• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
عزیزانی که طرفهای غرب کشور و زاهدان واینها می افتید لطف کنید وصیت نامه هم بنویسید شبی 2-1 سر بریده از بچه های سرباز عزیز داشتیم . بخوابی توی نگهبانی مردی .

خواب = مرگ

چرط زدن = مرگ

حواس پرت = مرگ

سرت رو با سیم الماسه طوری می برن که تا 10 ثانیه بعد نمی فهمی اینرو با چشمام دیدم . طرف نمی فهمید سر نداره

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
عزیزانی که طرفهای غرب کشور و زاهدان واینها می افتید لطف کنید وصیت نامه هم بنویسید شبی 2-1 سر بریده از بچه های سرباز عزیز داشتیم . بخوابی توی نگهبانی مردی .

خواب = مرگ

چرط زدن = مرگ

حواس پرت = مرگ

سرت رو با سیم الماسه طوری می برن که تا 10 ثانیه بعد نمی فهمی اینرو با چشمام دیدم . طرف نمی فهمید سر نداره

نه بابا!!!:eek:

این که خیلی ستمه! این گروه عبد المالک ریگی این کارارو می کنن؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825

خواب = مرگ

چرط زدن = مرگ

حواس پرت = مرگ

چه خبره شبی یکی دو تا سر بریده ؟! کله پزیه مگه ؟!این ها رو کی گفته ؟!
اونجا خطرش بیشتره , این درست . ولی بیشترین مشکل برای سرباز ها زمستون و سرماش هست . (توی کردستان)
شما هم فکر میکنم یه چیزائی شنیدی اومدی داری بدون اینکه متوجه باشی چه تاثیر منفی توی روحیه کسائی که تازه دفتر چه پست کردن میزاره . داری شنیده های خودت رو میگی . آقا جان مجبورت نکردن که اظهار نظر کنی !!

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
بابا جون مادرتون اینجوری نگین ، پشمام ریخت ، یعنی تو پادگان میان سر آدمو میبرن ؟؟؟؟ :f34r:

میگماا من تک فرزندم و مدرکمم فوق دیپلم الکترونیک هست و ساکن تهرانم ، چند درصد احتمال داره آموزشی زادهدان و انورا بیفتم ؟؟؟ :f34r:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بابا جون مادرتون اینجوری نگین ، پشمام ریخت ، یعنی تو پادگان میان سر آدمو میبرن ؟؟؟؟ :f34r:

میگماا من تک فرزندم و مدرکمم فوق دیپلم الکترونیک هست و ساکن تهرانم ، چند درصد احتمال داره آموزشی زادهدان و انورا بیفتم ؟؟؟ :f34r:
بابا این حرفا چیه
سر بریده کدومه
از این خبرا نیست
من فکر میکنم این دوستمون یه ذره جو گرفتتش

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بابا جان از خدات باشه بیفتی لب مرز !! سرباز هاش 45 روز اونجان 15 روز خونه تو که فوق دیپلمی 30-35 روز اونجائی یه ماه تهران خونه .خدمتتم که یه ماه کمتره . حالا تهران باشی دهنت سرویسه نه خواب درست حسابی داری هم بخاطر اینکه میری خونه هر روز توی سرت میزنن . تقی به توقی هم بخوره بازداشت . در هر صورت خدمت سخته !! چه تو تهران چه توی زاهدان . تا وقتی دفترچه پست نکردی که هیچی . ولی وقتی پست کردی و خواستی بری زیاد به کجاش فکر نکن . رویحه ات رو فقط سعی کن از دست ندی .

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
ای بابا میگم با چشمهای خودم دیدم شما میگید جو گیرم ؟ خیلی بی فکرید هاه خوب 12 تا رو توی 5 روز کشتن . تازه بین جاده ها هم با همین سیمها ملت رو میکشند . حالا شما بگین نیست . خب برید و ببینید .

این سیمها رو اگر از پشت سر بندازن دور گردنت با اولین فشار کل سر رو میکنه . اما درد نداره چون 1 لحظه است . توی جاده ها هم جیپ سر باز سوار نشین . چون میبندن 2 طرف جاده بعد سرها یک طرف میره . بدنها و ماشین هم یک طرف دیگه . از من گفتن

ندیدین کلی سرباز رو هم گروگان گرفته بودن . همشون رو درجا کشتن بعد اینها 4 ماه بعد گفتن . تمامشون رو روشون بنزین ریخته بودن و آتیش زده بودن

اصلا خاک تو سر من که دارم واقعیات رو بهتون میگم

Last edited:

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
آقا شما حالت خوبه ؟! شایدم حالت زیادی (!) خوبه ؟!

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
یعنی میگی من دروغ میگم ؟ باشه اما برو بپرس تا بفهمی من دروغ نمیگم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ای بابا میگم با چشمهای خودم دیدم شما میگید جو گیرم ؟ خیلی بی فکرید هاه خوب 12 تا رو توی 5 روز کشتن . تازه بین جاده ها هم با همین سیمها ملت رو میکشند . حالا شما بگین نیست . خب برید و ببینید .

این سیمها رو اگر از پشت سر بندازن دور گردنت با اولین فشار کل سر رو میکنه . اما درد نداره چون 1 لحظه است . توی جاده ها هم جیپ سر باز سوار نشین . چون میبندن 2 طرف جاده بعد سرها یک طرف میره . بدنها و ماشین هم یک طرف دیگه . از من گفتن

ندیدین کلی سرباز رو هم گروگان گرفته بودن . همشون رو درجا کشتن بعد اینها 4 ماه بعد گفتن . تمامشون رو روشون بنزین ریخته بودن و آتیش زده بودن

اصلا خاک تو سر من که دارم واقعیات رو بهتون میگم
تایید میشه...
مخصوصا نگور.....در سیستان...

