اتفاقا پسرش هم میگفت شب وقتی داریم فیلم میبینیم پدرم ازبس خسته هستش با چشم باز خوابش میبره!شما پیش ایشون هم بودید؟
منظورتون پسرشونه؟
اتفاقا پسرش هم میگفت شب وقتی داریم فیلم میبینیم پدرم ازبس خسته هستش با چشم باز خوابش میبره!شما پیش ایشون هم بودید؟
سلام
با تشکر از جوابهای بی وقفتون
راستش من دانشجوی کارشناسی برق هستم و هیچ امیدی به پیدا کردن کار توی رشته خودم با توجه به موقعیت فعلی این مملکت ندارم
راستش تصمیم دارم گواهینامه پایه یک بگیرم و از این طریق امرار معاش کنم
شما این با این موضوع موافق نیستین؟؟؟
وقتی کار گیر نمیاد چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز امید به چی نداری؟
یعنی رانندگی پایه یک از کار مهندسی بهتره.
شاید در آمدش بهتر باشه ولی انصافا چرا وقتتو برای درس خوندن تلف کردی؟ تازه جای یکی دیگه رو هم تو دانشگاه گرفتی؟
کار برای مهندس هست ولی اگر دنبال اینی که حقوق پایه ات ماهی امن تومن باشه تازه بدون سابقه کار.
دوست عزیز کار هست اما نه اونطوری که خیلی ها می خوان. حقوقش معمولا کمه ولی مهندسی یک خوبی داره خیلی سریع پیشرفت می کنه.
بله پسرش همکلاسیمونهمنظورتون پسرشونه؟
وقتی کار گیر نمیاد چکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رانندگی برای چشمم،سمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
بله پسرش همکلاسیمونه
بلهشما گشتی می دونی گیر نمیاد یا از دهن دیگران شنیدی؟
شما که هنوز دانشجویی هنوز درست تموم نشده! بذار درست تموم بشه بعد بگو کار نیست.
به هر حال رانندگی برای چشم شما مشکلی رد ایجاد نمی کنه اگر با دقت کار کنید و هر از گاهی به چشماتون استراحت بدید.
بله
شش ماهه دنبال کارم
منظورم خود دکتر هست.پسرش که دبیرستانیه.با خود دکتر کار کردید؟
سلام
دکتر صلوتی بخیه ها رو تا دو سال نمیکشه!!!!!!!!به نظرتون برای چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
هر از گاهی وقتی هم از چشمم عکس میگیره!!!!دلیلش چیه؟؟؟؟؟مرسی
سلامپیوند قرنیه یک عمل طولانی مدته که نیاز به مراقبت زیادی داره.
راستی یک نکته بخشی از آستیکمات چشمتون مربوط به بخیه ها میشه بعد از خارج شدن بخیه ها آستیگمات چشمتون کمتر میشه.
سلام
انشالاه که هر چی از خدا میخواهید در صورت صلاح دید بهتون بده
من خیلی از چیزا رو دو تایی میبینم و تار
اینا در اثر آستیگماتیسمه؟؟؟
آیا نمره چشمی که عمل شده و الان شماره اش 2 است
ایا امکان داره بیناییش کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
سلامدوبینی متاسفانه یکی از اون مشکلاتیه که آدم رو دیوانه می کنه. آستیگمات بالا می تونه دوبینی بیاره ولی نظر دکتر در این مورد چی بود؟
در مورد کاهش شماره چشمتون باید بگم بله احتمالش یاده. نگران نباشید.
سلام
ماجرا رو به دکتر هنوز نگفتم،نظر شما چیه؟؟منظورم از شماره چشم این بود که ایا امکان داره دید کمتر بشه و شماره بالاتر بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی
سلام
هر دفعه از چشم عمل شده ام ،عکس میگیره!!!
دلیلش چیه؟؟؟؟ضرورت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای اصلاح دو بینی چه تکنیکهایی وجود داره؟؟؟؟ممنونم