• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام من مطب دکتر عرفان وقت گرفتم و میخوام با ایشون عمل لیزیک انجام بدم ایشون در کلینیک ونک عمل میکنن به نظرتون این کلینیک خوب هست نظرتون راجع به کلینیک و دکتری که انتخاب کردم چی هست؟؟ میخوام بهترین عمل رو داشته باشم سوال بعدیم اینه که ایشون انگار معاینات قبل لیزیک رو در مطبشون انجام میدن انگار من شنیده بودم در کلینیک نور حدودا نصف روز وقت میبره!پس ایشون چه جور میخوان معاینات رو در مطب انجام بدن؟!

بله کلینیک ونک کلینیک بسیار مجهزیه.
در بیمارستان ور به دلیل اینکه بخش جداگانه ای برای اینکار درنطر گرفتن زمان بیشتری می بره. التبه درونک هم معاینات انجام میشه ولی بیشتر دکتر ها برای اینکه وقت بیمار گرفته نشه در خود مطب معاینات رو انجام میدن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم از جوابتون آقای یاسینی
پس با توجه به توضیحاتتون میشه نتیجه گرفت که این روش به دلیل اینکه برشی ایجاد نمیکنه میتونه بهتر از سایر روشها باشه درسته؟ آیا این روش مورد تایید fdaهم هست؟
اگه میشه لطف کنین یه اطلاعاتی هم از مراکز و دکترهایی که این روش رو استفاده میکنن بدین

خیر این عمل طی خبر جدیدی که از دکتر ها گرفتم هنوز مورد تایید FDA نیست البته این به این دلیله که هیچ کدوم از دستگاههای آمریکایی هنوز All Laser lasik یا همون Relex رو ندارن و چون Zeiss یک شرکت آلمانیه مدتی طول می کشه تا FDA اونرو تایید کنه.
در حال حاضر مثل اینکهفقط نگاه تهران این عمل رو داره و دکتر های اون مرکز این عمل رو انجام میدن. من می تونم دکتر بلالی رو چیشنهاد بدم. مطبشون تو قائم مقامه .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای مهندس ممنون از راهنماییهاتون
من 2 هفته پیش عمل کردم پیش دکتر قریشی
حالا چند تا سوال :چه مدت بعد دیدم کامل میشه - چه مراقبتی انجام بدم که نتیجش بهتر بشه - و یه موضوع که ذهنمو مشغول کرده اینه که قبلا که آقای قریشی پرونده منو دیده بودن عمل ts نوشته بودن اما بعد از عمل متوجه شدم منو منو ps عمل کردن که برای قرنیه های کلفت تره ، مشکلی پیش نیاد ؟(ممکنه جوابم تو صفحه های پیش باشه که به خاطر اینکه دیدم هنوز کامل نشده می بخشید حتما )
ممنون

نگران نباشید. عمل PS برای قرنیه های ضحیمتر انجام میشه ولی اگر قرنیه صخامت لازم رو داشته باشه مشکلی نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
منم 10 روزه عمل لازک کردم ولی دید نزدیکم که خیلی بد و خیلی تار هست مخصوصا با کامپیوتر که خیلی تار ترهست ودید دورمم خیلی خوب نیست به نظرتون دید دوربینم بهتر میشه ؟ البته از قبل خیلی بهتر شده
بعد عملم درد خاصی نداشتم و یکی از فامیلام که عمل کرده بود خیلی سوزش داشت نکنه عملم خراب شده ؟ البته دکترم در حین عمل که با بقیه صحبت میکرد میگفت عالی شده خودش هم میگفت هرچه بهتر در حین عمل همکاری کنی بعد عمل دردت کمتره
ممنون گه جواب میدید

بله گفته بودم که روزهای بعد دیدتون خیلی کمتر میشه. به مرور زمان اول دید دورتون بهتر میشه و بعد دید نزدیک

