• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

yettiykm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نیشابور اول شهریور کسی هست ؟

داداش با شمام نیشابوری ؟

یه سوال : از ولایت ما تا نیشابور حول و حوش 26 ، 27 ساعت با اتوبوس راهه . می تونیم با یه وسیله دیگه مثلا قطار بیایم ؟ بعد چه روزی باید اونجا باشیم ؟ یعنی چند روز وقت داریم خودمون رو به پادگان برسونیم ؟ بعد مرخصی میان دوره چند روزه ؟

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب روزی که دفترچه رو پست کردم گقت 15 روز دیگه یه نامه میاد دم در خونه که هنوز نیومده.
من هم می خوام یه امریه جور کنم طرف گفته برگه که اومد بیار من کار هات رو دنبال کنم
حالا باید چی کار کنم؟

شما همین شنبه با کارت ملیت برو **** وظیفه بگو برگه سبزت رو برات پرینت بگیرن (آمادست)

avan

Registered User
لایک‌ها
207
نوشته ای از sm1388
من محسن اعزامی 1/4/89 در 06 تهران آموزشگاه جواد الائمه تهران خیابان باسدارانم
خدا برای هیچ کس نخواد توی این بادگان بیفته برای آموزشی
1)7 روز بردنمون توی برندک برای اردو و بدرمون رو در آوردند همه جا 2 یا 3 روزه
3) توی بدترین آموزشگاه و زیر دست کسانی هستیم که کروهبان عقده ای بار می آرند
با ما طوری برخورد می کنند که انگار می خواهیم کادری این ارتش بشیم
مرخصی هم که قربونش برم با هزار تا التماس و .... اینا اگه از ساعت 5 بعد از ظهر تا 5 صبح فرداش بدند
میان دوره و اینا هم که ولش کن
یک مژده خوب هم دارم قبلا 2 تا گردان می گرفت ( حدود هزار نفر ) 1/6 کمتر شده 4 تا گردان می گیره یعنی حدود 2 هزار نفر

من 1/6 اعزامم اونجا.
آقا چند سئوال:
0- شما هم کدت 285 بود؟
1- شما لیسانسی؟
2- دورتون تموم شد؟ الان که 5 روز مونده هنوز !!!
3- موزر میزارن ببریم؟
4- قرص و اینا مثلا تقویتی میزارن ببرین؟
5- توی ماه رمضون چطوریه؟ اونجا؟... ورزش و تمرین رژه هست؟ یه کمتره؟
6- ساک یا سامسونت یا کیف نسبتا متوسط شبیه لپ تاپ مشکلی نیست ببریم؟ چیزا رو بزاریم توش؟ قفل هم میخوره.
7- موها و ریش و اینا رو آرایشگاه داره چطوریه؟... چون شنیدم یه موزره برای شونصد نفر راسته؟
8- ژ3 میدن اونجا؟
9- گروهبانها چیکار میکنند مگه؟ سخت گیری منظورمه یعنی مثلا چه بلایی سرمون میخوام بیارن؟ یه مثال میزنی؟
10- غذاهاش چیه صبح و ظهر و شب؟ سالن داره یا چی باید توی خل و خاک بشینن بخورن؟
11- بعد اینکه تو کدوم گردان بیوفتیم بهتره؟؟ یاسین؟ جواد؟ مهدی؟
12- الان 4 تا گردان میگیره؟ یعنی بهتره شده؟ چرا آخه بیشتر که شدیم بدتره که !!!! ای بابا

ممنون میشم جواب بدی
شرمنده.

