• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
یا حضرت عباس (ع)
منم یک تیر اعزامم

یعنی کجا میافتم 05 یا عجب شیر؟

سلام
دوست عزیز منم 1 تیر اعزام هستم .
برگ سبزم اومده .
داستان برگ سفید چیه ؟؟؟
با تشکر

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
دوست عزیز منم 1 تیر اعزام هستم .
برگ سبزم اومده .
داستان برگ سفید چیه ؟؟؟
با تشکر

برگ سبز من که خیلی وقته اومده

تو برگ سفید می فهمی کجا افتادی
کدوم پادگانی
ارتش نیری انتظامی ****

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
برگ سبز من که خیلی وقته اومده

تو برگ سفید می فهمی کجا افتادی
کدوم پادگانی
ارتش نیری انتظامی ****

سلام
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون .
من الان از طریقی دارم کاری میکنم که بیفتم ارتش - نیروی هوایی .
به نظر شما خوبه یا نه ؟؟؟
با تشکر

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون .
من الان از طریقی دارم کاری میکنم که بیفتم ارتش - نیروی هوایی .
به نظر شما خوبه یا نه ؟؟؟
با تشکر

**** نیروی هوایی بهترین جاست
ارتش رو نمیدونم
دوستان دیگه باید نظر بدن
بگین اسم پادگان چیه
مدرکتون چیه و ... دوستان راهنماییتون میکنن :)

AShTeiani

Registered User
لایک‌ها
107
**** نیروی هوایی بهترین جاست
ارتش رو نمیدونم
دوستان دیگه باید نظر بدن
بگین اسم پادگان چیه
مدرکتون چیه و ... دوستان راهنماییتون میکنن :)

سلام
دوست عزیز ممنونم بابت راهنمایی و اطلاعاتی که دادین .
ایشالا بریم و زود برگردیم .
با تشکر

behnam01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هم که بوغیم کسی جواب مارا نداد

arya_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اعزامی 1/2/89 هستم دارای مدرک فوق دیپلم مکانیک(ماشین افزار) آموزشیم کد 176 نیروی هوایی شهید خضرائی هست کسی هست که بدونه اولا دوره کد به من میخوره اگه آره کجا؟
دوما اگه نمیخوره کجا ممکنه تقسیم بشم؟

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام به همه من عضو جدیدم
من 89/4/18 اعزام هستم
برگه سفیدم کی میاد
اهل اصفهان هستم ممکنه مرکز اموزشیم کجا باشه؟

یه سوال دیگه هم دارم اگه کسی پاسخ بده ممنون می شوم
18تیر مصادف هست با جمعه که باید 19 7صبح مراجعه کنم بعد 19 که شنبه هست هم تولد از حضرت محمد(ص) است و تعطیل تکلیف چیه؟کی باید برم باید چی کار کنم؟

تا اونجا که یادمه یه هفته قبل از اعزام میاد. می تونی پلیس +10 مراجعه کنی و وضعیتت رو ببینی
ربط نداره اهل کجا باشی ممکنه هرجای ایران بیفتی. بستگی داره **** یا ارتش نیرو زمینی هوایی دریایی بیفتی
فکر کنم یک شنبه باید مراجعه کنید اما چون اگه دیر برید غیبت می خورید بهتره زنگ بزنی مشاوره تلفنی ناجا. تلفنش رو از 118 بگیر زنگ بزن

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من اعزامی 1/2/89 هستم دارای مدرک فوق دیپلم مکانیک(ماشین افزار) آموزشیم کد 176 نیروی هوایی شهید خضرائی هست کسی هست که بدونه اولا دوره کد به من میخوره اگه آره کجا؟
دوما اگه نمیخوره کجا ممکنه تقسیم بشم؟

سلام دوست من ... من اعزام 1/12/88 هستم ... والان کد خوردم 02 تهران .... دوره کد همه چیزش عالیه غیر از یک چیز و همون یکی رو اعصابت راه میره .... و اونم اینه که تمام اگر کد پیاده بخوری باید تمام چیز هایی که 2 ماه پیش یاد گرفتی ر دوباره بشینی وگوش کنی ... البته دوره کد دیگه آموزش رژه نداره و در کل همین که میتونی به آموزشی ها بگی : آموزشی هیچی نیستی :lol: خودش کلی حال میده ..... در ضمن دوره کد بعضی جا ها مثل لویزان تا ساعت 12 است و بعضی جاها مثل 02 تهران تا 17 است .... دیگه بستگی داره به شانست ... اما خیلی سریع میگذره .... راستی حواب سوالت رو یادم رفتم آره هستن بچه های مهندسی مکانیک که الان جای ما کد خوردن ...

