• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و احترام خدمت آقای یاسینی
من شماره هر دو چشمم حدود 2.5 هست و نزدیک بین هستم و کمی هم آستیکمات
حدود 2-3 سالی هست که شماره چشمم ثابت شده و همیشه از عینک استفاده کردم
میخواستم ازتون خواهش کنم که یه دکتر خوب بهم معرفی کنین برای عمل
البته نمی تونم خیلی زیاد برای عمل هزینه کنم و شنیدم که دکتر های تاپ حدود 3 تومن میگیرن برای عمل، من میخوام 1-2 تومن هزینه کنم و اگه بشه تافروردین 92 عمل کنم.
خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنین.
با احترام

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باسلام
من ميخوام عمل فمتوليزيك انجام بدم تو بيمارستان نور با دكتر ميرآفتاب معاينه شدم .حالا ميخوام بدونم با كدوم دكتر عمل كنم بهتره همون نور خوبه يا جاي ديگه برم بهتره؟

در ضمن من براي معاينه به دكتر فلاح دكتر جباروند و دكتر ميرآفتاب مراجعه كردم دكتر جباروند و دكتر ميرافتاب گفتند مشكلي نداري ميتوني عمل كني اما دكتر فلاح گفت برات ممنوع نيست اما عمل نكني بهتره آخه من يه مقدار خشكي چشم دارم يعني روزها چندان مشكلي ندارم اما صبحها كه از خواب بيدار ميشم يه مقدار سوزش چشم دارم حالا نميدونم چي كار كنم به نظر شما كدوم دكتر نظرشون دقيقتره

جواب دکتر جباروند چی بود؟
دکتر میر آفتاب دکتر خوبیه ولی تبحر و تجربه دکتر فلاح رو نداره. بهتره با دکتر خانلری هم یک مشورتی بکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام
با تشکر از محبتهای شما
انشا الاه که خداوند کیه حاجات قلبی شما رو در صورت صلاح دید براورده کنه،من باید به شما تبریک بگم چرا که خداوند شما رو واسطه قرار داده که به همه کمک کنید:)
و اما سوال من اینجاست که دید درستی ندارم،حتی در دانشگاه که ردیف اول کلاس درس میشینم مطالب نوشته شده به صورت ریز رو نمیبینم!!!
دلیل این مشکل چیه؟؟؟
چه راهی برای رفع این مشکل وجود داره؟؟؟

خداوند به شما هم هر آنچه خواستید عطا کناد.

والا چشمانتون ضعیفه ! همین.
برید یک دکتر چشماتون رو نشون بدید. فکر می کنم به عینک نیاز دارید. نگران نباشید به احتمال زیاد اگر از عینک هم خوشتون نیومد میشه با لیزر درمانتون کرد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون.این مرکز هزینه عمل فمتولیزیک رو نسبت به بقیه مراکز کمتر میگیره.

پس درنگ نکنید. مرکز خیلی خوبیه. اگر قیمتش هم کمه حتما اونجا عمل کنید. راستی اگر پیش دکتر رمضان زاده رفتید بپرسید دستگاه لیزر زایس مرکز قابلیت relex داره یا نه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام وقت بخیر
من برای دوشنبه با دکتر خانلری وقت عمل گرفتم
ازشون در مورد شستشوی چشم چند روز قبل از عمل با شامپو بچه پسیدم که میگن هیچ کاری لازم نیست قبل از عمل انجام بدی
یه نگرانی هم دارم که نتونستم از دکتر بپرسم چون ایشون به دلیل تکرار وتجربه قاعدتا اهمیت نخواهند داد

من میدونم که پلک موقع عمل با وسیله ای ثابت نگه داشته میشه اما میترسم که چشممو نتونم ثابت نگه دارم چون الان توی خونه گاها امتحان میکنم اصلا نمیتونم حرکت ندم چشممو!