همتا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوباره نظرتون رو راجع به دکتر عرفان نگفتین؟!بین ایشون و اقای دکتر هاشمی در کلینیک نور خیلی شک دارم از طرفی چون خود دکتر هاشمی معاینه نمیکنه میترسم عملم بد از اب دراد واقعا سردر گمم لطفا نظرتون رو بگید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
معرفی چهره های برجسته ایرانی آمریکایی

پروفسور غلام پیمان جراح و فوق تخصص مشهور چشم پزشکی، ‌زاده شیراز و با بیش از ١٣۵ اختراع پزشکی و مهندسی از برگزیدگان دریافت مدال ملی فناوری و نوآوری امریکا در سال ۲۰۱۲ است. از مشهور‌ترین ابداعات او عمل جراحی «لیزیک» جهت تصحیح عیوب انکسارى چشم است. مدال ملی علم و مدال ملی فناوری و نوآوری، بالا‌ترین مدال افتخاری علمی آمریکاست که به دانشمندان، مهندسان و مخترعان بر‌تر اعطا مى شود. وی این مدال را ماه پیش ( ژانویه ۲۰۱۳ ) از رئیس جمهور آمریکا دریافت کرد.

آقای پیمان در شیراز متولد شد. در ۱۹ سالگی برای تحصیل در رشته پزشکی عازم آلمان گردید و در سال ۱۳۴۱ خورشیدی موفق به کسب مدرک دکتری حرفه‌ای در رشته پزشکی عمومی در دانشگاه دویسبورگ شد. وی در سال ۱۳۴۸ دوره تخصص خود را در رشته چشم‌پزشکی در دانشگاه اسن آلمان به پایان رساند و برای دوره پسادکتری به ایالات متحده امریکا آمد و از سال ۱۳۵۰ خورشیدی به عنوان استادیار گروه چشم‌پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس مشغول به فعالیت شد. در سال ۱۳۶۸ خورشیدی با ثبت اختراع رسمی جراحی لیزیک انقلاب بزرگی در چشم‌پزشکی جهان ایجاد نمود و در سال ۱۳۸۴ خورشیدی با نظر بیش از ۳۰۰۰۰ نفر از چشم‌پزشکان جهان به عنوان یکی از سیزده عضو زنده تالار نام آوران چشم‌پزشکی جهان انتخاب شد. از وی بیش از ١٣۵ عنوان اختراع به ثبت رسیده است.

https://www.facebook.com/USAdarFarsi?ref=stream

البته ایرانی ها علاقه دارند که ابداعات رو به خودشون بچسبونن. لیزیک توسط یک دکتر روس کشف شده ولی تا اونجا که می دونم دکتر پیمان خالق استفاده از Customised Ableation یا همون wavefront در لیزیک بودند.
کارشون خیلی درسته حیف که خود ایرانی ها از تجربیات ایشون محرومند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقاقی یاسینی توی اهواز از نظر شما دکتر اناری از دکتر پناهی بزاز بهتر هستن؟

دکتر پناهی دکتر خوبیه ولی به نظر من دکتر اناری شاید بهتر باشه. من خودم به شخصه عمل دکتر اناری رو دیدم کارش خیلی خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام دوباره نظرتون رو راجع به دکتر عرفان نگفتین؟!بین ایشون و اقای دکتر هاشمی در کلینیک نور خیلی شک دارم از طرفی چون خود دکتر هاشمی معاینه نمیکنه میترسم عملم بد از اب دراد واقعا سردر گمم لطفا نظرتون رو بگید

دکتر عرفان دکتر خوبیه. فکر می کنم من رو هم یادش بیاد. سلام بهش برسونید اگر یادش نیومد بگید مدیر فروش AMO و لنز Tecnis حتما یادش میاد.نگران نباشید در عمل لازک دکتر های ونک هم دکتر های خوبی هستند.

