• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
جناب یاسینی دکتر به من گفته چشم چپت حدود 3 شماره تنبل هست ولی چشم راست سالم هست
من وقتی کودک بودم تا زمان 20 سالگی به هیچ عنوان این مشکل را نداشتم و هر دو چشم سالم بودن و عینک هم حتی لازم نداشتم.
با توجه به اینکه از کودکی این مشکل تنبلی ایجاد میشه آیا میشه شخص بزرگسالی هم
تنبلی چشم بگیره ؟ آیا دارو یا بیماری یا خاص یا مشکل دیگه ممکنه شخص را به تنبلی چشم در بزرگسالی مبتلا کنه ؟
الان با این شرایط میشه چشمم را لیزیک کنم و همین دید با عینک را بدست بیارم ؟
به نظر شما ممکنه دکتر اشتباه کرده باشه ؟ من الان 25 سالم هست.
لطفا یک دکتر خوب هم برای این مورد در شهر اصفهان معرفی کنید...

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
میدونم که خیلی سوال کردم و خیلی اذیتتون کردم
نمیدونم چرا حس میکنم چشم چپم داره ضعیف میشه ؟
این به خاطر اینه که یکی یکی چشمها خوبتر میشن یا ممکنه دیدم ضعیف شه
راستش خیلی نگرانم ، شاید دارم زود قضاوت میکنم .... :(

برای من که اول دید چشم راستم کامل شد(3 ماه) بعد که 6 ماه گذشت دید چپم هم کامل شد! در ضمن فکر کنم دکترم گفت تو یکی دو ماه اول به خاطر نوسان میزان اشکو اینا، دید هم یه کم نوسان داره! (به کسی نگیااااااااااااا....... ولی من هنوزم گاهی غر میزنم میگم چشمم ضعیف شده :D ! وقتی میرم دکتر، تا 10 روز خیالم راحته..... بعدش کم کم غر زدنام شورو میشه! تمام خونوادم از دستم عاصین! )

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من که اول دید چشم راستم کامل شد(3 ماه) بعد که 6 ماه گذشت دید چپم هم کامل شد! در ضمن فکر کنم دکترم گفت تو یکی دو ماه اول به خاطر نوسان میزان اشکو اینا، دید هم یه کم نوسان داره! (به کسی نگیااااااااااااا....... ولی من هنوزم گاهی غر میزنم میگم چشمم ضعیف شده :D ! وقتی میرم دکتر، تا 10 روز خیالم راحته..... بعدش کم کم غر زدنام شورو میشه! تمام خونوادم از دستم عاصین! )

چرا انقدر فاصله میفته؟؟
خیلی وحشتناکه! تو کوچه و خیابون مدام یه دستم رو چشمامه ! هی چک میکنم ببینم کدوم ضعیفتره !
یه کم خیالم راحت شد ، نگران شدم که نکنه دوباره دیدم برگرده به قبل ! اون هم فقط یه چشم...
مرسی سایه جان از توضیحاتت
حالا خیالم راحت شد که عادیه :D
واقعا ترسیده بودم ...
ممنوووووونم

ba.me

Registered User
لایک‌ها
32
بنده 3 سال پیش عمل لازیک انجام دادم و الان اینجا هستم که یه سری نکات رو به دوستان اعلام کنم ..
بدترین مشکل این عمل خشکی بیش از حد چشمها هستش ... از قراره معلوم در حین این پروسه مقداری از مجاری اشکی شما از بین میرود نتیجه این پروسه هم اینه که صبح ها خیلی سخت چشماتون باز میشه و اگر بخواید یه دفعه بازشون کنید درد شدیدی احساس میکنید ....نتیجه دومش حساس شدن بسیار چشمهاست طوری که بعد از عمل من خیلی به ندرت چشمامو صاف و بدون خون میبینم
اخرین نصیحت من برای دوستانی که مشتاق عمل لازیک هستن اینه که از الان خودشون رو آمده کنند و این حقیقت رو به خودشون گوشزد کنند که این عمل 100% چشمهای خدادایشونو بهشون برنمیگردونه و در آینده دچار مشکل میشوند
حال یکسری برای بدست آوردن دید بهتر این مشکلات رو به جون میخرند و یکسری هم به همون عینک و لنز بسنده میکنند

