• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اوه اوه........ کور؟!!!!!!!! من فکر می کردم این ترقه های دست ساز و نارنجکا مشکل دارن فقط........ در مورد سابقه 4شنبه سوری هم کاملا درست میگید....... متاسفانه تمام اون آداب زیبای این جشن باستانی داره فراموش میشه........ ممنونم ازتون......

خواهش می کنم موفق باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني
من به پيشنهاد شما هفته گذشته رفتم پيش دكتر خانلري عمل كردم.
فعلا يكم ديدم تاره و ترس از نور دارم، يه سري قطره دارم كه به وقتش استفاده ميكنم، هنوز لنز پانسمان توي چشمم هست.
دكتر گفتن كار با كامپيوتر مشكلي ايجاد نمي كنه، منم از امروز يكم كار ميكنم.
اگه پيشنهادي در رابطه با مراقبت هاي بعد از عمل داريد بفرماييد كه ما حداكثر استفاده رو بكنيم. :)
با سپاس

اولا ریلکس باشید که سختی عمل گذشته و بعد از این فقط دیدتون بهتر میشه.
نگران نباشید نور گریزی و تار بودن دید از نشانه های دوران نقاهته و به مرور زمان از بین میره.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
بله شماره چشمتون البته با توجه به اینکه قوز قرنیه داشتید خیلی بالا بوده.

یکی 12 با 3 شماره آستیگمات و اون یکی 10 با4 شماره آستیگمات.
سلام
ممنونم از جوابتون
نمره چشم راستم چند بوده؟؟؟؟مر30

Last edited:

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جناب یاسینی میشه میزان تحصیلاتتون و شغل کنونیتون رو ذکر کنید؟؟؟دست شما درد نکنه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
ممنونم از جوابتون
نمره چشم راستم چند بوده؟؟؟؟مر30

سلام
جناب یاسینی میشه میزان تحصیلاتتون و شغل کنونیتون رو ذکر کنید؟؟؟دست شما درد نکنه

من فارغ التحصیل رشته مهندسی پزشکی هستم و الان مدیر فروش شرکت هستم.
در مورد شماره چشمتون هم 12- بوده.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
بله شماره چشمتون البته با توجه به اینکه قوز قرنیه داشتید خیلی بالا بوده.

یکی 12 با 3 شماره آستیگمات و اون یکی 10 با4 شماره آستیگمات.

وضعیت چشم چپم چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟دید مطلوبی نداره،درسته؟؟؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نهاریت ضعیفی برای چشم چه شماره ای هست؟؟؟مر30

شماره چشم شما به دلیل قوز قرنیه اینطور بوده. یعنی بخشی از قرنیه تحدب بیشتری داشته. وگرنه شماره 10 یا 12 عملا با نابینایی فرقی نداره. یعنی شخص فقط روشن و خاموش رو تشخیص می ده. ولی در مورد شما همونطور که دیده میشه شماره چشمتون مثلا 3 بوده ولی به دلیل قوز قرنیه 10 شده.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
اگر شماره چشم و شماره آستیگماتیم هر دو صفر بشه
چه تآثیری در بینایی فرد داره؟؟؟آیا میشه با لیزیک هم شماره چشم و هم آستیگماتیسم را صفر کرد؟؟؟؟
با سپاس

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگر شماره چشم و شماره آستیگماتیم هر دو صفر بشه
چه تآثیری در بینایی فرد داره؟؟؟آیا میشه با لیزیک هم شماره چشم و هم آستیگماتیسم را صفر کرد؟؟؟؟
با سپاس

همونطور که قبلا هم براتون گفتم بله میشه شماره چشم شما رو با لیزر درست کرد. اما چون یکبار عمل پیوند شدید باید حتما زیر نظر دکتر باشید.

در مورد آستیکمات هم توضیح دادم. ببین وقتی از پله ها پایین میای بدون عینک سرت درد می گیره. و یا وقتی به چند خط موازی نگاه میکنی کمی اونها رو خم می بینی اینها علامت های آستیگمات هستند که با لیزر درمان میشند. ولی از من میشنوی شماره چشمهات اونقدر بالا نیست که برای عملش هر کاری بکنی. اگر حتی 10 درصد ریسک هم داشت بهتره این کار رو نکنی. شماره چشمهات الان خوبه فکر می کنم مشکل زیادی نداشته باشی(البته من جای شما نیستم)

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
همونطور که قبلا هم براتون گفتم بله میشه شماره چشم شما رو با لیزر درست کرد. اما چون یکبار عمل پیوند شدید باید حتما زیر نظر دکتر باشید.

