• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی ممنونم که مثل همیشه کامل جواب دادید.یعنی به نظر شما این اتفاق طبیعی میتونه باشه که پرده چشم چند بار مشکل پیدا کنه؟ همش نا امید هستیم که نکنه باز عمل کنیم و باز بی نتیجه باشه.... والا من خودم هم با اینکه 2تا عمل قبلی دکتر هاشمی به نتیجه نرسیده ولی بازم میگم برم پیش خودشون چون باز چون بیمار خودشون هستیم سریع عمل میکنه. ولی هرجا دیگه بریم وقت نمیدن لامصب...البته نمیدونم درست میگم یا نه ولی بار اول انگاری روغن زدن توی چشم و بار ذوم عمل گاز بوده البته من دقیق نیمیتونم اصطلاحات رو بگم به نظر شما تو عمل سوم چیز جدیدتری هست یا بازم یکی ازین دو مورد استفاده میشه؟
والا شما هم که بازم دکتر هاشمی رو تاییدش کردید یه کم خیام راحت شد چون دکتر های دیگه خیلی به سختی وقت میدن ...پس میتونم بازم به دکتر هاشمی اعتماد کنم ؟ به خدا شرمنده اینهمه مزاحم شما میشم ولی موندم چه کنم

خواهش می کنم. دوست عزیز اون روغن سیلیکون هست که تزریق می کنند و فکر می کنم این عمل آخر اون روغن رو خارج می کنن.اگر خیلی نگران هستید بای یک دکتر دیگه همونطور که گفتم مشورت کنید ولی در مورد دکتر هاشمی مطمئن باشید ایشون کارشون خیلی عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام حالتون خوبه عید رو تبریک میگم . تو تبریز کدوم دکترها رو پشنهاد میکنی ؟

بیمه تکمیلی نیروهای مسلح چقدر هزینه عمل چشم رو پوشش میده ؟ نمره چشم هام 7-حدود 7 و 7.5 هستش کدوم نوع رو پشنهاد میدین ؟

قبلا تقریبا همه هزینه شما رو می داد(برای اینکه شماره چشمتون بالاست) باید از قرنیه اتون عکس بگیرن ببینیم چه عملی رو میتونید بکنید. اگر خواستید برید پیش دکتر عظیم زاده بیمارستان 504 ارتش سلام من رو برسونید بگید از دوستان من هستید ایشون جوان هستند و کارشون خیلی عالیه. البته دکتر یادگاری هم کارشون خوبه. البته اگر تهران هستید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی منظورم اشک طبیعی و اشک خود چشم هست...

نگران اشک خودتون نباشید. مشکلی ایجاد نمی کنه. اشک انسان یکی از جالبترین موادی است کهدر طبیعت میشه پیدا کرد. روان کننده و آنتی باکتریال.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی در اصفهان چه دکترهای چشم پزشکی مورد تایید شما هستند ؟

اصفهان دکتر های خوب زیادی داره. از جمله دکتر سلوتی، قریشی و از همه مهمتر دکتر ساووج. دکتر ساووج رو بهتون پیشنهاد می کنم. کارشون عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

با سلام

من چشمام ضعیفی ش 2 هست هر دو
2 ساله که عینک میزنم . از عینک خسته شدم

به نظرتون حداقل برای 1 سال هم که شده لنز طبی بذارم خوب نیست ؟
چه مارکی ؟
ممنون

لنز طبی جایگزین خوبی برای عینکه به یک شرط. اون لنز رو تمیز نگه دارید. خواهش می کنم در نگهداری لنزتون خیلی دقت کنید. در هوای آلوده شدید استفاده نکنید.
بهترین مارکها در ایران در حال حاضر سیبا و بوش اندلامب هستند.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
لنز طبی جایگزین خوبی برای عینکه به یک شرط. اون لنز رو تمیز نگه دارید. خواهش می کنم در نگهداری لنزتون خیلی دقت کنید. در هوای آلوده شدید استفاده نکنید.
بهترین مارکها در ایران در حال حاضر سیبا و بوش اندلامب هستند.

ممنون از لطفتون
واقعا ممنون

علته اینکه میخوام جایگزین کنم احساس کنم چشمام به عینک عادت کرده و همچنین یکم فرورفتگی در چشم ظاهر شده کمی
بعد لنز طبی بذارم جای عینک به حالت اول برمیگرده حالت های دوره چشم ؟
و اینکه آیا لنز طبی باید حتمن همرنگ خود اصل چشم باشه ؟ مثلا چشم مشکی هست میشه لنز قهوه ای پرررنگ باشه ؟
من چشام 2 هست . آستیگماتیسم . چه نوع لنزی باید بخرم و روزی چند ساعت باید در چشمم باشه ؟
شرمنده اینقدر سوال کردم . ممنون

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نگران اشک خودتون نباشید. مشکلی ایجاد نمی کنه. اشک انسان یکی از جالبترین موادی است کهدر طبیعت میشه پیدا کرد. روان کننده و آنتی باکتریال.

خیلی ممنونم از اینکه جواب سوال های ما رو میدید :)

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
برای لیزیک کردن چه دکتری رو به من معرفی میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنونم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام

من شماره چشمم خیلی بالاست !

کورم تقریبا !