حرف دکتر سنده. ایشون هر کاری گفتند انچام بدید.
در مورد ثابت بودن چشم نگران نباشید دستگاههای لیزر مجهز به ردیاب عنبیه هستند. در ضمن کل عمل چند ثانیه طول میکشه. در اون لحطات به چیز های خوب فکر کنید.
من جای شما بودم به تیتراژ ابتدایی برنامه کودک زمان بچگیم فکر می کردم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام نمیدونم من رو خاطرتون هست یا نه من 7 بهمن پیش دکتر باریکانی چشمم رو عمل لازک کردم 3 روز اول درد داشتم 5 روز اول لنز پانشمان تو چشمم بود که نه باید حموم میرفتم و نه صورتم رو میشستم تاالان که 3هفته از عملم میگذره ، هرروز دیدم بهتر از قبل شده اما هنوز دیدم کامل نشده و تاری دید رو دارم ، چه تو نزدیک و چه تو دور من شنیدم که تا 3هفته بعد از عمل دید کامل میشه ، یعنی الان دید من کامل شده و بیشتر از این شفاف نمیشه ؟؟؟؟ یا هنوز هم باید صبر کنم ؟؟؟

کمی صبر کنید طی دو ماه دیدیتون به حداکثر میرسه و کامل میشه. به مرور زمان و بدون اینکه حواستون بشه دیدتون کامل میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و احترام خدمت آقای یاسینی
من شماره هر دو چشمم حدود 2.5 هست و نزدیک بین هستم و کمی هم آستیکمات
حدود 2-3 سالی هست که شماره چشمم ثابت شده و همیشه از عینک استفاده کردم
میخواستم ازتون خواهش کنم که یه دکتر خوب بهم معرفی کنین برای عمل
البته نمی تونم خیلی زیاد برای عمل هزینه کنم و شنیدم که دکتر های تاپ حدود 3 تومن میگیرن برای عمل، من میخوام 1-2 تومن هزینه کنم و اگه بشه تافروردین 92 عمل کنم.
خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنین.
با احترام

اینطور که شنیدم هلال احمر قیمت عمل پایینی داره. اگر تونستید یک بار برید اونجا پیش دکتر رحمتی یک ویزیت بشید و قیمت بگیرید فکر می کنم با 1 تومن عمل کننید.

البته حانلری هم فکر می کنم الان 2 تومن میگیره برای عمل اما خوب قیمت جدید روندارم.

زیاد نگران قیمت نباشید میشه با قیمت مناسب هم این روزها عمل کرد (خندم مگیره به 2 تومن می گم مناسب وقتی پارسال با 600 700 تومن می شد عمل کرد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام نمیدونم من رو خاطرتون هست یا نه من 7 بهمن پیش دکتر باریکانی چشمم رو عمل لازک کردم 3 روز اول درد داشتم 5 روز اول لنز پانشمان تو چشمم بود که نه باید حموم میرفتم و نه صورتم رو میشستم تاالان که 3هفته از عملم میگذره ، هرروز دیدم بهتر از قبل شده اما هنوز دیدم کامل نشده و تاری دید رو دارم ، چه تو نزدیک و چه تو دور من شنیدم که تا 3هفته بعد از عمل دید کامل میشه ، یعنی الان دید من کامل شده و بیشتر از این شفاف نمیشه ؟؟؟؟ یا هنوز هم باید صبر کنم ؟؟؟

منم قبل عمل دقیقا همین ترس رو داشتم
اگه استرس نداشته باشی و آروم باشی مشکلی پیش نمیاد
سعی کن استرس رو بذاری کنار :)

امیدوارم که بشه چون من کلا با محیطهای درمانی مشکل دارم!
ممنون از جوابت

خواهش میکنم
قبل عمل یه قطره ای میریزن که تا حدودی چشم و بی حال میکنه و با یه وسیله ای چشم رو باز نگه میدارن ، آدم زیاد اذیت نمیشه
تنها کاری که باید بکنی نگاه کردن به یه نور سبز رنگه که بالای سرته
به خاطر همون دو مورد بالا خیره شدن به اون نور کار سختی نیست
البته عمل من که لازیک بود این طوری بود

امیدوارم عمل خوبی داشته باشی :)

سلام دوست عزیز من شنیدم گاهی اوقات تا سه ماه طول میکشه که بعد از لازک دید کامل بشه نگران نباشید امیدوارم زودتر خوب بشین

من 6 ماه طول کشید تا دیدم عالی بشه! تا 3 ماه هنوز یه کم تار بود! 3 هفته که خیلی کمه! روز به روز بهتر میشین...... نگران نباشین :)

دستتون درد نکنه دوستان. این روح همکاری رو حفظ کنید. شماها می تونید حیلی بیشتر از من دوستان رو راهنمایی کنید چرا که شما تجربه عمل رو دارید. لطفا به دیگران هم بگید تجربیات خودتون رو.
تشکر از همتون

anahitaasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب دکتر جباروند چی بود؟
دکتر میر آفتاب دکتر خوبیه ولی تبحر و تجربه دکتر فلاح رو نداره. بهتره با دکتر خانلری هم یک مشورتی بکنید.

