• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
باید بعد از اموزشی که رفتید یگان از یگان یه گواهی اشتغال به خدمت بگیرید و همرا با مدارک دیگر برید پادگانی که پدرتون اونجا بوده تا اونجا سوابق خدمتی پدرتون را از دستورهایی که ثبت شده پیدا کنند و به شما گواهی بدن که پدرتون چقدر در منطقه عملياتي حضور داشته!
قبلا که اینجور بود اگه تغییر نکرده باشه!

دقيقا همين طوريه كه دوستمون گفتن.
البته قبل از ارسال مدارك هم ميشد اين كارو انجام داد كه اونوقت تو برگ سبزتون درج ميشد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,443
02 اول پادگان یه محوطه ای داره که محل ملاقات خانواده ی سربازهاست . به ما میگفتن بعد از ظهر سه شنبه و پنج شنبه باید بیان . اما تجربه نشون داد هر وقت و هر روزی که بیان ، میان و سرباز رو صدا میزنن که بره محل ملاقات ...

.

جداً این طوری هست که هر وقت مراجعه بشه سرباز رو صدا بزنن؟ بعد مشکلی برای اون شخص به وجود نمیاد؟ یعنی اگر مثلاً ساعت کلاس آموزشی باشه. فعلاً اعلام کردن که یک شنبه و سه شنبه ساعت 3-4:30 ملاقات هست. البته خوشبختانه روز جمعه از ساعت 11 تا امروز صبح ساعت 4 مرخصی داشت.[/QUOTE]

ساعت آموزش کیلو چنده ؟؟ :D چه مشکلی پیش بیاد ؟؟ :happy: نشستن دور هم تا وقت تموم بشه برن نهار بخورن .... همش بیخودیه ....

برید دم دژبان بگید کار ضروری پیش اومده یا بگید از شهرستان اومدیم و از این حرفا ... قبول میکنن حتما .

.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دقيقا همين طوريه كه دوستمون گفتن.
البته قبل از ارسال مدارك هم ميشد اين كارو انجام داد كه اونوقت تو برگ سبزتون درج ميشد.

البته دردسر زیاد داره خصوصا اگه که پادگان که پدرشون بوده دور باشه ...
فکر کنم باید پدرشون بره چون باید محضر بره تعهد بده که فقط برای اون پسرش استفاده کنه و کپی شناسنامه تمام فرزندان هم باید همراه داشته باشه(فکر کنم تمام صفحات)
من یک مدت کارم توی پادگان در اوردن زمان کسری بود توی جایگاه دیدار.خیلی ها بودن که از شمال امده بود شیراز برای پسرش کسری خدمت بگیره اکثرا از راه دور میامدند! و دو سه روز برای همین کار الاف می شدن!

MOHAMMAD1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی جواب سوال مارو نمیده؟من رو برگ سفید اموزشی زده کد:2 یعنی تبریز؟نیروی انتظامی؟بعضیا میگن معلوم نیست و تغییر میکنه داستانش چیه راسته یا دروغ؟؟:blink:

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساعت آموزش کیلو چنده ؟؟ :D چه مشکلی پیش بیاد ؟؟ :happy: نشستن دور هم تا وقت تموم بشه برن نهار بخورن .... همش بیخودیه ....

.

خدا کنه در همین حد بیکار باشن :) فعلاً که تو تلفن یه چیزهای دیگه می شنویم. البته خوب قرار هم بوده سخت باشه که هست.

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی جواب سوال مارو نمیده؟من رو برگ سفید اموزشی زده کد:2 یعنی تبریز؟نیروی انتظامی؟بعضیا میگن معلوم نیست و تغییر میکنه داستانش چیه راسته یا دروغ؟؟:blink:

کد 2 : نیروی انتظامی سعید آباد (آذر بایجان شرقی)

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
آقا يكي پيدا نشد از پادگان شهيد رجايي كرمانشاه (مرزباني نيروي انتظامي) اطلاعاتي حتي در حد يك سطر به ما بده تا حداقل بدونم چه جور جايي ميرم ؟!!لا اقل بدونم كجاي كرمانشاه ميرم ؟آب و هوا چه جوريه؟
انگار كسي تا الان اين جا كد نخورده !!!فكر كنم من اولين فرد هستم !!!!!:hmm::blush:

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا قسمت هیچ انسان و حیوانی نکنه . دور از جون همتون آموزشی توی 04 بیرجند هستم و الان اومدم مرخصی . این مشهدی ها بدترین انسانهای کره زمینن و همگی عقده ای . مخصوصا با ما تهرانی ها انگار چوب توی .... کردیم .
بیرجند 16 ساعت تا تهران فاصله داره و همه مسیرش کویره . خود شهرش که افتضاحه و به خاطره وجود سربازها رونق گرفته و نزدیک مرز افغانستانه . اونجا هیچ درخت و چمنی نیست و فقط چند تا درخت کاج وجود داره و هیچ جای دیدنی هم نداره . آبش مزه اسید میده و بیشتر بچه ها اسحال گرفتن و مریضن . میگن بعد از عجب شیر بیرجند هم جزو 3 تا مرکز آموزشی افتضاح ایران هست و اگر افتادید اونجا به هر قیمتی هست تغییرش بدید چون واقعا جنگ روانیه و اگر مرخصی نمیدادن همه دیوونه میشدن اونجا . :wacko:

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
خدا قسمت هیچ انسان و حیوانی نکنه . دور از جون همتون آموزشی توی 04 بیرجند هستم و الان اومدم مرخصی . این مشهدی ها بدترین انسانهای کره زمینن و همگی عقده ای . مخصوصا با ما تهرانی ها انگار چوب توی .... کردیم .
بیرجند 16 ساعت تا تهران فاصله داره و همه مسیرش کویره . خود شهرش که افتضاحه و به خاطره وجود سربازها رونق گرفته و نزدیک مرز افغانستانه . اونجا هیچ درخت و چمنی نیست و فقط چند تا درخت کاج وجود داره و هیچ جای دیدنی هم نداره . آبش مزه اسید میده و بیشتر بچه ها اسحال گرفتن و مریضن . میگن بعد از عجب شیر بیرجند هم جزو 3 تا مرکز آموزشی افتضاح ایران هست و اگر افتادید اونجا به هر قیمتی هست تغییرش بدید چون واقعا جنگ روانیه و اگر مرخصی نمیدادن همه دیوونه میشدن اونجا . :wacko:

:D
حاجی همچین جای بدی نیست ها، جای بدتر از این هم وجود داره که باید تحمل کرد این 2 ماه رو ..
اگر توی 08 خاش میوفتادی چه کار میکردی ؟ ;)

شما توی کدوم گروهان و گردان افتادی ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

البته بیرجند با مشهد فرق داره ها :D

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:D
حاجی همچین جای بدی نیست ها، جای بدتر از این هم وجود داره که باید تحمل کرد این 2 ماه رو ..
اگر توی 08 خاش میوفتادی چه کار میکردی ؟ ;)

شما توی کدوم گروهان و گردان افتادی ؟

بابا مهندس کجاش خوبه :blush: همش ضد حاله . من همه رفیقم تهرانن یکی تو 02 هست یکی تو پاسداران هست که فکر کنم 06 و خلاصه همه دارن بهترین دوران رو آموزشی میگذرونن ولی این بیرجند خیلی ضد حاله . هم دوره هم جای بدیه . ما روز اول رفتیم با آب یخ حموم اجباری همه مریض شدن .

من تو گ1 و گردان یکم . فرمانده ستوان سقفی

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته بیرجند با مشهد فرق داره ها :D
نه کلا این خراسان جنوبی و شمالی و همه شهرهاش با هم منظورمه . کل ایران با تهرانی جماعت لج هستن ولی این خراسانی دیگه آخره عقده ای هستن . من به نوبه خودم یاد گرفتم اگر یه شهرستانی بیاد تهران کارش به گیرم بخوره دهنش رو سرویس کنم مخصوصا اگر نظامی بود :eek:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
نه کلا این خراسان جنوبی و شمالی و همه شهرهاش با هم منظورمه . کل ایران با تهرانی جماعت لج هستن ولی این خراسانی دیگه آخره عقده ای هستن . من به نوبه خودم یاد گرفتم اگر یه شهرستانی بیاد تهران کارش به گیرم بخوره دهنش رو سرویس کنم مخصوصا اگر نظامی بود :eek:

معلومه دلت خیلی پره ، البته خود تهران هم بیشتر شهرستانی هستند و کمتر تهرانی ( اصیل ) پیدا میشه..