behnam01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا اونجا که یادمه یه هفته قبل از اعزام میاد. می تونی پلیس +10 مراجعه کنی و وضعیتت رو ببینی
ربط نداره اهل کجا باشی ممکنه هرجای ایران بیفتی. بستگی داره **** یا ارتش نیرو زمینی هوایی دریایی بیفتی
فکر کنم یک شنبه باید مراجعه کنید اما چون اگه دیر برید غیبت می خورید بهتره زنگ بزنی مشاوره تلفنی ناجا. تلفنش رو از 118 بگیر زنگ بزن

ممنون از پاسخ

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
با توجه به اینکه دوستمون گفتن که زنگیدن گفتن هنوز کد نخوردن اعزامیهای تیرماه

به نظرتون کی بریم پلیس +10 تا بهمون بگن کجا افتادیم؟

تا پست بخواد بیاره دقیقه 90 میشه

05 کرمان تو این تابستون حال میده ها :دی میدونم یا 05 هستم یا عجب شیر

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
داداش میگم من صفحات اول تاپیکت رو خوندم
خدایی خیلی حال کردم

میگم الان که تاپیک 256 صفحه اومده جلو ، سربازیت رو تموم کردی ؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
داداش میگم من صفحات اول تاپیکت رو خوندم
خدایی خیلی حال کردم

میگم الان که تاپیک 256 صفحه اومده جلو ، سربازیت رو تموم کردی ؟

الان بچش داره این تاپیک رو دنبال میکنه به گمونم

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
یه سوال دیگه

من بابام 22 ماه جبهه داره و ماهی 18 روز کم میشه
از گرگان هم اعزام شدن برای 40دختر و مناطق عملیاتی

من الان این ترم دانشگام تموم میشه
میخواستم بدونم چند ماه فرصت دارم تا بخوام برم سربازی ؟
و اینکه کسری خدمتم رو چه جوری باید دنبال کنم و بگیرم ؟

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
سلام من بچه اصفهان هستم و 1تیر اعزامم.
داداشم الان آموزشیه توی هتل مدرس و تا 10 روز دیگه دوره آموزشیش تموم می شه و میاد اصفهان برای امریه.
من یک سوال داشتم
آیا امکان داره برای اینکه داداشم سربازی هست الان , من آموزشی توی اصفهان بیافتم؟ برم تقاضا کنم و اینها؟
و یا آیا امکان داره من برای سربازی بعد از دوره آموزشی درخواست بدم چون داداشم الان سربازیه, اصفهان بیافتم؟

و دیگه اینکه, من نمی خوام از قانون دو برادری استفاده کنم (که تا داداشم سربازی میره من از سربازی معاف موقتم)

راستی این خبرو خوندین که به لیسانس 1 ماه کسر خدمت , به فوق و دکترا 2ماه کسر خدمت می دند؟
گفتن که از اول خرداد قابل اجراست, چه برای اونها که الان سربازی می رند چه اونهایی که الان مشغول به خدمتند!

این خبر مال 26 اردیبهشته:
رئیس مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح از اجرای قوانین جدید خدمت **** وظیفه سربازی از اول خرداد خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با شبکه خبر گفت: با توجه به استقبال گسترده جوانان کشور برای انجام بموقع خدمت سربازی و تأمین مشمولان ضروری کشور، به پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح و موافقت فرمانده معظم کل قوا، تسهیلات جدیدی درباره **** وظیفه تصویب شد.

سردار کمالی افزود: خدمت سربازی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی لیسانس یک ماه، فوق لیسانس دو ماه، دکترا دو ماه و فوق دکترا، چهار ماه کاهش یافت.

وی افزود: خدمت محققان و مخترعان فوق لیسانس و بالاتر، به ازای ارایه تحقیق یا اختراعی درباره مسائل نیروهای مسلح، از دو ماه تا یک سال کاهش می‌یابد و جزییات بیشتر این باره نیز، با توجه به ایجاد گروه ویژه‌ای در ستاد کل نیروهای مسلح، به زودی اعلام می‌شود.

