• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ، من كد محل آموزشم ، 73 است رفتم تويه دو سه تا سايت ديدم ميشه ، **** پادگان شهيد قاضي تبريز ، اگر كسي از دوستان هم 73 هست خوشحال ميشم با هاشون آشنا شم !!!

آيا كسي ميدونه چه جور جائي هست ... خوبه يا بده ؟ البته فكر كنم آب و هواش بايد خوب باشه :happy:

سلام
دوست عزیز
خوشحالم کسی هم با من هم گروه
من هم 73 هستم
از یزد
در ضمن چرا تاریخ اعزام من را الان که برگه اومده زده 19 اردیبهشت
شما اشتباه نکردی
راستی یک کم از خودت بگو توی پادگان باهم آشنا بشیم

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
شما اشتباه نکردی

18 هر ماه سربازان دیپلمه

19 هر ماه سربازان زیر دیپلم

amirreza_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز
خوشحالم کسی هم با من هم گروه
من هم 73 هستم
از یزد
شما اشتباه نکردی
راستی یک کم از خودت بگو توی پادگان باهم آشنا بشیم

سلام دوست من ،
email خودتو بده من مشخصات خودمو برات میفرستم تا تویه پادگان با هم آشنا بشیم ، ضمنا تویه برگه سفیدم چون 18 اردیبهشت تعطیله ، زده 19 اردیبهشت ولی تویه برگه اعزامم زده 18 اردیبهشت .

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست من ،
email خودتو بده من مشخصات خودمو برات میفرستم تا تویه پادگان با هم آشنا بشیم ، ضمنا تویه برگه سفیدم چون 18 اردیبهشت تعطیله ، زده 19 اردیبهشت ولی تویه برگه اعزامم زده 18 اردیبهشت .

پس تاریخ درست همون 19 میشه دیگه؟درسته؟

5272

Registered User
لایک‌ها
1
اقا كسي نبوددددددددددددد 1/6/1388 يكشنبه-دوم ماه رمضان؟
خوشحال ميشم با دوستاني كه اعزامشون افتاده 1/6 اشنا بشم خدا رو چه ديدي يه وقت پادگانمون هم يه جا شد.
اين هم شمارم پيامك بزن يا...09132715272

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره واسه امتحان ارشد به ما مرخصی دادند.من پادگان شهید ادیبی مرزن آباد ام.به ما از 1/2 تا الان اصلا یک روز هم مرخصی ندادند.
اگه کسی سوالی داره یا اونجا افتاده بگه راهنمایی اش کنم.:f34r:

balayenagahani

Registered User
لایک‌ها
72
سلام ما مرزن آباديها از جهنم سبز زنده بر گشتيم

نگو مرزن بگو ويرانه غم..............نگهباني زياد ومرخصي كم

آقا داغونمون كردند.... هتل متل چيه....مهمانخونه بي ستارست

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ما مرزن آباديها از جهنم سبز زنده بر گشتيم

نگو مرزن بگو ويرانه غم..............نگهباني زياد ومرخصي كم

آقا داغونمون كردند.... هتل متل چيه....مهمانخونه بي ستارست

فقط از ساعت 10 شب که خاموشی می زنن هتله تا 5 صبح.بقیه اش چادر صحراییه!!:blink:

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
من سهمیه مازاد افتادم
روز شنبه باید برم
ایا میشه با پول دادن به مامور **** وظیفه منو سپاهی کنه

Pechpecheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سهمیه مازاد افتادم
روز شنبه باید برم
ایا میشه با پول دادن به مامور **** وظیفه منو سپاهی کنه

بالاخره واسه امتحان ارشد به ما مرخصی دادند.من پادگان شهید ادیبی مرزن آباد ام.به ما از 1/2 تا الان اصلا یک روز هم مرخصی ندادند.
اگه کسی سوالی داره یا اونجا افتاده بگه راهنمایی اش کنم.:f34r:

آقا لطفا بیشتر توضیح بده .... من مرزن آباد نیفتادم ولی اگه راهنمائی کنی ممنون می شم ... شاید یکم دلشورم کمتر بشه ...:blink:

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
آقا لطفا بیشتر توضیح بده .... من مرزن آباد نیفتادم ولی اگه راهنمائی کنی ممنون می شم ... شاید یکم دلشورم کمتر بشه ...:blink:

خوب هر پادگانی شرایط خاص خودشو داره.در مورد چی راهنمایی می خوایی؟بگو تا بهت بگم

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0

حاجی چون کد 226 دارم معلوم نیست کجا خواهم افتاد
من هدفم اینه که **** یا نیروی انتام بیفتم
ایا در روز 19 اردی بهشت راه حلی رشوه ای رابطه بازی میشه به کار گرفت تو شیراز برای سپاهی و انتظام شدن من؟

Pechpecheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب هر پادگانی شرایط خاص خودشو داره.در مورد چی راهنمایی می خوایی؟بگو تا بهت بگم

چیزائی که بدردمون میخوره چیه ؟؟؟ چی باید ببریم ؟ چه جوری دهنمون رو سرویس می کنن ؟؟ وضعیت مرخصی چجوریه؟؟ کلا هر چیزه بدرد بخوری که می دونی بگو ؟؟؟ ممنون میشم.

Pechpecheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:eek::eek::eek::wacko:

Last edited:

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
چیزائی که بدردمون میخوره چیه ؟؟؟ چی باید ببریم ؟ چه جوری دهنمون رو سرویس می کنن ؟؟ وضعیت مرخصی چجوریه؟؟ کلا هر چیزه بدرد بخوری که می دونی بگو ؟؟؟ ممنون میشم.

چیزایی که به دردت می خوره رو کلی می گم.
سنجاق(برای آنکادر کردن تخت)حدودا 20 تا،یک بسته پلاستیک فریزر،چاقو(بذار لای وسایلت که بتونی ببری توی پادگان)یه بسته دستمال کاغذی،شکلات،نخ و سوزن،لیف،شامپو،بشقاب،لیوان،کش برای گت شلوار(50 سانت)قفل کوچک واسه در کمد،قرص سرماخوردگی و استامینوفن،ناخنگيرو...
البته بسته به ارگانی که هستید استحقاقی های خودتون رو می گیرید.حوله و زیرپوش و صابون و...
دهن سرویسی فقط دوییدن! تشویق برای یک نفر تنبیه برای همه.2 هفته اولش که آموزش رژه اس یکم سخته.بقیه اش چرته.
مرخصی هم از گردان به گردان فرق می کنه چه برسه به ارگان به ارگان!معمولا 15-20 روز اول نمی دن بعد شروع میشه.البته -3-4 ساعته می تونی بگیری.

Pechpecheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزایی که به دردت می خوره رو کلی می گم.
سنجاق(برای آنکادر کردن تخت)حدودا 20 تا،یک بسته پلاستیک فریزر،چاقو(بذار لای وسایلت که بتونی ببری توی پادگان)یه بسته دستمال کاغذی،شکلات،نخ و سوزن،لیف،شامپو،بشقاب،لیوان،کش برای گت شلوار(50 سانت)قفل کوچک واسه در کمد،قرص سرماخوردگی و استامینوفن،ناخنگيرو...
البته بسته به ارگانی که هستید استحقاقی های خودتون رو می گیرید.حوله و زیرپوش و صابون و...
دهن سرویسی فقط دوییدن! تشویق برای یک نفر تنبیه برای همه.2 هفته اولش که آموزش رژه اس یکم سخته.بقیه اش چرته.
مرخصی هم از گردان به گردان فرق می کنه چه برسه به ارگان به ارگان!معمولا 15-20 روز اول نمی دن بعد شروع میشه.البته -3-4 ساعته می تونی بگیری.

چطور می شه تو پادگان پیچوند ! منظورم رژه و اینجور چیزاست ... :D تفاوت ارتش و **** یا نیروی انتظامی تو چیه ؟ منظورم تو آموزشیه ؟ ولی فکر کنم بیافتم ارتش!!! می گن اونجا کماندو میشیم البته از اون وری !!! خدا وکیلی این سربازی هم داستانیه ها ... اگه بازم چیزی هست که بدرد بخوره حالا هر چی باشه لطفا بگو ... ممنون :cool:

Pechpecheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یادم رفت بگم ...آخه من امریه گرفتم ... با هزار بدبختی و غیره ...ولی ارزش داره... میگن آموزشی امریه ها تو ارتش می افته ...
حالا اگه سوال و راهنمائی درباره گرفتن امریه می خواهید در خدمتیم ...

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
چطور می شه تو پادگان پیچوند ! منظورم رژه و اینجور چیزاست ... :D تفاوت ارتش و **** یا نیروی انتظامی تو چیه ؟ منظورم تو آموزشیه ؟ ولی فکر کنم بیافتم ارتش!!! می گن اونجا کماندو میشیم البته از اون وری !!! خدا وکیلی این سربازی هم داستانیه ها ... اگه بازم چیزی هست که بدرد بخوره حالا هر چی باشه لطفا بگو ... ممنون :cool:
پیچوندن که روش زیاد داره:می تونی بشی منشی یا ارشد.وقتی به صف می کنن ازتون می پرسن کی خط اش خوبه می کننش منشی!
دیگه رژه نداره.فقط دنبال امضا و این مضخرفاته.
ارشد هم در نبود فرمانده گروهان یا مسئول آموزش حواسش به بچه هاس که اونم معافه از رژه.
اگه بد هم رژه بری بهت نگهبانی می دن ازت می خوان دیگه نری!!
یا خودتو بزنی به مریضی بصورت حرفه ای(چون دکتر های اونجا گوشاشون پره از این حرفا)
برنامه کلی همشون تقریبا یکیه.توی ارتش و انتظامی و **** همشون آموزش رژه و کلاس های تئوری و... دارند.

linktaz

Registered User
لایک‌ها
0
راستی یادم رفت بگم ...آخه من امریه گرفتم ... با هزار بدبختی و غیره ...ولی ارزش داره... میگن آموزشی امریه ها تو ارتش می افته ...
حالا اگه سوال و راهنمائی درباره گرفتن امریه می خواهید در خدمتیم ...

برای گرفتن امریه باید قبل از آموزشی اقدام کرد؟
معمولا کجا ها میشه امریه گرفت؟

Last edited:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
روزبه دهنت سرویس...

70 صفحه رو خوندم و دنبال خاطره هات گشتم، فتخ گرفتم از بس خندیدم. خیلی حال دادی، قشنگ و به جا تیکه ها رو میندازی. این وسط با اون شعری که از خیام بود خیلی خیلی حال کردم، امیدم به زندگی بعد سربازی 10 برابر شد :D

بالا