• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
هیچی بدتر از این نیست 21 ماه ساعت رو روی 5:30 کوک کنی!

مگه خودشون بیدار نمی‌کنن؟!!

حالا فارغ از اینکه بخواهیم خودمون رو سر این دوران تباه شده ببینیم یا از طرف دیگه به بی‌خیالی بزنیم و بگیم به فلان، چند وقت پیش نوشته‌ای از نویسنده‌ای آنارشیست در رابطه به دوران در بندش خوندم. به نظر من تسلی بخش و از اون مهم‌تر منطقی بود. برای شما هم میارمش شاید در شرایطی به دردتون خورد:

لحظه‌ای که از زندان آزاد می‌شوی، این احساس به تو دست می‌دهد که انگار چیز با ارزشی را ترک می‌کنی.. چرا؟ چون می‌دانی بخشی از زندگیت را ترک می‌کنی، چون بخشی از زندگیت را اینجا سپری کردی، که حتی اگر در شرایط وحشتناکی هم بوده باشد، حالا بخشی از تو شده. و حتی اگر این دوران را بسیار سخت گذرانده باشی و از آن آسیب داده باشی، که همیشه هم این طور نیست، هیچ چیز بدتر از لحظه‌ای نیست که این‌ها ناپدید می‌شوند.

هرچقدر با نویسنده موافق یا مخالف باشید، این حقیقت داره که ما بخش زیادی از زندگی‌مون رو در شرایطی به سر می‌بریم که نه خودمون می‌خواهیم و نه واقعاً نقش اصلی در به وجود آوردنش داریم. مدرسه، دانشگاه، سربازی، مسلماً بعدتر هم پیش میاد. فقط بهتره بدونیم عمری که هرجا سپری می‌کنیم، ظرفیه که با خیلی چیزهای ریز و درشت می‌تونه پر بشه. حتماً نباید کنار گنج باشیم.. کنار آدم حقیر، حقیر نشیم و همه چیز رو واقعی، جوری درک کنیم که انگار قراره روزی بدون ترس و افسوس به یاد بیاریم و ازش استفاده کنیم.

اصل نوشته اگر کسی خواست..

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
١) اگه كسي ديسك كمر خفيف داشته باشه پوان مثبتي ، چيزي داره ؟!
٢) كسي از دوستان اگه بتونه برام امريه و يا بسيجي فعالي جور كنه شيريني خوبي بهش ميدم لطفاً pm بديد ...،

ممنون

Sent from my 

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام رفیق
و سلام رفقا :D
این سوال منم جواب بده بیزحمت :

من پارسال 12 دی در مقطع لیسانس آخرین نمره رو گرفتم ( تاریخ فارق التحصیلی) . پس باید تا 12 دی امسال دفترچه پست کنم درسته ؟
حالا چون لیسانسم ماههای زوج اعزام دارم.
سوالم اینه آیا من که 12 دی میفرستم تو همون دیماه منو اعزام میکنن یا نه میندازن برای اسفند ؟
و نیز باید کی برم درخواست تمدید بدم پلیس +10 ؟

سوال بعدیم هم اگر خودت میدونی که آقایی کن امتی رو از دلهره در بیار :D
با توجه به تاریخ اعزامم کی باید برا پذیرش گرفتن اقدام کنم ؟ آیا آبان اقدام کنم خوبه ؟ چون میگن 2 ماه قبل اعزام. من که میخوام اسفند بزنم اعزامم رو یعنی دی هم میشه ؟

خوب شما الان اگه ارسال کنی احتمال زیاد میفتید برج 10 و می تونید بدون هیچ مشکلی وقتی براتون تاریخ اعزام اومد برید و درخواست تمدید بزنید که موافقت هم میشه و میفتید برج 12 .
چیز زیاد سختی نیست.

