• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
چرا انقدر فاصله میفته؟؟
خیلی وحشتناکه! تو کوچه و خیابون مدام یه دستم رو چشمامه ! هی چک میکنم ببینم کدوم ضعیفتره !
یه کم خیالم راحت شد ، نگران شدم که نکنه دوباره دیدم برگرده به قبل ! اون هم فقط یه چشم.
این که دستت مدام روی چشمات باشه که چیز عجیبی نیست،در واقع عادت همه اوناییه که چشماشون ضعیفه یا ضعیف بوده من که کار هر ساعتمه!!!!!!!!!!!تازه همش فکر میکنیم دیدمون بدترم شده
من خودم چند وقت پیشا فکر میکردم دارم کور میشم رفتم دکتر فهمیدم تازه بهترم شده
biggrinsmiley.gif

نگران نباش عزیزم این از وسواس زیاده که خودم بهش دچارم
smilingsmiley.gif
خوب میشی ایشالا

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که دستت مدام روی چشمات باشه که چیز عجیبی نیست،در واقع عادت همه اوناییه که چشماشون ضعیفه یا ضعیف بوده من که کار هر ساعتمه!!!!!!!!!!!تازه همش فکر میکنیم دیدمون بدترم شده
من خودم چند وقت پیشا فکر میکردم دارم کور میشم رفتم دکتر فهمیدم تازه بهترم شده
biggrinsmiley.gif

نگران نباش عزیزم این از وسواس زیاده که خودم بهش دچارم
smilingsmiley.gif
خوب میشی ایشالا

وقتی میبینم کسانی هستن که با من هم تجربن ، خیلی خوشحال میشم ، حداقل این طور فکر میکنم که تنها نیستم
کلی از شما دوستان و آقای یاسینی قوت قلب گرفتم
خیلی ممنونم سمیه جان از همدردیت :)

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بوش اند لامب حدود 12 تومن در میاد.
مراک های مختلف فرق قیمتی دارند ولی معمولا گرونش همین حدوده.

بهترین مارکها به نظر من بوش اند لامب و سیبا است.

اقای یاسینی اشتباه نمی کنید؟؟12 هزار تومان؟؟؟یا اشتباه نوشتین؟

راستش من رفتم پیش دکتر اناری..چون شماره چشمم تغییر کرده بود بم گفت تابسون بیا اگر عوض نشد بعد لیزیک کن(جز معدود دکترهایی بودن که دیدم خیلی با حوصله جواب همه سوالا رو میدن.دکتر خیلی خوبی هستن)

شماره چشمام هر کدوم 1.75 شده..استیگمات هر کدوم هم 0.75 شده..

بعد من گفتم لنز نرم هم واسم بنویسید..که گفتن لنز بدون استیگمات ببرید بهتره واسه شما که واسه اولین بار میخاین استفاده کنید.البته گفتن که باش به خوبی عینک نمیبینم چون بدون استیگمات هست اما در حد معمول هست..

که بعد قیمتی که بم گفتن 180 هزار تومان بود..

بعد از اون الان من هرجا تو اهواز دارم میرم همه عینک فروشی ها دیگه نهایت قیمت لنزی که میگن 100 هزار تومانه..

واسه همین گفتم از شما بپرسم..اصلا لنز با این قیمت داریم..به نظرم خیلی گرون بم گفتن..

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
دیگه اینقدر پول بی ارزش شده فکر کنم منظورشون 12 میلیون تومان بود یا احتمالا 120 هزار تومان !! D:

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با آرزوي سلامتي براي همه

هفته قبل طبق دستور پزشكم براي مشورت رفتم پيشش هموني براي خشكي چشم رفته بودم . ايندفعه ديگه پيگير مشكلم نشد حتي آمايش رو بزور دادم دستش اونم جوب روشني نداد . نمي دونم آخرش مشكلي هست يا نه ؟

