• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
خوشحالم از برگشتتون جناب یاسینی(از وقتی با این انجمن و شما آشنا شدم امید به زندگی در من ایحاد شده)
منظور از اینکه دکتر میگه با لیزیک چشمت رو صفر میکنم
این یعنی
چشم دیگه اصلا ضعف بینایی نداره؟؟؟انگار کسی از تازه از مادر متولد شده که هیچ عارضه بینایی نداره؟؟؟مرسی از جوابهاتون

تشکر از لطفتون.
بالاترین دید انسان مربوط به سن بیست سالگیه. زمانیکه چشم انسان کاملا رشد کرده.
منظور از صفر کردن یعنی چشمتون دیگه ضعف بینایی نداره.
در حال حاضر روشهای اصلاح بینایی عارضه ای ندارند و بدونید که روزانه در ایران چیزی نزدیگ 2 تا 3 هزار نفر عمل لیزر نیکنند

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

shalovik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ، من23 سالمه و شماره هر دوتا چشمم 2.5 هستش ، تصمیم به عمل چشم گرفتم . دوستانی که این عمل رو انجام دادن خیلی توصیه می کنن که حتماً عمل کنم ولی شک دارم ، شنیدم بعضی ها بعد از عمل دوچار دو بینی میشن و دیدشون به هم می خوره ، 1- می خوام بدونم چه عواملی باعث میشه که جراحی چشم موفق پیش نره ؟ یعنی در چه شرایطی بهتره از عمل کردن منصرف بشیم ؟
2-اینطور که می گن 2 الی 3 روز بعد از عمل درد شدیدی داره ، ولی هرکی یه دوهر ای میگه ، یکی میگه 2 روزه یکی میگه یه هفتست ، آیا واسه هرکسی این دوره فرق می کنه ؟
3- شنیدم کلاً بعد از عمل چشات به نور خیلی حساس میشه و سردرد های بیشتری هم می گیری ، این حساسیت به نور و سر درد دورش تا چه زمانی هست ؟
4-کلاً عملدو چشم چقدر طول میکشه و در حسن عمل باید به چه نکاتی توجه کنیم ؟ تمرینی هست که بشه قبل از عمل انجام داد تا موقع عمل احتمال خطا کمتر بشه ؟
5-من اهل سمنان هستم ، دکتری که می خوام برم پیشش آقای قریشی هست ، البته تو سمنان ویزیت می کنن و تو تهران عمل می کنن ، اگه شناخت دارین لطفاً بگید کارشون خوبه یا برم پیشه یه نفر دیگه ؟
مرسی

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلااااااااااااااام........ به به........ آقای یاسینی...... خوشحالیم که اومدید آقا....... حالا یه سوال: (نخندیناااااااااا) اگه من که چشممو عمل کردم، تو چهارشنبه سوری حضور فعال داشته باشم عیبی داره؟ :D البته خیلی خیلی فعال که نه....... در حد ترقه و آتیش و ازین فشفشه و آبشار و ایناااااااااا............ نور اینا ضرر نداره برای چشم؟ چون نورش شدیده تا حدودی دیگه........

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
تشکر از لطفتون.
بالاترین دید انسان مربوط به سن بیست سالگیه. زمانیکه چشم انسان کاملا رشد کرده.
منظور از صفر کردن یعنی چشمتون دیگه ضعف بینایی نداره.
در حال حاضر روشهای اصلاح بینایی عارضه ای ندارند و بدونید که روزانه در ایران چیزی نزدیگ 2 تا 3 هزار نفر عمل لیزر نیکنند

سلام
آیا لیزیک میتونه ضعف بینایی رو درمان کنه و هم آستیگماتیسم رو ؟؟؟؟مرسی

Last edited:

