• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما برو **** وظیفه اونجا این قانون رو زدند به دیوار
او ن مسئول پذیرشی که گفته غیبت ایراد نداره باید به کارش شک کرد
چون حتی اگر اونم بگیره **** وظیفه موافقت نمی کنه

کلا چند نفر به مشکل خورده بودن؟
چند نفر غیبت نداشتن و پذیرش نشدن؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
T218815-357641.jpg

سيستم سازمان وظيفه عمومي براي كاهش مراجعات مردمي مكانيزه مي شود
تهران - رييس سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي با اشاره به راه اندازي سامانه تلفن گوياي شبانه روزي گفت: اين سامانه با هدف پاسخگويي به سووالات مشمولان و كاهش مراجعات، همزمان با هفته نيروي انتظامي راه اندازي مي شود.

به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني پليس، سرتيپ دوم پاسدار 'سيد حميد صدرالسادات' افزود: يكي از اولويت ها و برنامه هاي ما پاسخگويي صحيح و سريع به مراجعين با ساماندهي وبهينه كردن سيستم پاسخگويي است.
رييس سازمان وظيفه عمومي ناجا، يكي از راههاي رسيدن به اين هدف را مكانيزه كردن روش هاي مورد استفاده در سازمان نام برد و افزود: بكارگيري فناوري هاي جديد و روش هاي مكانيزه در هر سازماني قطعا منجر به كاهش مراجعات حضوري افراد به سازمان مي شود.
وي به ارتباط سيستمي با تمام سازمان هاي مرتبط مانند دانشگاهها، نيروهاي مسلح و ثبت احوال اشاره كرد و اظهار داشت: به عنوان مثال، صدور معافيت هاي تحصيلي براي دانشجويان از طريق مكانيزه كردن سيستم منجر مي شود تا ديگر نيازي به حضور آنان به سازمان نباشد.

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
می گن **** اموزشی فقط شهرستان داره این درسته؟یعنی مثلا من که تهرانم اموزشی حتما یه شهر دیگه می یفتم؟ من برای **** دو تا پارتی جور کردم گفتن می تونن جای خوب بندازن. یکیشون مثلا می گفت می ندازمت بابل اونجا خوبه مثل جنگل می مونه و ..... فقط می خواستم بدونم **** تو تهران برای اموزشی پادگان داره یا نه؟

نه
برخی آموزشی تو شهر خودشون هستن و همون جا هم خدمت میکنن
بالاخره اگر آموزشگاه تو تهران نباشه میری جایی دیگه

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه
برخی آموزشی تو شهر خودشون هستن و همون جا هم خدمت میکنن
بالاخره اگر آموزشگاه تو تهران نباشه میری جایی دیگه
تو **** تو اموزشی باید ریش بزاریم؟بعد از اموزشی چی؟باید تیپت مذهبی باشه؟اگه ریش بزنی گیر می دن؟

میگن تو اموزشی امتحان عقیدتی سیاسی می گیرن. امتحانش چه جوریه؟ یعنی درس می خونی کتبی امتحان می دی؟ مثل دانشگاه؟

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
تو **** تو اموزشی باید ریش بزاریم؟بعد از اموزشی چی؟باید تیپت مذهبی باشه؟اگه ریش بزنی گیر می دن؟

میگن تو اموزشی امتحان عقیدتی سیاسی می گیرن. امتحانش چه جوریه؟ یعنی درس می خونی کتبی امتحان می دی؟ مثل دانشگاه؟

ریش فقط باید با ماشین بزنی همین
امتحانش هم تئوری و کتبی هست
که مشکلی نیست راحته

amin28364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من تاریخ اعزامم 1/8/89 هست وبرگه سبزم وسابقه بسیج رو از3/5/89 به مسئول مشمولین **** حفاظت انصار المهدی تحویل دادم.منو فرستاد برای معاینه پزشکی ویک لیست از مدارکی که لازم دارند شامل (کپی صفحات شناسنامه وکارت ملی- 6قطعه عکس -کارت خون-کپی لیسانس) را به من دادند وگفتند 3 روز قبل اعزامت این مدارک رو به همراه برگه سفیدت برای ما بیار .
ولی مسئول پذیرش دائم می گفت 100% نیست کارتون.خواستم بدونم با این مراحل و مدارکی که ازم گرفته پذیرش شدم ؟ یا هنوز باید رو هوا باشم؟
ممنون می شم از کسایی که اطلاعات دارند جوابمو بدند

mahdicivic

Registered User
لایک‌ها
6
کسی هست اینجا که آمار کد مرامخ لویزان رو داشته باشه؟ مثلا نگهبانیاش چطوریه ، مرخصیاش چه فرمیه ، طول دورش چند روزه و خلاصه این مدت چیکاره ایم. ممنونم.

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان
من با هزار دوز و کلک! بالاخره امریه گرفتم و قراره 1آبان89برم آموزشی پادگان شهید هاشمی(باغرود)نیشابور
اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره لطفا به ماهم بگه
راستی اگر موبایل ببرم دژبانی نگهش مداره تا موقع مرخصی استفاده کرد؟؟؟

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام دوستان
من با هزار دوز و کلک! بالاخره امریه گرفتم و قراره 1آبان89برم آموزشی پادگان شهید هاشمی(باغرود)نیشابور
اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره لطفا به ماهم بگه
راستی اگر موبایل ببرم دژبانی نگهش مداره تا موقع مرخصی استفاده کرد؟؟؟
باغرود نیشابور بهشته ! برو حالشو ببر . ;)

khorshid12

Registered User
لایک‌ها
0
تو **** چه رشته هایی دوره کد می خوره؟

امانتدارشون چطوره؟؟یه وقت دو درش نکنن؟؟؟
میخام اگه مرخصی دادن برای زیارت.تو مشهد چنتا عکس یادگاری داخل حرم بگیرم

والا من اگر خودم بودم
با همون دوربین های درو و بر عکس میگرفتم
بله موبایل رو بگیرن یه کاغذ بهت میدن
به هر حال حالا ببر خدا بزرگه

saeed-hedauat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من كدم 186 بود و قبل از اون پذيرش **** گرفته بودم كه وقتي كدم اومد رفتم سوال كردم گفتن يگان وي‍ژه نيرو انتظامي هست ...بعد رفتم **** گفتن مشكلي پيش اومده و ليست اعزام ما رو اشتباهي دادن به....!!بحر حال گفت كاري نميشه كرد با اين كه مقصر هستن...حالا بايد برم يگان وي‍ژه نيرو انتظامي كه نگفتن جاش كجاست....نميدونم حالا چي كار كنم...به اميد **** بودم...راستش نميدونم واسه آموزشي خيلي سخت گيري ميكنه نيرو انتظامي يا نه...؟برام دور يا نزديك بودن يگان زياد مهم نيس برام مهم اينه كه زياد سخت گيري نكنن و راحت باشه...اگر كسي هست كه بوده يا اطلاعاتي داره كمي كمكم كنه..چرا كه همينجور اسم -يگان ويژه- رو ميشنوي ميترسي...! راهنماييم كنيد برم يا وايسم كد جديد بخورم دو ماه ديگه برم...؟؟
ممنون ميشم...

saeed-hedauat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي يادم رفت بگم كسي ميدونه 186 واسه كجاست...؟منظورم جاشه.

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
نبود 32 روز دیگه تا ترخیص ( آموزشی ) ؟

بروبچ
به ما گفتن عید فطر از چهارشنبه هفته دیگه به مدت 6 روز میان دوره میدن
ایوللللللللللل

بالا