sanazm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی ، چه خوب که یه فرد آگاهی مثل شما جواب سوال های ما رو میده :)
راستش من 25 سالمه ، حدود یک سال و نیم پیش عمل باکل روی شبکیه چشم راستم توسط دکتر ریاضی انجام شد، که واقعا یه عمل بسیار خوبی انجام دادن ومن با توجه به دوستان دیگری که این عمل رو انجام داده بودن و عوارضی که داشتن من هیچ مشکلی نداشتم. ولی حالا تصمیم به عمل لیزیک یا لازیک گرفتم (شماره چشم هام 7 و 7.5 هست و هر کدوم حدود 1.5 آستیگمات است)
در بیمارستان نور cyclo refraction , orb scan , pachymetry انجام دادم که ضخامت قرنیه هام حدود 560 بود و دکتر بعد از معاینه دوباره شبکیه هام بهم گفتن می تونم هم پی آر کی و هم فمتو انجام بدم خودشون در آخر برای من فمتو نوشتن ومن با خودشون ( دکتر ریاضی) وقت گرفتم
ولی حالا کلی شک و سوال دارم!
اولا با توجه به شرایط چشم من واقعا کدوم یکی از این عمل ها برام مناسبه؟
دکتر ریاضی این عمل ها رو هم انجام میدن ولی نه به اندازه تجربه ای که در ضمینه شبکیه دارن، آیا بهتر نیست من با یک دکتر قرنیه ماهر عمل کنم یا با توجه به اینکه ایشون بهتر شرایط چشم من و عمل قبلی رو میدونن عمل با خود ایشون بهتره؟
من فکر می کردم آزمایش ها و عکس های خیلی بیشتری برای این عمل لازمه ، آیا همین اندازه گیری ضخامت قرنیه کافیه ، چکاپ دیگری نمی خواد؟
و سوال آخرم این که بیمارستان 3.5 برای فمتو میگیره و منم بیمه تکمیلی ایران دارم، شما اطلاع دارید بیمه چقدر از این پولو میده؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارید :)

آقای یاسینی دوباره سلام
بالاخره زمان عمل من رسید! ..... ولی با کلی تغییر و دلهره جدید!
من امروز که برای تسویه حساب رفتم بیمارستان ، بهم گفتن که بیمه ما هزینه فمتو رو نمیده و از 3.5 میلیون پول عمل باید 1.5 میلیون رو خودمون بدیم ، من هم که چند سوال از دکتر داشتم رفتم پیششون و این مسئله رو هم مطرح کردم و دکتر گفتن با توجه به اینکه میتونم هر دو عمل رو انجام بدم میتونم prk رو انتخاب کنم که هزینه ای ندم و گفتن هیچ تفاوتی در نتیجه نهایی نداره و فقط درد و عوارض عمل تو سه ماه اول متفاوته ، حتی من روی آستیکمات بودن چشم هام تاکید کردم و دکتر گفتن چون آستیگماتی خیلی بالا نیست تفاوتی ایجاد می کنه.
من تاکید کردم که حتی اگر کوچکترین تفاوتی داشته باشن در نتیجه نهایی من حتما فمتو انجام میدم و 1.5 میلیون رو میدم ولی باز هم دکتر گفتن تفاوتی نداره!!!!!!
خلاصه در نهایت برای prk پذیرشم کردن و کل هزینه رو که بیمه میده شد یک میلیون و سیصد ولی حتی قبلا به من گفته بودن 2.5!
و حالا کلی شک و اضطراب دارم که نکنه اشتباه کرده باشم و باید همون فمتو رو انجام بدم؟؟ مخصوصا اینکه دکتر در ابتدا فمتو انتخاب کرده بودن. آیا ممکنه دکتر فقط برای عوارض کوتاه مدت این انتخاب رو کرده باشن و واقعا تفاوتی ایجاد نشه؟:wacko:
مسئله دوم اینکه هزینه عمل( که همشو بیمه میده) خیلی کم شد و من می ترسم که با این هزینه کم با دستگاه خوبی عمل نشم! البته خانم منشی گفتن که چون با بیمه هست اینقدر کم میشه! آیا واقعا به این دلیله؟

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این ویژگی فعلا فقط در سیستم های زایس موجوده ولی مطمئنم به زودی شرکت های دیگه هم اضافه می کنن.
با فمتو فرق داره و دستگاههای فمتو نمی تونن انجامش بدن.

