• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
داداش منم فردا اعزامم. اتفاقا منم چندتا کتاب زبان دارم میبرم با خودم. استرسم هم یه کم فکر کنم طبیعی باشه. مدارک فقط با خودم کارت ملی میبرم. خوراکی زیاد دارم میبرم که اونجا یه وقت تلف نشم:lol:. عصری هم میرم که کچل کنم:(. خوش بگذره
خوراکی نبر الکی .دژبانی گیر الکی میده (اردو مگه میری:دی)
شب میخوام برم بیرون .فردا صب کچل میکنم :دی

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
خب، بالاخره بعد از چند ماه من هم سرباز شدم..
رفقا ممنون برای کمک‌هایی که تو این چندماه کردید. :)

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
داداش منم فردا اعزامم. اتفاقا منم چندتا کتاب زبان دارم میبرم با خودم. استرسم هم یه کم فکر کنم طبیعی باشه. مدارک فقط با خودم کارت ملی میبرم. خوراکی زیاد دارم میبرم که اونجا یه وقت تلف نشم:lol:. عصری هم میرم که کچل کنم:(. خوش بگذره

دم همه سربازا گرم
منم سال دیگه بعد این درس سرکاری میرم
تاپیکم همیشه دنبال میکنم
استرس هم نداشته باشید اینم میگزره
:)

Sent from my Awesome LG P713

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بچهایی که فردا میان 256
یه چفیه مشکی گردنم+یه کلاه پشمی مشکی سرم هست دیدن یه گرا بدن اشنا شیم .
شهرستانی که میان اونجا .هرچی خواستی مجاز غیر مجاز یه امار بدید حلش کنم براتون :دی

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان
من تا پایان شهریور92 دو سال و 6ماه بیمه دارم.اما چون ترم آخر بودم دیگه قطع خمکاری کردم و بیمه ام هم قطع شد.حال اگر من بخواهم در اسفند یا اردیبهشت93 اعزام شوم،مدت 2سال سربازی به رایگان جزو سوابق من حساب میشه؟ اصولا چون از 2سال بیشتر دارم(بیمه)باید حساب بشه،اما امروز از یکی شنیدم میگفت:اگه بیشتر از 3یا4ماه بین بیمه و اعزام فاصله بیفته اونوقت باید اون دوسال سربازی را بخریم.کدام درست است؟
یه سوال دیگه میگن من که تک پسر هستم برای اینکه در شهر سکونت(تهران) بیفتم باید دفترچه اعزام را در جایی سمت افسریه پرکنم و تحویل دهم،اینطوری شانس بیشتری برای تهران افتادن دارم،والی شانس و....است.نظرشما؟؟؟؟؟

technano

Registered User
لایک‌ها
316
کتاب اینا زیاد نبرید چون نمیتونید بخونید ... کلا از ساعت 6 7 تا 9 10 تایم آزاد دارید که بعیده حس خوندن چیزی رو داشته باشید ...
جمعه ها هم که باید استراجت کرد فقط ... بدترین چیز آموزشی صبح زود پاشدنه وگرنه بقیه ـش میگذره ... هفته اول هم خیلی فکر نکنید برای همه این حالتی هست

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
بچه های اینو مینویسم برای دوستانی که 01 افتادن
من خودم اعزام 1-8 بودم خیلی استرس داشتم . ولی بهتون میگم واقعاً عالی هست . اصلاً تو فکرش نباشید زود میگذره . روز آخر با گریه از هم جدا میشین .

کلوپ بازی هم داره که لیگ میذارن و برنده هم لوح میگیره هم مرخصی .

technano

Registered User
لایک‌ها
316
سلام
من خودم اعزام 1-8 بودم خیلی استرس داشتم . ولی بهتون میگم واقعاً عالی هست . اصلاً تو فکرش نباشید زود میگذره . روز آخر با گریه از هم جدا میشین .