آقاي ياسيني من شماره چشمام oD=-5.50 , oS=-3.350 با ضخامت oD=525 , OS=532 كمي خشكي چشم دارم و انحراف كه باعينك معلوم نيست ميترسم بدتر شه ومگس پران هم دارم .من براساس مشورت باشما لازك رو انتخاب كرده بودم ولي اينجا فقط Advance prk , femto دارن و گفتن به صورت costomized هم براي شماره هاي بالاست يعني ازشماره من بالاتر ؟ دليلش چيه ؟ چرا توي سايت گذاشتن با تكنولاز انجام ميشه ؟آيا به دليل تحريم و نداشتن پشتيباني visx استفاده نميشه ؟

فرق prk Advance با prk چيه ؟باتوجه به چيزايي كه گفتم ممكنه كدورت قرنيه بده ؟معايب ومزايا

آيا اينطور كه پزشكم گفته لازك قديميه يا دليل ديگه اي داره كه لازك رو كنار گذاشتن ؟( به من گفت اون لايه رويي (اپيتليوم )رو ميخواي چي كار بعد عمل پخش ميشه .)

اگه يادتون بياد دفعه آخر راجع به relex توضيح دادين وگفتين دستگاهش جديده متوجه نشدم دستگاه بيمارستان نگاه رو منظورتون بود ؟ اين روش ميتونه بهتر از prk advance براي من باشه ؟

باتشكرفراوان هم اكنون نيازمند پاسخ سريع شما هستم .

Last edited:

roza7788

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی

ابتدا از اینکه از وقتتون به این فروم اختصاص می دهید کمال تشکر رو دارم.

من بالاخره تصمیم گرفتم که برای عمل جراحی لیزر چشم اقدام کنم. تمام صفحات شما رو خوندم و کلی اطلاعات مفید به دست آوردم. به دلیل آنکه کارمندم و مجبورم روزی ۱۰ ساعت با کامپیوتر کار کنم فکر کنم قبل از عید برای عمل برام بهترن زمان باشه.(حدود ۲۴ ام عمل کنم و دو هفته هم برای عید تعطیله)

چند تا سوال داشتم. می خواستم تو کلینیک نور با دکتر هاشمی عمل کنم. تو اون کلینیک بهترین دکتر برای ویزیت کدوم دکتر است؟ من با دکتر غلامی نژاد وقت گرفتم.
۲- می خواستم دکتر هاشمی رو قبل از عمل ملاقات کنم و مطمین شوم که خودشان عمل می کنند. می تونم تو مطبشون ایشان رو ملاقات کنم؟
۳- شماره چشم من نزدیک بین و حدود ۴ است(۳/۷۵ و ۳/۵) و دارای آستیگمات (۱/۵ و ۱/۷۵) هستم. یک سری مشکلات در حال حاضر دارم مثل دوبینی(یعنی بدون عینک که نگاه می کنم یک حاله ای از اشیا هم بالای اونها می بینم فکر کنم به این دوبینی می گن!!) - بعضی اوقات هم یه سری چیزهایی که من اسمشون رو می ذارم فرشته های کوچولو جلوی چشمام پایین می آیند- شی های سیاه رنگ کوچولو هستند مثل غبار معلق در هوا می مانند(آیا به این حالت مگس پران می گویند؟)
و اینکه من به هنگام کار با کامپیوتر چشمام خیلی خسته می شوند.
آیا با این مشکلات من مورد خوبی برای عمل محسوب می شوم؟
مجددا از اینکه برای پاسخ به سوالات ما وقت می گذارید سپاسگذارم.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی اشتباه نمی کنید؟؟12 هزار تومان؟؟؟یا اشتباه نوشتین؟

راستش من رفتم پیش دکتر اناری..چون شماره چشمم تغییر کرده بود بم گفت تابسون بیا اگر عوض نشد بعد لیزیک کن(جز معدود دکترهایی بودن که دیدم خیلی با حوصله جواب همه سوالا رو میدن.دکتر خیلی خوبی هستن)

شماره چشمام هر کدوم 1.75 شده..استیگمات هر کدوم هم 0.75 شده..