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام ، من23 سالمه و شماره هر دوتا چشمم 2.5 هستش ، تصمیم به عمل چشم گرفتم . دوستانی که این عمل رو انجام دادن خیلی توصیه می کنن که حتماً عمل کنم ولی شک دارم ، شنیدم بعضی ها بعد از عمل دوچار دو بینی میشن و دیدشون به هم می خوره ، 1- می خوام بدونم چه عواملی باعث میشه که جراحی چشم موفق پیش نره ؟ یعنی در چه شرایطی بهتره از عمل کردن منصرف بشیم ؟
2-اینطور که می گن 2 الی 3 روز بعد از عمل درد شدیدی داره ، ولی هرکی یه دوهر ای میگه ، یکی میگه 2 روزه یکی میگه یه هفتست ، آیا واسه هرکسی این دوره فرق می کنه ؟
3- شنیدم کلاً بعد از عمل چشات به نور خیلی حساس میشه و سردرد های بیشتری هم می گیری ، این حساسیت به نور و سر درد دورش تا چه زمانی هست ؟
4-کلاً عملدو چشم چقدر طول میکشه و در حسن عمل باید به چه نکاتی توجه کنیم ؟ تمرینی هست که بشه قبل از عمل انجام داد تا موقع عمل احتمال خطا کمتر بشه ؟
5-من اهل سمنان هستم ، دکتری که می خوام برم پیشش آقای قریشی هست ، البته تو سمنان ویزیت می کنن و تو تهران عمل می کنن ، اگه شناخت دارین لطفاً بگید کارشون خوبه یا برم پیشه یه نفر دیگه ؟
مرسی

سلام......... نترسید اینقدر....... درد شدید تا 2،3 روووووووووز؟ واللا من یکی که پی ار کی کردم، همونی که میگن درد و ناراحتیش بیشتره.... اصلا درد شدید(!) نداشتم........ قطره و قرص مسکن میده دکتر دیگه...... فقط چشمام انگار یه جورایی خسته باشه، اونجوری بودم....... حساسیت به نور هم داشتم ولی چند روز..... تو خونه هم عینک آفتابی میزدم تا راحت باشم....... حالا آقای یاسینی بهتر بلدن دلگرمی بدن و جواب بقیه سوالاتتونو میدونن...... من همینا رو بلد بودم......... موفق باشید!

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خدمت شما.من چند وقت پیش(6ماه پیش)رفته بودم باشگاه پینت بال با رفقا.ساعت 4 بود و افتاب قم تو تابستون میتابید بهمون.من احساس عرق کردم و ماسکو یه لحظه زدم بالا که یهو یکی از رفقا بی هوا تیر زد بهم تیر هم مسسسسسسسسستقیم رفت تو چشمم.بعدش اینور و انور رفتیم تهران فارابی و...خداروشکر شبکیه چشمم سالم بود ولی بقیه چیز های توش کاملا به هم ریخته بود.بعد یه مدت یه دکتر خوب تو قم پیدا کردم(دکتر رحیمی)و چشمم رو بعد از یه مدت عمل کردند.لنز و مردمک المانی و امیکایی کار گذاشتند تو چشمم.ولی الان یکم نزدیک بین چشمم ضعیفه البته همین دید هم هزاران بار شکر داره چون چشمم رو هرجا بردم همه تعجب میکردن.میخاستم ببینم ضعیفی چشم من از چی میتونه باشه شبکیه که سالمه.از عضله هایی که لنز رو نگه میدارن میتونه باشه؟چون اونا کنده شده بودند و دکتر دور تا دور چشمم چندتا چنگک سیاه گذاشته تا لنز رو نگه دارند.

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
اگه من که چشممو عمل کردم، تو چهارشنبه سوری حضور فعال داشته باشم عیبی داره؟ :D البته خیلی خیلی فعال که نه....... در حد ترقه و آتیش و ازین فشفشه و آبشار و ایناااااااااا............ نور اینا ضرر نداره برای چشم؟ چون نورش شدیده تا حدودی دیگه........
سایه جان اگه چشماتو تازه عمل کردی پیشنهاد میکنم که چهارشنبه سوری امسال حضورتو کمرنگ تر کنی عزیزم :)حالا وقت واسه حضور فعال :wacko:زیاده
موفق باشی

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
اگر تهران بیایید انتخاب های زیادی دارید. مثلا دکتر ریاضی نور

چقدر خوبه که دوباره میتونیم از راهنماییهای ارزشمندتون استفاده کنیم خوشحالم که برگشتین من که این تاپیکو مثل خونه ام میدونم باید هر روز یه سری بهش بزنم از اطلاعاتتون استفاده کنم تا خیالم راحت شه (این چند روز هم طبق عادتم انجامش میدادم!:rolleyes:)
ممنون از پاسختون دکتر ریاضی نور مطبشون کجاست؟ آیا تخصصشون شبکیه است؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
قبل از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم این بوده

61865665873151835577.jpg
پس از سیزده ماه از انجام عمل پیوند قرنیه نمره چشمم اینطور شده
نظرتون؟؟؟مرسی
30239306029775849202.jpg

