payam11
Registered User
اقا گواهی معاف از رزم رو من باید از کجا بگیرم؟معاف از رزم کلا چیه؟توی اموزشی تاثیر داره؟
من فردا باید بزم اموزشی خواهشا زود جواب بدین ممنون
شما آموزشي رفتي مثلا مي ري پيش پزشك پادگاناقا گواهی معاف از رزم رو من باید از کجا بگیرم؟معاف از رزم کلا چیه؟توی اموزشی تاثیر داره؟
اقا گواهی معاف از رزم رو من باید از کجا بگیرم؟معاف از رزم کلا چیه؟توی اموزشی تاثیر داره؟
هیچی اونجا تو آمورشی یه جارو میدن دستت میگن جارو بکش و سرویش بشور و اینجور کارها ...اقا گواهی معاف از رزم رو من باید از کجا بگیرم؟معاف از رزم کلا چیه؟توی اموزشی تاثیر داره؟
در شرايطي كه واقعا حاد باشههیچی اونجا تو آمورشی یه جارو میدن دستت میگن جارو بکش و سرویش بشور و اینجور کارها ...
معاف از رزم در آموزشی فقط از ورزش خلاص میکنهبقیه فعالیت ها سرجاشه
درضمن یکسری جارو کشی ، شستن در و دیوار ! راهرو ! دستشویی و غیره هست که وقتی معاف از رزم باشی بیشتر قسمتتون میشهاخر دوره اموزشی هم یکسری بارکشی هست که مخصوص معاف از رزم ها است ...
کلا تاثیری در اموزشی چندان ندارهیه ادم سالم میتونه خیلی راحت بپیچونه بدون اینکه تن به این موارد بده ...
یه ادم سالم میتونه خیلی راحت بپیچونه بدون اینکه تن به این موارد بده ...
یک سوال، شما متاهلی؟ و اینکه کی پر کردی و ارسال کردی که اعزامت شد اول اردیبهشت؟من اموزشي 02 نيروزميني افتادم (افسريه) اعزام89/2/1، رشته م هم كامپيوتره، فرماندمون گفت كه كد نميخوره
برام خيلي مهمه كه بعد آموزشي تهران بيفتم، كسي ميدونه احتمالش چقده كه تهران باشم؟
یک سوال، شما متاهلی؟ و اینکه کی پر کردی و ارسال کردی که اعزامت شد اول اردیبهشت؟
ممنون میشم پاسخ بدی
نه مجردم، اوايل دي فرستادم
از جفت دوستان ممنونم! درسته منظورم همین بود.سلام دوستان
احتمالا نظر دوستمون راجع به پرسیدن این سوال که کی فرستادید و اعزامتون افتاده اردیبهشت تخمین زدن اعزام خودش هست
در مورد خودم هم بگم من دقیقاً 4 آبان 1388 دفترچمو فرستادم و اعزامم هست 1 تیر 1389
دوست من اواخر دی فرستاد (حدود20دی) افتاد اردیبهشت
اما چرا؟؟؟
بعنوان مثال موردی یک سری از اعزامیای اردیبهشت یا تعجیل کردند به اسفند یا عقب انداختند به تیر
یه تعداد جا خالی شده با اونهایی که بعدا فرستادن جاهای خالی رو پر کردند
الان اطلاع دارم که اعزام رو به شهریور می زنند البته مجددا اگه اتفاقی رخ نده
این کد خوردن یعنی چی؟!ممنون میشم که توضیح بدین
بعد اینکه میگن الان مثلا اعزام 1 تیر از 1 اردیبهشت تقسیمشون کردن که کدوم نهاد باشن درسته؟دیگه نمیشه کاریش کرد؟
سلام
با اجازه از سایر دوستان توضیح مختصری میدم
بعد از اینکه مدارک مربوط به دفترچه رو به مراکز پلیس+10 تحویل دادید میتونید بعد یه هفته یا ده روز مراجعه کنید به پلیس+10 و بطور شفاهی از تاریخ اعزامتون باخبر بشید و یک ماه انتظار نکشید
بعد از حدود 20 تا 30 روز برگه سبز حاوی تاریخ اعزام میاد در خونتون
بعدش دیگه تمومه تا زمانی که موعد اعزامت فرا برسه
از یک ماه مونده به اعزام تا حتی 2-3 روز قبلش یه برگ سفید رنگ حاوی کد محل اعزام میاد در خونتون
که در اون برگه نوشته کد محل اعزام: بعنوان مثال 226 شما جستجو می کنید تا ببینید 226 کجاست و مال چه ارگانیه ( ارتش نیروی انتظامی **** و ...)
هر کاری میخوای بکنی قبل از اومدن کد انجام بده
حالا شما دقیقا سوالت چیه؟ در چه مرحله ای هستی؟
البته امیدوارم توضیحات کافی بوده باشه
ممنون از توضیحات
آخه چند پست قبل یکی از دوستان گفت "من اموزشي 02 نيروزميني افتادم (افسريه) اعزام89/2/1، رشته م هم كامپيوتره، فرماندمون گفت كه كد نميخوره" من اینو متوجه نشدم یعنی کد ارتش نمیخوره؟میتونه بره مثلا ****؟!
من که هنوز کدم نیومده 1 تیر اعزامم
من رشته ام نرم افزار کامپیوتره (لیسانیس) همین کدی که می گین ( دوره کد مخصوص ارتش ) رو ممکنه بخورم؟رشته ات چیه بگو بهت میگم کد میخوری یا نه