• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
این سوال رو که دیدم امشب یه مداد رو میشکنم میزارم زیر بالشتم ببینم فردا هم شکسته شده باقی میمونه یا نه. به تظرم زندگیم داره تکرار میشه. ایا همین سوال رو دو بار دیگه دقیقا با همین واژه ها نپرسیدید؟
شاید من اشتباه میکنم. اگر ایتیگمات رو درمان کنید مشکل سرگبجتون حل میشه. در مورد دو بینی هم به احتمال بالای 60 درصد از استیگماته که درمان میشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
جناب یاسینی اگر شنیده باشین میگن به مریض هرجی نیست!!!
من رو ببخشید
راستش فرد مریض لحظه ای نیست که به سلامتیش فکر نکنه
خدا نعمت سلامتی رو از هیچکسی نگیره
امیدوارم که همه سلامت باشند و اونایی هم که نیستند خدا سلامتیشون رو بهشون برگردونه
در صحبتاتون گفتین 60 درصد
اون 40 درصد باقیمانده چی چیزهایی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام
جناب یاسینی اگر شنیده باشین میگن به مریض هرجی نیست!!!
من رو ببخشید
راستش فرد مریض لحظه ای نیست که به سلامتیش فکر نکنه
خدا نعمت سلامتی رو از هیچکسی نگیره
امیدوارم که همه سلامت باشند و اونایی هم که نیستند خدا سلامتیشون رو بهشون برگردونه
در صحبتاتون گفتین 60 درصد
اون 40 درصد باقیمانده چی چیزهایی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟مرسی

نگران نباشید. زندگی کنید. با شماره چشمای قبلیتون باید این شماره براتون خیلی خوب باشه.

اون 40 درصد ممکنه مربوط به چیر های دیگه باشه. مثلا شاید دوبینی در اثر مشکلات شبکیه باشه که در مورد شما صدق نمی کنه (برای اینکه شما رو موقع عمل بررسی کردن) می تونه به دلیل بر نداشتن بخیه ها باشه. می تونه به دلیل قوز چشم دیگتون باشه. باید کمی صبر کنید.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
نگران نباشید. زندگی کنید. با شماره چشمای قبلیتون باید این شماره براتون خیلی خوب باشه.

اون 40 درصد ممکنه مربوط به چیر های دیگه باشه. مثلا شاید دوبینی در اثر مشکلات شبکیه باشه که در مورد شما صدق نمی کنه (برای اینکه شما رو موقع عمل بررسی کردن) می تونه به دلیل بر نداشتن بخیه ها باشه. می تونه به دلیل قوز چشم دیگتون باشه. باید کمی صبر کنید.
سلام
انشاالله همین جور که بتعث تابیده شدن امید در من و... سایریم میشین،خدا پاداشتون رو بده
26 فروردین همین امسال نوبت معاینه دارم،هفده ماه و نیم از عمل پیوندم میگذره
به نظرتون چه سوالاتی از دکتر صلوتی بپرسم؟؟؟(هر چی باشه شما خودتون استادین و تجربه کافی دارین)
آیا امکان داره بخیه هام رو بکشه؟؟؟
چجور میشه فهمید که بخیه ها شل شده؟؟؟مرسی

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر جناب یاسینی بزرگوار
آقا سال نو مبارک، امیدوارم سال آروم و شادی باشه واستون
آقا یه سوالی، الان هزینه لنز داخل چشمی و عملش "تقریبا" چقدر شده؟؟
اگه بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی سینا هم نظری در مورد بخشی از هزینه عمل دارند ممنون میشم بهم بگی دقیقا چقدر میشه روشون حساب کرد :)

یه دنیا ممنون

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
چشمی که پیوند قرنیه شده از نظر غذایی (واسه زودتر جوش خوردن قرنیه) باید چه چیزهایی رو در دوران نقاهت مصرف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
انشاالله همین جور که بتعث تابیده شدن امید در من و... سایریم میشین،خدا پاداشتون رو بده
26 فروردین همین امسال نوبت معاینه دارم،هفده ماه و نیم از عمل پیوندم میگذره
به نظرتون چه سوالاتی از دکتر صلوتی بپرسم؟؟؟(هر چی باشه شما خودتون استادین و تجربه کافی دارین)
آیا امکان داره بخیه هام رو بکشه؟؟؟
چجور میشه فهمید که بخیه ها شل شده؟؟؟مرسی

بخیه ها برای چی باید شل بشن. بخیه ها رو بعد از اینکه قرنیه کاملا جوش خورد می کشن. البته این روزها بیشتر بخیه ها جذبی هستند.
حتما از دکتر در مورد دوبینی سوال کنید.
راستی سلام من رو برسونید بگید یاسینی گفت دکتر دستگاه وایت استار تون درست کار می کنه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام بر جناب یاسینی بزرگوار
آقا سال نو مبارک، امیدوارم سال آروم و شادی باشه واستون
آقا یه سوالی، الان هزینه لنز داخل چشمی و عملش "تقریبا" چقدر شده؟؟
اگه بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی سینا هم نظری در مورد بخشی از هزینه عمل دارند ممنون میشم بهم بگی دقیقا چقدر میشه روشون حساب کرد :)