اصولا 1-2 هفته قبل از تاریخ اعزام مشخص میشه تو پلیس +10

Last edited:

technano

Registered User
لایک‌ها
316
5 تا 7 روز قبل اعزام

از این روزا نهایت استفاده رو بکن

هیچی بدتر از این نیست 21 ماه ساعت رو روی 5:30 کوک کنی!
مشکلی ندارم با صبح بلند شدن اتفاقا سحر خیزی رو دوست دارم ... ناراحتم به خاطر اینکه 4 سال رفتم درس خوندم ولی یه آدم بی سواد کمال باید بیاد بهم بگه چی کار کنم نکنم ...
زندگی تو ایران سخت هست وقتی پسر باشی دیگه میشه زندگی سگی در ایران
این روزا هم وقتی به خدمت فکر میکنم نهایت استفاده این میشه بیام تجربه های دیگرون رو بخونم ... قبلش استرس دانشگاه حالا هم این بعد هم که میرسه خدا بزرگه :)

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
مشکلی ندارم با صبح بلند شدن اتفاقا سحر خیزی رو دوست دارم ... ناراحتم به خاطر اینکه 4 سال رفتم درس خوندم ولی یه آدم بی سواد کمال باید بیاد بهم بگه چی کار کنم نکنم ...
زندگی تو ایران سخت هست وقتی پسر باشی دیگه میشه زندگی سگی در ایران
این روزا هم وقتی به خدمت فکر میکنم نهایت استفاده این میشه بیام تجربه های دیگرون رو بخونم ... قبلش استرس دانشگاه حالا هم این بعد هم که میرسه خدا بزرگه :)

اول استرس درس بعد شد کنکور بعد ادامه تحصيل بعد خدمت بعد کار بعدش تازه شدى سى سال ميتونى يه نيم نگاهى هم به ازدواج بندازى.بعدش بدهکارى و...

ولى توکل به خدا

Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk 2

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام رفیق
و سلام رفقا :D
این سوال منم جواب بده بیزحمت :

من پارسال 12 دی در مقطع لیسانس آخرین نمره رو گرفتم ( تاریخ فارق التحصیلی) . پس باید تا 12 دی امسال دفترچه پست کنم درسته ؟
حالا چون لیسانسم ماههای زوج اعزام دارم.
سوالم اینه آیا من که 12 دی میفرستم تو همون دیماه منو اعزام میکنن یا نه میندازن برای اسفند ؟
و نیز باید کی برم درخواست تمدید بدم پلیس +10 ؟

سوال بعدیم هم اگر خودت میدونی که آقایی کن امتی رو از دلهره در بیار :D
با توجه به تاریخ اعزامم کی باید برا پذیرش گرفتن اقدام کنم ؟ آیا آبان اقدام کنم خوبه ؟ چون میگن 2 ماه قبل اعزام. من که میخوام اسفند بزنم اعزامم رو یعنی دی هم میشه ؟

سلام داضش علی وقت بخیر

جواب سوال
تا 13 دی یا قبلش.
حداکثر تا 12 دی باید ارسال کنی.
نه ، دی ماه که به اعزام نمی رسید.احتمال بسیار زیاد اسفند قریبا میشه گفت صدرصد اسفند هستید.
پذیرش برید صبحت کنید ببینم چی میشه یک چیزی اگه آشنا داری برو دنبالش چون تعداد فارغ تحصیلان دانشگاهی خیلی زیاد شده باید آشنا داشته باشی واسه پذیرش.در اصل باید برگ سبز که تاریخ اعزام رو نوشته باهات باشه و بری واسه کارای پذیرش ولی صدرصد قبلش باید صحبت هات رو بکنی و قولش رو بگیری.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام دادا
ایول جواب دلگرم کننده ای بود :دی
اون برگ سبز که میگی با توجه به اون تاریخ اعزام اگه بتونم بگیرم ، حداکثر تا دیماه باید بگیرم درست میگم دیگه؟ یعنی قبل ارسال دفترچه ؟
سلام داضش علی وقت بخیر

جواب سوال
تا 13 دی یا قبلش.
حداکثر تا 12 دی باید ارسال کنی.
نه ، دی ماه که به اعزام نمی رسید.احتمال بسیار زیاد اسفند قریبا میشه گفت صدرصد اسفند هستید.
پذیرش برید صبحت کنید ببینم چی میشه یک چیزی اگه آشنا داری برو دنبالش چون تعداد فارغ تحصیلان دانشگاهی خیلی زیاد شده باید آشنا داشته باشی واسه پذیرش.در اصل باید برگ سبز که تاریخ اعزام رو نوشته باهات باشه و بری واسه کارای پذیرش ولی صدرصد قبلش باید صحبت هات رو بکنی و قولش رو بگیری.

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
مگه خودشون بیدار نمی‌کنن؟!!