بعد من گفتم لنز نرم هم واسم بنویسید..که گفتن لنز بدون استیگمات ببرید بهتره واسه شما که واسه اولین بار میخاین استفاده کنید.البته گفتن که باش به خوبی عینک نمیبینم چون بدون استیگمات هست اما در حد معمول هست..

که بعد قیمتی که بم گفتن 180 هزار تومان بود..

بعد از اون الان من هرجا تو اهواز دارم میرم همه عینک فروشی ها دیگه نهایت قیمت لنزی که میگن 100 هزار تومانه..

واسه همین گفتم از شما بپرسم..اصلا لنز با این قیمت داریم..به نظرم خیلی گرون بم گفتن..

چفتی 180 هزار تومن !!!!
بپرسید مارکش چیه.
نه من همین تازگی بوش اند لامب خریدم 12 تومن به من میدن 12 فکر می کنم تو بازار چفتی 20 تومن باشه.
مدلش رو حتما بپرسید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با آرزوي سلامتي براي همه

هفته قبل طبق دستور پزشكم براي مشورت رفتم پيشش هموني براي خشكي چشم رفته بودم . ايندفعه ديگه پيگير مشكلم نشد حتي آمايش رو بزور دادم دستش اونم جوب روشني نداد . نمي دونم آخرش مشكلي هست يا نه ؟

آقاي ياسيني من شماره چشمام oD=-5.50 , oS=-3.350 با ضخامت oD=525 , OS=532 كمي خشكي چشم دارم و انحراف كه باعينك معلوم نيست ميترسم بدتر شه ومگس پران هم دارم .من براساس مشورت باشما لازك رو انتخاب كرده بودم ولي اينجا فقط Advance prk , femto دارن و گفتن به صورت costomized هم براي شماره هاي بالاست يعني ازشماره من بالاتر ؟ دليلش چيه ؟ چرا توي سايت گذاشتن با تكنولاز انجام ميشه ؟آيا به دليل تحريم و نداشتن پشتيباني visx استفاده نميشه ؟

فرق prk Advance با prk چيه ؟باتوجه به چيزايي كه گفتم ممكنه كدورت قرنيه بده ؟معايب ومزايا

آيا اينطور كه پزشكم گفته لازك قديميه يا دليل ديگه اي داره كه لازك رو كنار گذاشتن ؟( به من گفت اون لايه رويي (اپيتليوم )رو ميخواي چي كار بعد عمل پخش ميشه .)

اگه يادتون بياد دفعه آخر راجع به relex توضيح دادين وگفتين دستگاهش جديده متوجه نشدم دستگاه بيمارستان نگاه رو منظورتون بود ؟ اين روش ميتونه بهتر از prk advance براي من باشه ؟

باتشكرفراوان هم اكنون نيازمند پاسخ سريع شما هستم .

لازک و advanced prk مثل هم هستند. ولی بسته به مدل دستگاه یکی رو ساپورت می کنه.
ریلکس روش انقلابی و جدیده که فعلا مثل اینکه فقط نگاه انجام میده.
به نظر من یک سر پیش خانلری برید و هر چی گفت قبول کنید. زیاد این دکتر اون دکتر نکنید که هر کدوم یک نظری رو میده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی

ابتدا از اینکه از وقتتون به این فروم اختصاص می دهید کمال تشکر رو دارم.

من بالاخره تصمیم گرفتم که برای عمل جراحی لیزر چشم اقدام کنم. تمام صفحات شما رو خوندم و کلی اطلاعات مفید به دست آوردم. به دلیل آنکه کارمندم و مجبورم روزی ۱۰ ساعت با کامپیوتر کار کنم فکر کنم قبل از عید برای عمل برام بهترن زمان باشه.(حدود ۲۴ ام عمل کنم و دو هفته هم برای عید تعطیله)