کسی نیست از آموزشگاه جواد الائمه جواب ما رو بده؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
ای بابا اینجا هم امتحان ؟ اینجا هم درس ؟ من که دیگه مغزم به درس نمیره ؟ راستی این کلاس اینا در مورد چه مسائلی هست ؟ دینی ؟ مذهبی؟ نظامی ؟:blink:
مثل اینکه هفته اول جواهای کنکور هم میاد اگه من قبول بشم میتونم آموزشیی رو تا انتها برم بعدش برم دانشگاه ؟؟؟؟

Last edited:

somagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا میشه روز اول موها رو نزد ؟ من که تو کرج هستم و کد مازاد خوردم به نظرتون کجا می افتم؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خوب روزی که دفترچه رو پست کردم گقت 15 روز دیگه یه نامه میاد دم در خونه که هنوز نیومده.
من هم می خوام یه امریه جور کنم طرف گفته برگه که اومد بیار من کار هات رو دنبال کنم
حالا باید چی کار کنم؟
کجا افتادی؟
دوستان پاسخ دادن ولی من هم می گم. می تونی بری **** وظیفه با کارت ملی بگی برگه سبز رو برات پرینت بگیرن (به نظرم حاضر شده باشه تا الان) و بعد اون برگه رو بدی به رفیقت. من هم همین کار رو کردم. البته برای من اومد در خونه ولی دیر اومد.

من افتادم یزد! نیروی مقاومت ****.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
دوستان پاسخ دادن ولی من هم می گم. می تونی بری **** وظیفه با کارت ملی بگی برگه سبز رو برات پرینت بگیرن (به نظرم حاضر شده باشه تا الان) و بعد اون برگه رو بدی به رفیقت. من هم همین کار رو کردم. البته برای من اومد در خونه ولی دیر اومد.

من افتادم یزد! نیروی مقاومت ****.
دو تا سوال؛

- برای آموزشی که نیاز نیست کارت ملی یا شناسنامه همراه داشته باشیم؟

- میشه روی شنبه که میریم میدون **** کچل نکرده باشیم که؟!! اونجا گیر ندن بهمون!!

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
دو تا سوال؛

حتما کپی جفتش همرات باشه
نه، اون روز که اعزام نمیشید، نزن

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دو تا سوال؛

کارت ملی رو به نظرم ببر.... هویت هر فردیه... خصوصا شهره دیگه هم هستی (هستیم)

شنبه که نیست....2شنبه صبح هست..... میشه 1 شهریور

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
کارت ملی رو به نظرم ببر.... هویت هر فردیه... خصوصا شهره دیگه هم هستی (هستیم)

شنبه که نیست....2شنبه صبح هست..... میشه 1 شهریور
منو بگو! شنبه صبح می خواستم برم :lol: خب شد گفتی!!

avan

Registered User
لایک‌ها
207
منو بگو! شنبه صبح می خواستم برم :lol: خب شد گفتی!!
:lol:
1سئوال
گفتی بخوام برم 4راه پاسدران (ترمینال جنوب پیدا میشم) باید برم رسالت از اونجا با تاکسی برم؟ پاسداران؟

بعدش اینکه دوستان کسی خبر داره.... روز اول ما رو از شهرمون میبرن خود پادگان یا میارن ترمینال پیاده میکنن!!!! بعد میگن خودتون برید؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
اگه 2شنبه بریم همین رور اعزامیم ؟ باسه اینکه لباس اندازه کنیم مرخصی میدن بهمون ؟ من نزاجا تهران 02 افتادم . محل سکونت هم تهران هست . ؟ بعد اینایی که از شهرهای دیگه میان هم همینه وضعشون ؟ یا اونا هم پادگان میمونن ؟

arash6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه 2شنبه بریم همین رور اعزامیم ؟ باسه اینکه لباس اندازه کنیم مرخصی میدن بهمون ؟ من نزاجا تهران 02 افتادم . محل سکونت هم تهران هست . ؟ بعد اینایی که از شهرهای دیگه میان هم همینه وضعشون ؟ یا اونا هم پادگان میمونن ؟
دوست عزیز روزی که تو کارتت زده میری میدون **** اونجا مشخص میشه کی بری. تهران باشه که خوبه مرخصی میدن بری درست کنی شهرستانی هارو هم همنیطور.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
:lol:
1سئوال
گفتی بخوام برم 4راه پاسدران (ترمینال جنوب پیدا میشم) باید برم رسالت از اونجا با تاکسی برم؟ پاسداران؟

بعدش اینکه دوستان کسی خبر داره.... روز اول ما رو از شهرمون میبرن خود پادگان یا میارن ترمینال پیاده میکنن!!!! بعد میگن خودتون برید؟
آره. این یه راهشه. ولی اینکه از ترمینال جنوب مستقیم ببرن رسالت رو نمی دونم. ببین چهارراه پاسداران، نوبنیاد و خود خ پاسداران جای معروفیه. اونجا از هر تاکسی داری که بپرسی دقیق تر راهنماییت می کنن.