یه دنیا ممنون

دوست عزیز لنز داخل جشمی منظورتون آرتیزانه - برای رفع ضعف بینایی یا برای آب مروارید می خواهید.
از یک شماره بالاتز تامین احتماعی 60 درصد پول آرتیزان رو تا سقف 300 تومن میده!!!! این یعنی هیچی آخه قیمتش الان نزدیک 1.5
در مورد سینا وضعیت بهتره 80 درصد هزینه عمل و لنز رو در صورتیکه تکمیلی داشتهب باشید می ده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
چشمی که پیوند قرنیه شده از نظر غذایی (واسه زودتر جوش خوردن قرنیه) باید چه چیزهایی رو در دوران نقاهت مصرف کرد؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

کار خاصی لازم نیست بکنید.
قرنیه بخشی از بدنه که رگ خونی نداره برای همین عملا مواد غذایی و داروها به سختی بهش می رسن.
بهترنی کار اینه که از آلودگی هوای بیرون اجتناب کنید. البته نه اینکه اصلا بیرون نرید. سعی کنید بیرون زیان نمونید.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
بخیه ها برای چی باید شل بشن. بخیه ها رو بعد از اینکه قرنیه کاملا جوش خورد می کشن. البته این روزها بیشتر بخیه ها جذبی هستند.
حتما از دکتر در مورد دوبینی سوال کنید.
راستی سلام من رو برسونید بگید یاسینی گفت دکتر دستگاه وایت استار تون درست کار می کنه؟
سلام
شما کدوم شهر زندگی میکنین؟؟؟؟؟

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی .نمیدونم منو یادتون هست یانه ...مادر من از تابستان سال پیش 2بار پرده چشمش پاره شد و هر دو بار هم پیش دکتر مسیح هاشمی عمل کرد..بار اول در کیلینیک مرکزی و بار دوم بیمارستان رسول ...هر دو بارم به فاصله 2ماه بود یعی واسه ویزیت سوم که میبردمش دکتر میگفت باز یه سوراخ دیده میشه توی شبکیه...بعد عمل دوم که اواخر دی بود باز برای ویزیت سوم که رفتیم دکتر گفت سوراخ توی شبکیه دیده میشه و منم هرچی به دکتر میگفتم که دلیلش چیه میگه بعضی اوقات این اتفاق میوفته چون مادر من قند هم نداره ولی میگه گوشش صدا میده و یه قسمت از سرش هم میسوزه که دکتر گفت دکتر مغز و اعصاب و گوش و حلق و بینی ببرید و اینکه وقت عمل واسه بعد عید داده...اقای یاسینی نمیخوام بگم اقای دکتر هاشمی رو قبول ندارم و میخوام ببینم واقعا این اتفاق طبیعی هستش که یه نفر در عرض 6 ماه 3بار پرده چشمش پاره بشه به خدا دیگه نا امید شدیم و مادرم هم یه جورایی دلسرد شده و داره افسردگی میگیره به نظر شما جرا این اتفاق میوفته ایا اصلا امیدی هست؟

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوال دوم من اینه که دکتر احمدیه و دهقان و سهیلیان که هرسه فکر میکنم در کیلینیک نگاه عمل میکنن و فوق تخصص شبکیه هستن ایا این سه نفر دکتر های خوبی هستن و به نظر شما کدوم بهنره و اصلا میشه بعد تعطیلات ازشون وقت گرفت اخه بعضی دکتر ها واقعا وقت نمیدن! یا اینکه من باز مادرم رو پیش خود دکتر مسیح هاشمی عمل کنم ..تو رو خدا یه راهکاری جلوی پای من بگذارید..اخه بلافاصله بعد تعطیلات باید عمل بشه همین الان هم دیدش خیلی کم شده ....

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقای یاسینی سلام
ببخشید میخواستم سوال کنم اشک طبیعی برای چشمی که دو هفتس عمل لازاک کرده ضرر داره؟
خیلی ممنونم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی .نمیدونم منو یادتون هست یانه ...مادر من از تابستان سال پیش 2بار پرده چشمش پاره شد و هر دو بار هم پیش دکتر مسیح هاشمی عمل کرد..بار اول در کیلینیک مرکزی و بار دوم بیمارستان رسول ...هر دو بارم به فاصله 2ماه بود یعی واسه ویزیت سوم که میبردمش دکتر میگفت باز یه سوراخ دیده میشه توی شبکیه...بعد عمل دوم که اواخر دی بود باز برای ویزیت سوم که رفتیم دکتر گفت سوراخ توی شبکیه دیده میشه و منم هرچی به دکتر میگفتم که دلیلش چیه میگه بعضی اوقات این اتفاق میوفته چون مادر من قند هم نداره ولی میگه گوشش صدا میده و یه قسمت از سرش هم میسوزه که دکتر گفت دکتر مغز و اعصاب و گوش و حلق و بینی ببرید و اینکه وقت عمل واسه بعد عید داده...اقای یاسینی نمیخوام بگم اقای دکتر هاشمی رو قبول ندارم و میخوام ببینم واقعا این اتفاق طبیعی هستش که یه نفر در عرض 6 ماه 3بار پرده چشمش پاره بشه به خدا دیگه نا امید شدیم و مادرم هم یه جورایی دلسرد شده و داره افسردگی میگیره به نظر شما جرا این اتفاق میوفته ایا اصلا امیدی هست؟

