• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

technano

Registered User
لایک‌ها
316
میشه کچل هم نکرد ولی من که کچل کردم و راحت شدم.
اونجا میری آرایشگاه دارن همه پادگانها ولی هم شلوغه و هم زیاد بهداشتی نیست.
تو خدمت الخصوص آموزشی هرچی کچل باشی بهتره چون کله عرق میکنه با کلاه سرآدم به فنا میره.
آره کچل میکنم ... فقط این قضیه زمان قطعی اعزام رو میفهمیدم خوب میشد ... مسخره ها عین آدم مینوشتم با خیال راحت ساک اینا رو ورمیداشتم میبردم ... میبرم اونجا با کله کچل ملت بهم میخندن:D

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
آره کچل میکنم ... فقط این قضیه زمان قطعی اعزام رو میفهمیدم خوب میشد ... مسخره ها عین آدم مینوشتم با خیال راحت ساک اینا رو ورمیداشتم میبردم ... میبرم اونجا با کله کچل ملت بهم میخندن:D

وای فکر کن کچل میکنی میری . بعدش میگن برو شنبه بیا . بعدش باید کچل برگردیم خونه همه ببیننمون :))

technano

Registered User
لایک‌ها
316
وای فکر کن کچل میکنی میری . بعدش میگن برو شنبه بیا . بعدش باید کچل برگردیم خونه همه ببیننمون :))
من با کلاه تردد میکنم :Dمشکل من اینکه ساک اینا بیارم بعد ملت هیچکس چیزی با خودش نیاورده باشه ما ضایع شیم:D

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
من با کلاه تردد میکنم :Dمشکل من اینکه ساک اینا بیارم بعد ملت هیچکس چیزی با خودش نیاورده باشه ما ضایع شیم:D

عزيز مگه چقدر ميخواي ببري ؟
به من گفتن يك ساك خيلي كوچك ببر
همه هم مطمئن باش ميارن . حالا من كه كلاه ندارم چكار كنم :)))

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
می‌بینم که «واقعاً مشکل کشور ما موی جوون‌هاست» :ی برای من هم این صحنه که با ریش و موی بلند وارد آرایشگاه بشم و بلا نسبت شما مثل گوسفند پشم زنی شده خارج بشم خیلی مضحکه..
دوستان این مراکز بهداشتی که واکسیناسیون انجام می‌دن، جای خاصی هستند یا همه کلینیک‌ها انجام می‌دن؟ اگر مراکز خاصی هستند، کسی چندتاشون رو در تهران می‌شناسه؟

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
می‌بینم که «واقعاً مشکل کشور ما موی جوون‌هاست» :ی برای من هم این صحنه که با ریش و موی بلند وارد آرایشگاه بشم و بلا نسبت شما مثل گوسفند پشم زنی شده خارج بشم خیلی مضحکه..
دوستان این مراکز بهداشتی که واکسیناسیون انجام می‌دن، جای خاصی هستند یا همه کلینیک‌ها انجام می‌دن؟ اگر مراکز خاصی هستند، کسی چندتاشون رو در تهران می‌شناسه؟

دوست عزيز فقط مراكز بهداشت دولتي هستن.شيراز كه فقط ٢تا هست و ٢روز ما رو سر كار گذاشتن تا زدن
ميري اوونجا تعداد ك بشه ١٠ تا ميگه بيايد تو مثل سري دوزي ميزنه به همه در كمتر ٣٠ ثانيه
نميفهمي هم كه زد :))

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

هیچ مشکلی نیست.چون همه کچل هستن.
تازه یه خوبی داره.تمام کارهایی رو که به نظر غیرعادی هست و در زمان شخصی بودنتون نمیتونستید انجام بدید با سری کچل و به عنوان سرباز انجام بدید. :D

خیلی ها ساک میرن داداش مطمئن باش.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دوست عزيز فقط مراكز بهداشت دولتي هستن.شيراز كه فقط ٢تا هست و ٢روز ما رو سر كار گذاشتن تا زدن
ميري اوونجا تعداد ك بشه ١٠ تا ميگه بيايد تو مثل سري دوزي ميزنه به همه در كمتر ٣٠ ثانيه
نميفهمي هم كه زد :))

ممنون. پس می‌رم انستیتو پاستور احتمالاً بزنن..

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام دوستان

برادرم داره برای سربازی آماده میشه ! فردا باید برای واکسن و معاینه اولیه بره ...