شما اگر واقعا دیدید اونجا موندگار هستید ، سعی کنید مثل خودشون رفتار کنید ، یکی از دوستام میگفت وقتی رفتی سربازی هر کی گفت بچه کجایی بگو من دهاتی هستم /. اگر بفهمن مایه دار هستی و مامانم اینا.. اذیتت میکنن.

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
بابا مهندس کجاش خوبه :blush: همش ضد حاله . من همه رفیقم تهرانن یکی تو 02 هست یکی تو پاسداران هست که فکر کنم 06 و خلاصه همه دارن بهترین دوران رو آموزشی میگذرونن ولی این بیرجند خیلی ضد حاله . هم دوره هم جای بدیه . ما روز اول رفتیم با آب یخ حموم اجباری همه مریض شدن .

e ؟ منم توی همون گ 1 گ 1 هستم که .. :D
طبق آماری که گرفتم توی یکی از راحت ترین و بهترین گ/گ افتادیم ..

من که حموم اجباری رو نرفتم، بزار ساعت های خلوت برو با خیال راحت حموم ..

آدم خوب و بد که زیاد هست توی خدمت، زیاد سخت نگیر ..

تقریبا" تا این مرخصی تموم بشه 2 هفته از آموزشی مالیده شد رفت ~! :p

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
e ؟ منم توی همون گ 1 گ 1 هستم که .. :D
طبق آماری که گرفتم توی یکی از راحت ترین و بهترین گ/گ افتادیم ..

من که حموم اجباری رو نرفتم، بزار ساعت های خلوت برو با خیال راحت حموم ..

آدم خوب و بد که زیاد هست توی خدمت، زیاد سخت نگیر ..

تقریبا" تا این مرخصی تموم بشه 2 هفته از آموزشی مالیده شد رفت ~! :p

نه من که آسون گرفتم مهم نیست برام
تازه خیره سرمون کسری خدمت هم داریم و بعد آموزشی هم یه چند ماهی کم میشه بازم .
موفق باشی شما هم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
یعنی الان شما دو نفر، توی یک پادگان، یک گردان و یک گروهان مشترک هستید؟
اتفاق جالبیه

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اين درسته كه اعزام از شهر هاي كوچيك و دهات ها اكثرا نيروي انتظامي مركز استان ميفتند؟

و موبايل اينا كه آزاده ؟ لپ تاپ جطور :دي

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اين درسته كه اعزام از شهر هاي كوچيك و دهات ها اكثرا نيروي انتظامي مركز استان ميفتند؟
خیر

و موبايل اينا كه آزاده ؟ لپ تاپ جطور :دي
خیر - خیر
به لحاظ قانونی هیچ نیروی نظامی موبایل آزاد نیست ولی بعضی جاها همه ی سربازا موبایل دارن. فقط وقتی بازدیدی چیزی باشه یا فرمانده شون بخواد بیاد قایمش می کنن. بستگی به جو محل داره. بعضی جاها سربازای دیگه بفهمن موبایل داری میرن واسه نیم ساعت مرخصی میفروشنت
قاعده ی کلی اینه که محل مورد نظر هر چی دور افتاده تر و عقب افتاده تر و بی امکانات تر باشه، در خصوص وسایل الکترونیکی و موبایل، کمتر گیر میدن
هر چی محل پاستوریزه تر و با کلاس تر باشه، سختگیری در این خصوص بیشتره

من خودم هوابرد شیراز خدمت کردم (اینم عکسم)
موبایل که هیچی، هندزفری خالیشو (یا مثلا سیمکارت یا حتی کارت شارژ) اگر از کسی میگرفتن میدادن بلد الملک پدر طرف رو در بیاره

Last edited:

MOHAMMAD1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

داداش حرف دل منو زدی قربون دستت منم کد 2 هستم که میشه تبریز بنظرت این نیروی انتظامی سعید ٱباد تبریز چطور جاییه؟؟آموزشیش خوبه؟
یکی از فامیلا گفت کدا تغییر میکنه مثلا ممکنه 2 دیگه برای تهرانباشه یا مثلا 5 کرمانشاه راست میگن؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
بالا