درضمن ریسک عفونت قرنیه در لازیک بسیار کمتر از لیزیک میباشد

سلام دوست عزیز من هم عمل لازیک انجام دادم چند ماه پیش اما مشکلات خشکی چشم رو ندارم به هیچ وجه مادرمم هم 5 سال پیش این عمل رو انجام دادن اون هم بعد عمل سنگین آرکی... ایشونم مشکلی ندارند و هردو راضی هستیم به نظرم همونطور که استارتر محترم گفتن پزشک حاذق رکن اصلی این عمل هست ،البته تفاوت در ریکشن بدنهای مختلف رو نباید نا دیده گرفت.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
چرا انقدر فاصله میفته؟؟
خیلی وحشتناکه! تو کوچه و خیابون مدام یه دستم رو چشمامه ! هی چک میکنم ببینم کدوم ضعیفتره !
یه کم خیالم راحت شد ، نگران شدم که نکنه دوباره دیدم برگرده به قبل ! اون هم فقط یه چشم...
مرسی سایه جان از توضیحاتت
حالا خیالم راحت شد که عادیه :D
واقعا ترسیده بودم ...
ممنوووووونم

تو کوچه و خیابون که خوبه......... به کسی نگیاااااااااا....... ولی من حتی همین امروز تو کلاس دست گذاشتم رو چشمم تا مقایسه کنم دیدمو! کلا سر همه کلاسام چک میکنم :blush: اساتید با خودشون میگن این دختره مشکل داره :D...... تو هم پس مثه خودمی...... ترس داری هنوز! ولی دوستم که عمل کرده خیلی بی خیاله! ویزیت 3 ماه بعد از عملو نرفت گفت امتحاناس! بعد 4 ماه رفت! :blink:

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز من هم عمل لازیک انجام دادم چند ماه پیش اما مشکلات خشکی چشم رو ندارم به هیچ وجه مادرمم هم 5 سال پیش این عمل رو انجام دادن اون هم بعد عمل سنگین آرکی... ایشونم مشکلی ندارند و هردو راضی هستیم به نظرم همونطور که استارتر محترم گفتن پزشک حاذق رکن اصلی این عمل هست ،البته تفاوت در ریکشن بدنهای مختلف رو نباید نا دیده گرفت.

من مشکل خشکی چشم بعد از عملو داشتم....... خراش قرنیه هم که اوووووووووف...... بیچاره شدم........ ولی دلیلش این بود که من آلرژی دارم کلا، مثه اینکه تاثیر داره! مجبور بودم قطره اشکی رو زودتر نسبت به بقیه مریضا بریزم...... ولی الان دیگه مشکلی ندارم به اون صورت! فکر کنم هفته قبل بود که یه کم آلودگی هوا زیاد بود اینجا، مجبور شدم قطره اشکی بریزم...... البته با وجود این مشکل من خیلی راضیم ازینکه عمل کردم! خشکی چشم مساله خیلی مهمی نیست برام! فوقش یه قطره میریزم تو چشمم دیگه....... :)

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو کوچه و خیابون که خوبه......... به کسی نگیاااااااااا....... ولی من حتی همین امروز تو کلاس دست گذاشتم رو چشمم تا مقایسه کنم دیدمو! کلا سر همه کلاسام چک میکنم :blush: اساتید با خودشون میگن این دختره مشکل داره :D...... تو هم پس مثه خودمی...... ترس داری هنوز! ولی دوستم که عمل کرده خیلی بی خیاله! ویزیت 3 ماه بعد از عملو نرفت گفت امتحاناس! بعد 4 ماه رفت! :blink:

چون قبلا لنز میذاشتم و دیدم خیلی خوب بود دچار وسواس شدم
دقیقا منم همین کارایی که میگی رو انجام دادم :p
lواقعا از نگرانیم کم کردی ، خیلی ترسیده بودم ، جرات هم نداشتم به کسی بگم ... :D
مرررررررررسی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
میدونم که خیلی سوال کردم و خیلی اذیتتون کردم
نمیدونم چرا حس میکنم چشم چپم داره ضعیف میشه ؟
این به خاطر اینه که یکی یکی چشمها خوبتر میشن یا ممکنه دیدم ضعیف شه
راستش خیلی نگرانم ، شاید دارم زود قضاوت میکنم .... :(

