• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

sami56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگران نباشید. به راحتی با PRK میشه شماره چشم شما رو اصلاح کرد. میزان آستیگمات شما هم بالا نیست برای هیمن خیلی لازم نیست که فمتو انجام بدید.
عمل PRK برای شماره های بسیار بالای آستیگمات ممکنه کدورت ایجاد کنه ولی برای شماره شما فکر نمی کنم.

خيلي ممنون از راهنماييتون
ولي ميخواستم بدونم كه باتوجه به ضخامت قرنيم (525)، آيا عمل فمتو توصيه ميشه؟ ضخامت قرنيم بعد از عمل فمتو حدودا چقدر ميشه؟

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد پس گرفتن متاسفانه نمی تونم نظر بدم. اصولا لوازم پزشکی رو پس نمی گیرن.
فکر می کنم لنز های کره ای توریک 86 دارند.
البته یکبار هم لنز توریک بوش اندلامب رو تست کنید.
سافت لنز رو بگیرید که نازکتره و البته کمی گرانتره.
همچنان فکر می کنم مشکل از سایز لنز باشه
البته شایانه ذکره که لنز کوچکتر همیشه هم خوب نیست برای اینکه شاید کمی تنگ تر باشه و اذیتتون کنه.
زمانیکه پیش اپتومتریست رفتید سایز تحدب قرنیه اتون رو بهتون نداد؟
معمولا می دن.

لنز کره ای مورنینگ محصول شرکت اینتروجو رو ی بار امتحان کردم به لعنت خدا نمیرزید
سافلنز توریک میزان آبش 66% ولی میزان اکسیژن رسانیش 16 واحد هستش که فکر میکنم خیلی کمه و قیمتش هم هر باکس 3 عددی 105 تومن هستش
پیورویژن توریک هم میزان ابش 36% ولی میزان اکسیژن رسانیش 101 واحد هستش که خوبه و قیمتش هم هر باکس 3 عددی 110 تومن هستش
لنزهای جانسون اند جانسون هم هستند که زیاد چنگی به دل نمیزنن و 2 هفته ای هستن ولی BC 8.6 دارند
لنز منیکون ژاپن هم هستش که اونم 2 هفته ای هستش ولی BC 8.6 دارند
من برای معاینه پیش دکتر علوی رفتم که ایشون هیچ نمره ای از لنز رو نمیده و حتی لنز رو هم خودش میگیره ,من هم از روی لنزی که بهم داده بود شماره لنزمو متوجه شدم و الآنم نمیدونم سایز تحدب قرنیه ام چقدره
شما اپتومتریست خوب و حرفه ای اطراف نارمک یا میدون وٍثوق یا پیروزی سراغ دارید؟
ممنون

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خيلي ممنون از راهنماييتون
ولي ميخواستم بدونم كه باتوجه به ضخامت قرنيم (525)، آيا عمل فمتو توصيه ميشه؟ ضخامت قرنيم بعد از عمل فمتو حدودا چقدر ميشه؟

ضخامت قرنیه شما برای عمل مناسبه نیازی به فمتو نیست. کلا فمتو برای قرنیه های نازک بیشتر استفاده میشه.
فکر میکنم برداشت قرنیه نزدیک به 100 میکرون باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
لنز کره ای مورنینگ محصول شرکت اینتروجو رو ی بار امتحان کردم به لعنت خدا نمیرزید
سافلنز توریک میزان آبش 66% ولی میزان اکسیژن رسانیش 16 واحد هستش که فکر میکنم خیلی کمه و قیمتش هم هر باکس 3 عددی 105 تومن هستش
پیورویژن توریک هم میزان ابش 36% ولی میزان اکسیژن رسانیش 101 واحد هستش که خوبه و قیمتش هم هر باکس 3 عددی 110 تومن هستش
لنزهای جانسون اند جانسون هم هستند که زیاد چنگی به دل نمیزنن و 2 هفته ای هستن ولی BC 8.6 دارند
لنز منیکون ژاپن هم هستش که اونم 2 هفته ای هستش ولی BC 8.6 دارند
من برای معاینه پیش دکتر علوی رفتم که ایشون هیچ نمره ای از لنز رو نمیده و حتی لنز رو هم خودش میگیره ,من هم از روی لنزی که بهم داده بود شماره لنزمو متوجه شدم و الآنم نمیدونم سایز تحدب قرنیه ام چقدره
شما اپتومتریست خوب و حرفه ای اطراف نارمک یا میدون وٍثوق یا پیروزی سراغ دارید؟
ممنون

