سلام خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنید صادقانه
من 25 سال سن ومجردم و از بچگی عینک میزنم والان تصمیم به لازک کردن گرفتم شماره یکی از چشمم 2/25 نزدیک بین و استیگمات-1/50و دیگری 2/75نزدیک واستیگمات -1/5 سوالر نمیکنه اولم اینکه سنم مناسب هست ودر اینده شماره چشمم تغییر نمیکنه و بعضی ها میگن در دوران بارداری نیز تغییر نیز داری/ سوال دوم فرق لازک با لیزک ولیزیک و فمتو لیزیک چیست؟ توضیح در این یاره که کدام روش برام بهتره. در ضمن من برای معاینه پیش دکتر میر افتاب رفتم و چیزی راجع به اینکه یک مدت تحت نظر باشم و تا ببینه تغییری داره یا نه و من از این نگرانم ایا صلاح میبینید که با کسی دیگر مشورت کنم ممنون میشم خیلی واضح وصادقاانه جوابمو بدید. خیلی ممنون
سنتون برای عمل مناسبه اما دقت کنید که خداق توی دو سال گذشته عینکتون تغییر شماره نداده باشه یعین دو سال باشه که شماره چشمتون ثابت شده باشه.
تغییر شماره چشم در زمان بارداری چیزی که نمیشه پیش بینی کرد. مثل اینکه شاید در اثر ضربه هم شماره چشم عوض بشه برای همین اون مورد رو زیاد جدی نگیرید.
لازک و لیزیک و فمتو رو بارها توضیح دادم توی امضام هم هست ولی یکبار دیگه خلاصه می گم.
لیزیک : عمل لیزر که در اون یک لایه (فلپ) از قرنیه با کمک یک چاقوی تیز به نام کراتو برداشته میشه و یک لایه زیر این فلپ به شکل عینک تراشیده میشه و فلپ سر جاش قرار میگیره.
لازک: همانند لیزیک فقط فلپی در کار نیست برداشت از سطخ قرنیه انجام میشه که دوران نقاهت بیشتری نسبت به لیزیک داره ولی نتیجش بهتره و عمل جدیدتری هم هست.
فمتو : لیزیک به روش جدید. در فمتو برضش فلپ با لیزر انجام میشه برای همین آستیگمات بعد از عمل کمتری داره. این عمل این روزها خیلی بابه چرا که جدیدترین روش جراحی چشمه
اون مدت بررسی بیشتر برای اینه که نکنه شما قوز قرنیه داشته باشید و بهتره حتما اون مدت رو تحت نظر باشید که عملتون به بهترین وجه انجام بشه.
موفق باشید