در لیزیک یک بخشی از قرنیه با چاقو برش داده میشه و بعد اون قسمت (فلپ) برداشته میشه و زیرش با لیزر تراش می خوره و نمونه ای عینک خودتون روی قرنینتون ساخته میشه و بعد فلپ سر جاش قرار میگیره تا جوش بخوره و خوب بشه.
در فمتو این برش با چاقو انجام نمیشه بلکه با لیزر انجام میشه که دقیتره و آستگمات کمتری ایجاد میشه.
در ریلکس فلپ جدا نمیشه. لیزر با یک محاسبه دقیق طوری صادر میشه که از لایه بیرونی قرنیه می گذره و لایهه میانی رو برش میده و بعد از برش قیمت برش خورده از یک سوراخ بسیار کوچک خارج میشه.
این روش خیلی جدیده و لی هنوز مراکز زیادی اونو انجام نمیدن.

چجوريه كه در عمل relex لايه اي برداشت ميشه در صورتيكه در فمتو ليزيك همچين لايه اي وجود نداره ؟ آيا ليزرفمتو اينقدر قويه كه همه ضخامت اصلاحي دود ميشه يا بافت برداشتي در relex مقدار بيشتريه و ضخامت پيدا ميكنه ؟

اين دستگاه ziss رو جديد آوردن يا قديميه ؟. آلماني ها روي دستگاهشون چيزي مثل eye traker , costomvu دارن ؟يا مشابهش يا فقط ليزر سادست ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی دوباره سلام
بالاخره زمان عمل من رسید! ..... ولی با کلی تغییر و دلهره جدید!
من امروز که برای تسویه حساب رفتم بیمارستان ، بهم گفتن که بیمه ما هزینه فمتو رو نمیده و از 3.5 میلیون پول عمل باید 1.5 میلیون رو خودمون بدیم ، من هم که چند سوال از دکتر داشتم رفتم پیششون و این مسئله رو هم مطرح کردم و دکتر گفتن با توجه به اینکه میتونم هر دو عمل رو انجام بدم میتونم prk رو انتخاب کنم که هزینه ای ندم و گفتن هیچ تفاوتی در نتیجه نهایی نداره و فقط درد و عوارض عمل تو سه ماه اول متفاوته ، حتی من روی آستیکمات بودن چشم هام تاکید کردم و دکتر گفتن چون آستیگماتی خیلی بالا نیست تفاوتی ایجاد می کنه.
من تاکید کردم که حتی اگر کوچکترین تفاوتی داشته باشن در نتیجه نهایی من حتما فمتو انجام میدم و 1.5 میلیون رو میدم ولی باز هم دکتر گفتن تفاوتی نداره!!!!!!
خلاصه در نهایت برای prk پذیرشم کردن و کل هزینه رو که بیمه میده شد یک میلیون و سیصد ولی حتی قبلا به من گفته بودن 2.5!
و حالا کلی شک و اضطراب دارم که نکنه اشتباه کرده باشم و باید همون فمتو رو انجام بدم؟؟ مخصوصا اینکه دکتر در ابتدا فمتو انتخاب کرده بودن. آیا ممکنه دکتر فقط برای عوارض کوتاه مدت این انتخاب رو کرده باشن و واقعا تفاوتی ایجاد نشه؟:wacko:
مسئله دوم اینکه هزینه عمل( که همشو بیمه میده) خیلی کم شد و من می ترسم که با این هزینه کم با دستگاه خوبی عمل نشم! البته خانم منشی گفتن که چون با بیمه هست اینقدر کم میشه! آیا واقعا به این دلیله؟