لنز جانسون اند جانسون لنز خوبیه ولی تو ایران صد در صد تقلبیه.
منیکون ژآپن! اینا دیگه چیه. ایران در ورود کالاهای پزشکی ژاپن خیلی سختگیره این هم فکر می کنم تقلبی باشه.
معمولا اپتومتریست ها تحدب قرنیه رو می گن اگر دروخواست کنید. طرف شما فکر می کنم برای اینکه ارزونتر هم بشه شاید بهتر باشه برید هلال احمر.
در مورد لنز پیور ویژن هم من همیشه برای دوستانم پیور ویژن می گیرم ولی اینطور که شرکت می گفت یافت لنز نازکتر و راحتتره. البته مدت زمان استفادش هم فرق می کنه برای همین اکسیژن دهیش کمتره.

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لنز جانسون اند جانسون لنز خوبیه ولی تو ایران صد در صد تقلبیه.
منیکون ژآپن! اینا دیگه چیه. ایران در ورود کالاهای پزشکی ژاپن خیلی سختگیره این هم فکر می کنم تقلبی باشه.
معمولا اپتومتریست ها تحدب قرنیه رو می گن اگر دروخواست کنید. طرف شما فکر می کنم برای اینکه ارزونتر هم بشه شاید بهتر باشه برید هلال احمر.
در مورد لنز پیور ویژن هم من همیشه برای دوستانم پیور ویژن می گیرم ولی اینطور که شرکت می گفت یافت لنز نازکتر و راحتتره. البته مدت زمان استفادش هم فرق می کنه برای همین اکسیژن دهیش کمتره.

منظور شما لنز سافلنز بوش اند لومب هستش که هم نازکتره و هم میزان اکسیژن رسانیش 16 واحد هستش و تو سایت خود بوش اند لومب نوشته که این لنز 2 هفته ای هستشContact Lenses for Astigmatism - SofLens Toric For Astigmatism contact lenses : Bausch + Lomb
لنز پیور ویژن لنز 1 ماهه هستش که تا 3 ماه هم استفاده میکنند اکسیژن رسانیش 101 واحد هستش
شما کدومشو واسه دوستات میگیری؟
هلال احمر دقیقا کجاست؟

Last edited:

roza7788

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا ضخامت قرنیه شما برای عمل مناسبه.
دوما نور سه دستگاه داره Visx ، آلگرتو و کنسرتو. که آلگرتو و کنسرتو ماله شرکت Alcon آمریکاست و هر دو مثل هم کار می کنن.
در مورد تغییر شماره چشمتون باید بگم که برای بعضی افراد از جمله شما و خود من همینطوره. شماره چشم کمی تغییر می کنه و معمولا این شماره کم و زیاد میشه که خیلی مهم نیست. دقت کنید که 0.75 میزانیه که اصلا لازم نیست براش عینک زد.

خیلی ممنون از جوابتون. ولی من هنوز روی نوع عملم بسیار نگرانم. در تاپیکی گفتید که PRK برای آستیگمات بالا کدورت می آورد. آستیگمات چشم من ۲ و ۲/۲۵ است. این مقدار بالا محسوب می شود؟

آیا لازک بهتر از prk mmc نیست؟

در صورتیکه advanced prk از prk mmc بهتر است آیا می توان درخواست استفاده از آن دستگاه را به کلینیک نور دهیم؟

با تشکر

mr67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی دکتر و مرکز خوبی در یزد میشناسید برای یکی از دوستام که در یزده مخاستم بدونم ممنون

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اطلاعات تکمیلی در مورد فمتو در امضای من هست. ولی برای اینکه کمی توضیح بدم. درلیزیک یک لایه از قرنیه جدا میشه و زیر اون با لیزر تراش می خوره. این برش قرنیه با چاقویی دقیق به نام کراتوم زده میشه ولی در فمتو همین برش با لیزر زده میشه.

برای دکتر هم من همچنان دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم.

