• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام دوستان
این روزا فک کنم سیستم **** وظیفه رو هواست!!!
نه تلفن گویای 096480 کار میکنه نه سایتش به پورتال پیگیری وصل میشه نه نامه برگه سفید اومده...
تلفن گویا که تعطیله... میگه شما به اپراتور 190 وصل میشوید .... بوق...بوق... بوق... شما به اپراتور 190 وصل میشوید... بوق... سه بار میگه بعد میگه شما به اپراتور تهران وصل میشوید بوق... بعد قطع میشه!!!
اینم از سیستم پیگیری گویا:general108: فقط بلدن حرف مفت بزنن!
احتمالا به خاطر اعزامی های 18 - 19 -21 باشه.

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
سلام به دوستان. ما هم شدیم دوره طلایی آموزشی. برج چهار اعزامی 04 بیرجند. به جز یک ماه بخور و بخواب ماه رمضون و دو بار مرخصی الانم بعد سه هفته باز پنج روز مرخصی دادن! البته سه هفته گذشته خیلی سخت گذشت ولی گذشت. اعزامی های 04 بیرجند زیاد نگران نباشن. به جز اب و هوا و مسافت زیاد بقیه مسائل خوبه مخصوصا ما که گردان چهار بودیم با یه فرمانده عالی! ساختمون ها نوساز و تمیز. امکانات مناسب مسجد عالی. شنبه می ریم پنج شنبه ان شالله با امریه برمی گردیم.
به سلامتی خوش بگذره اما داداش فکر کنم اولا گروهانی 4 هستی نه گردان 4 بعدک مگه بهت نگفتن حفاظت اطلاعات مهم ترین چیزه همه چیزو همه جا نگو برات دردسر میشه دوستانه واسه خودت میگم حالا خودانی دیدم که میگم

ava0098ava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود خدمت دوستان گل :عزیزان خواستم به دوستانی که یک هفته یا کمتر به موعد اعزامشون مونده وکد یا مرکز اموزشی مقدماتی شون واسشون ارسال نشده بگم ننشینید سریعا برید پلیس به اضافه ده یا نزدیکترین حوزه **** وظیفه تا محل اموزشتون یا دست کم مازاد شدنتون رو اعلام کنن چون چیز بی اهمیتی نیست (واسه اون دسته از عزیزانی که بسیجی فعال ودوره تکمیلی بسیج یا همون کارت سبز بسیج رو دارن)اگر محل اموزشتون **** باشه یا ستاد مشترک هم دوره اموزشتون با عنوان کفایت اموزش حذف میشه وان دسته ازدوستانی که یکسال بیشتر بسیجی فعال دارن در هنگام ابلاغ درجه در **** در اتمام دوره اموزشی یک درجه بیشتر اعطا میشه وبهمین جهت باید گواهی فعالیت از **** محل سکونتتون واسشون ببرید .موفق باشید

ava0098ava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا یادم نرفته یک شهریور94 یعنی اول همین ماه کسی پادگان خاتم یزد خورده بگه که واسه منم اونجاست

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام دوستان
دوماه آموزشی منم تقریبا تموم شده.
این هفته از شنبه اردوگاه بودیم تا دیروز صبح.ظهرش مرخصی دادن تا شنبه.
هرسئالی در مورد 03 عجب شیر داشتین بپرسین.
هفته اینده برگشتم کامل تعریف میکنم.

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
عجججب!!!
من 1/4 سمنان بودم پدافند
تمدید کردم. الان 1/6, بیرجند 04 شدم.
به نظر شما کدوم بهتره؟

phoenix021

Registered User
لایک‌ها
50
عجججب!!!
من 1/4 سمنان بودم پدافند
تمدید کردم. الان 1/6, بیرجند 04 شدم.
به نظر شما کدوم بهتره؟
من پارسال 1/6 بیرجند بودم
از اول شهریور تا 30 شهریور صبح و ظهر فقط رژه تمرین می کنید که 31 شهریور باید تو شهر بیرجند رژه برید
1 ماهه بعدش دیگه آموزش ها شروع میشه تازه
اما کلا خوبه ، خوش می گذره
چون همش در حال تمرین رژه هستید زمان هم خیلی سریع می گذره ، 1 ماهه اول اصلا متوجه گذر زمان نمیشی ، کرم ضد آفتاب حتما ببر که شدیدا می سوزی

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
من پارسال 1/6 بیرجند بودم
از اول شهریور تا 30 شهریور صبح و ظهر فقط رژه تمرین می کنید که 31 شهریور باید تو شهر بیرجند رژه برید
1 ماهه بعدش دیگه آموزش ها شروع میشه تازه
اما کلا خوبه ، خوش می گذره
چون همش در حال تمرین رژه هستید زمان هم خیلی سریع می گذره ، 1 ماهه اول اصلا متوجه گذر زمان نمیشی ، کرم ضد آفتاب حتما ببر که شدیدا می سوزی

رژه رفتنش به چه صورته؟
خیلی اذیت میکنن؟
فرمانده ها چطورن؟
چیا ببرم با خودم؟
(چی همه سوااال داررم من ;))

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
وقتی داشتم لیست این دوستمون رو میخوندم بدجور داغ کرده بودم تا اینکه رسیدم به اون قسمت که گفتش سربازیش رو تو **** گذرونده !!

