• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
اینو قبلا پرسیدم و ولی جوابی نگرفتم.

شما دکتر خانلری را معرفی کردید ولی

نفرمودید که دکتر خانلری کدوم کلینیک هستند و چه روزهایی؟درتهران هستند ؟

شرمنده حتما حواسم نبوده.
دکتر خانلری در نگاه و ونک و محب عمل میکنن.
فکر میکنم بهترین کار اینه که با موبایلشون تماس بگیرید.
09121324207

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
بررسی شبکیه موردی هست که معمولا قبل از عمل توسط متخصصین قرنیه(!) حتما انجام میشه. شبکیه رو میشه راحت با کمک اسلیت لمپ (همونی که روش می شینید نور روش داره) بررسی کرد. ولی بررسی دقیقتر رو حتما باید توسط متخصص قرنیه انجام داد.
بررسی شبکیه برای افرادی که ضعف بیناییشون به دلیل تحدب قرنیه نیست حتما انجام میشه و یک مورد لازمه.
برای بررسی شبکیه به نظر من کمی راه رو طولانی کنید و بیایید تهران در حال حاضر فکر می کنم بهترین های ایران در تهران هستند.

خیلی ممنونم از توضیحتون،
با بیمارستان که صحبت کردم گفتن عمل بلافاصله بعد از انجام آزمایشات انچام میشه بخاطر همین نگرانم که همه چیز کامل نباشه
پس لطف کنید اگه زحمتی نیست یه دکتر خوب برای این کار بهم معرفی کنین

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان عزیز

جناب یاسینی به خاطر دعوا تو بخش ارز بن شده و تا 24 اسفند نیست ایشالله بعد 24 دوباره به سوالات دوستان تو تاپیکش پاسخ خواهد داد

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
دكتر حسابي :
جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب مي شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد.
حالا يه انسان صادق و زحمت كش مثل آقاي ياسيني بايد بن بشه چون اين بازي ارز باعث خسارت خيلي زياد به شغل ايشان شده است .
اميدورام مديريت تجديد نظر كند . واقعا به نظرات آقاي ياسيني تو زمينه چشم پزشكي نياز داريم .

دوستان عزیز

جناب یاسینی به خاطر دعوا تو بخش ارز بن شده و تا 24 اسفند نیست ایشالله بعد 24 دوباره به سوالات دوستان تو تاپیکش پاسخ خواهد داد

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز FDA درجه 1 و 3 با هم از لجاظ کیفیت فرقی ندارند کلاس 3 برای لوازمی است که نمونه ساحته شده قبلی ندارند وکلاس 1 برای وسایلی است که یا نمونه دارای FDA قبلا داشتند و یا نمونه کلاس خطری پایینتری دارند.
شما می تونید با لازک به راحتی درمان بشید البته اگر ضخامت قرنیه اجازه بده.
هزینش از 2 تومن تا 4 تومن متفاوته. ولی بسته به محل عمل و دکتر میشه 1.5 هم پیدا کرد.

از کجا میشه فهمید ضخامت قرنیه دارم یا نه؟
من تهران هستم شما کجا و چه دکتری رو واسه عمل پیشنهاد میکنید؟
خواهرم حدود 1 سال پیش تو کلینیک نور پیش دکتر هاشمی عمل کرد و الآن هم خیلی راضیه

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
دوستان عزیز

میدونم این تاپیک کاملا پزشکیه و جایی واسه این بحث ها نیست ؛
ولی باید بگم متاسفم که بعضی از ما ملت فقط وفقط به خودمون فکر میکنیم و زندگی دیگران اهمیتی برامون نداره تمام بدبختیمونم از همینه
منم امیدوارم مدیران یه تجدید نظری بکنن چون راهنماییهای آقای یاسینی باعث دلگرمیه اوناییه که بیمارن یا عملشون نزدیکه و هزارتا سوال توی ذهنشونه

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
دوستان عزیز

یعنی چی خب؟!!!! خیلی از بچه ها ممکنه سوالاشون فوری باشه! شوخی بردار که نیست! بحث چشم و بیناییه! الان منم سوال داشتم ازشون....... شانس منه دیگه! (مدیران محترم، تجدید نظر بفرمایید لطفا!)

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان عزیز

اي بابا
اين كار اصلا درست نيست، چرا كه اينكار باعث بن شدن ما ها كه به راهنمايي هاي ايشون نياز داريم ميشه.
ميشه يه لينكي، اسمي، رسمي از كسي كه ميتونه اين بن شدن رو به حالت قبل برگردونن بديد تا ما بتونيم اعتراضمون رو بيان كنيم؟
ممنون

Rayans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام و تاسف از عدم حضور جناب ياسيني
اما يك خبر خوشحال كننده و افتخاري كه توسط دكتر سيامك زارعي قنواتي فوق تخصص قرنيه و جراحي عيوب انكساري ليزيك پي ار كي كسب شده
اولين مركز ايران براي تربيت فوق تخصص كشور از سراسر دنيا و بصورت بين اللمللي كه توسط انجمن چشم پزشكي جهان ICO تاييد شده اين استاد بنام چشم پزشكي كه تحصيل كرده امريكاست در كنار اساتيدي از امريكا و اروپا علاوه به تربيت فوق تخصص از ايران به آموزش فوق تخصص از سراسر دنيا از جمله امريكا و اروپا خواهد پرداخت كه افتخار بزرگي براي كشور است لينكهاي زير را حتما ببينيد