رئیس اداره مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه گفت: بسیجیانی که از شانزده سالگی تمام، عضو بسیج نیروی مقاومت **** پاسداران باشند و منظم و مداوم با آن نیرو همکاری کنند، به میزان فعالیت، 45 روز تا سه ماه، جزو‌ خدمت وظیفه به شمار می‌رود و حداکثر هم تا 9 ماه از سربازی آنها کاهش می‌یابد.

سردار کمالی اضافه کرد: با توجه به اینکه یکی از فرزندان جانبازان 25 درصد و بالاتر از سربازی معاف هستند، خدمت یکی از فرزندان جانبازان کمتر از 25 درصد هم، به میزان جانبازی پدر یا مادر کسر می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه یکی از فرزندان رزمندگان دارای سی ماه سابقه جبهه، از انجام خدمت معاف هستند، سربازی یکی از فرزندان رزمندگانی که کمتر از سی ماه سابقه جبهه دارند، نیز به میزان مدت خدمت پدر یا مادر مشمول، کاهش می‌یابد.

رئیس اداره مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه این گفت‌وگو با این پایگاه گفت: یکی از فرزندان خانواده‌هایی که سه فرزند آنها، خدمت دوره ضرورت را گذرانده از سربازی معاف است.

سردار کمالی همچنین درباره خدمت سه فرزند یک خانواده و معاف شدن فرزند چهارم گفت: ملاک برای معافیت فرزند چهارم، شناسنامه پدر است، اگر فردی نیز دو همسر داشته باشد، فرزند چهارم با توجه به اینکه شناسنامه پدر ملاک است معاف می‌شود.

وی افزود: مشمولانی که دارای فرزند معلول هستند هم از خدمت معاف می‌شوند.
وی اظهار داشت: یکی از فرزندان خانواده‌هایی که یک فرزند آنها در زمان خدمت فوت کرده باشد نیز از سربازی معاف می‌شود.

سردار کمالی اضافه کرد: این مصوبات شامل مشمولان در حال خدمت هم می‌شود.
وی در ادامه گفت: افرادی که به علت مأموریت سازمانی به جبهه رفته‌اند نیز مشمول این مصوبات هستند.

او همچنین درباره افزایش حقوق سربازان گفت: تاکنون تصمیمی در این باره گرفته نشده است.
وی درباره غیبت مشمولان هم گفت: قوانین جدید شامل مشمولان غایب تا یکم خرداد نیز می‌شود.

رئیس مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: اکنون شصت هزار سرباز در 120 وزارتخانه، سازمان و بنیاد در حال انجام خدمت سربازی هستند.

مدیر مسئولان ستاد کل نیروهای کشور در پایان این گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر تأکید کرد: مهلت اجرای این مصوبات، از یکم خرداد سال جاری، تا سی‌ام اسفند سال 1389 است.

یه سوال دیگه

من بابام 22 ماه جبهه داره و ماهی 18 روز کم میشه
از گرگان هم اعزام شدن برای 40دختر و مناطق عملیاتی

من الان این ترم دانشگام تموم میشه
میخواستم بدونم چند ماه فرصت دارم تا بخوام برم سربازی ؟
و اینکه کسری خدمتم رو چه جوری باید دنبال کنم و بگیرم ؟

ببین برای من هم کسری می خوره
الان یک قانون تصویب کردند که اگه برگ سبز برات اومده می تونی بری نامه رو از اونجایی که بابات اعزام شده برای جبهه بگیری (باید کپی تمام صفحه شناسنامه خودت , بابات , و همه برادرات رو بگیری و کپی برگ سبزت رو ببری براشون) تا یک نامه بهت بدند, بعد ببرش معاونت **** وظیفه شهرتون , خودشون برات اوکیش می کنن (چون این قانون تازه تصویب شده (1ماهم نیست) معلوم نیست پلیس +10 انجام بده و می گه که باید بری **** وظیفه) بعد یک کارت سبز جدید میاد در خونه اتون که توی اون نوشته که چه زمانی اعزامی و چه قدر کسری خوردی