چند تا سوال داشتم. می خواستم تو کلینیک نور با دکتر هاشمی عمل کنم. تو اون کلینیک بهترین دکتر برای ویزیت کدوم دکتر است؟ من با دکتر غلامی نژاد وقت گرفتم.
۲- می خواستم دکتر هاشمی رو قبل از عمل ملاقات کنم و مطمین شوم که خودشان عمل می کنند. می تونم تو مطبشون ایشان رو ملاقات کنم؟
۳- شماره چشم من نزدیک بین و حدود ۴ است(۳/۷۵ و ۳/۵) و دارای آستیگمات (۱/۵ و ۱/۷۵) هستم. یک سری مشکلات در حال حاضر دارم مثل دوبینی(یعنی بدون عینک که نگاه می کنم یک حاله ای از اشیا هم بالای اونها می بینم فکر کنم به این دوبینی می گن!!) - بعضی اوقات هم یه سری چیزهایی که من اسمشون رو می ذارم فرشته های کوچولو جلوی چشمام پایین می آیند- شی های سیاه رنگ کوچولو هستند مثل غبار معلق در هوا می مانند(آیا به این حالت مگس پران می گویند؟)
و اینکه من به هنگام کار با کامپیوتر چشمام خیلی خسته می شوند.
آیا با این مشکلات من مورد خوبی برای عمل محسوب می شوم؟
مجددا از اینکه برای پاسخ به سوالات ما وقت می گذارید سپاسگذارم.

دکتر رو فقط میشه تو همون نور دید. اگر بهتون گفتند خودشون عمل می کنن مطمئن باشید خودشون عمل می کنن. هر چند میشه قبل از عمل هم دکت رو دید.
شما مگس پران داردی با دکتر در زمان معاینه مشورت کنید و بگید که مگش پران داردی مشکل مهمی نیست خیلی ها دارند.
همونطور که گفتم خستگی کار با کامپیوتر خیلی مهمه. سعی کنید بعد از هر 2 ساعت کار یک ده دقیقه به پشمتون استراحت بدید بهترین روش که در اینترنت دیدم نگاه کردن به دوردست مثلا نوک کوه.
شما مورد مناسبی برای عمل هستید البته ضخامت قرنیه باید سنجیده بشه.
موفق باشید.

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لازک و advanced prk مثل هم هستند. ولی بسته به مدل دستگاه یکی رو ساپورت می کنه.
ریلکس روش انقلابی و جدیده که فعلا مثل اینکه فقط نگاه انجام میده.
به نظر من یک سر پیش خانلری برید و هر چی گفت قبول کنید. زیاد این دکتر اون دکتر نکنید که هر کدوم یک نظری رو میده.

تماس گرفتم بري خانلري خيلي دير وقت ميدن فرصت ندارم بيمه ام داره تموم ميشه .باشماره چشم وضخامتي كه داره براي فمتو مورد خوبي نيستم ؟

prk advanceبرام كدورت نميده ؟ جايي خوندم كه مايتومايسين عوارض درسته ؟
بازم ممنون

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چفتی 180 هزار تومن !!!!
بپرسید مارکش چیه.
نه من همین تازگی بوش اند لامب خریدم 12 تومن به من میدن 12 فکر می کنم تو بازار چفتی 20 تومن باشه.
مدلش رو حتما بپرسید.

اقای یاسینی لنز طبی 20 هزار تومان؟؟؟نه جان خودم باید اشتباه کنید...در اهواز قیمت لنزا بین 60 تا 100 هزار تومان هست..اما دکتر اناری به من گفتن 180 هزار تومان..که خیلی از قیمت بازار گرون تر هست

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تماس گرفتم بري خانلري خيلي دير وقت ميدن فرصت ندارم بيمه ام داره تموم ميشه .باشماره چشم وضخامتي كه داره براي فمتو مورد خوبي نيستم ؟

prk advanceبرام كدورت نميده ؟ جايي خوندم كه مايتومايسين عوارض درسته ؟
بازم ممنون

اسمت رو تو پیغام خصوصی برام بفرست ببینم میتونم برات وقت بگیرم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی لنز طبی 20 هزار تومان؟؟؟نه جان خودم باید اشتباه کنید...در اهواز قیمت لنزا بین 60 تا 100 هزار تومان هست..اما دکتر اناری به من گفتن 180 هزار تومان..که خیلی از قیمت بازار گرون تر هست