چقدر طول میکشه که ثبت درخواست انجام بشه ؟ ( یعنی همین فردا اگه بره پلیس 10+ درخواستش تکمیل میشه )؟
از زمان ارسال مدارک تا مشخص شدن اینکه کجا باید بره آموزشی چقدر طول میکشه ؟

درضمن مقطع لیسانس داره !

ممنون

technano

Registered User
لایک‌ها
316
عزيز مگه چقدر ميخواي ببري ؟
به من گفتن يك ساك خيلي كوچك ببر
همه هم مطمئن باش ميارن . حالا من كه كلاه ندارم چكار كنم :)))

چیزهای که اجبارا برای زنده موندم و بقا بهش نیاز دارم میبرم وگرنه چیز اضافه که قطعا نمیخوام ببرم ...
چیز هایی مثل زیرپوش شرت مامان دوز:D یکم تنقلات (در حده یک کیلو) و 4 تا چیز برای نظافت مثل صابون شامپو و یه حوله ... وگرنه چیز خاصی هم نمیتونیم ببریم ...
راستی حوله حمام نمیدن؟:D

technano

Registered User
لایک‌ها
316
سلام دوستان

برادرم داره برای سربازی آماده میشه ! فردا باید برای واکسن و معاینه اولیه بره ...

چقدر طول میکشه که ثبت درخواست انجام بشه ؟ ( یعنی همین فردا اگه بره پلیس 10+ درخواستش تکمیل میشه )؟
از زمان ارسال مدارک تا مشخص شدن اینکه کجا باید بره آموزشی چقدر طول میکشه ؟

درضمن مقطع لیسانس داره !

ممنون
ثبت درخواست بعد انجام واکسنیسوین و باز کردن حساب بانک سپه بلافاصله انجام میشه فقط باید مدارکش کامل باشه
وقتی مدارک ثبت بشن اول برج 10 اعزام میشن ...

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
چیزهای که اجبارا برای زنده موندم و بقا بهش نیاز دارم میبرم وگرنه چیز اضافه که قطعا نمیخوام ببرم ...
چیز هایی مثل زیرپوش شرت مامان دوز:D یکم تنقلات (در حده یک کیلو) و 4 تا چیز برای نظافت مثل صابون شامپو و یه حوله ... وگرنه چیز خاصی هم نمیتونیم ببریم ...
راستی حوله حمام نمیدن؟:D

ببین زیر پوش و اینا فقط یک دست بیار بیشتر نه چون خودشون میدن . باید کامل هم سفید باشه مثل مال خودشون .
تنقلات دستت درد نکنه بیشتر بیار باهم بخوریم :)))
01 نمیدونم چجوری باشه ولی جاهای دیگه دوستام میگفتن ما 2هفته ای یکبار وقتی میومدیم خونه میرفتیم حمام . چون من که عمراً برم توی حمام عمومی :)))

قرص جوشان یادت نره کاکو

بچه ها 01 از شیراز کسی نیست ؟

technano

Registered User
لایک‌ها
316
ببین زیر پوش و اینا فقط یک دست بیار بیشتر نه چون خودشون میدن . باید کامل هم سفید باشه مثل مال خودشون .
01 نمیدونم چجوری باشه ولی جاهای دیگه دوستام میگفتن ما 2هفته ای یکبار وقتی میومدیم خونه میرفتیم حمام . چون من که عمراً برم توی حمام عمومی :)))

قرص جوشان یادت نره کاکو

من هتل خاتمی یزد میرم:D
به خاطر اینکه ما لیسانس ها با دکتر ها یه جا هستیم اونجا امکانات و ... خوبه و من قصد دارم هر شب برم حموم :D
ولی من شنیدم بد نیست ... حموم عمومی هست ولی مجبور باشی باید بری دیگه ...
مرخصی هم شاید میان دوره بدن یعنی یه ماه بعد از شروع خدمت

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
حوله میدن.
وسایل حمام هم بیار.

کلا چیزایی که میدن.
یک دست شورت و زیرپوش سفید ... خیلی لازمه .ساده هم خودتون یک دست ببرید چون واسه ورزش صبحگاهی لازمه ....
یک دست فرنچ و شلوار دوجیب + یک طاقه کلاه استتار کویری... البته یک دست فرنچ و شلوار چهارجیب هم اواخر دوره میدن هم واسه مراسم پایان دوره و هم برای یگان
یک جوله حمام و یک حوله دست و صورت
دو پتو + دو دست رو ملحفه و رو بالشت
یک عدد پوتین
دو دست جوراب + یک کمربند + دو واکس ، دوتاصابون دو تا شامپو +قرآن و مهر نماز
یک پلیور استتار کویری + یک اورکت + کلاه نخی خاکی + دستکش خاکی
یک دمپایی

نکته:دوستان حواستون باشه بهتون کم نده.خودش اول میاد میگه اینا رو میدیم.هرچی گفت همون رو تحویل بگیرید.

