• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
خوش بحالتون فهمیدید کجا افتادید من وقت نشد برم **** وظیفه ولی فردا می رم درمیارمش کجا آموزش رو باید بگذرونم. اومیدوارم این دو سال زود بگذره!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام دوستان من 93/06/01اعزامم هست کد05کرمان از اصفهانم چطور جاییه تعریفش رو زیاد شنیدم من برگ تکمیلی بسیج دارم بدردارتش میخوره و میتونم زمان اعزام را تمدید کنم تا بتونم پذیرش **** بشم؟
پذیرش **** بستگی به مدرکت داره اگه دیپلم و پایین تر هستی و آموزش تکمیلی بسیج داری مثل آب خوردن وقتی خودتو معرفی **** بکنی پذیرش می شی، ولی اگه لیسانس باشی اصلا امیدی نیست وقتتو تلف نکنی پذیرش نمی کنه. ولی کد خوردی دیگه فکر کنم امکان تمدید اصلا وجود نداره. وقت این حرف ها گذشته!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام
مدرک فنی و حرفه ای تعمیرات خودرو دارم.قسمت تعمیرات وسایل نقلیه میشه رفت؟چجوریاست؟
شرمنده ، ولی تجربه نداری می گم
هرچی کمتر حالیت باشه بهتره
تو خدمت بعضی جاها تخصص به درد می خوره ، بقیه جاها خر حمالیه
---
بنده خدا می گفت به یکی گفتن این پیچ گوشتی رو بده ، رفت انبر دست رو اورد
صبح 2 ساعت جارو می زنه و 2 می ره خونه
من بدبخت تا 6 باید وایسم نامه تایپ کنم و ....

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
شرمنده ، ولی تجربه نداری می گم
هرچی کمتر حالیت باشه بهتره
تو خدمت بعضی جاها تخصص به درد می خوره ، بقیه جاها خر حمالیه
---
بنده خدا می گفت به یکی گفتن این پیچ گوشتی رو بده ، رفت انبر دست رو اورد
صبح 2 ساعت جارو می زنه و 2 می ره خونه
من بدبخت تا 6 باید وایسم نامه تایپ کنم و ....
من کاملا با این حرف موافقم!تو خدمت مجبور شدم از خودم یه چیزایی نشون بدم!همون باعث شد مثل چی ازم کار کشیده شد!
تو خدمت خودت رو به گیجی بزنی از همه بهتره!شاید اولش یکم اذیت بشی چون اینا ازین چیزا دیدن و برا اینکه بفهمن فیلم بازی میکنی یا نه اولش اذیت میکنن ولی وقتی دیدن فایده نداره بیخیال میشن!
خلاصه زیاد خودت رو فعال نشون نده و اصلا تو چشم نباش!بدبختی مخصوصا تو آموزشی زمانیه که اسمت بره تو ذهن فرمانده!برا کوچکترین چیز بهت گیر میده!

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
اقا 05 کرمان چه طوره ؟
1/6/93 باید برم کرمانننننننن

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان منم اعزامی 1/6/93 هستم
از کجا میشه فهمید آموزشی کجا افتادم ؟
از طریق تلفن گویا کد آموزشی مشخص میشه ؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
باید بری پلیس +10 داداش
پلیس +10 گفته که یک هفته مونده به اول شهریور بیا برگه محل آموزشیت رو بهت بدم
ولی من الان میبینم که دوستان زودتر میدونن کجا افتادن آموزشی رو

Ali'

Registered User
لایک‌ها
346
پلیس +10 گفته که یک هفته مونده به اول شهریور بیا برگه محل آموزشیت رو بهت بدم
ولی من الان میبینم که دوستان زودتر میدونن کجا افتادن آموزشی رو
دقیقا درسته 1 هفته زود میگن بیا. من هم همون موقع رفته بودم
نمیدونم دوستان چطور متوجه شدن
شاید جواب زود تر اومده باشه . شما هم یه سر بزن یا منتظر دوستان باشید تا کمکتون کنند

aarea3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دقیقا درسته 1 هفته زود میگن بیا. من هم همون موقع رفته بودم
نمیدونم دوستان چطور متوجه شدن
شاید جواب زود تر اومده باشه . شما هم یه سر بزن یا منتظر دوستان باشید تا کمکتون کنند

دوستان باید برید **** وظیفه شهرتون. پلیس +10 هنوز تو سیستمشون نیومده ولی **** وظیفه داخل سیستمشون مشخصه کجا افتادین.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان باید برید **** وظیفه شهرتون. پلیس +10 هنوز تو سیستمشون نیومده ولی **** وظیفه داخل سیستمشون مشخصه کجا افتادین.
تأیید میشه منم امروز از **** وظیفه گرفتم کجا افتادم.