دوران نقاهت برای هر دو چشم یکسان نیست. این که یکی به نظر ضعیفتر میاد درست نیست بلکه اون یکی قویتر شده و این یکی به نظر ضعیفتر میاد. کمی صبر کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی دکتر به من گفته چشم چپت حدود 3 شماره تنبل هست ولی چشم راست سالم هست
من وقتی کودک بودم تا زمان 20 سالگی به هیچ عنوان این مشکل را نداشتم و هر دو چشم سالم بودن و عینک هم حتی لازم نداشتم.
با توجه به اینکه از کودکی این مشکل تنبلی ایجاد میشه آیا میشه شخص بزرگسالی هم
تنبلی چشم بگیره ؟ آیا دارو یا بیماری یا خاص یا مشکل دیگه ممکنه شخص را به تنبلی چشم در بزرگسالی مبتلا کنه ؟
الان با این شرایط میشه چشمم را لیزیک کنم و همین دید با عینک را بدست بیارم ؟
به نظر شما ممکنه دکتر اشتباه کرده باشه ؟ من الان 25 سالم هست.
لطفا یک دکتر خوب هم برای این مورد در شهر اصفهان معرفی کنید...

تنبلی در کودکی اتفاق می افته ولی اثرش معمولا در بزرگی دیده میشه. معمولا اشخاص بزرگ سال دچار تنبلی نمیشن.
دکتر تون کیه؟

در مورد تنبلی توضیح دادم. با لیزر درمان میشه ولی متاسفانه در سنین بالاتر مثل40 دوباره بر می گرده. التبه بعضی دکتر ها پیشنهاد می دن عمل کنید برای اینکه از 40 سالگی پیر چشمی شروع میشه و آدم به طور معمول باید عینک بزنه.

در اصفهان برید پیش دکرت ساووج

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

خشکی چشم بعضی مواقع به تحدب قرنیه بر می گرده که با لیزر بهتر میشه. البته این مورد برای همه اتفاق نمی افته.

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوران نقاهت برای هر دو چشم یکسان نیست. این که یکی به نظر ضعیفتر میاد درست نیست بلکه اون یکی قویتر شده و این یکی به نظر ضعیفتر میاد. کمی صبر کنید.

خوبه ، خیالم راحت شد
ممنونم از اینکه وقت میذارید و جواب سوالای ما رو میدید
باید هنوووووووز صبر کنم :)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یاسین جان بی زحمت یه دکتر شبکیه خوب معرفی کن
ممنون می شم

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اقای یاسینی می خواستم بدونم قیمت لنزهای نرم بدون استیگمات در چه حدوده؟؟؟و مارکهای مختلفی که وجود داره ایا با هم فرق دارن یا نه؟؟

و کلا بهترین مارک چیه اگر بخام لنز نرم بگیرم؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
من چشم چپم 2.25 شده و راستم 2.75
به نظرتون بیمه قبول میکنه برای عمل ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یاسین جان بی زحمت یه دکتر شبکیه خوب معرفی کن
ممنون می شم

دکتر مسیح هاشمی کلینیک مرکزی

دکتر ریاضی بیمارستان نور

دکتر مهرآزما لبافی نژآد

دکتر سیدیان لبافی نژاد

دکتر احمدیه کلینیک رازی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.اقای یاسینی می خواستم بدونم قیمت لنزهای نرم بدون استیگمات در چه حدوده؟؟؟و مارکهای مختلفی که وجود داره ایا با هم فرق دارن یا نه؟؟

و کلا بهترین مارک چیه اگر بخام لنز نرم بگیرم؟

بوش اند لامب حدود 12 تومن در میاد.
مراک های مختلف فرق قیمتی دارند ولی معمولا گرونش همین حدوده.

بهترین مارکها به نظر من بوش اند لامب و سیبا است.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من چشم چپم 2.25 شده و راستم 2.75
به نظرتون بیمه قبول میکنه برای عمل ؟

متاسفانه فکر نمی کنم البته به بیمتون بستگی داره. ولی بدونید که کلا تامین احتماعی پول زیادی نمی ده.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
تنبلی در کودکی اتفاق می افته ولی اثرش معمولا در بزرگی دیده میشه. معمولا اشخاص بزرگ سال دچار تنبلی نمیشن.
دکتر تون کیه؟

در مورد تنبلی توضیح دادم. با لیزر درمان میشه ولی متاسفانه در سنین بالاتر مثل40 دوباره بر می گرده. التبه بعضی دکتر ها پیشنهاد می دن عمل کنید برای اینکه از 40 سالگی پیر چشمی شروع میشه و آدم به طور معمول باید عینک بزنه.

در اصفهان برید پیش دکرت ساووج

ممنون از پاسختون جناب یاسینی
من پیش دکتر اسفندیاری رفتم
آدرس دکتر ساووج را اگر لطف کنید ممنون میشم ...

بالا