• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من وزارت دفاع هستم. زده ٦ صبح. محل خدمت جوادنیا. اما نزده ساعت فلان بیاین فلان آدرس.
خودم باید برم قاعدتاً جوادنیا. درسته ؟
اونا که جمع میشن یه جا براشون چی نوشتن توی برگها محل اعزام ؟

Sent from my Nexus 4
داداش دقیقا اینطوریه :
تاریخ اعزام : ۱ تیر ........ نام مرکز آموزش : مرکز رسول اکرم بیرجند ..... ساعت حضور : ۷ صبح
نیرو یا سازمان به کار گیرنده : نیرو انتظامی
آدرس محل حضور : رشت - میدان گیل

• Like
Reactions: _ni

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
البته شاهین جان تو این ماه رمضونی که ما داریم میریم ساعت ۹ که تازه اذانه.تا نماز بخونیم و افطاری بدن بهمون احتمالا ساعت خاموشی چند ساعتی جابه جا بشه.

بستگی داره کدوم شهر باشی

تهران باشی 8.5 اذان هستش

مشهد باشی 7.5

اتفاقا من هم اموزشیم با ماه رمضان یکی شد البته من آموزشی مشهد افتادم

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیز دقیقا همون جایی که تو برگت نوشته بری میبینی گلی ادم مثل شما اونجاست
هیچی شما رو میگن بشینید و بعد تقسیمتون میکنن و هرکدوم سوال اتوبوس اشون میشید و میرید به مرکز اموزشیتون
دوست عزیز وسایلتو حتما ببر!چون روز بعدی وجد نداره و احتمال صفر درصد میگن واسه فردا که اصلا همچین فکری نکنید
همون رو سوار ماشین میشید و تشریف میبرید پادگان!
سادتون نره حتما قرص جوشان هم با خودتون ببرید!
قرص جوشان میخواستم ببرم ولی گفتم شاید دم در قرصا رو نذارن ببریم تو تازه اگه ببریم بچه ها بذارن چیزی واسه خودمون بمونه :دی
میشه بگی چه قرصایی رو گیر میدن؟
بعدشم تو کارت سبز من آدرس میدون شهر خودمونو زده.محل آموزشم بیرجنده.با توجه به اینکه با اتوبوس حداقل ۱۶ / ۱۵ ساعت راهه تا اونجا ، نصف شب اونجا پذیرش میشیم؟

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
قرص جوشان میخواستم ببرم ولی گفتم شاید دم در قرصا رو نذارن ببریم تو تازه اگه ببریم بچه ها بذارن چیزی واسه خودمون بمونه :دی
میشه بگی چه قرصایی رو گیر میدن؟
بعدشم تو کارت سبز من آدرس میدون شهر خودمونو زده.محل آموزشم بیرجنده.با توجه به اینکه با اتوبوس حداقل ۱۶ / ۱۵ ساعت راهه تا اونجا ، نصف شب اونجا پذیرش میشیم؟
نه دوست عزیز ببر هرچی دستت میاد!فقط مواد و ...گیر میدن
حتما قرصحوشان مخصوصا تو فصل گرما لازمت میشه
بلی همون شب پزیرش میشید و از فرداش جا و اینا!بعد کلا شروع میشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بستگی داره کدوم شهر باشی

تهران باشی 8.5 اذان هستش

مشهد باشی 7.5

اتفاقا من هم اموزشیم با ماه رمضان یکی شد البته من آموزشی مشهد افتادم
من بیرجند افتادم . هواش میگن سگ کشه. شاهین روزه گرفتن اجباریه ؟ سحری و افطاری غذا توپول میدن دیگه ؟ یه نون خرما ندن بهمون :((
بعد در طول روز امکانش هست بشه قایمکی آبی غذایی چیزی خورد.اینکه میگن صبحگاه و شامگاه و اردو و کارای سنگین نداریم درسته؟
بوفه هم که قائدتا تعطیله و زیاد پول نبریم با خودمون دیگه

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
من بیرجند افتادم . هواش میگن سگ کشه. شاهین روزه گرفتن اجباریه ؟ سحری و افطاری غذا توپول میدن دیگه ؟ یه نون خرما ندن بهمون :((
بعد در طول روز امکانش هست بشه قایمکی آبی غذایی چیزی خورد.اینکه میگن صبحگاه و شامگاه و اردو و کارای سنگین نداریم درسته؟
بوفه هم که قائدتا تعطیله و زیاد پول نبریم با خودمون دیگه

به ما که گفتن اجباریه و اونهایی که نمی توانند روزه بگیرن باید دکتر نامه بده

ولی یواشکی میشه خورد و کسی نفهمه

ماه رمضان زیاد سخت نمی گیرن ولی بعدا جبران میکنن

یه مورد دیگه اینه که روزهای معمولی ساعت 4 صبح باید بیدار شی
ولی ماه رمضان باید قبل از اذان بلند شی برای سحری و نماز ( ما رو ساعت 2 بیدار میکردند )