Last edited:

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
پادگان خوبیه ، الان فقط گرمه
هفته اول سخت می گذره تا 10 روز
ولی عادت می کنی

سلام
بابا من از هر کس سوال میکنم میگه بد ترین جا افتادی :general208::general208::general208::general208::general208::general208:
میگم نمیشه تعویقش بندازم
جایی دیگه بیفتم ؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان کسی از گیلان هم داریم شهریور اعزام باشه ؟

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
سلام
بابا من از هر کس سوال میکنم میگه بد ترین جا افتادی :general208::general208::general208::general208::general208::general208:
میگم نمیشه تعویقش بندازم
جایی دیگه بیفتم ؟
به منم همین و میگفتن ولی عالی بود من که خیلی راحت بودم بوفه همه چی داره جوری که من یه بار غذای اومجارو نخوردم کلا خیلی حال کردم ادمای گیری هم نداره خیلی خوبه کلا فقط یه مشکل داره که خیلی سخت مرخصی میدن ۹۰٪ هم دوره کد میخوری

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام
میگم نمیشه تعویقش بندازم
جایی دیگه بیفتم ؟
2 تا از دوست های من بودن
اون قدیم بود نترس
ببین اگه مطمئنی که نیروی انتظامی نمی افتی عقب بنداز

arash520

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان
چند تا تجربه شخصی دارم که شاید به دردتون بخوره .
1-کدهای لیسانس و ارشد معمولا 5یا6 برجای فرد مشخص میشه اگه از 6 به بعد بری **** وظیفه (دقت کنید نه پلیس+10) و کد ملیتونو بگید میزنه تو کامپوتر همون لحظه بهتون میگه کدتون کجا خورده .
(من دوبار کد خوردم یکی 93.3.5 برای برج 93.4.1 و یه بارم 93.5.5 برای برج 93.4.1 و هر بار روز بعدش(یعنی 93.3.6 و 93.5.6 )که می رفتم **** وظیفه کدملیمو می گفتم بهشون محل خدمتمو بهم گفتن .)
2-اگر تمدید کنید برای دوماه بعدی کد قبلیتون هرجا که خورده باشه با تمدید کاملا صفر میشه و کد جدید می خورید. توصیه می کنم فقط در صورتی تمدید کنید که مطمن باشید که می تونید از جایی بهتری پذیرش بگیرید با امریه بگیرید وگر نه اینجوری فقط خودتون را دوماه عقب می ندازید و دوماه از زندگی تون عقب می افتید .

پ.ن : منم اعزامی 93.4.1 بودم و کدم هم مشخص شده بود ولی 15 روز مونده به اعزامم به خدمت امریه ام برای یه نهاد دولتی برای 93.6.1 اوکی شده بود و مطمن بودم اگه تمدید کنم اون نهاد دولتی منو به عنوان امریه میگره .
پ.ن: من نه پارتی داشتم و نه اشنایی خیلی هم ناامید بود و خیال می کردم بدشانسم ولی به لطف خدا امریم درست شد. تو کلتون با خدا باشه.اون بالای اگه بخواد هر کاری درست میشه حتی اگه لحظه اخر که فکر می کنی همه چیز دیگه تموم شده و کسی نمی تونه برات کاری انجام بده . این را من از نزدیک لمس کردم .

از رفقا کسی خاتمی یزد نیست با هم اشنا بشیم؟لطفا اسم و رشته و شهرتون را بگید تا از قبل با هم اشنا بشیم بزنیم پادگانو بترکونیم:D :general106:;)

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
چند تا تجربه شخصی دارم که شاید به دردتون بخوره .
1-کدهای لیسانس و ارشد معمولا 5یا6 برجای فرد مشخص میشه اگه از 6 به بعد بری **** وظیفه (دقت کنید نه پلیس+10) و کد ملیتونو بگید میزنه تو کامپوتر همون لحظه بهتون میگه کدتون کجا خورده .
(من دوبار کد خوردم یکی 93.3.5 برای برج 93.4.1 و یه بارم 93.5.5 برای برج 93.4.1 و هر بار روز بعدش(یعنی 93.3.6 و 93.5.6 )که می رفتم **** وظیفه کدملیمو می گفتم بهشون محل خدمتمو بهم گفتن .)
2-اگر تمدید کنید برای دوماه بعدی کد قبلیتون هرجا که خورده باشه با تمدید کاملا صفر میشه و کد جدید می خورید. توصیه می کنم فقط در صورتی تمدید کنید که مطمن باشید که می تونید از جایی بهتری پذیرش بگیرید با امریه بگیرید وگر نه اینجوری فقط خودتون را دوماه عقب می ندازید و دوماه از زندگی تون عقب می افتید .

پ.ن : منم اعزامی 93.4.1 بودم و کدم هم مشخص شده بود ولی 15 روز مونده به اعزامم به خدمت امریه ام برای یه نهاد دولتی برای 93.6.1 اوکی شده بود و مطمن بودم اگه تمدید کنم اون نهاد دولتی منو به عنوان امریه میگره .
پ.ن: من نه پارتی داشتم و نه اشنایی خیلی هم ناامید بود و خیال می کردم بدشانسم ولی به لطف خدا امریم درست شد. تو کلتون با خدا باشه.اون بالای اگه بخواد هر کاری درست میشه حتی اگه لحظه اخر که فکر می کنی همه چیز دیگه تموم شده و کسی نمی تونه برات کاری انجام بده . این را من از نزدیک لمس کردم .

از رفقا کسی خاتمی یزد نیست با هم اشنا بشیم؟لطفا اسم و رشته و شهرتون را بگید تا از قبل با هم اشنا بشیم بزنیم پادگانو بترکونیم:D :general106:;)

سلام

به سوال داشتم من الان افتادم 05 کرمان همه میگن بده نرو یا جات روعوض کن .

میخواستم ببینم به تعویقش بندازم احتما داره کجا بیفتم ؟
پس چیه میگن کد همیشه ثابته و تغییر نمیکنه یعنی تعوق هم بنداری بازم همون جام افتی ؟
بالا