اقای یاسینی ممنونم که مثل همیشه کامل جواب دادید.یعنی به نظر شما این اتفاق طبیعی میتونه باشه که پرده چشم چند بار مشکل پیدا کنه؟ همش نا امید هستیم که نکنه باز عمل کنیم و باز بی نتیجه باشه.... والا من خودم هم با اینکه 2تا عمل قبلی دکتر هاشمی به نتیجه نرسیده ولی بازم میگم برم پیش خودشون چون باز چون بیمار خودشون هستیم سریع عمل میکنه. ولی هرجا دیگه بریم وقت نمیدن لامصب...البته نمیدونم درست میگم یا نه ولی بار اول انگاری روغن زدن توی چشم و بار ذوم عمل گاز بوده البته من دقیق نیمیتونم اصطلاحات رو بگم به نظر شما تو عمل سوم چیز جدیدتری هست یا بازم یکی ازین دو مورد استفاده میشه؟
والا شما هم که بازم دکتر هاشمی رو تاییدش کردید یه کم خیام راحت شد چون دکتر های دیگه خیلی به سختی وقت میدن ...پس میتونم بازم به دکتر هاشمی اعتماد کنم ؟ به خدا شرمنده اینهمه مزاحم شما میشم ولی موندم چه کنم
خواهش می کنم. دوست عزیز اون روغن سیلیکون هست که تزریق می کنند و فکر می کنم این عمل آخر اون روغن رو خارج می کنن.اگر خیلی نگران هستید بای یک دکتر دیگه همونطور که گفتم مشورت کنید ولی در مورد دکتر هاشمی مطمئن باشید ایشون کارشون خیلی عالیه.