لنز داخل چشمی بازار ناجوری داره. تا لنز دست دکتر برسه هزار تا واسطه قرار میگیره.
لطفا مدل لنز رو سوال کنید تا قیمت دقیق رو بهتون بگم.

x_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد خدمت همه دوستان مخصوصا جناب یاسینی عزیز
دکتر خانلری که هزینه عمل و خیلی بالا گفتن
مهرماه نوردیدگان پیش دکتر کرامتی رفتم و سلام گرم شما رو هم رسوندم
برای کاشت لنز گفتن که صبر کن هنوز زوده هم قیمتها بالاس هم عجله نکنی بهتره
یه قطره نوشتن به اسم ناک لنز (nac lens) داروخانه های این اطراف پیدا نکردم و نمیدونستن چیه
اطلاعاتی دارین ؟
و اینکه یه جفت لنز با شماره منفی 7 که اکسیژن و خوب به چشم برسونه چقدر هزینه داره بوش اند لامب خوبه ؟
الان از لنزهای کره ای استفاده میکنم ولی خب چون از صبح تا شب تو چشمامه چشمم و قرمز میکنه
دکتر هم گفت مشکلی نداری به خاطره لنزه و ناک لنز و تجویز کردن

roza7788

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر رو فقط میشه تو همون نور دید. اگر بهتون گفتند خودشون عمل می کنن مطمئن باشید خودشون عمل می کنن. هر چند میشه قبل از عمل هم دکت رو دید.
شما مگس پران داردی با دکتر در زمان معاینه مشورت کنید و بگید که مگش پران داردی مشکل مهمی نیست خیلی ها دارند.
همونطور که گفتم خستگی کار با کامپیوتر خیلی مهمه. سعی کنید بعد از هر 2 ساعت کار یک ده دقیقه به پشمتون استراحت بدید بهترین روش که در اینترنت دیدم نگاه کردن به دوردست مثلا نوک کوه.
شما مورد مناسبی برای عمل هستید البته ضخامت قرنیه باید سنجیده بشه.
موفق باشید.

آقای یاسینی در کیلینیک نور بهترین دکتر برای ویزیت چه دکتری است؟
نظرتون درباره دکتر غلامی نژاد چیه؟

با تشکر

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لنز داخل چشمی بازار ناجوری داره. تا لنز دست دکتر برسه هزار تا واسطه قرار میگیره.
لطفا مدل لنز رو سوال کنید تا قیمت دقیق رو بهتون بگم.

مدلش رو تا فردا بهتون میگم//اگه زحمتی نیست اینجارو ببینید این سایت هم قیمتارو اینطور زده..به نظرم اشتباه میکنیدا..یا شما منظورتون لنز روزانه هست..توی این سایت انواع لنزارو زدی..مثلا این لنز سالیانه قیمتش رو زده 190 هزار تومان..یه نگاه بندازین بی زحمت

پایگاه اینترنتی لنز ایران - فروش لنز تماسی، لنز طبی، لنز رنگی، لنز توریک و لنز طبی رنگی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد خدمت همه دوستان مخصوصا جناب یاسینی عزیز
دکتر خانلری که هزینه عمل و خیلی بالا گفتن
مهرماه نوردیدگان پیش دکتر کرامتی رفتم و سلام گرم شما رو هم رسوندم
برای کاشت لنز گفتن که صبر کن هنوز زوده هم قیمتها بالاس هم عجله نکنی بهتره
یه قطره نوشتن به اسم ناک لنز (nac lens) داروخانه های این اطراف پیدا نکردم و نمیدونستن چیه
اطلاعاتی دارین ؟
و اینکه یه جفت لنز با شماره منفی 7 که اکسیژن و خوب به چشم برسونه چقدر هزینه داره بوش اند لامب خوبه ؟
الان از لنزهای کره ای استفاده میکنم ولی خب چون از صبح تا شب تو چشمامه چشمم و قرمز میکنه
دکتر هم گفت مشکلی نداری به خاطره لنزه و ناک لنز و تجویز کردن

