• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
من برای تمدید تاریخ اعزام اقدام کردم.توی 10 دقیقه یک دوره تمدید کردم .رفتم میدان **** برگه سبز رو دادم و تمام!
ضمنا اگر کارت فعال داشته باشید به ازای هر 1 سال 45 روز از خدمت شما کم می شه
اگر دوره تکمیلی اموزشی بسیج رو دیده باشید ،دوره اموزشی شما حذف می شه و یه راست میرید سر یگان!
ضمنا می تونید از حوزه معرفی نامه بگیرید تا خدمت رو توی زیر مجموعه های بسیج انجام بدید

ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز
من امروز میرم میدان **** ببینم چه طور میشه ؟:eek::eek::eek:
ایا راه خاصی داره که من میخوام 2 ماه آموزشی عقب بندازم ؟:hmm:
لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
ممنونم از پاسخ شما دوست عزیز
من امروز میرم میدان **** ببینم چه طور میشه ؟:eek::eek::eek:
ایا راه خاصی داره که من میخوام 2 ماه آموزشی عقب بندازم ؟:hmm:
لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنونم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بله
یکی از دوستان میگفت که برگ واکسیناسیون ات را نبری اعزام نمیشی
امتحان کنید

simpatico4949

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله
امتحان کنید

درسته که اعزام نمیشید ولی درعوض 3 ماه اضاف میخوری .من پسر خاله ام همین کار رو کرد البته از عمد نه 3 ماه اضاف خورد و شانسش هم اون سال عفو ***** نخورد و مجبور شد 3 ماه اضافه رو بره

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
کسی میدونه **** وظیفه میدون **** 5 شنبه ها تا چه ساعتی بازه ؟

بعد 27 روز خدمت آموزشی برگه سبز برام اومده 90 روز اضافه خدمت به علت غیبت، تاریخ اعزام 1/12/89

بدبختی رو میبینی

MBrando

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
کسی میدونه **** وظیفه میدون **** 5 شنبه ها تا چه ساعتی بازه ؟

بعد 27 روز خدمت آموزشی برگه سبز برام اومده 90 روز اضافه خدمت به علت غیبت، تاریخ اعزام 1/12/89

بدبختی رو میبینی

اعزامت 1 /12 هست اونوقت 27 روزه خدمت آموزشی هستی ؟!:blink:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
بله
امتحان کنید

درسته که اعزام نمیشید ولی درعوض 3 ماه اضاف میخوری .من پسر خاله ام همین کار رو کرد البته از عمد نه 3 ماه اضاف خورد و شانسش هم اون سال عفو ***** نخورد و مجبور شد 3 ماه اضافه رو بره

من که 8/1 اعزام بودم برگه واکسیناسیون را نبردم چیزی هم نشد و اعزام شدم..

ff7300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من از سهمیه نیروی دریایی **** استفاده کردم و دوره آموزشیش شیرازه می خواستم بدونم کسی اطلاعاتی از اونجا داره؟

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
بالاخره بعد از یک هفته به ما مرخصی 3روزه دادن که یه روزشو کلا باید تو راه رفت وبرگشت باشیم .هفته اول که بد نبود فردا باید برم.هرکی درمورد شهید رجایی کرمانشاه سوالی داشته باشه بگین تا کمکتون کنم.فعلا

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان بالاخره من هم اومدم میان دوره درسته به مدت کمتر از دو روز ولی چون 1 ماه بود از پادگان مشگین شهر نیومده بودم بیرون همه چیز واسم عجیب به نظر میاد الان ارزش لحضه های زندگی رو میدونم درسته تو پادگان واسه من به شخصه فقط 2 روز اول یکمی سخت بود باقیش رو خیلی حال دادیم به خودمون تا اونجایی که دیگه کلا لغو مرخصی شده بودم که شانس اوردم به من هم بعد 1 ماه دو روز میان دوره دادن بقیه بچه ها 4 روز ضمنا هفته دوم هم رفته بودند مرخصی