ممنون از پاسختون دكتر جباروند هم گفتند مشكلي نداري مي توني براي عمل اقدام كني من شماره چشمم 3 هست يه مقدار كمي هم آستيكمات هست قراره تو بيمارستان نور دو هفته ديگه با دكتر هاشمي فمتوليزيك انجام بدم اما مي ترسم چون يه مقدار احساس خشكي چشم دارم برام مشكلي پيش بياد . البته امروز هم با دكتر نادري تو بيمارستان بينا وقت دارم .
ضمنا" با توجه به شرايطم لازك كنم بهتره يا فمتوليزيك ؟چون شنيدم براي كساني كه خشكي چشم دارند عمل لازك بهتره ولي چون درد داره من فمتو رو ترجيح ميدم. در كل با اطلاعاتي كه داريد با شرايط من عمل صلاح هست يا خير؟ اگه عمل كنم چه عوارضي برام داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون دكتر جباروند هم گفتند مشكلي نداري مي توني براي عمل اقدام كني من شماره چشمم 3 هست يه مقدار كمي هم آستيكمات هست قراره تو بيمارستان نور دو هفته ديگه با دكتر هاشمي فمتوليزيك انجام بدم اما مي ترسم چون يه مقدار احساس خشكي چشم دارم برام مشكلي پيش بياد . البته امروز هم با دكتر نادري تو بيمارستان بينا وقت دارم .
ضمنا" با توجه به شرايطم لازك كنم بهتره يا فمتوليزيك ؟چون شنيدم براي كساني كه خشكي چشم دارند عمل لازك بهتره ولي چون درد داره من فمتو رو ترجيح ميدم. در كل با اطلاعاتي كه داريد با شرايط من عمل صلاح هست يا خير؟ اگه عمل كنم چه عوارضي برام داره؟

نترسیدلازک درد خاصی نداره که اذیتتون کنه ولی در موررد بهتر بودنش بله مثل اینکه لازک برای چشمان خشک بهتر از فمتو هست. فمتو چون بر اساس لیزیک کار می کنه باعث خشکی بعد از عمل میشه. ببینید نظر دکتر نادری چیه من ایشون رو خیلی قبول دارم. مرد بسیار مهربانیه. حتما یادتون باشه سلام من رو بهش برسونید.
فکر می کنم در صورتیکه که دکتر نادری هم در عمل شما مشکلی رو ندید می تونید عمل کنید.

mr67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس درنگ نکنید. مرکز خیلی خوبیه. اگر قیمتش هم کمه حتما اونجا عمل کنید. راستی اگر پیش دکتر رمضان زاده رفتید بپرسید دستگاه لیزر زایس مرکز قابلیت relex داره یا نه؟

چشم حتما میپرسم
راستی پست های قبلی رو که خوندم شما دکتر های برتر رو که نام بردید بعد از دکتر خانلری دکتر ربیع رو هم ذکر کردید خواستم بدونم منظورتون همون دکتر حسین محمد ربیع هست؟؟
ایشون هم در مرکز بصر هستند.
ممنون

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من شنیدم گاهی اوقات تا سه ماه طول میکشه که بعد از لازک دید کامل بشه نگران نباشید امیدوارم زودتر خوب بشین

ممنون سمیه جان از توضیحاتت ، واقعا نگران بودم :)

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 6 ماه طول کشید تا دیدم عالی بشه! تا 3 ماه هنوز یه کم تار بود! 3 هفته که خیلی کمه! روز به روز بهتر میشین...... نگران نباشین :)

ممنون دوست عزیز از جوابت
امیدوارم برای من 6 ماه نشه ، چون خیلی عجولم و خیلی زود داتان سرایی میکنم :p
:)

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمی صبر کنید طی دو ماه دیدیتون به حداکثر میرسه و کامل میشه. به مرور زمان و بدون اینکه حواستون بشه دیدتون کامل میشه.