بله قیمت دکتر خانلری کم نیست ولی کارش فوق العاده خوبه. البته بهتون بگم دکتر کرامتی رو هم بسیار قبول دارم. یکی از دکتر های نیک کرجه.
در مورد قیمت خیلی با دکتر موافق نیستم. اینطور که به نظر می رسه قیمت ها در حال گم شدن نیست. به نظر میاد دلار بالاتر بره و شاید قیمت بیشتر هم بشه.
در مورد لنز های بوش اند لامب به مراتب خیلی از لنز های کره ای بهتر هستند. هزینه اش رو از دکتر سوال کنید. اینطور که به نظر می رسه قیمت در بازار خیلی متفاوته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی در کیلینیک نور بهترین دکتر برای ویزیت چه دکتری است؟
نظرتون درباره دکتر غلامی نژاد چیه؟

با تشکر

دکتر غلامی نژاد دکتر بسیار خوبیه. سابقا ایشون بعد از دکتر هاشمی بهترین دکتر بیمارستان بودند البته این روزها دکتر میر آفتاب معروفتر شدند. هر دو کارشون خوبه ولی من به شخصه دکتر غلامی نژاد رو می شناسم باید بگم که کارشون خیلی خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مدلش رو تا فردا بهتون میگم//اگه زحمتی نیست اینجارو ببینید این سایت هم قیمتارو اینطور زده..به نظرم اشتباه میکنیدا..یا شما منظورتون لنز روزانه هست..توی این سایت انواع لنزارو زدی..مثلا این لنز سالیانه قیمتش رو زده 190 هزار تومان..یه نگاه بندازین بی زحمت

پایگاه اینترنتی لنز ایران - فروش لنز تماسی، لنز طبی، لنز رنگی، لنز توریک و لنز طبی رنگی

این لنز optima است. لنز سالیانه است. سعی کنید از لنز های فصلی استفاده کنید که قیمت کمتری دارند. در ضمن اینکه آدم یک سال از یک لنز استفاده کنه خیلی خوب نیست.
در مورد قیمت کمی سرم سوت کشید. قیمت purevision رو زدن 70 تومن!!! این لنز رو نزدیک 12 سا 15 تومن قیمت داره که اگر تو بازار بچرخه باید نزدیک 20 تومن قیمت پیدا کنه. البته الان که دقت کردم 3 تاش رو نوشته 70 تومن. یعنی دونه ای 25 تومن که قیمت بالایی نیست.
در ضمن اگر دقت کنید شماره های تماس فقط موبایل ذکر شده پس این مورد شرکت نیست.

Last edited:

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این لنز optima است. لنز سالیانه است. سعی کنید از لنز های فصلی استفاده کنید که قیمت کمتری دارند. در ضمن اینکه آدم یک سال از یک لنز استفاده کنه خیلی خوب نیست.
در مورد قیمت کمی سرم سوت کشید. قیمت purevision رو زدن 70 تومن!!! این لنز رو نزدیک 12 سا 15 تومن قیمت داره که اگر تو بازار بچرخه باید نزدیک 20 تومن قیمت پیدا کنه. البته الان که دقت کردم 3 تاش رو نوشته 70 تومن. یعنی دونه ای 25 تومن که قیمت بالایی نیست.
در ضمن اگر دقت کنید شماره های تماس فقط موبایل ذکر شده پس این مورد شرکت نیست.

سلام
دوست عزیز شما کسیو میشناسی که لنز توریک قیمت مناسب بفروشه؟
شما قیمت حدودی ایر اپتیکس برای آستیگمات(ایر اپتیکس توریک) رو دارید؟
ممنون

بالا