در مورد آستیکمات هم توضیح دادم. ببین وقتی از پله ها پایین میای بدون عینک سرت درد می گیره. و یا وقتی به چند خط موازی نگاه میکنی کمی اونها رو خم می بینی اینها علامت های آستیگمات هستند که با لیزر درمان میشند. ولی از من میشنوی شماره چشمهات اونقدر بالا نیست که برای عملش هر کاری بکنی. اگر حتی 10 درصد ریسک هم داشت بهتره این کار رو نکنی. شماره چشمهات الان خوبه فکر می کنم مشکل زیادی نداشته باشی(البته من جای شما نیستم)
سلام
جناب یاسینی فرمایشات شما درسته
ولی من اصلا دید مطلوبی ندارم!!!بعد از عمل پیوند قرنیه
پدرم از سردرد و سر گیچه و بی حالی در اومده(به خصوص موقع مطالعه و دقت و زوم کردن بر روی چیزی)
عمل لیزیک چه ریسکی به همراه داره؟؟؟
اگر بخیه چشم شل بشه و کشیده نشه چه اتفاقی میافته؟؟؟
چرا قرنیه اینقدر دیر جوش میخوره؟؟؟مرسی

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
جناب یاسینی فرمایشات شما درسته
ولی من اصلا دید مطلوبی ندارم!!!بعد از عمل پیوند قرنیه
پدرم از سردرد و سر گیچه و بی حالی در اومده(به خصوص موقع مطالعه و دقت و زوم کردن بر روی چیزی)
عمل لیزیک چه ریسکی به همراه داره؟؟؟
اگر بخیه چشم شل بشه و کشیده نشه چه اتفاقی میافته؟؟؟
چرا قرنیه اینقدر دیر جوش میخوره؟؟؟مرسی

قرنیه تنها بخش بدن انسانه که رگهای خونی اونو تغذیه نمیکنن و تغذیه از طریق مایعات درونی و هوای بیرون انجام میشه. به همین دلیل ترمیم قرنیه فرآیندی طولانیه.
در مود دیدتون چرا یک مشورت با دکترتون نمیکنید. منظورم برای لیزره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
قرنیه تنها بخش بدن انسانه که رگهای خونی اونو تغذیه نمیکنن و تغذیه از طریق مایعات درونی و هوای بیرون انجام میشه. به همین دلیل ترمیم قرنیه فرآیندی طولانیه.
در مود دیدتون چرا یک مشورت با دکترتون نمیکنید. منظورم برای لیزره.

خودش دکتر صلوتی گفت: فکر میکنم، بعد دو سال برات با لیزیک صفر میکنم
یعنی شما میفرمایید که با لیزیک تمامی این عوارض بر طرف میشه؟؟
عمل لیزیک چه ریسکی به همراه داره؟اگر بخیه چشم شل بشه و کشیده نشه چه اتفاقی میافته؟؟؟؟؟تشکر

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خودش دکتر صلوتی گفت: فکر میکنم، بعد دو سال برات با لیزیک صفر میکنم
یعنی شما میفرمایید که با لیزیک تمامی این عوارض بر طرف میشه؟؟
عمل لیزیک چه ریسکی به همراه داره؟اگر بخیه چشم شل بشه و کشیده نشه چه اتفاقی میافته؟؟؟؟؟تشکر

نگران شل شدن بخیه نباشید. بعد از پیوند و جوش خوردن دیگه باز نمیشه.
در مورد صفر شدن با لیزر هم بله دقیقا میشه صفرش کرد.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
عمل لیزیک چه ریسکی به همراه داره؟مر30

Last edited:

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
چرا دوست عزیز از عینک مخصوص پینت بال استفاده نمی کردی.
متاسفانه لنز های داخل چشمی IOL یک مشکل بزرگ دارند. یکی از دو دید رو می تونن بهتون تقدیم کنند. یا دور یا نزدیک . خدا رو شکر که همینقدر دیدتون برگشته. دست دکتر رحیمی درد نکنه. حتما سلام من رو بهشون برسونید.
چشم بزرگیتون رو میرسونم.اتفاقا پسرش همکلاسیمه واسه همین عمل کرد بدون نوبت.دکتر جنابان را هم حتما میشناسید ایشون اشنایی مختصری داشتند با ما اما زیر بار عمل نرفتند و گفتند فقط تهران.
واقعا دکتر رحیمی خیلی دکتر مهربان و دلسوزیه چون حتی پول عمل هم نگرفت فقط پول وسایل رو گرفت و بقیه پولمون رو بعد از عمل پس داد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
عمل لیزیک چه ریسکی به همراه داره؟مر30

عمل لیزیک مانند هر عمل تهاجمی دیگه ریسکهایی رو در بر داره. مثلا کاهش دید. اصلاح نشدن دید. فشار به قرنیه. نازک شدن قرنیه. ولی این ریسک ها بیشترشون این روزها دیگه دیده نمیشه(به دلیل تجهیزات جدیدتر). دقت کنید رانندگی با ماشین یکی از پر ریسک ترین کارهایی است که می تونید در زندگی انجام بدین.!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چشم بزرگیتون رو میرسونم.اتفاقا پسرش همکلاسیمه واسه همین عمل کرد بدون نوبت.دکتر جنابان را هم حتما میشناسید ایشون اشنایی مختصری داشتند با ما اما زیر بار عمل نرفتند و گفتند فقط تهران.
واقعا دکتر رحیمی خیلی دکتر مهربان و دلسوزیه چون حتی پول عمل هم نگرفت فقط پول وسایل رو گرفت و بقیه پولمون رو بعد از عمل پس داد.

دکتر رحیمی یک ماشین انسان نماست. کافیه مدتی از زندگی اش فیلم بگیرید تا کفتون ببره. این آدم در روز فکر کنم شاید 3 یا 4 ساعت می خوابه. تمام وقتشو داره کار می کنه. یک بار قرار شد یک سی دی اطلاعات بهش بدم بهم گفت این سی دی رو می تونم فقط ساعت 11 شب وقتی روی تردمیل می دو ام ببینم دیگه وقت خالی ندارم.
خدا پدرشو بیامرزه
راستی برادرش هم جراح استرابیسمه.

ah76

Registered User
لایک‌ها
17
دکتر رحیمی یک ماشین انسان نماست. کافیه مدتی از زندگی اش فیلم بگیرید تا کفتون ببره. این آدم در روز فکر کنم شاید 3 یا 4 ساعت می خوابه. تمام وقتشو داره کار می کنه. یک بار قرار شد یک سی دی اطلاعات بهش بدم بهم گفت این سی دی رو می تونم فقط ساعت 11 شب وقتی روی تردمیل می دو ام ببینم دیگه وقت خالی ندارم.
خدا پدرشو بیامرزه
راستی برادرش هم جراح استرابیسمه.

اتفاقا پسرش هم میگفت شب وقتی داریم فیلم میبینیم پدرم ازبس خسته هستش با چشم باز خوابش میبره!شما پیش ایشون هم بودید؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
عمل لیزیک مانند هر عمل تهاجمی دیگه ریسکهایی رو در بر داره. مثلا کاهش دید. اصلاح نشدن دید. فشار به قرنیه. نازک شدن قرنیه. ولی این ریسک ها بیشترشون این روزها دیگه دیده نمیشه(به دلیل تجهیزات جدیدتر). دقت کنید رانندگی با ماشین یکی از پر ریسک ترین کارهایی است که می تونید در زندگی انجام بدین.!
سلام
با تشکر از جوابهای بی وقفتون
راستش من دانشجوی کارشناسی برق هستم و هیچ امیدی به پیدا کردن کار توی رشته خودم با توجه به موقعیت فعلی این مملکت ندارم
راستش تصمیم دارم گواهینامه پایه یک بگیرم و از این طریق امرار معاش کنم
شما این با این موضوع موافق نیستین؟؟؟

بالا