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی

سلام دوست عزیز.
خیلی نگران نباشید. این روزها تعداد زیادی از مردم عمل می کنن و عوارض خیلی کمی دیده میشه.
1- شرایط عمل معمولا به دکتر عمل کننده و دستگاه عمل کننده برمی گرده معمولا دستگاه خوب و پزشک حاإق عوارض عمل رو به شدت کاهش می دهد.
2- قضیه اینطوریه. بعد از عمل هیچ دردی ندارید. روز بعد از عمل درد شروع میشه و تا دو روز زیاد میشه. از روز سوم درد کاهش پیدا می کنه و دیدتون کاهش پیدا می کنه. از هفته بعد از عمل دیدتون شروع به افزایش می کنه.
3- حساسیت به نور همیشه دیده میشه. ولی میزانش در افراد مختلف فرق داره. به مرور در طول یک ماه حذف میشه.
4- کلا عمل 3 یا 4 دقیقه سول می کشه و فعالیت خاثیر برای عمل لازم نیست انجام بدید جز اینکه لطفا اگر لنز تماسی استفاده می کنید یک هفته قبل از عمل استفاده نکنید.
5 بله دکتر قریشی رو می شناسم. کارشون خوبه. سلام منر و برسونید ولی اگر می تونید تهران بمونید انتخاب های دیگه هم دارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلااااااااااااااام........ به به........ آقای یاسینی...... خوشحالیم که اومدید آقا....... حالا یه سوال: (نخندیناااااااااا) اگه من که چشممو عمل کردم، تو چهارشنبه سوری حضور فعال داشته باشم عیبی داره؟ :D البته خیلی خیلی فعال که نه....... در حد ترقه و آتیش و ازین فشفشه و آبشار و ایناااااااااا............ نور اینا ضرر نداره برای چشم؟ چون نورش شدیده تا حدودی دیگه........

خیلی ممنون از لطفتون
کوچکترین ضره گوگرد می تونه برای همیشه کورتون کنه. برای همین به شدت توصیه می کنم لذت لحظه ای شب چهارشنبه سوری رو با عمری کوری و تاریکی عوض نکنید. نور شدید بسار برای چشمتون ضرر داره خیلی مراقب باشید.
دوتس عزیز پیشنهاد می کنم کمی در مورد سابقه چهارشنبه سوری مطالعه کنید. ببینید پطور ایرانیان باستان این شب رو برای تطهیر گناهان و پیشواز سال جدید استفاده می کردند. همیشه دقت کنید که مردم (منظورم مردم دیگر کشورهاست) به رفتار شما دقت می کنند و نه افکار شما. هزاران فکر روشن با یک عمل سیاه از بین میره. البته اگر منظورمو خوب رسونده باشم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آیا لیزیک میتونه ضعف بینایی رو درمان کنه و هم آستیگماتیسم رو ؟؟؟؟مرسی

بله تکنولوژی این روزها هم ضعف بینایی و هم انحراف زاویه (آستیگمات) رو به راحتی درمان می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت شما.من چند وقت پیش(6ماه پیش)رفته بودم باشگاه پینت بال با رفقا.ساعت 4 بود و افتاب قم تو تابستون میتابید بهمون.من احساس عرق کردم و ماسکو یه لحظه زدم بالا که یهو یکی از رفقا بی هوا تیر زد بهم تیر هم مسسسسسسسسستقیم رفت تو چشمم.بعدش اینور و انور رفتیم تهران فارابی و...خداروشکر شبکیه چشمم سالم بود ولی بقیه چیز های توش کاملا به هم ریخته بود.بعد یه مدت یه دکتر خوب تو قم پیدا کردم(دکتر رحیمی)و چشمم رو بعد از یه مدت عمل کردند.لنز و مردمک المانی و امیکایی کار گذاشتند تو چشمم.ولی الان یکم نزدیک بین چشمم ضعیفه البته همین دید هم هزاران بار شکر داره چون چشمم رو هرجا بردم همه تعجب میکردن.میخاستم ببینم ضعیفی چشم من از چی میتونه باشه شبکیه که سالمه.از عضله هایی که لنز رو نگه میدارن میتونه باشه؟چون اونا کنده شده بودند و دکتر دور تا دور چشمم چندتا چنگک سیاه گذاشته تا لنز رو نگه دارند.