Last edited:

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
من هتل خاتمی یزد میرم:D
به خاطر اینکه ما لیسانس ها با دکتر ها یه جا هستیم اونجا امکانات و ... خوبه و من قصد دارم هر شب برم حموم :D
ولی من شنیدم بد نیست ... حموم عمومی هست ولی مجبور باشی باید بری دیگه ...
مرخصی هم شاید میان دوره بدن یعنی یه ماه بعد از شروع خدمت

شده واسه تنقلاتت میرم انتقالی میگیرم همین الان :دی

ایشالا حموم عمومی خوش بگذره :دی
همه حمام ها که عمومی نیست . حمام تکی هم داره ولی خب ظاهراً نوبت گرفتنش کار حضرت فیل هست . باید بری عمومی . عمومی هم ماشالا میگن یه سالنی هست و کلی دوش و همه هم پسر سختی کشیده و خب دیگه ادامه نمیدم ... :D

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

قرص جوشان یادت نره کاکو

01 هر یگانش حموم داره خودش مجزا و تو مرکز هم یک حموم بزرگ هست.
وضعیت بهداشتی اونجا خوبه.
حموم ها هم تمیز هستن.

حموم رفتن هم ضروری یعنی باید برید چون واقعا آدم هرلحظه اونجا در حال فعالیت هست و عرق ریختن.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
حوله میدن.
وسایل حمام هم بیار.

کلا چیزایی که میدن.
یک دست شورت و زیرپوش سفید ... خیلی لازمه .ساده هم خودتون یک دست ببرید چون واسه ورزش صبحگاهی لازمه ....
یک دست فرنچ و شلوار دوجیب + یک طاقه کلاه استتار کویری... البته یک دست فرنچ و شلوار چهارجیب هم اواخر دوره میدن هم واسه مراسم پایان دوره و هم برای یگان
یک جوله حمام و یک حوله دست و صورت
دو پتو + دو دست رو ملحفه و رو بالشت
یک عدد پوتین
دو دست جوراب + یک کمربند + دو واکس ، دوتاصابون دو تا شامپو +قرآن و مهر نماز
یک پلیور استتار کویری + یک اورکت + کلاه نخی خاکی + دستکش خاکی
یک دمپایی

نکته:دوستان حواستون باشه بهتون کم نده.خودش اول میاد میگه اینا رو میدیم.هرچی گفت همون رو تحویل بگیرید.
تو **** حوله حمام میدن ؟
اگر میدن نبریم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تو **** حوله حمام میدن ؟
اگر میدن نبریم

**** و ارتش و ... نداره داداش.
همه میدن.این وسایل استحقاق وظیفه در نیروهای مسلح هست.
ولی بعضی وقتها بعضی یگان ها بدلیل عدم وجود اعتبار چیزی رو کم و زیاد میکنن.

technano

Registered User
لایک‌ها
316
شده واسه تنقلاتت میرم انتقالی میگیرم همین الان :دی

ایشالا حموم عمومی خوش بگذره :دی
همه حمام ها که عمومی نیست . حمام تکی هم داره ولی خب ظاهراً نوبت گرفتنش کار حضرت فیل هست . باید بری عمومی . عمومی هم ماشالا میگن یه سالنی هست و کلی دوش و همه هم پسر سختی کشیده و خب دیگه ادامه نمیدم ... :D
بابا منظورم از حموم عمومی یعنی همه ارش استفاده میکنن :D
وگرنه از اون سالن ها کی میره آخه ؟ خطری ـه :D
**** و ارتش و ... نداره داداش.
همه میدن.این وسایل استحقاق وظیفه در نیروهای مسلح هست.
ولی بعضی وقتها بعضی یگان ها بدلیل عدم وجود اعتبار چیزی رو کم و زیاد میکنن.
یعنی میگی نبرم ؟ باید بدن البته چون چیز مهمی هست

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
یادش به خیر آموزشی هتل ادیبی مرزن آباد بودم :D
یگان یونم پاره شد پلیس دیپلماتیک افتادم اونم سال 88 آخرای خدمتم بود هر چی خوردیم از دماغمون در اومد:hmm:

بالا