به دلیل خراب بودن کلاس هامون کلاسها تو آسایگاه برگزار میشه من هم که همیشه وسط تختها یا زیز تخت ها خواب بودم تا اینکه یک روز یکی زیرابم رو زد و وسط کلاس فرمانده اومد و مچم رو گرفت روز اول هم که امتری پلیر زده بودم تو گوشم و نگهبان وایستاده بودم و .... :p یه حالی میداد تارکان میخوند من هم ... چند باری با ارشد ها یه کو چولو گلاویز شدم یه بار هم کل کلاس رو که واسه لغو مرخصی من رو مصغره کرده بودند تنبیه کردم ؟ چه طوری ؟ یکی از کلاسها بر گزار نشد فرمانده گفت برین بخوابین هر کی بیاد بیرون کل گورهان رو تنبیه میکنم من هم رفتم تو دفترش گفت اینجا چیکار میکنی گفتم با شما کار دارم بعد اومد کل گورهان رو از خواب بیدار کرد و چند دور بدو بیست داد 50 تا بشین پاشو و ..... و هر بار هم میگفت به خاطر فلانی .... من هم کیف میکردم

به هر حال ما که بیشترین ستاره رو تو دفتر تنبیحات داریم با 6 تا ستاره که نفر بعدی که با خود فرمانده دعوا کرده بود با اختلاف 3 ستاره بعد من قرار داره خلاصه کارهای زیادی انجام دادم و کلا حال کردم به من که تا حالا خوش گذشته فعلا میرم ببینم اگه تجدید دوره نشدم مابقی خاطرات رو به صورت تکمیلی مینویسم از شامپو ریختن تو پوتین ارشدها تا نحوه فرار از کلاس و گذاشتن ریش پروفسوری و ...رو به طور مفصل تو ضیح میدم فعلا تا فردا جمعه اینجا هستم هر کی موردی داشت در خدمتیم هتل 5 ستاره مشگین شهر

Last edited:

ستارخان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جاتون خالی الان ارزش خونه و دستشویی و حموم رو درک میکنم امروز که رسیدم خونه اول رفتم دستشویی خیلی ببخشد حال داد با آرامش تمام تو پادگان دشتشویی به قول یارو گفتنی بدو بیستی هستش اون هم نه هر موقع که دلت بخواد آقا این درود جناب رو هم خیلی حال میکنیم جناب میگه ( میپرسه) دوروب ما هم میگیم دوروب جناب البته این قسمت رو بچه های ترک میفهمند یعنی چی
در حالت کلی هر جا که بیفتید این مسئله خیلی مهمه یا تحصیلات داری یا نداری تو آموزشی این موضوع به نظر من خیله اهمیت داره الان تو محل ما همه تحصیلات دانشگاهی دارن و تو اخلاق و رفتار و خیلی چیزهای دیگه تفاوت فاحشی هست بین سربازهای صفر و سربازهاییکه تحصیلات دانشگاهی داشتند من که نه دزدی دیدم نه دعوا داشتیم نه ..... که شاخصه خیلی مهمی بود این و تنها نفر بد این گورهان و بی انظباتش من بودم که من هم دارم البته شاید و اگه تجدید دوره بشم یکمی تصحیح بشم

البته من رو به خاطر ادبیات و دستور زبان نوشته شده ببخشد چون به سرعت هر چه تمام دارم تایپ میکنم تا از لحضات باقیمونده استفاده بکنم فعلا بای بای

stubborn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه فرمانده پادگان 02 وجانشینش اسمشون چیه؟

ممنون میشم جواب بدید.

Last edited:

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
میگن لیسانس‌ها اگر **** باشن،‌آموزشی میافتن یزد
این پادگان یزد رو کسی رفته؟ میدونه چجوریه؟

pedoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونایی که درمورد 04 بیرجند سوال دارن میتونن بپرسن، ما که بعد از 30 روز اومدین مرخصی دوم(میان دوره).
با حساب روزایی که میپیچه،حدود 15 روز دیگه این آموزشی هم تموم میشه.
با اینکه دهن سرویس میکنن،ولی کلا خوبه .:blink:

masoudjamalzade

Registered User
لایک‌ها
2
سلام آقا من دیگه از سرم افتاد که 2 ماه عقب بندازم
احتمال داره که همین ماه که داره میاد اعزام بشم یعنی 89/9/19 برم دنبال کار چون هرچی دیرتر برم دیرتر هم تموم میشه ؟؟؟؟:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
راستی کسی نبود مثل من اعزامش تو این تاریخ باشه :happy::happy::happy:
هرچی خدا بخواد تا به حال هرچی ادم آشنا داشتم پیچید به بازی ؟؟؟؟
خدا عالمه :happy::happy:
دیگه مگه چقدر میخوان سخت بگیرن خیلی سخت بگیرن 20 دور دورپادگان میگن بدو ماهم میگیم چشم ؟؟؟؟؟
خدا بزرگه مشکلات کوچیکه داداش :D:D:D:D