ممنون از پاسختون
فقط نفرمودید که دکتر خانلری کدوم کلینیک هستند و چه روزهایی؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
منظور شما لنز سافلنز بوش اند لومب هستش که هم نازکتره و هم میزان اکسیژن رسانیش 16 واحد هستش و تو سایت خود بوش اند لومب نوشته که این لنز 2 هفته ای هستشContact Lenses for Astigmatism - SofLens Toric For Astigmatism contact lenses : Bausch + Lomb
لنز پیور ویژن لنز 1 ماهه هستش که تا 3 ماه هم استفاده میکنند اکسیژن رسانیش 101 واحد هستش
شما کدومشو واسه دوستات میگیری؟
هلال احمر دقیقا کجاست؟

بله منظورم همونه. من همیشه لنز پیورویژن می گیرم برای دوستان . برای اینکه تمام روز نمی زنن. لنز دو هفته ای بهتر از لنز 1 ماهه است. هر چی مدت زمان استفاده لنز کمتر باشه بهتره. ولی خوب به قیمتش هم باید توجه کرد که لنز یک ماه می صرفه.
هلال احمر میشه فلکه دوم تهران پارس.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از جوابتون. ولی من هنوز روی نوع عملم بسیار نگرانم. در تاپیکی گفتید که PRK برای آستیگمات بالا کدورت می آورد. آستیگمات چشم من ۲ و ۲/۲۵ است. این مقدار بالا محسوب می شود؟

آیا لازک بهتر از prk mmc نیست؟

در صورتیکه advanced prk از prk mmc بهتر است آیا می توان درخواست استفاده از آن دستگاه را به کلینیک نور دهیم؟

با تشکر

لازک و PRK تقریبا مثل هم کار می کنن و نمیشه 100 در 100 گفت کدوم بر اون یکی برتری داره. در مورد mmc و advanced هم به همین صورته هر دو تا به هم شبیه هستند و بسته به مدل دستگاههی که مرکز داره یکی رو معمولا انجام میدن.
در نورد دکتر با توجه به میزان ضعف چشم و آستیگمات خودش یک یا دو مدل عمل رو به شما پیشنهاد میده.
در مورد آستیگمات شما هم باید بگم که نه 2 و 2.25 خیلی هم بالا نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی دکتر و مرکز خوبی در یزد میشناسید برای یکی از دوستام که در یزده مخاستم بدونم ممنون

بله فکر می کنم چند نفری رو بشناسم.

دكتر محمدرضا شجاع خانم دکتر مهدوی دکتر بشارتی و دکتر رستگار

البته خانم دکتر اگر بودند کارشون خیلی خوب بود
بیمارستانی هست به نام شهدای کارگر. این بیمارستان انصافا اتاق عمل مجهزی داره. البته شفا هم مرکز خوبیه.

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله منظورم همونه. من همیشه لنز پیورویژن می گیرم برای دوستان . برای اینکه تمام روز نمی زنن. لنز دو هفته ای بهتر از لنز 1 ماهه است. هر چی مدت زمان استفاده لنز کمتر باشه بهتره. ولی خوب به قیمتش هم باید توجه کرد که لنز یک ماه می صرفه.
هلال احمر میشه فلکه دوم تهران پارس.

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
به نظر خودت از نظر کیفیت لنزهای بوش اند لومب که ساخت ایرلند هستش بهتره یا لنزهای سیبا که ساخت مالزی یا اندونزی اند؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
به نظر خودت از نظر کیفیت لنزهای بوش اند لومب که ساخت ایرلند هستش بهتره یا لنزهای سیبا که ساخت مالزی یا اندونزی اند؟

هر دو خوبند ولی بوش اند لامب برای اینکه شرکت مطرحی در چشم هست بهتره.

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من فوتبال بازی میکنم . آیا بعداز عمل لیزیک یا لازک یا... میتونم دوباره بازی کنم ؟؟ (((( باوجود تحرک شدید در فوتبال و ضربه های سر و ... ))) .
بعد از چند روز میتونم بازی کنم یا اصلا نباید بازی کنم ؟

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
سلام آقای یاسینی
میخواستم بپرسم برای کدوم دسته از افرادی که میخوان واسه عمل لازک اقدام کنن بررسی شبکیه ضروریه و اگه انجام نشه ممکنه چه مشکلاتی بوجود بیاد؟
آیا آزمایشات فبل عمل شامل شبکیه هم میشه؟
ممنون میشم اگه یه دکتر شبکیه خوب توی ساری بهم معرفی کنین

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر دو خوبند ولی بوش اند لامب برای اینکه شرکت مطرحی در چشم هست بهتره.

