• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من فوق دیپلم هستم
والا من رفتم اونجا یه یارو نشسته بود ( ریشو ) ، بهش گفتم میخوام تمدید کنم ، گفت برگتو بده ، برگ سبزمو دادم بهش بد روش نوشت 1 اسفند بعد بهم گفت برو . من این کارو 2 روز پیش ( سه شنبه ) انجام دادم . حالا به نظرتون میتونم برم بگم آقا من پشیمون شدم میخوام برم 1 دی ؟
نمی دونم والا ... چون واسه من برگه سفیدی نیومده ... به نظر میاد که واسه شما تداخل پیش اومده ...یعنی مثلا انقدر دیر اقدام کردی که دیگه برگه سفید توی راه بوده ، وقتی داشتن تاخیر مینداختن ... بهرحال هرکاری می کنی سریع تر بکن .. شنبه برو اونجا بپرس ...

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
من فوق دیپلم هستم
والا من رفتم اونجا یه یارو نشسته بود ( ریشو ) ، بهش گفتم میخوام تمدید کنم ، گفت برگتو بده ، برگ سبزمو دادم بهش بد روش نوشت 1 اسفند بعد بهم گفت برو . من این کارو 2 روز پیش ( سه شنبه ) انجام دادم . حالا به نظرتون میتونم برم بگم آقا من پشیمون شدم میخوام برم 1 دی ؟

ناراحت نشو بزرگترین شانس و آوردی

02 وحشتناکه تقسیماتش هم افتضاح
کلا نیروی زمینی ارتش اصلا وضعیت جالبی نداره
فصل مناسبی هم برای آموزشی نیست همون برج 12 خیلی خوبه

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من اعزام یک دی هستم اما هنوز برگ سفیدم نیومده،چیکار کنم؟
هنوز فرصت هست ... اون آقاهه به من گفتش که تا 3-4 روز قبل از اعزام (= 1 دی) باید صبر کنید ... اگه دیرتر شد ، برو **** وظیفه بپرس ...

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
رفتم **** وظیفه گفت برو قسمت رایانه با کدملی بهت کد محل اعزام رو می گه،رفتم قسمت رایانه یارو گفت اعزامت کیه گفتم 1 دی،گفت خیلی خوب برو همون 1 دی بیا بهت می گم!!! گفتم مرد حسابی من باید آماده بشم نباید بفهمم شمال می رم یا جنوب؟؟؟؟؟؟ گقت باشه صبر کن ناهارمو بخورم می گم بهت!- واسادم نهارشو خورد و گفت: 01 تهران

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
رفتم **** وظیفه گفت برو قسمت رایانه با کدملی بهت کد محل اعزام رو می گه،رفتم قسمت رایانه یارو گفت اعزامت کیه گفتم 1 دی،گفت خیلی خوب برو همون 1 دی بیا بهت می گم!!! گفتم مرد حسابی من باید آماده بشم نباید بفهمم شمال می رم یا جنوب؟؟؟؟؟؟ گقت باشه صبر کن ناهارمو بخورم می گم بهت!- واسادم نهارشو خورد و گفت: 01 تهران

لیسانسه هستی . موفق باشی

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من شنبه دارم می رم اعزامم،چیکار کنم کچل کنم برم یا نه؟ یعنی اونجا که برم همون اول 6و7 روز بهم مرخصی می دن برگردم یا نه از همون روز اول آموزش شروع میشه؟ خواهشا جواب های خود را تا جمعه ظهر پست کنید تا کچل نکردم!:D

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
آقا من شنبه دارم می رم اعزامم،چیکار کنم کچل کنم برم یا نه؟ یعنی اونجا که برم همون اول 6و7 روز بهم مرخصی می دن برگردم یا نه از همون روز اول آموزش شروع میشه؟ خواهشا جواب های خود را تا جمعه ظهر پست کنید تا کچل نکردم!:D

نه فعلا مو هاتو نزن آخه اولش معمولا یک هفته مرخصی میدن وقتی مرخصی تموم شد بعدش برن
حالا کجا افتادی؟:rolleyes:

star555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال فوری!!!
با سلام
چنانچه روز اعزام دست یا پا تو گچ باشه ،اعزام میکنن یا نه ؟
با تشکر

nevisande

Registered User
لایک‌ها
1
نه فعلا مو هاتو نزن آخه اولش معمولا یک هفته مرخصی میدن وقتی مرخصی تموم شد بعدش برن
حالا کجا افتادی؟:rolleyes:

01 تهران،آقا خوبی بدی از ما دیدین حلال کنین ژ3 شوخی نداره!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متشکر از پاسخ شما

پذیرش به **** وظیفه مربوطه یا پادگان؟
به پادگان یا کلا همون جایی که می خوای پذیرشش بشی مربوطه
بقیه کارها و هماهنگی ها رو خودشون با **** وظیفه انجام میدن

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام
من قراره ليسانسه برم خدمت
ميخواستم بدونم موقع پست كردن دفترچه بايد مدركم اماده باشه يا موقعي كه اعزام ميشم؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ميخواستم بدونم موقع پست كردن دفترچه بايد مدركم اماده باشه يا موقعي كه اعزام ميشم؟

گواهی موقت پایان تحصیلات در زمان ارسال دفترچه مورد نیاز هست

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
بالاخره یک ماه از آموزشیم تموم شد
ابنجا کسی از ادیبی ناجا هست؟

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
چند مورد باید تصحیح بشه .
اول اینکه تیغ ژیلت موردی نداره و تیغ جوادی نبرید .دم پایی 100% ببرید .جوراب زنانه استفاده نکنید که پاتون داغون میشه .اتیکت پوتین ببرید .سعی کنید مرحله تون رو یاد بگیرید و با ماژیک رو در و دیوار بنویسید .
100 % قرص ضد اسهال ببرید که شبا که پاس بدین شاید بدرد تون می خوره .ترامادول نبرید با خودتون .(جرمه) می برین تو پیتین جا ساز کنید .اگر افتادین تو پدافند سعی کنید دیپلم نداشته باشید .سعی کنید شب ادراری پیدا کنید .سعی کنید تا می تونید گلو تون رو قوی کنید که یواش یواش باید پاره بشه .پودر بچه و اکسید دو زنگ هم یادتون نره .
باز شاید چیزی یادم بره .سوال کنید بگم .
گروهبان امین بهرامی نژاد .

بالا