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
روز اول، به صف شدیم، گفتند کسایی که برگ سبز ندارند برند یه گوشه وایستند، تقریبا 80 درصد ملت نداشتن که رفتن کنار، بعد هم دیپلمه ها رو از بی سوادها جدا کردن که کل دیپلم به بالا شدیم 50 نفر یه 200 نفری هم زیر دیپلم جدا شدن که از سرنوشتشون اطلاعی ندارم :D بعد هم ما رو بردن سالن ملاقات و یه فرم دادن پر کردیم، همین فرم و برگ سفید و سبز و کپی های شناسنامه و کارت ملی رو منگنه کردن و ازمون گرفتن بعد ما رو بردن یه جا دیگه دوباره به صف شدیم. یه سرباز اومد و سه چهار تا چیز الکی گفت که به حرف سربازای دیگه گوش ندید و این حرفا، بعد هم که گفتن گوشی سیگار چیزی دارید تحویل بدید که بالا میگردن بگیرن ازتون بد میشه، که اصلا هم نگشتن. بعد ازون یه مسیر و نشون دادن و حدودا هفتصد متر پیاده رفتیم و دوباره به صف شدیم، ما رو بردن تو یه سالن دوباره همون فرم قبلی رو دادن که پر کنیم و موقع پر کردن فرم هم یه سری توضیحات و چیزایی که باید ببریم رو بهمون گفتند. بعد آمار معاف از رزمی ها رو گرفتند و بعد هم باز به صف شدیم. رفتیم تو یه اتاقی که یه سری گونی برنج رو هم چیده بودن، نگو گونی برنج نی اینا لباسامونه که بهمون میده، رفتیم شانسی یکی برداشتیم و اومدیم بیرون چک کردیم کم نباشه. چند دقیقه استراحت دادن و ما هم گشتیم ببینیم پوتین اندازه پامون پیدا میشه یا نه؟ که به هیچکس پوتین 44 نداده بودن. توصیه می کنم پوتین رو گرفتید ببرید نظامی فروشی 20 تومن سر میدید یه دونه سبکترش رو بگیرید وزنش تقریبا میشه یک دهم. بعد از اون هم برگه های مرخصی رو دادن و گفتن برید 5 روز دیگه بیاید. همین. خیلی هم خوب رفتار کردن اصلا لذت بردیم.
عزیز نگفتی کدوم شهر و ارگان بودی؟
مدارک مورد نیاز هم همین کپی شناسنامه و ملی و واکسن که تو برگمون نوشته،ببریم کافیه یا اینکه اصل مدارک شناسانی هم باس ببریم؟لازم نمیشه اونجا؟
پول نقد و توی حساب عابر چقدر ببریم ؟ (نقد ۵۰ تومن + ۳۰۰ تومن تو عابر کافیه؟)(با توجه به اینکه ماه رمضونه و از بوفه خوراکی ای چیزی نمیشه خرید.
اون مرخصی ۵ روزه اجباریه یا میشه منی که راهم خیلی دوره و ۱۶۰۰ کیلومتر فاصله تا منزل دارم اونجا درخواست بدم که ۵ روز رو بمونم اونجا
مرسی

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
به ما که گفتن اجباریه و اونهایی که نمی توانند روزه بگیرن باید دکتر نامه بده

ولی یواشکی میشه خورد و کسی نفهمه

ماه رمضان زیاد سخت نمی گیرن ولی بعدا جبران میکنن

یه مورد دیگه اینه که روزهای معمولی ساعت 4 صبح باید بیدار شی
ولی ماه رمضان باید قبل از اذان بلند شی برای سحری و نماز ( ما رو ساعت 2 بیدار میکردند )
اون چند ساعت رو نخوابیم سنگین تریم:D
شاهین جان واسه بیدار شدن ساعت زنگدار ببرم یا نیاز نمیشه؟ یه سوالی داشتم ، کلا آموزشی توی نیرو انتظامی چه فرق مشخصی با سایر ارگانا داره؟چون توی این تاپیک خیلی چیزا خوندم و اطلاعات کلی هست ولی مطلبی مختص نیرو انتظامی ندیدم که بهش توجه ویژه کنم وقتی میرم اونجا (از حمله وسائلی که حتما ببرم با خودم و اونحا ممکنه ندن و همچنین مسائل انضباطی )

