سلام ، من23 سالمه و شماره هر دوتا چشمم 2.5 هستش ، تصمیم به عمل چشم گرفتم . دوستانی که این عمل رو انجام دادن خیلی توصیه می کنن که حتماً عمل کنم ولی شک دارم ، شنیدم بعضی ها بعد از عمل دوچار دو بینی میشن و دیدشون به هم می خوره ، 1- می خوام بدونم چه عواملی باعث میشه که جراحی چشم موفق پیش نره ؟ یعنی در چه شرایطی بهتره از عمل کردن منصرف بشیم ؟
2-اینطور که می گن 2 الی 3 روز بعد از عمل درد شدیدی داره ، ولی هرکی یه دوهر ای میگه ، یکی میگه 2 روزه یکی میگه یه هفتست ، آیا واسه هرکسی این دوره فرق می کنه ؟
3- شنیدم کلاً بعد از عمل چشات به نور خیلی حساس میشه و سردرد های بیشتری هم می گیری ، این حساسیت به نور و سر درد دورش تا چه زمانی هست ؟
4-کلاً عملدو چشم چقدر طول میکشه و در حسن عمل باید به چه نکاتی توجه کنیم ؟ تمرینی هست که بشه قبل از عمل انجام داد تا موقع عمل احتمال خطا کمتر بشه ؟
5-من اهل سمنان هستم ، دکتری که می خوام برم پیشش آقای قریشی هست ، البته تو سمنان ویزیت می کنن و تو تهران عمل می کنن ، اگه شناخت دارین لطفاً بگید کارشون خوبه یا برم پیشه یه نفر دیگه ؟
مرسی
سلام دوست عزیز.
خیلی نگران نباشید. این روزها تعداد زیادی از مردم عمل می کنن و عوارض خیلی کمی دیده میشه.
1- شرایط عمل معمولا به دکتر عمل کننده و دستگاه عمل کننده برمی گرده معمولا دستگاه خوب و پزشک حاإق عوارض عمل رو به شدت کاهش می دهد.
2- قضیه اینطوریه. بعد از عمل هیچ دردی ندارید. روز بعد از عمل درد شروع میشه و تا دو روز زیاد میشه. از روز سوم درد کاهش پیدا می کنه و دیدتون کاهش پیدا می کنه. از هفته بعد از عمل دیدتون شروع به افزایش می کنه.
3- حساسیت به نور همیشه دیده میشه. ولی میزانش در افراد مختلف فرق داره. به مرور در طول یک ماه حذف میشه.
4- کلا عمل 3 یا 4 دقیقه سول می کشه و فعالیت خاثیر برای عمل لازم نیست انجام بدید جز اینکه لطفا اگر لنز تماسی استفاده می کنید یک هفته قبل از عمل استفاده نکنید.
5 بله دکتر قریشی رو می شناسم. کارشون خوبه. سلام منر و برسونید ولی اگر می تونید تهران بمونید انتخاب های دیگه هم دارید.