چشم بند؟!ماسک صورت؟!مجله؟!کتاب شعر؟!تیغ؟!نمکدان؟!موبایل!!؟آبلیمو؟!قرص جوشان؟!اسپری زیر بغل؟!آینه؟!لواشک؟!پودر شربت؟!یــــک کیلو پیــــاز ؟!!!پونس برای آنکادر ؟!!

شما مطمئنی خدمت سربازی رفتی؟!مسافرتی گردشی چیزی نرفتی؟!البته از خدمت کردن تو **** بیشتر از اینم انتظار نمیره!
اگر آموزشی رو تو یگان ویژه نیروی انتظامی میگذروندی مطمئن باش این لیست رو به هیچکی پیشنهاد نمیکردی!

mostafa-pp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان
دوماه آموزشی منم تقریبا تموم شده.
این هفته از شنبه اردوگاه بودیم تا دیروز صبح.ظهرش مرخصی دادن تا شنبه.
هرسئالی در مورد 03 عجب شیر داشتین بپرسین.
هفته اینده برگشتم کامل تعریف میکنم.
سلام داداش من یک شهریور با مدرک لیسانس اعزامم به عجبشیر بی زحمت در مورد پادگان نحوه برخورد با سربازان و اینکه بعد دادن استحقاقی آیا مرخصی دو سه روزه میدن یانه؟ در کل هرچی فکر میکنین لازم توضیح بدین وقتی امریه هم اومد لطفا ذکر کنید که تقسیمات پادگان بیشتر به کجاهاست.خیلی ممنون انشاالله جای خوبی بیفتین یا علی

ava0098ava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی داشتم لیست این دوستمون رو میخوندم بدجور داغ کرده بودم تا اینکه رسیدم به اون قسمت که گفتش سربازیش رو تو **** گذرونده !!

چشم بند؟!ماسک صورت؟!مجله؟!کتاب شعر؟!تیغ؟!نمکدان؟!موبایل!!؟آبلیمو؟!قرص جوشان؟!اسپری زیر بغل؟!آینه؟!لواشک؟!پودر شربت؟!یــــک کیلو پیــــاز ؟!!!پونس برای آنکادر ؟!!

شما مطمئنی خدمت سربازی رفتی؟!مسافرتی گردشی چیزی نرفتی؟!البته از خدمت کردن تو **** بیشتر از اینم انتظار نمیره!
اگر آموزشی رو تو یگان ویژه نیروی انتظامی میگذروندی مطمئن باش این لیست رو به هیچکی پیشنهاد نمیکردی!

درود نوشته من راجع وناظر به اون قسمتی که میفرمائید از خدمت تو **** بیشتر از این انتظار نمیره هستش!!!دوست عزیز اموزشی **** وارتش از نظر کلیات وسرفصل اموزشی در باب رزم مقدماتی یکی هستند وتنها تو برخی چیزهای جزئی مثل اسلحه سازمانی با هم تفاوت دارن شما از کجا به این نظریه رسیدید درحال حاضر حتی وضعیت خدمت تو ارتش به طور کلی هم از نظر درجه وهم از نظر محل خدمتی خیلی بهتر از **** هستش **** در حال حاضر در بعضی مناطق در حال شهید دادن هستش مثل مرز سراوان که قرار گاه نیروانتظامی بود جمع شد وسپاه مستقر شد .این تحلیل کاملا اشتباهه

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام دوستان
بلاخره نامه ما هم اومد افتادم پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء سمنان برای آموزشی... دوستان چه جور جاییه؟؟؟ در کل از 10 نمره چند میدید؟
دوستان کسی اونجا افتاده که با هم آشنا بشیم؟؟؟

lvlehrad

Registered User
لایک‌ها
64
درود نوشته من راجع وناظر به اون قسمتی که میفرمائید از خدمت تو **** بیشتر از این انتظار نمیره هستش!!!دوست عزیز اموزشی **** وارتش از نظر کلیات وسرفصل اموزشی در باب رزم مقدماتی یکی هستند وتنها تو برخی چیزهای جزئی مثل اسلحه سازمانی با هم تفاوت دارن شما از کجا به این نظریه رسیدید درحال حاضر حتی وضعیت خدمت تو ارتش به طور کلی هم از نظر درجه وهم از نظر محل خدمتی خیلی بهتر از **** هستش **** در حال حاضر در بعضی مناطق در حال شهید دادن هستش مثل مرز سراوان که قرار گاه نیروانتظامی بود جمع شد وسپاه مستقر شد .این تحلیل کاملا اشتباهه
مخاطب پست من کسی بود که تاپیک رو زده چون خدمت رفته و بر اساس تجربه داره بقیه رو راهنمایی میکنه!
شاید از نظر قوانین نوشته شده به قول شما فرقی باهم ندارند ولی در عمل زمین تا آسمون فرق میکنند!در رابطه با آموزشی ارتش اطلاعاتی ندارم و نظری نمیدم ولی مطمئن باشید اگر آموزشی یگان ویژه نیروی انتظامی بیوفتید زمین تا آسمون با **** فرق داره!اگر نظر من رو قبول ندارید فقط کافیه از کمی پرس و جو کنید و نتیجه رو با هم مقایسه کنید!