hmdn2012

Registered User
لایک‌ها
57
من متولد خرداد 74 ام
واسه کنکور 92 شرکت کردم ( اونموقع پیش دانشگاهی بودم ) نتیجم خوب نشد تصمیم گرفتموایسم پشت کنکور ( البته یکی از امتحانای پیش دانشگاهی خودمو انداختم که شهریور امتحان دادم ، اینجوری فک کنم فارغ التحصیل 31 شهریور حساب میشم ) و تا اونجایی که من میدونم تا 31 شهریور 93 وقت دارم که اعلام کنم خودمو واس سربازی
حالا واسه کنکور امسال زیاد اماده نیستم واسم مشکلی پیش اومد قصد دارم کنکور 94 شرکت کنم ، چیکار کنم که سرباز نشم ؟
( نظر خودم اینه که تو انتخاب رشته یه رشته شبانه که قبول میشمو بزنم بعد که دانشجو شدم معافیت تحصیلی بگیرم از دانشگاهم مرخصی بگیرمو واسه کنکور بخونم ساله بعدم که قبول شدم انشاالله انصراف بدم از شبانه ، ولی نمیدونم مراحلش چجوریه اصلن اینجوری میشه ؟ کی باید اقدام کنم ؟ مرخصی بم میدن ؟ سرباز نشیم یهو ؟ لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم ؟

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
مدارک مورد نیاز هم همین کپی شناسنامه و ملی و واکسن که تو برگمون نوشته،ببریم کافیه یا اینکه اصل مدارک شناسانی هم باس ببریم؟لازم نمیشه اونجا؟
پول نقد و توی حساب عابر چقدر ببریم ؟ (نقد ۵۰ تومن + ۳۰۰ تومن تو عابر کافیه؟)(با توجه به اینکه ماه رمضونه و از بوفه خوراکی ای چیزی نمیشه خرید.
اون مرخصی ۵ روزه اجباریه یا میشه منی که راهم خیلی دوره و ۱۶۰۰ کیلومتر فاصله تا منزل دارم اونجا درخواست بدم که ۵ روز رو بمونم اونجا
مرسی

اصل شناسنامه که لازم نمیشه و همون کپی کفایت میکنه

ولی شما اصل کارت ملی رو ببر ... یکدفعه دیدی اون چند روز اول که میگن برید بعدا بیاید رو خواستید با دوستانتون بروید یه مسافرخونه ای چیزی

به نظر من شما 2 تا عابر ببر ... چون یکدفعه دیدی دستگاه کارت رو خورد و در شهر غریب بی پول موندی

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
مرسی
بنده **** کرمانشاه بودم
بلی مدارک مورد نیاز حتما کپی مدارک رو ببرید اصلش نیاز نیست اما مدارک واکسن و ببرید
حتما تو جیبتون ۱۰۰تومان باشه چون از تو خود پادگان خرید میکنید و زود تموم میشه
دسترسی به عابرکارت ممکنه نداشته باشید
دوست عزیز مرخصی ۵روزه رو کی گفته؟؟؟؟؟؟؟
کلا اگه بومی باشید ۲ روز بدن یا فوقش ۳ روز!
اونم برتی شما ارزشی نداره!
۵روز هم بدن شما باید برید خونه و برگردید
اما از من به شما توصیه شما همون میان دوره برگردید خونه و استراحتی بکنید و برگردید!صدرصد این کار رو بگیند
چرا بوفه یک کست اشغتل دارن هرچقدرم میتونید کنسروی که فلزی نباشه یا سبک باشه ببرید که نیازتون بدون قید و شرط

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
اون چند ساعت رو نخوابیم سنگین تریم:D
شاهین جان واسه بیدار شدن ساعت زنگدار ببرم یا نیاز نمیشه؟ یه سوالی داشتم ، کلا آموزشی توی نیرو انتظامی چه فرق مشخصی با سایر ارگانا داره؟چون توی این تاپیک خیلی چیزا خوندم و اطلاعات کلی هست ولی مطلبی مختص نیرو انتظامی ندیدم که بهش توجه ویژه کنم وقتی میرم اونجا (از حمله وسائلی که حتما ببرم با خودم و اونحا ممکنه ندن و همچنین مسائل انضباطی )

نیازی به ساعت زنگ دار نیست خودشون چنان بیدارتون میکنن که فکر میکنی زلزله اومده

وسایل مورد نیاز صفحه اول همین تاپیک هستش

در مورد نیروی انتظامی نمی دونم آخه ارتش بودم ولی همه جا مثل همه و زیاد فرقی نمی کنه فقط اسمش فرق داره

راستی اگه پرسیدن چه کسی خطش خوبه شما بگو من ... یکدفعه دیدی منشی شدی ... منشی بشی دیگه راحتی

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اصل شناسنامه که لازم نمیشه و همون کپی کفایت میکنه

ولی شما اصل کارت ملی رو ببر ... یکدفعه دیدی اون چند روز اول که میگن برید بعدا بیاید رو خواستید با دوستانتون بروید یه مسافرخونه ای چیزی