همونطور که گفتم فمتو برای شماره های آستیگمات پایین فقط در صورتیکه هرینه رو بیمه بده میارزه ورنه فرق زیادی با پی آر کی و لازک نداره. نگران نباشید و با خیال راحت عمل کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چجوريه كه در عمل relex لايه اي برداشت ميشه در صورتيكه در فمتو ليزيك همچين لايه اي وجود نداره ؟ آيا ليزرفمتو اينقدر قويه كه همه ضخامت اصلاحي دود ميشه يا بافت برداشتي در relex مقدار بيشتريه و ضخامت پيدا ميكنه ؟

اين دستگاه ziss رو جديد آوردن يا قديميه ؟. آلماني ها روي دستگاهشون چيزي مثل eye traker , costomvu دارن ؟يا مشابهش يا فقط ليزر سادست ؟

در فمتو هم لایه ای برداشته میشه ولی به خاطر قدرت لیزر اون لایه بخار میشه و میره هوا. ریلکس بیشتر یک عمل سهب بعدیه یعنی لایه میانی که پیده میشه در اصل برش داده میشه بر خلاف لازک و لیزیک که در اونها اون لایه میانی بخار میشه.
دستگاه zeiss که صحبتش میشه جدیده و با مدل های قدیمی فرق داره. هر دستگاهی سیستم ردیابی عنبیه و برداشت غیر مسطح از قرنیه خودش رو داره و ای customvu تکنولوژی انحصاری visx شرکت AMO هست.

Mrs.Ansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام من قبلا هم مزاحمتون شدم
تا امروز نظرم به دکتر مکی بود اما امروز برای معاینه رفتم مطب دکتر مهدی خانلری که خیلی هم تعریف کرده بودید صحبتها و توضیحات ایشون خیلی به دل میشینه و قوت قلب میده که ایشون وارد هستن به کارشون
به من گفتن ضخامت قرنیه ات زیاد بالا نیست اما نه در حدی که نشه عمل کنی لازک میکنند با دستگاهwavelight کلینیک ونک. من هیچ شناختی از ایشون سوابق وتعداد عملشون ندارم چطور میتونم با چند نفر که پیش ایشون عمل کردن صحبت کنم و نظرشونو بدونم؟ و دیگه اینکه برای این عمل هم داخل چشم لنزی گذاشته میشه؟ اگر نهایتا عملم رو دکتر خانلری انجام بدن لازمه در مورد لنز مارک و غیره تحقیقی انجام بدم یا همین که این دکتر رو انتخاب کنم خیالم راحت باشه؟
ممنون از وقتی که میزارید

Last edited:

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
من باوجود اینکه به خاطر عمل پیوند 38 عدد بخیه توی چشمم دارم و نمره چشم راستم دو هست و چشم چپ سه
به نظرتون توی معاینه چشم،در مقطع درجه داری گزینشم میکنند؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام من قبلا هم مزاحمتون شدم
تا امروز نظرم به دکتر مکی بود اما امروز برای معاینه رفتم مطب دکتر مهدی خانلری که خیلی هم تعریف کرده بودید صحبتها و توضیحات ایشون خیلی به دل میشینه و قوت قلب میده که ایشون وارد هستن به کارشون
به من گفتن ضخامت قرنیه ات زیاد بالا نیست اما نه در حدی که نشه عمل کنی لازک میکنند با دستگاهwavelight کلینیک ونک. من هیچ شناختی از ایشون سوابق وتعداد عملشون ندارم چطور میتونم با چند نفر که پیش ایشون عمل کردن صحبت کنم و نظرشونو بدونم؟ و دیگه اینکه برای این عمل هم داخل چشم لنزی گذاشته میشه؟ اگر نهایتا عملم رو دکتر خانلری انجام بدن لازمه در مورد لنز مارک و غیره تحقیقی انجام بدم یا همین که این دکتر رو انتخاب کنم خیالم راحت باشه؟
ممنون از وقتی که میزارید