ارتش خیلی هتل شده ... آموزشی ارتش کلا از **** راحت تر شده ... دهنه مون سرویس شد از بس برامون نوحه گذاشتن اول صبح آهنگ هم میخواستن پخش کنن "مرگ بر آمریکا" پخش میکردن :|
ولی ارزش یگانش رو داره

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
انقدری هم که گفتی هتل نیست :دی
اگر زیادی از راه به در بودی جوری باهات برخورد میشد از نظر انضباطی که خیلی ها دوام نمیاوردن و از حال میرفتن

دوستان عزیز من امریه دارم . گفتن فردا نامه میدن باید ببرم ستاد مرکزی ارتش لویزان . کسی میدونه چجوری هست مراحل ؟

mohammad2284

Registered User
لایک‌ها
123
انقدری هم که گفتی هتل نیست :دی
اگر زیادی از راه به در بودی جوری باهات برخورد میشد از نظر انضباطی که خیلی ها دوام نمیاوردن و از حال میرفتن

دوستان عزیز من امریه دارم . گفتن فردا نامه میدن باید ببرم ستاد مرکزی ارتش لویزان . کسی میدونه چجوری هست مراحل ؟
کدوم یگان بودی پسر؟ :))
انصافا 01 خیلی حال داد...البته یکی دو هفته اول که هنو بچه ها یخشون آب نشده خیلی سخته ولی بعد عالی میشه.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام دوستان
من تا پایان شهریور92 دو سال و 6ماه بیمه دارم.اما چون ترم آخر بودم دیگه قطع خمکاری کردم و بیمه ام هم قطع شد.حال اگر من بخواهم در اسفند یا اردیبهشت93 اعزام شوم،مدت 2سال سربازی به رایگان جزو سوابق من حساب میشه؟ اصولا چون از 2سال بیشتر دارم(بیمه)باید حساب بشه،اما امروز از یکی شنیدم میگفت:اگه بیشتر از 3یا4ماه بین بیمه و اعزام فاصله بیفته اونوقت باید اون دوسال سربازی را بخریم.کدام درست است؟
یه سوال دیگه میگن من که تک پسر هستم برای اینکه در شهر سکونت(تهران) بیفتم باید دفترچه اعزام را در جایی سمت افسریه پرکنم و تحویل دهم،اینطوری شانس بیشتری برای تهران افتادن دارم،والی شانس و....است.نظرشما؟؟؟؟؟

مشکلی در مورد بیمه ندارید و مدت خدمتتون برای شما بیمه واریز میشه.
البته نه دوسال به تعداد ماههای خدمت.
کسری و .... داشته باشید بیمه نمیریزن.
ربطی نداره شما تک فرزند هستید هرجا پرکنید فرقی نداره شهر خودتون هستید.

سلام

به.
برگشتی ؟؟؟؟؟
یادته بهت گفتم 01 هتل ؟؟؟؟

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
سلام

دوست عزیز 01 بهترین پادگان اموزشی هستش غیر از اینم ازش انتظاری نیستا . کدوم یگان بودین هنگ چند بودین . فرماندتون کی بود . جنا سرهنگ چهار پاشلو و مساعدی و نقابت خوب بودن واقعا ادمای شریف و عالی بودن .

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
بابا جان من این هتل متل بازیارو جمع کنین ترخدا تو عمرمون 2 رو میخوایم تحت فشار باشیم دیگه این سوسول بازیا چیه.منکه فردا اعزامم بیگلری مشکین شهر نمیدونم چجور جاییه ولی خیلی حال میکنم یه چیزی تو مایه های فیلم غلاف تمام فلزی باشه هر وقتم برگشتم میام به رسم ادب تجربه هامو مینویسم مثه بقیه که برگشتن و نوشتن.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
کلرو با 8 زدم .
ریش گذاشتم :دی
کلا مدارک +حوله +لباس زیر و لیوانو و قاشق چنگال ورداشتم .یه بشقابم ورداشتم .
باز چیزی هست بگید .دوتا کتاب زبانم ورداشتم ولی میدونم نمیخونم ولی ورداشتم دیگه .

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
بدون نسخه که 100% گیر میدند . شما برو پیش یه دکتر بگو نسخشو برات بنویسه ولی در هر صورت قائم نکن ، وقتی قائم میکنی یعنی داری خلاف میکنی ! اصلا دژبانها عاشق اینند که شما اینکارو بکنی بهت گیر بدند .

ما که رفتیم سیرجان زیاد گیر نمیدادن خودم ویتامین برده بودم تو پلاستیک ریختخ بودم چون شیشه نمیزارن ببری داخل.گفت اینا چیه گفتم تقویته دیدش داد گفت برو
یادش بخیر.تنقلات خور میشی خفن اونجا.یه قمقمه کوچیکم ببر

بالا