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
میگن لیسانس‌ها اگر **** باشن،‌آموزشی میافتن یزد
این پادگان یزد رو کسی رفته؟ میدونه چجوریه؟
دوست عزیز تا جایی که من می دونم اگر در پادگان های دیگر جا نباشه لیسانس ها میافتند در یزد ،وگرنه کثرا می رند کرمانشاه و یا نیشابور اما برای دیپلم ها ،انصراف از دانشگاه بیشتر جایی که می افتند یزد و یا ارومیه است البته هیچ کدام این ها صد در صد نیست و ممکن جای دیگر بیافتید اما این رال معمولیش بود که گفتم.من خودم هم منتظر هستم این برگ سفید ما بیاد هنوز نیامده.:(بینیم کجا باید بریم ریاظت بکشیم.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز تا جایی که من می دونم اگر در پادگان های دیگر جا نباشه لیسانس ها میافتند در یزد ،وگرنه کثرا می رند کرمانشاه و یا نیشابور اما برای دیپلم ها ،انصراف از دانشگاه بیشتر جایی که می افتند یزد و یا ارومیه است البته هیچ کدام این ها صد در صد نیست و ممکن جای دیگر بیافتید اما این رال معمولیش بود که گفتم.من خودم هم منتظر هستم این برگ سفید ما بیاد هنوز نیامده.:(بینیم کجا باید بریم ریاظت بکشیم.

سلام
دوست عزیز بصورت دوره ای بسته به استان محل اعزام فرق میکنه
من خودم اهل ارومیه هستم از استان ما یه دوره به نیشابور زیاد اعزام میشن یه دوره به کرمانشاه
ولی تعداد اعزامی به یزد محدود تره
در مورد دیپلم و به پایین اگه درست حدس زده باشم کد 83 مربوط به مالک اشتر ارومیه هست که هر دوره سربازای زیادی و از همه جای ایران میگیره
اما شما از کجا مطمئنید که به **** میفتید؟

farbod.kain

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
دوست عزیز بصورت دوره ای بسته به استان محل اعزام فرق میکنه
من خودم اهل ارومیه هستم از استان ما یه دوره به نیشابور زیاد اعزام میشن یه دوره به کرمانشاه
ولی تعداد اعزامی به یزد محدود تره
در مورد دیپلم و به پایین اگه درست حدس زده باشم کد 83 مربوط به مالک اشتر ارومیه هست که هر دوره سربازای زیادی و از همه جای ایران میگیره
اما شما از کجا مطمئنید که به **** میفتید؟

والا من از یکی از این پادگان ها **** پذیرش گرفتم.و در مورد اعزام هم کاملا با شما موافق هستم دقیقا معلوم نمیشه که کجا می افتیم.

shadow666

Registered User
لایک‌ها
4
من دوشنبه باید بیام جلسه مردمی میدون ****. فقط سوالی که دارم اینه که اونجا طبیعتا **** وظیفه هست که باید بری دیگه؟ کجاش هست؟ بعد من از شهرستان میام تا ساعت چند میمونن؟

pedramhabibi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان

اگه کسی منو راهنمایی کنه 1دنیا ممنون میشم از برج 6 دنبال کارای دانشگاهم بودم که بالاخره فوق دیپلمو تو 23/8/ بهم دادن که تاریخ 4/8/ خورده

بابام امروز میخواد بره کرمان نامه کسری برام بگیره 16 ماه منطق بوده از ختمتشو

حالا من چنتا سوال دارم همه سایتهارو زیرو رو کردم الانم 5 صبحه دارم از استرس میمیرم

1قانون کسری تا کی هست اینجور که معلومه تا آخر امساله

2 آخره امسال یعنی کی یعنی باید آموزشیم تموم بشه ختمتمو شروع کنم تا کسر بهم بخوره یا اگه بتونم 1-12/ هم برم بازم کسری بهم میخوره یا از تاریخ ارسال که کسری تو برگ سبز میزنن سال90 هم برم بهم طعلق میگیره

3من همه کارامو کردم منتظرم نامم بیاد که دفترچمو پست کنم که انشاالله تا 3 روز دیگه میرسه اگه اعزامم 4-90/ یا2-90/ باشه میتونم بندازم دی که خیالم از کسری راحت بشه​

بالا