حالا فارغ از اینکه بخواهیم خودمون رو سر این دوران تباه شده ببینیم یا از طرف دیگه به بی‌خیالی بزنیم و بگیم به فلان، چند وقت پیش نوشته‌ای از نویسنده‌ای آنارشیست در رابطه به دوران در بندش خوندم. به نظر من تسلی بخش و از اون مهم‌تر منطقی بود. برای شما هم میارمش شاید در شرایطی به دردتون خورد:

لحظه‌ای که از زندان آزاد می‌شوی، این احساس به تو دست می‌دهد که انگار چیز با ارزشی را ترک می‌کنی.. چرا؟ چون می‌دانی بخشی از زندگیت را ترک می‌کنی، چون بخشی از زندگیت را اینجا سپری کردی، که حتی اگر در شرایط وحشتناکی هم بوده باشد، حالا بخشی از تو شده. و حتی اگر این دوران را بسیار سخت گذرانده باشی و از آن آسیب داده باشی، که همیشه هم این طور نیست، هیچ چیز بدتر از لحظه‌ای نیست که این‌ها ناپدید می‌شوند.

هرچقدر با نویسنده موافق یا مخالف باشید، این حقیقت داره که ما بخش زیادی از زندگی‌مون رو در شرایطی به سر می‌بریم که نه خودمون می‌خواهیم و نه واقعاً نقش اصلی در به وجود آوردنش داریم. مدرسه، دانشگاه، سربازی، مسلماً بعدتر هم پیش میاد. فقط بهتره بدونیم عمری که هرجا سپری می‌کنیم، ظرفیه که با خیلی چیزهای ریز و درشت می‌تونه پر بشه. حتماً نباید کنار گنج باشیم.. کنار آدم حقیر، حقیر نشیم و همه چیز رو واقعی، جوری درک کنیم که انگار قراره روزی بدون ترس و افسوس به یاد بیاریم و ازش استفاده کنیم.

اصل نوشته اگر کسی خواست..

کاش ساعت 5.30 بیدار میشدیم من 16 ماهه دارم ساعت 4.30 بیدار میشم.. دیگه یه حالتی شدم وقتی گوشیم زنگ میزنه انگار داره تیر به قلبم میزنه . این روزا داره خیلی سختر از قبل میگذره .. خدا خدا تا کی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سلام دادا
ایول جواب دلگرم کننده ای بود :دی
اون برگ سبز که میگی با توجه به اون تاریخ اعزام اگه بتونم بگیرم ، حداکثر تا دیماه باید بگیرم درست میگم دیگه؟ یعنی قبل ارسال دفترچه ؟

داداش شما باید برگه سبزت اول بیاد بعد اون برگه رو ببری پذیرش بگیری
برگه سبزم وقتی میاد که شما دفترچه رو ارسال کرده باشی!
تو برگه سبزم تارخ اعزامت خورده
دی بفرستی اسفند میتونی بری که دوره طلایی هست حتما هم اسفند برو یه وقت دیدی اونور سال گفتن خدمت شد 24 ماه اونوقت به خاطر 2ماه اونورتر رفتن 3 ماه بیشتر سرویس میشِی!

ما 91 های بیچاره که 17 ماهمون شد 21 خیلی سوختیم!

مشکلی ندارم با صبح بلند شدن اتفاقا سحر خیزی رو دوست دارم .

وقتی هیچ انگیزه ای نداری برای بلند شدن چه سحر خیزی!
اونم هر روز تکراری

الان من اصلا زندگی رو نمیفهمم
صبح پاشو برو مترو سوار شو برو پادگان
با روح و روانت بازی کنن دوباره عصری مترو سواز شو داغون و خسته بیا خونه دوباره فردا روز از نو

کاش ساعت 5.30 بیدار میشدیم من 16 ماهه دارم ساعت 4.30 بیدار میشم.. دیگه یه حالتی شدم وقتی گوشیم زنگ میزنه انگار داره تیر به قلبم میزنه . این روزا داره خیلی سختر از قبل میگذره .. خدا خدا تا کی

من که هروقت گوشی موبایلم زنگ میخوره اینقد فحش میدم که حد نداره!
جدا تا کی!

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام بر همه .