چرا دوست عزیز از عینک مخصوص پینت بال استفاده نمی کردی.
متاسفانه لنز های داخل چشمی IOL یک مشکل بزرگ دارند. یکی از دو دید رو می تونن بهتون تقدیم کنند. یا دور یا نزدیک . خدا رو شکر که همینقدر دیدتون برگشته. دست دکتر رحیمی درد نکنه. حتما سلام من رو بهشون برسونید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چقدر خوبه که دوباره میتونیم از راهنماییهای ارزشمندتون استفاده کنیم خوشحالم که برگشتین من که این تاپیکو مثل خونه ام میدونم باید هر روز یه سری بهش بزنم از اطلاعاتتون استفاده کنم تا خیالم راحت شه (این چند روز هم طبق عادتم انجامش میدادم!:rolleyes:)
ممنون از پاسختون دکتر ریاضی نور مطبشون کجاست؟ آیا تخصصشون شبکیه است؟

خواهش می کنم دوست عزیز.
دکتر ریاضی توی خود مجموعه نور هستند در بیمارستان نور

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
قبل از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم این بوده

61865665873151835577.jpg
پس از سیزده ماه از انجام عمل پیوند قرنیه نمره چشمم اینطور شده
نظرتون؟؟؟مرسی
30239306029775849202.jpg

شماره چشمتون خیلی بالا بوده. به نظرم طبق گفته های قبلی عملتون بسیار موفقیت آمیز بوده.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سایه جان اگه چشماتو تازه عمل کردی پیشنهاد میکنم که چهارشنبه سوری امسال حضورتو کمرنگ تر کنی عزیزم :)حالا وقت واسه حضور فعال :wacko:زیاده
موفق باشی

مرسی سمیه جون از راهنماییت...... هوووووووووووم......

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
خیلی ممنون از لطفتون
کوچکترین ضره گوگرد می تونه برای همیشه کورتون کنه. برای همین به شدت توصیه می کنم لذت لحظه ای شب چهارشنبه سوری رو با عمری کوری و تاریکی عوض نکنید. نور شدید بسار برای چشمتون ضرر داره خیلی مراقب باشید.
دوتس عزیز پیشنهاد می کنم کمی در مورد سابقه چهارشنبه سوری مطالعه کنید. ببینید پطور ایرانیان باستان این شب رو برای تطهیر گناهان و پیشواز سال جدید استفاده می کردند. همیشه دقت کنید که مردم (منظورم مردم دیگر کشورهاست) به رفتار شما دقت می کنند و نه افکار شما. هزاران فکر روشن با یک عمل سیاه از بین میره. البته اگر منظورمو خوب رسونده باشم.

اوه اوه........ کور؟!!!!!!!! من فکر می کردم این ترقه های دست ساز و نارنجکا مشکل دارن فقط........ در مورد سابقه 4شنبه سوری هم کاملا درست میگید....... متاسفانه تمام اون آداب زیبای این جشن باستانی داره فراموش میشه........ ممنونم ازتون......

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استخر رو که دو ماهی فراموش کنید. تا زمانیکه دیدتون خوب بشه. در مورد آرایش حداقل دو هفته. اما کار با کمپیوتر رو می تونید از چند روز بعد شروع کنید ولی دید نزدیکتون کمه بعد از عمل ، برای همین باید کمی صبور باشید.
آستیگمات بالای 2 با لازک برطرف میشه ولی بستگی به زاویه آستیگمات هم داره.

سلام آقاي ياسيني
من به پيشنهاد شما هفته گذشته رفتم پيش دكتر خانلري عمل كردم.
فعلا يكم ديدم تاره و ترس از نور دارم، يه سري قطره دارم كه به وقتش استفاده ميكنم، هنوز لنز پانسمان توي چشمم هست.
دكتر گفتن كار با كامپيوتر مشكلي ايجاد نمي كنه، منم از امروز يكم كار ميكنم.
اگه پيشنهادي در رابطه با مراقبت هاي بعد از عمل داريد بفرماييد كه ما حداكثر استفاده رو بكنيم. :)
با سپاس

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم از کمکتون
میشه بگین شماره چشم راست و چپم قبل از عمل چند بوده؟؟؟مرسی

بله شماره چشمتون البته با توجه به اینکه قوز قرنیه داشتید خیلی بالا بوده.

یکی 12 با 3 شماره آستیگمات و اون یکی 10 با4 شماره آستیگمات.

بالا