سايت انجمن چشم

http://khso.org/?p=2627

مورد ٧ از تبريك دكتر گيبل

ICO Leader Letter

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
متاسف برای این تصمیم و امیدوار به بازگشت زودتر ایشون که حضورشون خیلی ارزشمند هست.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
منظور از اینکه دکتر میگه با لیزیک چشمت رو صفر میکنم
این یعنی
چشم دیگه اصلا ضعف بینایی نداره؟؟؟انگار کسی از تازه از مادر متولد شده که هیچ عارضه بینایی نداره؟؟؟مرسی از جوابهاتون

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
مدیران محترم، تجدید نظر بفرمایید لطفا در مورد جناب یاسینی

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
سلام
این یعنی
چشم دیگه اصلا ضعف بینایی نداره؟؟؟انگار کسی از تازه از مادر متولد شده که هیچ عارضه بینایی نداره؟؟؟مرسی از جوابهاتون

دوست عزیز
اینکه دکتر گفته با لیزیک چشمتون صفر میشه منظور اینه که بعد عمل انشاله دیگه دیدتون کامل میشه و نیازی به عینک ندارین مثل اونایی که مشکل بینایی ندارن،
ولی این به این منظور نیست که ما چشممون مثل چشم یک فرد عادی باشه چون با هر عملی در واقع قرنیه امون به اندازه نمره عینکمون تراش میخوره پس قرنیه تراش خورده ما هیچوقت مثل قرنیه سایر افراد که بصورت مادرزادی مشکلی ندارن طبیعی نیست
بچه ها لطفا اگه اطلاعات یا تجربیاتی دارین که میتونه به دیگر دوستان کمکی بکنه تا وقتی آقای یاسینی برگردن و تخصصی تر جواب بدن اطلاعاتتونو در اختیار دیگر دوستان قرار بدین

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی
من از اطلاعاتی که شما در اینجا قرار میدهید و پاسخ هاتون خیلی استفاده کرده ام
یه خواهشی دارم
میتونم ایمیل شما رو داشته باشم آخه در مورد موضوعی سوالی دارم ولی اینجا نتونستم پیام خصوصی براتون بفرستم آخه تازه عضو شدم
ممنون میشم اگه در اختیارم قرار بدید
آدرس ایمیل من:[email protected]

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنونم از توضیحتون،
با بیمارستان که صحبت کردم گفتن عمل بلافاصله بعد از انجام آزمایشات انچام میشه بخاطر همین نگرانم که همه چیز کامل نباشه
پس لطف کنید اگه زحمتی نیست یه دکتر خوب برای این کار بهم معرفی کنین

اگر تهران بیایید انتخاب های زیادی دارید. مثلا دکتر ریاضی نور

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
از کجا میشه فهمید ضخامت قرنیه دارم یا نه؟
من تهران هستم شما کجا و چه دکتری رو واسه عمل پیشنهاد میکنید؟
خواهرم حدود 1 سال پیش تو کلینیک نور پیش دکتر هاشمی عمل کرد و الآن هم خیلی راضیه

دکتر های زیادی هستند. مثلا خود دکتر هاشمی. ولی پیشنهاد من همچنان دکتر خانلری هست

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من از اطلاعاتی که شما در اینجا قرار میدهید و پاسخ هاتون خیلی استفاده کرده ام
یه خواهشی دارم
میتونم ایمیل شما رو داشته باشم آخه در مورد موضوعی سوالی دارم ولی اینجا نتونستم پیام خصوصی براتون بفرستم آخه تازه عضو شدم
ممنون میشم اگه در اختیارم قرار بدید
آدرس ایمیل من:[email protected]

مشکل از شما نیست من برهی ده روز بن شده بودم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض پوزش بابت این مدتی که نبودم.
همونطور که دوست من گفتند من به دلیل دعوا تو بخش ارزی بن شدم.
دعوایی که اصلا ازش ناراحت نیستم.
به دلیل توهین به مردمی که به دلیل هوش زیاد در گرونی دلار می خرن و در ارزونی دلار می فروشن و همیشه هم تو مخشون کردن که باهوشترین مردمان جهان هستند!
به دلیل توهین به مردمی که یکساله خون باقی مروم رو برای منافع خودسون تو شیشه کردن.
به مردمی که هزار تا بامبول سر هم میکنن تا ده تا پارتی تو دولت پیدا کنن و بتونن کشتی کشتی پورشه با ارز دولتی وارد کنن طوریکه همه ما شرکت های پزشکی بدون ارز بمونیم.

اشکال نداره تصمیم مدیر بخش تجارت کاملا درست بود و من اعتراضی ندارم.
بازهم بابت این مدت که نبووم عذر خواهی میکنم.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
خوشحالم از برگشتتون جناب یاسینی(از وقتی با این انجمن و شما آشنا شدم امید به زندگی در من ایحاد شده)
این یعنی

بالا