سوال دوم من اینه که دکتر احمدیه و دهقان و سهیلیان که هرسه فکر میکنم در کیلینیک نگاه عمل میکنن و فوق تخصص شبکیه هستن ایا این سه نفر دکتر های خوبی هستن و به نظر شما کدوم بهنره و اصلا میشه بعد تعطیلات ازشون وقت گرفت اخه بعضی دکتر ها واقعا وقت نمیدن! یا اینکه من باز مادرم رو پیش خود دکتر مسیح هاشمی عمل کنم ..تو رو خدا یه راهکاری جلوی پای من بگذارید..اخه بلافاصله بعد تعطیلات باید عمل بشه همین الان هم دیدش خیلی کم شده ....

والا چی بگم. اگر خیلی نگران هستید شاید بهتر باشه با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید. دکتر احمدیه بهترین هستند ولی متاسفانه خیلی دیر وقت میدن. دکتر سهلیان هم خوب هستند.
من نگران عمل نیستم. عمل های شبکیه معمولا چند بار تکرار می شن و طول میکشن. یک سوال از بیمارستان نگاه بکنید (تلفن کنید لطفا) ببینید که دکتر سهلیان چه روزی در درمانگاه هستند. مادرتون رو ببردی پیششون. سلام من رو برسونید. بگید یاسینی مدیر فروش AMO و دستگاه وایت استار سلام می رسونه. بگید از دوستان من هستید.
ولی همچنان چون عمل دکتر هاشمی رو دیدم رای به ایشون می دم ولی برای اینکه خیالتون راحت بشه یک سر هم برید پیش دکتر سهیلیان.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی سلام
ببخشید میخواستم سوال کنم اشک طبیعی برای چشمی که دو هفتس عمل لازاک کرده ضرر داره؟
خیلی ممنونم

کلا اشک مصنوعی چیز خاصی نیست که خطرناک باشه ولی اولا باید دکترتون تجویز کنه.
دوما چرا باید اشک مصنوعی استفاده کنید. خشکی چشم دارید؟ اگر دارید حتما برای ویزیت برید پیش دکتر.

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی ممنونم که مثل همیشه کامل جواب دادید.یعنی به نظر شما این اتفاق طبیعی میتونه باشه که پرده چشم چند بار مشکل پیدا کنه؟ همش نا امید هستیم که نکنه باز عمل کنیم و باز بی نتیجه باشه.... والا من خودم هم با اینکه 2تا عمل قبلی دکتر هاشمی به نتیجه نرسیده ولی بازم میگم برم پیش خودشون چون باز چون بیمار خودشون هستیم سریع عمل میکنه. ولی هرجا دیگه بریم وقت نمیدن لامصب...البته نمیدونم درست میگم یا نه ولی بار اول انگاری روغن زدن توی چشم و بار ذوم عمل گاز بوده البته من دقیق نیمیتونم اصطلاحات رو بگم به نظر شما تو عمل سوم چیز جدیدتری هست یا بازم یکی ازین دو مورد استفاده میشه؟
والا شما هم که بازم دکتر هاشمی رو تاییدش کردید یه کم خیام راحت شد چون دکتر های دیگه خیلی به سختی وقت میدن ...پس میتونم بازم به دکتر هاشمی اعتماد کنم ؟ به خدا شرمنده اینهمه مزاحم شما میشم ولی موندم چه کنم

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام حالتون خوبه عید رو تبریک میگم . تو تبریز کدوم دکترها رو پشنهاد میکنی ؟

بیمه تکمیلی نیروهای مسلح چقدر هزینه عمل چشم رو پوشش میده ؟ نمره چشم هام 7-حدود 7 و 7.5 هستش کدوم نوع رو پشنهاد میدین ؟

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلا اشک مصنوعی چیز خاصی نیست که خطرناک باشه ولی اولا باید دکترتون تجویز کنه.
دوما چرا باید اشک مصنوعی استفاده کنید. خشکی چشم دارید؟ اگر دارید حتما برای ویزیت برید پیش دکتر.

آقای یاسینی منظورم اشک طبیعی و اشک خود چشم هست...

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
جناب یاسینی در اصفهان چه دکترهای چشم پزشکی مورد تایید شما هستند ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

با سلام

من چشمام ضعیفی ش 2 هست هر دو
2 ساله که عینک میزنم . از عینک خسته شدم

به نظرتون حداقل برای 1 سال هم که شده لنز طبی بذارم خوب نیست ؟
چه مارکی ؟
ممنون

بالا