دوستانی که تو یگان تقسیم شدن و از صبح زود بیدار شدن و بی انگیزه ای گله میکنن برید خدارو شکر کنید هیچ مسئولیتی ندارید و افکارتون درگیر نیست .
مایه اشتباهی کردیم رفتیم دنبال امریه اموزش و پرورش و قبول شدیم ، الان که معلم شدم علاوه بر دوری راه ، مسئولیت بسیار سنگین اموزش به بچه ها هم افتاده گردنم دوستانی که یگان تقسیم شدن حداقل بعد از بیرون اومدن از پادگان هیچ دغدغه و درگیری فکری ندارن ولی من تا میرسم خونه باید کتابهای فردا رو مرور کنم و طرح درس بنوسیم و فکر کنم فردا چی بگم و ... تازه در نظر داشته باشید از لحظه ورود به کلاس باید داد بزنم تا زنگ اخر !
هستن بچه هایی که روستا افتادن 100 کیلومتر بیرون شهر باید همزمان سه پایه ابتدایی رو درس بدن و همچنین فاقد امکانات رفاهی در ضمن کرایه هم از جیب مبارک باید بدن .
مارو باش خوشحال بودیم که دیگه خلاص شدیم از پوتین و اسلحه و احترام گذاشتن ولی به یه دردسر بزرگتر گرفتار شدیم .

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
بجاى اينکه اينجا به ما دلدارى بديد اعتراض و شکايت ميکنيد.ماکه بايد از صفر شروع کنيم با خوندن جملات شما روحيمون ميريزه بهم.قبول دارم سختى داره.اما اگر همش بهش اشاره کنيم بدتر ميشه.
خدمت تو ارگانهاى مختلف هم از نظر من مانند دانشگاه هست که انواع و اقسام داره و مزايا و معايبى داره.اين بستگى به روحيه مام داره،چجورى بزرگ شديم سختى ديديم يا نه.الان تو چه وضعى زندگى ميکنيم و...
ولى توکل به خدا اين روزا هم ميگذره ، ، ،

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
میگذرد...چون میگذرد غمی نیست.
من خودم ضجر گشیده ام .
الان پایان دوره ام.
مثل اینکه دیروز بود رفتیم خدمتت.
الان پایان دوره.1/8 هم ترخیص.
منم با روح و روانم بازی شده،خسته شدم از بیدارهای بی انگیزه صبح از بخواب رفتن های بی انگیزه شب.
ولی خوب همش گذشت.....

hamsokhan68

Registered User
لایک‌ها
52
میگذرد...چون میگذرد غمی نیست.
من خودم ضجر گشیده ام .
الان پایان دوره ام.
مثل اینکه دیروز بود رفتیم خدمتت.
الان پایان دوره.1/8 هم ترخیص.
منم با روح و روانم بازی شده،خسته شدم از بیدارهای بی انگیزه صبح از بخواب رفتن های بی انگیزه شب.
ولی خوب همش گذشت.....

تبريک ميگم شما تموميدى مام شروع ميکنيم.خدا کنه يه جا خوب بيفتم.روزشمارى شروع شده

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
آقا سرباز معلمي ، امريه ، بسيجي فعالي و هر كوفتي كه از خدمت كم كنه خريدارم ... :دي

Sent from my 

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بر همه .

دوستانی که تو یگان تقسیم شدن و از صبح زود بیدار شدن و بی انگیزه ای گله میکنن برید خدارو شکر کنید هیچ مسئولیتی ندارید و افکارتون درگیر نیست .
مایه اشتباهی کردیم رفتیم دنبال امریه اموزش و پرورش و قبول شدیم ، الان که معلم شدم علاوه بر دوری راه ، مسئولیت بسیار سنگین اموزش به بچه ها هم افتاده گردنم دوستانی که یگان تقسیم شدن حداقل بعد از بیرون اومدن از پادگان هیچ دغدغه و درگیری فکری ندارن ولی من تا میرسم خونه باید کتابهای فردا رو مرور کنم و طرح درس بنوسیم و فکر کنم فردا چی بگم و ... تازه در نظر داشته باشید از لحظه ورود به کلاس باید داد بزنم تا زنگ اخر !
هستن بچه هایی که روستا افتادن 100 کیلومتر بیرون شهر باید همزمان سه پایه ابتدایی رو درس بدن و همچنین فاقد امکانات رفاهی در ضمن کرایه هم از جیب مبارک باید بدن .
مارو باش خوشحال بودیم که دیگه خلاص شدیم از پوتین و اسلحه و احترام گذاشتن ولی به یه دردسر بزرگتر گرفتار شدیم .