ممنون از راهنماییت
ظاهرا پیورویژن توریک از FDA درجه 3 رو گرفته و سافلنز توریک درجه 1 رو دریافت کرده Optometry Doctor-OD
با این حساب باید سافلنز رو بگیرم
این کوپر ویژن هم که دیگه محصولاتش وارد نمیشه کاملا گیر کردم
من اگه بخوام عمل کنم چه نوع عملی مناسب منه و کجا؟
این نمره های لنز 3 سال پیشه ولی با همین نمره ها خوب میبینم البته با لنز بایوفینیتی توریک
-4.50 -1.25*30 چشم راست
-4.50 -1.75*160 چشم چپ
آیا کاملا نمره چشمم با آستیگماتش صفر میشه؟
حدود هزینش هم بگید ممنون میشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من فوتبال بازی میکنم . آیا بعداز عمل لیزیک یا لازک یا... میتونم دوباره بازی کنم ؟؟ (((( باوجود تحرک شدید در فوتبال و ضربه های سر و ... ))) .
بعد از چند روز میتونم بازی کنم یا اصلا نباید بازی کنم ؟

بله فکر می کنم یک ماه بعد از عمل به طو رکامل می تونید بازی کنید. بعد از اینکه قرنیه ترمیم میشه تقریبا با اولش دیگه فرقی نمی کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
میخواستم بپرسم برای کدوم دسته از افرادی که میخوان واسه عمل لازک اقدام کنن بررسی شبکیه ضروریه و اگه انجام نشه ممکنه چه مشکلاتی بوجود بیاد؟
آیا آزمایشات فبل عمل شامل شبکیه هم میشه؟
ممنون میشم اگه یه دکتر شبکیه خوب توی ساری بهم معرفی کنین

بررسی شبکیه موردی هست که معمولا قبل از عمل توسط متخصصین قرنیه(!) حتما انجام میشه. شبکیه رو میشه راحت با کمک اسلیت لمپ (همونی که روش می شینید نور روش داره) بررسی کرد. ولی بررسی دقیقتر رو حتما باید توسط متخصص قرنیه انجام داد.
بررسی شبکیه برای افرادی که ضعف بیناییشون به دلیل تحدب قرنیه نیست حتما انجام میشه و یک مورد لازمه.
برای بررسی شبکیه به نظر من کمی راه رو طولانی کنید و بیایید تهران در حال حاضر فکر می کنم بهترین های ایران در تهران هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییت
ظاهرا پیورویژن توریک از FDA درجه 3 رو گرفته و سافلنز توریک درجه 1 رو دریافت کرده Optometry Doctor-OD
با این حساب باید سافلنز رو بگیرم
این کوپر ویژن هم که دیگه محصولاتش وارد نمیشه کاملا گیر کردم
من اگه بخوام عمل کنم چه نوع عملی مناسب منه و کجا؟
این نمره های لنز 3 سال پیشه ولی با همین نمره ها خوب میبینم البته با لنز بایوفینیتی توریک
-4.50 -1.25*30 چشم راست
-4.50 -1.75*160 چشم چپ
آیا کاملا نمره چشمم با آستیگماتش صفر میشه؟
حدود هزینش هم بگید ممنون میشم

دوست عزیز FDA درجه 1 و 3 با هم از لجاظ کیفیت فرقی ندارند کلاس 3 برای لوازمی است که نمونه ساحته شده قبلی ندارند وکلاس 1 برای وسایلی است که یا نمونه دارای FDA قبلا داشتند و یا نمونه کلاس خطری پایینتری دارند.
شما می تونید با لازک به راحتی درمان بشید البته اگر ضخامت قرنیه اجازه بده.
هزینش از 2 تومن تا 4 تومن متفاوته. ولی بسته به محل عمل و دکتر میشه 1.5 هم پیدا کرد.

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
اینو قبلا پرسیدم و ولی جوابی نگرفتم.

شما دکتر خانلری را معرفی کردید ولی

نفرمودید که دکتر خانلری کدوم کلینیک هستند و چه روزهایی؟درتهران هستند ؟

بالا