ممنون آقای یاسینی از اینکه وقت میذارید و با حوصله جوابمون رو میدید
همین که شما و دو تا از دوستای دیگه گفتید ، از نگرانیم کم شد ، حالا حالاها باید صبر داشته باشم

فقط یه سوال دیگه؟
از کی میتونم آرایش چشم ، ورزش ، کارهای خونه رو دوباره مثل قبل انجام بدم؟
ممنونم از راهنماییتون :)

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ممنون آقای یاسینی از اینکه وقت میذارید و با حوصله جوابمون رو میدید
همین که شما و دو تا از دوستای دیگه گفتید ، از نگرانیم کم شد ، حالا حالاها باید صبر داشته باشم

فقط یه سوال دیگه؟
از کی میتونم آرایش چشم ، ورزش ، کارهای خونه رو دوباره مثل قبل انجام بدم؟
ممنونم از راهنماییتون :)

واللا فکر کنم به من یکی که گفتن تا 1 ماه آرایش ممنوعه...... البته من برای محکم کاری 3 ماه صبر کردم :) در مورد کارهای عادی هم چیز خاصی نگفتن که....... ورزش هم که اون طور که من شنیدم مشکلی پیش نمیاره!(البته مثلا بوکس و اینا که ضربه میخوره صورت ضرر داره دیگه :دی..... استخر هم باید یه کم مراقب باشین! عینک شنا فراموش نشه! یه جا شنیدم که گفته بودن تا یه مدت شیرجه نزنین! نمیدونم حالا راست گفتن یا نه!) کلا اینا چیزاییه که من یادم بود! :)

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ممنون دوست عزیز از جوابت
امیدوارم برای من 6 ماه نشه ، چون خیلی عجولم و خیلی زود داتان سرایی میکنم :p
:)
پس بزن قدش........ :) منو اینجوری نگاه نکن آسوده ام! خودم به تنهایی این آقای یاسینیو کچل کردم از بس سوال پرسیدم! الان 8 ماااااااااااااه از عمل من گذشته........ خیالم راحته!

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس بزن قدش........ :) منو اینجوری نگاه نکن آسوده ام! خودم به تنهایی این آقای یاسینیو کچل کردم از بس سوال پرسیدم! الان 8 ماااااااااااااه از عمل من گذشته........ خیالم راحته!
واللا فکر کنم به من یکی که گفتن تا 1 ماه آرایش ممنوعه...... البته من برای محکم کاری 3 ماه صبر کردم
smilingsmiley.gif
در مورد کارهای عادی هم چیز خاصی نگفتن که....... ورزش هم که اون طور که من شنیدم مشکلی پیش نمیاره!(البته مثلا بوکس و اینا که ضربه میخوره صورت ضرر داره دیگه :دی..... استخر هم باید یه کم مراقب باشین! عینک شنا فراموش نشه! یه جا شنیدم که گفته بودن تا یه مدت شیرجه نزنین! نمیدونم حالا راست گفتن یا نه!) کلا اینا چیزاییه که من یادم بود!
smilingsmiley.gif

مرسی سایه جان از راهنماییات
چون چشم یه عضو حساس و پایه ایه ، آدم بیشتر نگران میشه
فکر کنم یه کم دیگه که بگذره برام عادی میشه و صبر میکنم تا دیدم کامل بشه
تا عید رو به خودم مرخصی دادم تا کارای سنگین و آرایش نکنم ، کار از محکم کاری عیب نمیکنه:blush:
بازم ازت ممنونم :)

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
آقای یاسینی عزیز سلام...
یک سوالی داشتم.. با توجه به اینکه درجه استیگمات چشم من -2.5 هست و ضعیفی چشمم 4.5 میتونیم حساب کنیم بعد از عمل و گذشت مدتی ضعیفی چشم کاهش پیدا کنه و نزدیک 100 بشه.. اما استیگمات با این اندازه چقدرش به نظرتون میمونه ؟ و ایا اگر این مقدار نصب بشه باز هم چشمام ضعیفه و به عینک یا لنز نیاز دارم ؟ ( تو روش عمل لازک )

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
ممنون سمیه جان از توضیحاتت ، واقعا نگران بودم :)
خواهش میکنم ,من خودمم نسبت به چشمام خیلی وسواس دارم ,فقط مراقبت از چشماتونو جدی بگیرین منم شنیدم حداقل تا یه ماه باید آرایش و ورزشهای سنگینو کنار بذارین جاهایی هم که امکان داره گرد و خاکی چیزی باشه قرار نگیرین البته شنیدم

salibreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..دوستان من فریم عینکم reyban با بیس هشت هست..دو سال پیش 100 پول عدسی بیس هشت دادم.حال الان از کجا بفهمم که عدسی جدیدم بیس شش هست یا هشت..چون میگن هشت گیر نمیاد...

بالا