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
در ضمن یادم رفت بگم این دوربینهای دید در شب هم قشنگ شبها همه جا رو سبز نشون میده . بجنبی زیاد وسط کلت یک سولاخ درست میکنن . به تفنگهاش میگن قناسه . اینقد دقیقه . مخ رو باش میریزن بیرون .

Rpj هم که جای خود داره . یک سلاح قدیمی است اما زیاد میزنن توی پاسگاهها . البته وقتی ما بودیم یک بار زدن 4 تا از سربازها کلا محو شدن . فقط کیف پل یکی از افسرها چند روز بعد یک عالم دورتر پیدا شد . مگر نه کل هیکل همشون دود شد رفت هوا .

سربازی در آن مناطق = فاااااااااااااااااااااااااااتحهههههههههههههههههههههههههههههههههههه

برای شادی تازه گذشته صلوات

ali_zeraati3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صورتی که دیده نشه میتونی داشته باشی
اما اگر ببینن و طرفت عقده ای باشه میکشه پاره میکنه
به هر حال نبودش بهتر از بودنش ِ

اگر زمینی ارتش باشی کد میخوری
یک چیزی مثل آموزشی هستش منتها اموزش یک مبحث خاص

alijan dasteh shoma dard nakneh
mamnon az inkeh javab dadi
faghat ye chizi
nemian begardanet bebian zangir dari ya na malan too gardaneto va yaggharo?
age dar biari bezari too jibet chi
oonjoori gir nemidan?

ali_zeraati3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dameh hameh bachehaye iran garm
dasteh shoma 2 dosti keh javab dadin ham dard nakoneh

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آغا كي اين فيلم جوخه مال جنگ ويتنام رو ديده(platoon)من كه ديدم كلي واسه سربازي قوت گرفتم .راستي من برج 2 سال 88 اعزامم. ليسانس .از الانم تمرينات كوه نوردي رو شروع كردم و چون تازه كنكور ارشد رو دادم كلي اضافه وزن دارم كه بايد تا آموزشي آب كنم واي چه حالي مي ده آرامش بعد كنكور و قبل طوفان(سربازي)
راستي من كل پست هاي بچه ها رو از اول خوندم خيلي مفيد بود دم همتون گرم به خصوص آقا روزبه كه الان بايد دانشگاه باشه .

Last edited:

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد اين كشت وكشتار تو زاهدان بايد بگم:
اين حرفا همش چرته مي دوني چرا؟؟؟؟ از اون جايي كه من خودم كردم و خيلي بيشتر از اين حرفا واسه كردستان هست ولي به خدا از اين خبرا نيست .باور كنيد و الكي انرزي خود را با اين حرفا نگيريد

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
در مورد اين كشت وكشتار تو زاهدان بايد بگم:
اين حرفا همش چرته مي دوني چرا؟؟؟؟ از اون جايي كه من خودم كردم و خيلي بيشتر از اين حرفا واسه كردستان هست ولي به خدا از اين خبرا نيست .باور كنيد و الكي انرزي خود را با اين حرفا نگيريد

بودنش که هست ولی نه با این شدت ... کم و بیش در اخبار می شنویم این خبرهارو در حالی که سعی می کنن سانسور کنن (البته این نظر شخصی منه)
هنوز اون فیلم لعنتی رو که دانلود کردم یادمه ، به هر حال یه نکته مهم هست و اینکه برای محافظت از مرزها نیاز به سرباز داریم و بالاخره قرعه به نام یکی می افته ولی احتمالا انتخاب سربازها برای مناطق خطرناک ضوابط خاص خودش رو داره

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
البته سرباز گردن کلفت میبرن . مدت سربازی هم اونجاها کمتره یک کمی . اما خوب اگر زنده بمونی خوبه

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
آغا كي اين فيلم جوخه مال جنگ ويتنام رو ديده(platoon)من كه ديدم كلي واسه سربازي قوت گرفتم .راستي من برج 2 سال 88 اعزامم. ليسانس .از الانم تمرينات كوه نوردي رو شروع كردم و چون تازه كنكور ارشد رو دادم كلي اضافه وزن دارم كه بايد تا آموزشي آب كنم واي چه حالي مي ده آرامش بعد كنكور و قبل طوفان(سربازي)
راستي من كل پست هاي بچه ها رو از اول خوندم خيلي مفيد بود دم همتون گرم به خصوص آقا روزبه كه الان بايد دانشگاه باشه .

سلام دوست عزیز ، آقا منم برج 2 اعزامم (1/2/88) شما هم یک اردیبهشت اعزامی ؟؟؟ یا روز دیگه ؟؟ پایه بودی تو PM یکم باهم آشنا شیم اونجا شاید باهم یکجا افتادیم :D

uosof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز ، آقا منم برج 2 اعزامم (1/2/88) شما هم یک اردیبهشت اعزامی ؟؟؟ یا روز دیگه ؟؟ پایه بودی تو PM یکم باهم آشنا شیم اونجا شاید باهم یکجا افتادیم :D

بله
برج 2 هستم اميدوارم كه تو اين برج ليسلنسا همه تهران باشن:(

بالا