دوست عزیز البته دکتر مکی هم دکتر بسیار خوبیه ولی در مورد دکتر خانلری من خودم به شخصه به شما می گم که کارشون تکه. در مورد لنز ، لنزی داخل چشم گذاشته نمیشه بلکه نوعی لنز پانسمان روی قرنیه گذاشت میشه تا بعد از عمل قرنیه سریعتر ترمیم بشه و اون لنز هم دو روز بعد از عمل برداشته میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من باوجود اینکه به خاطر عمل پیوند 38 عدد بخیه توی چشمم دارم و نمره چشم راستم دو هست و چشم چپ سه
به نظرتون توی معاینه چشم،در مقطع درجه داری گزینشم میکنند؟؟؟مرسی

بله مشکلی برای گزینش ندارید. شماره های چشمتون خیلی بالانیست. در ضمن بعد از یک سال می تونید لیزر کنید و همین شماره ها رو هم اصلاح کنید.

sanazm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همونطور که گفتم فمتو برای شماره های آستیگمات پایین فقط در صورتیکه هرینه رو بیمه بده میارزه ورنه فرق زیادی با پی آر کی و لازک نداره. نگران نباشید و با خیال راحت عمل کنید.

آقای یاسینی خیلی ممنون از جوابدهی سریعتون
منو ببخشید که هی سوالم رو تکرار می کنم، می دونم این اصلا کار جالبی نیست ولی بزارین به پای این اضطرابم که داره منو می کشه! :(
اگر حتی بدونم فمتو کوچکترین مزییتی داره همین الان می رم بیمارستان و عمل فردامو تغییر می دم! شما اگر دقیقا شرایط منو داشتین و اون 1.5 میلیون هم اصلا براتون مسئله ای نبود کدومو انتخاب می کردین؟

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خیر این عمل طی خبر جدیدی که از دکتر ها گرفتم هنوز مورد تایید FDA نیست البته این به این دلیله که هیچ کدوم از دستگاههای آمریکایی هنوز All Laser lasik یا همون Relex رو ندارن و چون Zeiss یک شرکت آلمانیه مدتی طول می کشه تا FDA اونرو تایید کنه.
در حال حاضر مثل اینکهفقط نگاه تهران این عمل رو داره و دکتر های اون مرکز این عمل رو انجام میدن. من می تونم دکتر بلالی رو چیشنهاد بدم. مطبشون تو قائم مقامه .

سلام آقاي ياسيني
به نظر شما منتظر آقاي دكتر مير دهقان بمونيم بهتره يا از دكتر بلالي وقت بگيريم ؟
به نظر شما اين عمل بهترين روش تا حال حاضر هست ؟
شرمنده زياد سئوال ميپرسم . بزار به حساب نگراني از عمل .
ممنون

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
نزدیک به 16 ماه از عمل پیوند قرنیه چشمم میگذره
اگر خدا بخواد برای کار به بندر عسلویه میرم
لطفآ بفرماید که آلودگی هوای اونجا،گرمای زیاد و شرجی بالا بای چشمم مشکل سازه؟؟؟با تشکر از جوابهای پرمهرتان

Mrs.Ansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز البته دکتر مکی هم دکتر بسیار خوبیه ولی در مورد دکتر خانلری من خودم به شخصه به شما می گم که کارشون تکه. در مورد لنز ، لنزی داخل چشم گذاشته نمیشه بلکه نوعی لنز پانسمان روی قرنیه گذاشت میشه تا بعد از عمل قرنیه سریعتر ترمیم بشه و اون لنز هم دو روز بعد از عمل برداشته میشه.

خیلی خیلی ممنونم از جوابهای سریع و اطلاع رسانیتون

امروز از کتر خانلری وقت عمل میگیرم

تو یه پستی نوشته بودین شخص دیگه ای هم با این فامیل هستن چشم پزشک درسته؟

مطب ایشون شهرک غربه دیگه؟

نکته جالب اینه که من اینجا خونده بودم استخر، ورزش( بدنسازی)، آرایش چشم و بعضی کارای اینجوری تا چند ماه تعطیله اما ایشون گفتن فقط تا یک هفته! حالا یا از رو تجربه است یا اینقدر این عمل رو انجام دادن مثل ماها حساس و وسواسی نیستن!

بالا