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من 2 ماه آموزشی تو 01 تهران بودم شنبه هفته آینده هم جشن سر دوشی ما هست الانم تو مرخصی هستم میتونم تا 24 ساعت هر سوالی از آموزشی و 01 دارید بپرسید خوشحال میشم جواب بدم

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام به احتمال بسیار زیاد بهتون همون روز لباس میدن میگن برید شنبه هفته بعد بیایید ، دوره قبل که اینطوری بود

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو تا سوال؛

اصل هیچکدومشونو نبر چون احتیاج نیست فقط فتوشو ببر سوال دومم به نظر من زودتر کله رو بتراش چون اولا هوا گرمه اگه نزنی خودت اذیت میشی ثانین اونجا آرایشگاهها شلوغه یا حمام ها پر هستن یا ماشین اصلاحشون تمیز نیست و ....

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه سوال دارم
پادگان مرزن آباد چالوس جزء مرزبانیه؟
یعنی ممکنه ما تقسیم بیفتیم لب مرز؟
لب مرز خدمت 2 ماه کم میشه؟

بله پادگان مرزبانیه و اکثرا مرز سیستان میفتن ولی تعداد اندکی هم کرمان میفتن و 2 ماه کم میشود

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 1/6 اعزامم اونجا.
آقا چند سئوال:
0- شما هم کدت 285 بود؟
1- شما لیسانسی؟
2- دورتون تموم شد؟ الان که 5 روز مونده هنوز !!!
3- موزر میزارن ببریم؟
4- قرص و اینا مثلا تقویتی میزارن ببرین؟
5- توی ماه رمضون چطوریه؟ اونجا؟... ورزش و تمرین رژه هست؟ یه کمتره؟
6- ساک یا سامسونت یا کیف نسبتا متوسط شبیه لپ تاپ مشکلی نیست ببریم؟ چیزا رو بزاریم توش؟ قفل هم میخوره.
7- موها و ریش و اینا رو آرایشگاه داره چطوریه؟... چون شنیدم یه موزره برای شونصد نفر راسته؟
8- ژ3 میدن اونجا؟
9- گروهبانها چیکار میکنند مگه؟ سخت گیری منظورمه یعنی مثلا چه بلایی سرمون میخوام بیارن؟ یه مثال میزنی؟
10- غذاهاش چیه صبح و ظهر و شب؟ سالن داره یا چی باید توی خل و خاک بشینن بخورن؟
11- بعد اینکه تو کدوم گردان بیوفتیم بهتره؟؟ یاسین؟ جواد؟ مهدی؟
12- الان 4 تا گردان میگیره؟ یعنی بهتره شده؟ چرا آخه بیشتر که شدیم بدتره که !!!! ای بابا

ممنون میشم جواب بدی
شرمنده.

دوره آموزشی نیروی زمینی تمام نشده -موزر و ژیلت میزارن ببری فقط تیغ نمیزارن-هر جور قرص و تقویتی میزارن ببری-همه چی هست ولی کمتره-بهت کمد میدن قفل هم میتونی براش تهیه کنی که احتکالا همه بوفه ها دارن و به نظر من یه کیف جم و جور ببر تا تو کیسه انفرادیت جا بشه وگر نه میندازن بیرون:wacko:-موها رو بزنی خیلی بهتره-

mehrdad1261

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم. این کد که بعد آموزشی می دن در واقع **** وظیفه می ده؟ یا اون پادگان؟ امکانش هست که بعدش به نحوی عوضش کنه آدم (با پارتی یا هر چیزی)؟:f34r: منتظر جوابای سبزتون هستم. خیلی مهمه :f34r:

کد بعد از آموزشی رو پادگان میده خیلی سخته عوضش کرد ولی تا قبل از اینکه تقسیم کنن راهتر با پارتی بازی میشه عوض کرد

بالا