هان راستی تو هنوز داری درس می خونی ,در اولین فرصتی که می کنی برو اطلاعاتت رو بفرست برای سربازی, احتمالا امتحانات 1 تیر تمومه و تا بخوای دانشگاه بری دنبال کارنامه و مدرکتو اینها 14 تیر می شه, 15 تیر بفرست که بیافتی برای آبان...
(اینو برای این می گم که سربازیت 18 ماهه , با خبری که الان در بالا گفتم می شه 17 ماه ... 13ماه و نیم هم که کسری می خوری کمتر از 4ماه باید بری سربازی)
این قانون کسر خدمت جانبازان و جبه ایها هر سال تصویب می کنن برای سال بعد...
زودتر اعزام شو که خیالت راحت باشه
من با اینکه تا 18 ماه دیگه هم معافم برای سربازی , اما پر کردم و افتادم 1شهریور, اما چون می خواستم زودتر برم , 2ماه جلوتر انداختمش و انداختم 1 تیر
اما 6 ماه فرصت داری که مدارکت رو بفرستی
با توجه به اینکه دوستمون گفتن که زنگیدن گفتن هنوز کد نخوردن اعزامیهای تیرماه

به نظرتون کی بریم پلیس +10 تا بهمون بگن کجا افتادیم؟

تا پست بخواد بیاره دقیقه 90 میشه

05 کرمان تو این تابستون حال میده ها :دی میدونم یا 05 هستم یا عجب شیر

منم مثل خودت,.......:(
گند ترین جا می افتیم از شانسی که داریم.:(

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ببین برای من هم کسری می خوره
الان یک قانون تصویب کردند که اگه برگ سبز برات اومده می تونی بری نامه رو از اونجایی که بابات اعزام شده برای جبهه بگیری (باید کپی تمام صفحه شناسنامه خودت , بابات , و همه برادرات رو بگیری و کپی برگ سبزت رو ببری براشون) تا یک نامه بهت بدند, بعد ببرش معاونت **** وظیفه شهرتون , خودشون برات اوکیش می کنن (چون این قانون تازه تصویب شده (1ماهم نیست) معلوم نیست پلیس +10 انجام بده و می گه که باید بری **** وظیفه) بعد یک کارت سبز جدید میاد در خونه اتون که توی اون نوشته که چه زمانی اعزامی و چه قدر کسری خوردی

هان راستی تو هنوز داری درس می خونی ,در اولین فرصتی که می کنی برو اطلاعاتت رو بفرست برای سربازی, احتمالا امتحانات 1 تیر تمومه و تا بخوای دانشگاه بری دنبال کارنامه و مدرکتو اینها 14 تیر می شه, 15 تیر بفرست که بیافتی برای آبان...
(اینو برای این می گم که سربازیت 18 ماهه , با خبری که الان در بالا گفتم می شه 17 ماه ... 13ماه و نیم هم که کسری می خوری کمتر از 4ماه باید بری سربازی)
آقا دستت درد نکنه ، استفاده کردیم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
خب دیگه کدهای اعزامیای 1 تیر صادر شده
یک هفته 10 روز طول میکشه تا پست بیاره در خونه
شما حدس میزنین من کجا بیفتم از ارومیه؟:rolleyes::happy:

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
من 1389/8/1 اعزامم به خدمت.امروز برگ سبز اومد برام.
رشته ريخته گري خوندم و فوق ديپلم دارم. از مشهدم.به نظرتون آموزش كجا مي افتم.يكي از دوستام مي گه 99 درصد مي افتم بيرجند -15 كيلومتر به سمت زاهدان.1 درصد بقيه اش رو ممكنه بي افتم كرمان.نظرتون چيه؟
مي گم كاراي كسر خدمت جبهه رو واقعا بايد برم جايي كه پدرم اعزام شده به جبهه؟من كارت جبهه ي پدرم رو دارم بازم بايد اين كار رو بكنم!
رفتم پليس + 10 گفت از اونجا هم مي شه اين كار رو كرد يعني از پليس + 10 ولي سرش شلوغ بود همينطوري جواب داد.كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره؟

samy85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من اعزامي 2/1 هستم 02 نيرو زميني
رشته من كامپيوتره پرسيدم گفتن كد نميخوره يه راست تقسيم ميشه تو يگان
كسي ميدونه كي دقيقا معلوم ميشه كه كجا افتاديم؟

بالا