به نظر من شما 2 تا عابر ببر ... چون یکدفعه دیدی دستگاه کارت رو خورد و در شهر غریب بی پول موندی
مرسی شاهین جان / دو تا عابر ۳۰۰ تومنی میبرم

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بنده **** کرمانشاه بودم
بلی مدارک مورد نیاز حتما کپی مدارک رو ببرید اصلش نیاز نیست اما مدارک واکسن و ببرید
حتما تو جیبتون ۱۰۰تومان باشه چون از تو خود پادگان خرید میکنید و زود تموم میشه
دسترسی به عابرکارت ممکنه نداشته باشید
دوست عزیز مرخصی ۵روزه رو کی گفته؟؟؟؟؟؟؟
کلا اگه بومی باشید ۲ روز بدن یا فوقش ۳ روز!
اونم برتی شما ارزشی نداره!
۵روز هم بدن شما باید برید خونه و برگردید
اما از من به شما توصیه شما همون میان دوره برگردید خونه و استراحتی بکنید و برگردید!صدرصد این کار رو بگیند
چرا بوفه یک کست اشغتل دارن هرچقدرم میتونید کنسروی که فلزی نباشه یا سبک باشه ببرید که نیازتون بدون قید و شرط

همین دوستمون PIQ که من نقل قولش کردم نوشته بود که روز اول برگه های مرخصی رو دادن و گفتن برید 5 روز دیگه بیاید:

روز اول برگه های مرخصی رو دادن و گفتن برید 5 روز دیگه بیاید.

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
همین دوستمون PIQ که من نقل قولش کردم نوشته بود که روز اول برگه های مرخصی رو دادن و گفتن برید 5 روز دیگه بیاید:
نه داداش گلم احتمالش براتو صفر هست
امکان داره و صدرصد موندگارسد تا شاید میان دوره بدن

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
اقا من تهرانم و اموزشی جوادنیا. به ما هم ٥ روز اولش میدن ؟ حوصله ندارم برم بیام. همونجا بمونیم بهتره که.

برای اینکه احیانا بد جور بیدار نشین یه ساعت کامپیوتری زنگدار بگیرین و ١٥ دقیقه زودتر زنگ بذارین. راحت توی خلوتی به همه کارهاتون میرسین. بنظر من ارزش داره زودتر بیدار شدن.

Sent from my Nexus 4

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
نه داداش گلم احتمالش براتو صفر هست
امکان داره و صدرصد موندگارسد تا شاید میان دوره بدن

اینجوری بهتره اصلا.من این همه مسافتو برم و بیام فایده ای نداره برام.به خونواده هم گفتم حالا حالا ها نمیبینین منو.
داداش قضیه دوره کد چطوره؟ یعنی من که آموزشی بیرجندم،پایان دوره ام مثلا اگه ۴۵ روز باشه، اواسظ مرداد مرخصی پایان دوره بهم میدن و بعد دوباره تو همون بیرجند باید چند ماه آموزش ببینم یا اینکه شهر دیگه ای ممکنه منتقل بشم.اینو لطف میکنید توضیح بدید

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
اینجوری بهتره اصلا.من این همه مسافتو برم و بیام فایده ای نداره برام.به خونواده هم گفتم حالا حالا ها نمیبینین منو.
داداش قضیه دوره کد چطوره؟ یعنی من که آموزشی بیرجندم،پایان دوره ام مثلا اگه ۴۵ روز باشه، اواسظ مرداد مرخصی پایان دوره بهم میدن و بعد دوباره تو همون بیرجند باید چند ماه آموزش ببینم یا اینکه شهر دیگه ای ممکنه منتقل بشم.اینو لطف میکنید توضیح بدید
داداش گلم دوره کد بستگی به شانس و رشته تحصیلیتون هست و اصلا فکرشو نکنید اگه اموزشی کال **** هست ۹۹ درصد شهر خودتون میفتید

life24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان برای لیسانس روز که باید بریم آموزشی. همه رو میریزن تو اتوبوس میبرن؟ یا باید همان جایی که اموزشی باید بریم. سر ساعت خودمون برسونیم اونجا؟

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
یکی از دوستان پرسیده بود حفظ قرآن چقدر تشویقی داره؟

هرجز قرآن - یک ماه تشویقی میدن
ولی میگن جدیدا قانون عوض شده

قبل خدمت اگه حافظ باشید - معافید

اگه نصف قرآن بلد باشید میتونید محل خدمت رو مشخص کنید

یه دوستی هم پرسیدن که پولی که قرار بدین واسه انتقالی میدید واسه کرایه خونه؟

شما اتاق خودت و غذای مامانت رو به خونه اجاره ای ترجیح میدی؟
در ثانی شما هزینه کرایه خونه و غذا و خرج خورد و خوراک رو جمع کنی خیلی از پولی که واسه انتقال میدی ممکنه کمتر در بیاد!

بالا