کی گفته ما مسئولیت نداریم اکثر افسر وظیفه ها مسئولیت گردنشونه مثلا ما که نگهبان میشیم . کلی تجهیزات . خودرو و 10 تا سرباز تحویل ما میشه . یه خش رو یه ماشین بیفته ما نفهمیم دهنمون سرویسه
اضافه خدمت بازداشت و....

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تبريک ميگم شما تموميدى مام شروع ميکنيم.خدا کنه يه جا خوب بيفتم.روزشمارى شروع شده

تشکر.تو یه چشم به هم زدن بعدا اگه شما هم تشریف بیارید اینجا ما به شما تبریک میگم.
میگذرد.

کی گفته ما مسئولیت نداریم اکثر افسر وظیفه ها مسئولیت گردنشونه مثلا ما که نگهبان میشیم . کلی تجهیزات . خودرو و 10 تا سرباز تحویل ما میشه . یه خش رو یه ماشین بیفته ما نفهمیم دهنمون سرویسه
اضافه خدمت بازداشت و....

دقیقا .
فکر کن وقتی افسر آشپزخونه میشیم مشکلی در غذا باشه فوری یقه ما رو میگرن.خدا نکنه مشکلی برای پرونده ای چیزی پیش بیاد .مثلا کار کادری مشکل دار بشه فوری افسر وظیفه بازداشت یا اضافه خدمت.

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
آره. دقیقا دوره طلاییه .
من دیر دارم میرم حقیقتش ، یعنی تا آخر فرصتمو استفاده کردم. و الا مثل خودت میتونستم همون 91 و حتی 90 برم.

رفیق هم دانشگاهیم مثل شما بود. الکی الکی یه سری کسری ها رو برداشتن و خدمتش هم شد 21 ماه بنده خدا . یعنی وجدانا انتهای سوزش.
داداش شما باید برگه سبزت اول بیاد بعد اون برگه رو ببری پذیرش بگیری
برگه سبزم وقتی میاد که شما دفترچه رو ارسال کرده باشی!
تو برگه سبزم تارخ اعزامت خورده
دی بفرستی اسفند میتونی بری که دوره طلایی هست حتما هم اسفند برو یه وقت دیدی اونور سال گفتن خدمت شد 24 ماه اونوقت به خاطر 2ماه اونورتر رفتن 3 ماه بیشتر سرویس میشِی!

ما 91 های بیچاره که 17 ماهمون شد 21 خیلی سوختیم!

وقتی هیچ انگیزه ای نداری برای بلند شدن چه سحر خیزی!
اونم هر روز تکراری

الان من اصلا زندگی رو نمیفهمم
صبح پاشو برو مترو سوار شو برو پادگان
با روح و روانت بازی کنن دوباره عصری مترو سواز شو داغون و خسته بیا خونه دوباره فردا روز از نو

من که هروقت گوشی موبایلم زنگ میخوره اینقد فحش میدم که حد نداره!
جدا تا کی!

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
آره. دقیقا دوره طلاییه .
من دیر دارم میرم حقیقتش ، یعنی تا آخر فرصتمو استفاده کردم. و الا مثل خودت میتونستم همون 91 و حتی 90 برم.

رفیق هم دانشگاهیم مثل شما بود. الکی الکی یه سری کسری ها رو برداشتن و خدمتش هم شد 21 ماه بنده خدا . یعنی وجدانا انتهای سوزش.

به به داش علی خودمونم که میخواد بره خدمت !!!
ایشاله بیافتی ی جای توپ !!!!
هرچی زودتره برو که بعدا حتی واسه ی روزشم که دیر رفتی پشیمون میشی مثل من !

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان مجددا میپرسم
سربازایی که نزاجا آموزش میبینن با مدرک دیپلم بعد از آموزشی چجور جاهایی میفتن واسه ادامه خدمت ؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان مجددا میپرسم
سربازایی که نزاجا آموزش میبینن با مدرک دیپلم بعد از آموزشی چجور جاهایی میفتن واسه ادامه خدمت ؟

هر جایی ممکنه تقسیم بشن !! با توجه به نیازه !!
الان با توجه به کسری جبهه ک دادن پادگانا خالی خالی شدن
تو آموزشی اگه دوره کد بخوری واسه شما دیپلما خیلی ارزشمنده چون با گروهباندومی وارد یگان میشید
دیپلم چی داری؟

بالا