قصد دارم لازک بکنم.. از اونجایی که لازک یه کار دستی هست چه دکتری تو کشور کارش خوبه و هزینش چقدر می شه ؟

راستی مشکل نیستاگموس هم دارم.. نمی دونم آیا باعث اختلال در عمل می شه یا نه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

ممنون از لطفتون
واقعا ممنون

علته اینکه میخوام جایگزین کنم احساس کنم چشمام به عینک عادت کرده و همچنین یکم فرورفتگی در چشم ظاهر شده کمی
بعد لنز طبی بذارم جای عینک به حالت اول برمیگرده حالت های دوره چشم ؟
و اینکه آیا لنز طبی باید حتمن همرنگ خود اصل چشم باشه ؟ مثلا چشم مشکی هست میشه لنز قهوه ای پرررنگ باشه ؟
من چشام 2 هست . آستیگماتیسم . چه نوع لنزی باید بخرم و روزی چند ساعت باید در چشمم باشه ؟
شرمنده اینقدر سوال کردم . ممنون

بله لنز ها می تونن زیبایی طبی باشند. می تونید به هر رنگ که خواستید تهیه کنید البته قیمتش بیشتر میشه.
شماره لنزتون رو باید برید پیش اپتومتریست ازش بگیرید. یادتون باشه ازش بگیرید کمی سخت میدن.
لنز ها در سه مدل ماهیانه ، فصلی و سالیانه ساخته میشن.
اینها زمان استفاده است نه تاریخ استفاده مثلا ماهیانه رو اگر هفته دو روز بزدنید می تویند 6 ماه استفاده کنید. البته توصیه می کنم ماهیانه بگیرید و یا فصلی و ماهی و یا هر سه ماه عوض کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

من شماره چشمم خیلی بالاست !

کورم تقریبا !

قصد دارم لازک بکنم.. از اونجایی که لازک یه کار دستی هست چه دکتری تو کشور کارش خوبه و هزینش چقدر می شه ؟

راستی مشکل نیستاگموس هم دارم.. نمی دونم آیا باعث اختلال در عمل می شه یا نه

شماره چشمتون چقدره؟
آستیگمات دارید؟
کدوم شهر هستید.

چون نیستاگموس حتما باید با دکتر برای عمل مشورت کنید. می دونید که لیزیک نیاز به ثبان قرنیه داره که در مورد شما سخته. ولی این روزها با وجود نرم افزار های دقیق کنتترل عنبیه فکر نمی کنم مشکلی باشه.

johndelon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و تبریک این روزها .من از مایع لنز solo استفاده میکنم خواستم بدونم مایع بهتر چی هست و اینکه میتونم از این به بعد جایگزین solo کنمش؟مشکلی برای لنزهام پیش نمیاد؟

ممنون

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
چشمی که پیوند قرنیه شده رو میشه داخلش لنز سخت گذاشت؟؟؟مرسی

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
شماره چشمتون چقدره؟
آستیگمات دارید؟
کدوم شهر هستید.

چون نیستاگموس حتما باید با دکتر برای عمل مشورت کنید. می دونید که لیزیک نیاز به ثبان قرنیه داره که در مورد شما سخته. ولی این روزها با وجود نرم افزار های دقیق کنتترل عنبیه فکر نمی کنم مشکلی باشه.

مرسی بابت پاسخ گویی

شماره چشم بالاست !

بدون عینک همون e اول رو می تونم تشخیص بدم !

والا تو چند تا فیلم دیدم که قطره می ریخت توی چشم طرف بعد طرف خودش هم می خواست نمی تونست چشمش رو تکون بده ! حالا نمی دونم واقعیت داشت یا نداشت

آستیگمات هم هستم

بعد من بیشتر دنبال لازک هستم تا لیزیک چون جدید تر و بهتره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام و تبریک این روزها .من از مایع لنز solo استفاده میکنم خواستم بدونم مایع بهتر چی هست و اینکه میتونم از این به بعد جایگزین solo کنمش؟مشکلی برای لنزهام پیش نمیاد؟

ممنون

مایع سولو مایع خوبیه البته اگر Renu بگیرید بهتره. دقت کنید مایع های لنز دارو محسوب میشن و باید حتما کد شبنم رو داشته باشند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
چشمی که پیوند قرنیه شده رو میشه داخلش لنز سخت گذاشت؟؟؟مرسی

بله ولی این کار لازم نیست. لنز فیکی برای شماره های بالا به کار میره نه مورد شما که شمارش پایینه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی بابت پاسخ گویی

شماره چشم بالاست !

بدون عینک همون e اول رو می تونم تشخیص بدم !

والا تو چند تا فیلم دیدم که قطره می ریخت توی چشم طرف بعد طرف خودش هم می خواست نمی تونست چشمش رو تکون بده ! حالا نمی دونم واقعیت داشت یا نداشت

آستیگمات هم هستم

بعد من بیشتر دنبال لازک هستم تا لیزیک چون جدید تر و بهتره

بله نگران نباشید نرم افزار های کنترل عنبیه خیلی دقیق هستند و در ضمن ماهیچه های چشم رو هم بی حس می کنند.
آستیگماتتون چقدره البته این روزها با دستگاههای جدید تا شمارههای بالا (منظورم 3 و 4 هست) رو راحت درمان می کنند. منظورم آستیگمات 4 و5 هست. در مورد شماره ضعیفی چشم تا شماره های حیلی بالا رو اگر قرنیه اجازه بده درمان می کنند.
لیزیک مدتی است که متوقف شده و به جاش فمتو انجام میشه.

johndelon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مایع سولو مایع خوبیه البته اگر Renu بگیرید بهتره. دقت کنید مایع های لنز دارو محسوب میشن و باید حتما کد شبنم رو داشته باشند.

منظورم اینه که من الان که لنزهام رو در مایع لنز solo میذارم میتونم همین لنزهام رو داخل مایع لنز renu بذارم یا نه باید لنز جدید بخرم؟؟
خیلی ممنون از پاسح شما

بالا