nokhodchiha
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 67
- لایکها
- 0
امکان داره ميان دوره بدن و کسي نخواد بره ميان دوره؟ يا نه اغلب ميرن ميان دوره يا اجباريه؟!
فکر کنم باید برید تهران از مرکز **** وظیفه مجدداً دریات کنید زیاد مطمئن نیستم ولی یکی از دوستام گم کرده بود اینجور بهش گفتن
مزایای دیگه هم داره !اگه اشرار رو بگیرید کشته 300 هزار تومن زنده 500 تومن میدن بهتون!ای بابا ما کجا شهادت کجا؟؟؟
دوستان اگر فکر می کنید میوفتید مرزبانی با این تفاسیر حتما قبلش ازدواج کنید و حتما بچه دار بشید چراکه فرزند دلبندتون بتونه بعد ها از مزایای فرزند شهید استفاده کنهچه بسا گل پسرتون معاف بشه :lol:
شوخی بود، به قولی می گن مرگ دست خداست، تو همین تهرانشم خیلی ها بقول شما شهید میشن حالا شانسه دیگه![]()
راستي دوستان به ما كه روز تقسيم برگه امريه محل تقسيم ندادند فقط اسم هارو خوندند گفتن در فلان تاريخ خودتونو به ستاد فرماندهي استان آذربايجان غربي معرفي كنين.اين در آينده برام مشكل درست نكنه؟در ضمن كسي ازآدرس ستاد فرماندهي استان آذربايجان غربي خبر داره و ميدونه كه تقسيم ها اونجا به چه نحوي انجام ميگيره؟؟؟؟![]()
من که شهرستان هستم هم باید برم تهران بگیرم؟
میاندوره اختیاریه و هر کس نخواد میتونه بمونه پادگان ولی 99درصد میرن میاندورهامکان داره ميان دوره بدن و کسي نخواد بره ميان دوره؟ يا نه اغلب ميرن ميان دوره يا اجباريه؟!
سلام دوستان بلخره من از اموزشی اومدم خونه یعنی میان دوره
نیروی انتظامی قدر هادی شهر ((((((((((((( جهنم سبز ))))))))))))
اگه کسی سوالی داره بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اونجا اقدام کردم برای چشمم شمارش شد 8.75 با دکتر صحبت کردم گفت انشالله معافی اونم با دستگاه نگاه کرد بعد کمسیون تبریز یک برگه داد به من معاف از خدمات رزمی من هم تا الان 3 بار بیشتر پست ندادم و رژه هم خیلی کم میرم
حالا میخوام بدونم که اگر 100% من معاف باشم این 23 روز باقیمونده را نرم ایا به مشکل مواجه میشم یا نه
با تشکر
بله با ... راحت میشه اینکارو کرد و هیچیم نمیشه...
آموزشی برای فوق لیسانس و دکترا خیلی عالیه و توپه و بعد از تقسم شما ستوان یکم میشید اگه مدرک دکترا باشه اگه فوق باشید 2 ستاره یا همون ستوان دوم میشید و کارتون خیلی راحته و بیشتر اداری و از ساعت 7 تا 1 هست.
خوش اومدي..
چند روز ميان دوره دادن؟
از کي ميان دوره ها شروع شده؟..
ما فکر ميکرديم از اربعين ميدن!
کلا به کسايي که دورن چند روز ميان دوره ميدن؟!
سلام
من 1 اسفند اعزامم
سه تا سوال داشتم..
کی میفهمم کجا افتادم؟؟؟
من سه ماه اضافه خوردم
سه ماه اضافه تاثیری روی اینکه کجا بیوفتم داره؟؟؟
و...
چطوری میتونم یه gf خوب پیدا کنم که نگرانم باشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام ببخشید جای بهتری پیدا نکردم
من دانشجو بودم انصراف دادم که معافیت پزشکی بگیرم (چشم)
رفتم انصراف دادم ....دفترچه پر کردم و ارسال کردم....نامه اومد در خونه رفتم بیمارستان بقیه الله معاینه شدم .....بعد 20 روز یه نامه اومد که تاریخ 29/10 وقت کمیسیونم هست
سوال
1_این آخرین کاره که برم کمیسیون بعد معاف میشم؟؟؟؟
2_چند روز بعد کارت معافیتم میاد در خونه؟
3_میخوام دانشگاه آزاد ثبت نام کنم ازم کد معافی میخواد ولی کارتم هنوز نیومده دستم ....اونوقت باید وظعیت **** وظیفه چی بزنم؟؟؟
4_تو ثبت نام دانشگاه باید کدی چیزی از رو کارت معافیتم تو سایت وارد کنم؟
5_اصلا من دارم درست فکر میکنم درباره این کد یا نه؟
در کل بگید که هنوز کارتم نیومده برای ثبت نام باید چیکار کنم؟
ممنون
نه عزیز من اشتباه گفتن کلا سربازی چه تو پادگان چه خارج ان یعنی بازار شایعهآخر قسمت شد منم به این تاپیک یه سر بزنم من 1 اسفند عازمم آموزشی میگم دوستان کی معلوم میشه کجا میافتم؟مدرکمم لیسانسه معاف از رزم هم هستم .میخواستم برم **** که اون طرف گفت چون معاف از رزمی اسمتو سیستم قبول نمیکنهپس میافتم نیروی انتظامی میگم دوستان مرخصی چجوری میدن ؟من تو اسفند 2 تا عروسی دعوتم
![]()
از دوستان كسي هست از نامه كسري خدمت استفاده كرده و از يگان خدمتي ترخيص شده باشد و سربازي را به پايان رسانده باشد؟
از دوستان كسي هست از نامه كسري خدمت استفاده كرده و از يگان خدمتي ترخيص شده باشد و سربازي را به پايان رسانده باشد؟