یه نمونه خیلی کوچک مثال میزنم! یبار مارو بعد از کلی داستان فرستادند مرخصی به مدت یک روز وقتی برگشتیم متوجه شدیم که حفاظت افتاده بوده دنبال یه سری تو شهر و موقعی که داشتن سیگار میکشیدن و...ازشون فیلمبرداری کرده!!!رسمن به معنای واقعی پدر درمیاوردن!شما فکر میکنی تو آموزشی یگان ویژه فرصت میکنی کتاب شعر بخونی؟!تیغ ببری؟!موبایل؟!!!آینه؟!!!
به ما 3دقیقه حدودا وقت میدادن غذا بخوریم!اصلا نمیفهمیدیم چجوری غذارو خوردیم چه برسه به اینکه بخوایم با خودمون یک کیلو پیاز ببریم و نمک و آبلیمو و مخلفات باهاش بخوریم!

اصلا زبان قاصر از بیان تفاوت خدمت در نیروی انتظامی و ****!

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
**** و ارتش و نیروی انتظامی هم جای خوب دارن هم جای بد
ولی در کل خدمت تو **** از ارتش و نیروی انتظامی راحت تره

hossein2163

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بالاخره نوزده پنج شد و رفتیم **** وظیفه، تا ساعت تقریبا شیش منتظر موندیم تا اینکه درو باز کردن رفتیم داخل، اسم همه ی پادگان هارو خونده، تا اینکه رسید به پادگان مالک اشتر (پادگان من)، گفت خودتون باید ماشین بگیرید و ضمنن پادگان در اراک نیس، شور آباد کهریزک پادگان المهدی.... خلاصه... رسیدم ب پادگان، هیچ ساختمانی تا پنج کیلومترش نیس، هیچ گیاهی یا درخت سبزی نیس، دریغ از یه سایه ک بشینی توش، نه لوله کشی داره نه آب شیرین و معمولی، آبش شوره ک از بیرون میخرن، کلا زندگی در شرایط سخته، آب و هوای بد، آب دهنت تو دهنت خشک میشه پنج ثانیه ی از بس ک گرمه، یک دقیقه هم در اختیار خودت نیستی تویه پادگان، همش باید رژه بره (پام داره میترکه) و یا اینکه میگن بشینین اینجا (وسسسسط آفتاب ظهر مرداد ماه) ابو چون از بیرون میخرن الکی نمیزارن بخوری، صب و ظهر و شب، فقط،
نمیخام کسیو بترسونم ولی آگه کسی پادگان المهدی شور آباد افتاد خدمتش بدون هیچ فکری....
البته اینم بگم ک همه بیست ساله و با دیپلم هستن. اگه نون وایی بلدی یا..... حله بهت خوش میگذره
بخاطر شرایط سخت آب و هوایی پنج شنبه جمعه مرخصی میدن (اگه لغو مرخصی نشی)
موفقه باشید
فقط واقعیت هارو گفتم
یگان نیرو انتظامی المهدی

Last edited:

hossein2163

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
درضمن. هیچ وقتی برای شعر و مسواک زدن و... غیره نداری، ساعت نه و نیم ک میشه همه میان کنار تخت، بشمار سه باید بخوابی، اجازه نداری بعد از خاموشی بشینی رو تخت، فقط میتونی بری دستشویی، نگهبان اسمتو مینویسه و پنج دقیقه ی باید برگردی وگرنه....
خیلی سخته ولی من بهتون قول میدم یه هفته دووم بیارید عادت میکنید زود تموم میشه
ژیلت و آیینه هم نمیشه ببری دژبان ازمون گرفت،
دوستان من یگان نیرو انتظامیو گفتم
اونم نه هر پادگانی، پادگان المهدی شور آباد، :)

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام دوستان
بلاخره نامه ما هم اومد افتادم پدافند قرارگاه خاتم الانبیاء سمنان برای آموزشی... دوستان چه جور جاییه؟؟؟ در کل از 10 نمره چند میدید؟
دوستان کسی اونجا افتاده که با هم آشنا بشیم؟؟؟
دوستان کسی پدافند خاتم الانبیا سمنان بوده؟؟؟؟
6/1 اعزامم اونجا کسی هست آموزشیش اونجا بوده باشه؟؟؟

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
اینی که دوستان گفتند سختی ش رو مربوط به دیپلمه هاست

لیسانس و بالا کاملا قضیه متفاوته دوستان

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان کسی پدافند خاتم الانبیا سمنان بوده؟؟؟؟
6/1 اعزامم اونجا کسی هست آموزشیش اونجا بوده باشه؟؟؟

منم مشهدم 1/4 سمنان بودم تمدید کردم الان افتادم بیرجند!
نمیدونم کدومش بهتره!!
ولی فکر کنم سمنان بهتر باشه.
شما مدرک تحصلیت چی هست؟

بالا