادی خیلی بهت فشار نیاد.
من دو ماه اول اموزشیم تو اراک بودم.هفته ای یک بار میرفتیم شهری.
دو ماه دوم کرج بودم و تقریبا هفته ای دو سه بار میومدم خونه ، برای دوش و تخت خودم!!:D
بعدش افتادم نیروی انتظامی تهران، تو مخابرات که دیگه شد هتل! 12 ساعت تلفن 36 ساعت خونه!!!
3 ماه اخر هم یکجورایی یک پروژه بهم دادن که ساعت 2 میومدن خونه!
کلا باید بگزره سخت نگیر! باهاش کنار بیا! یکم زیاده اما واسه یادگیری و ادم شناسی دوره خوبیه!:)

amin850909

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان

من 2اعزامم

نتیجه ارشد که میاد آموزشیم

چیکار باید بکنم ؟ میزارن بیام برا ثبت نام؟؟؟؟؟؟ مرخصی؟؟؟

بعد ثبت نام دوباره تا 1مهر باید برم آموزشی؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوستان

من 2اعزامم

نتیجه ارشد که میاد آموزشیم

چیکار باید بکنم ؟ میزارن بیام برا ثبت نام؟؟؟؟؟؟ مرخصی؟؟؟

بعد ثبت نام دوباره تا 1مهر باید برم آموزشی؟

آره مشکلی برای ثبت نام ندارید.
اون موقع که قبول بشید از خدمت ترخیص میشید و بهتون معافیت تحصیلی میدن.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
امروز رفتم هوا فضا **** پذیرش گرفتم
4 روز رفتم اومدم ...
یه پارتی نسبتا کلفت هم داشتم ولی یکی بهم گفت 40 50% ممکنه پذیرش بشم چون لیسانسم !!
برعکس شده ... تو اونجا هم که من چند روزه رفتم فقط 10 تا سرباز تو قسمت اداری بودن که گفتن اونا رو هم تا یکی دو هفته دیگه شوت میکنن بیرون تا جاشون کادری بیاد به خاطر امنیت از این چرت پرت ها !!
اونجا ستفان دو دیدم دژبان !!!
بهم گفت تو هم اگر پذیرش بشی همین جا هایی ... مگر اینکه پارتی ـت یه کاری کنه
یعنی گوه تو این شانس ... **** هم گند خورده بهش
میگن الان ارتش بهتر شده
همین جوری هم بفرستی میری سر چهار راه فوحش بخوری
کلا نرید خدمت :lol:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان

من فتق چپ + واریکوسل درجه 2 دارم. فتق کلا معاف دائم داره ولی تو کمیسیون منو معاف از رزم کردن. دفعه دومم همینکارو کردن و منم اعتراض زدم. اعتراضم منجر شد ارجاع داده بشم به بیمارستان و معاینه توسط پزشک متخصص جراح عمومی.

امروز پزشک متخصص هم منو معاینه کرد و تو پرونده برام نوشت هرنی ( فتق ) اینگوینال سمت چپ قابل لمس و مشهود است.

حالا قراره این نامه رو ببرم **** وظیفه. ایا دیگه معافم میکنن ؟ آخه من واقعا فتق دارم نمیدونم چرا معاف نمیکنن !

septemer

Registered User
لایک‌ها
368

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
حالا این دوستمون یه چیزی گفت . در اصل نباید میگفت . وعده دادن و پیش بینی هر چند درست به علت تاثیر روی روحیه افراد کار اشتباهی هست . اگه این دوستمون کادری فرماندهی وظیفه عمومی هم بود نباید می گفت تا زمان تایید خبر . ببینید رشد جمعیت همش داره کمتر میشه و پسر هم نسبت تولدش از دختر کمتره . پس یا باید کادری بگیرن که جبران بشه یا باشد سربازی افزایش بدن و در خوشبینانه ترین حالتش مدت سربازی تغییر نکنه .

technano

Registered User
لایک‌ها
316
از سر بیکاری رفتیم خدمت.
من آخرش نفهمیدم شما پذیرش گرفتی یا نه ؟
درخواست دادم نمیدونم موافقت میشه یا نه !
البته یه سرباز گفت چون زود اقدام کردی اگر جذب کنن شما اولین نفر میشی و از این حرفا
به طور کلی منتظر کم شدن خدمت هم نباشید ... خدمت زیاد شاید بشه ولی کم نمیشه دلیلشم قحطی سرباز هست
یه زمانی کلی سرباز بود ولی الان نه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوستان

من فتق چپ + واریکوسل درجه 2 دارم. فتق کلا معاف دائم داره ولی تو کمیسیون منو معاف از رزم کردن. دفعه دومم همینکارو کردن و منم اعتراض زدم. اعتراضم منجر شد ارجاع داده بشم به بیمارستان و معاینه توسط پزشک متخصص جراح عمومی.

امروز پزشک متخصص هم منو معاینه کرد و تو پرونده برام نوشت هرنی ( فتق ) اینگوینال سمت چپ قابل لمس و مشهود است.

حالا قراره این نامه رو ببرم **** وظیفه. ایا دیگه معافم میکنن ؟ آخه من واقعا فتق دارم نمیدونم چرا معاف نمیکنن !
سلام
داداش می بینی چه حرام زاده هایی هستند ؟ این که دیگه تمارز ( ض ؟ ) نداره ! که ردت می کردن
احتمال 50 50 هست به دکتر دیگه ارجاع بدنت

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
داداش می بینی چه حرام زاده هایی هستند ؟ این که دیگه تمارز ( ض ؟ ) نداره ! که ردت می کردن
احتمال 50 50 هست به دکتر دیگه ارجاع بدنت

بخدا آدم کلافه میشه ! وقتی تو پرونده من 1 دکتر سونوگراف و 2 تا دکتر متخصص جراح عمومی بیمارستان نیرو انتظامی تایید کردن که فتق دارم نمیدونم چرا یه دکتر عمومی کمیسیون منو رد میکنه !

ینی چی به دکتر دیگه ارجاعم بدن ؟ ینی منظورتون اینه که ارجاعم بدن شورایعالی ؟

ممنون میشم دقیقتر راهنمایی کنین

بالا