• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقاي ياسيني
متاسفانه نتونستم از دكتر مير دهقان خبري بگيرم . مطبش تو كرج تعطيله . ميشه خواهش كنم اگه براي شما مقدوره از ايشان يه خبري بگيرين .
هفته پيش منشي ايشان گفت آقاي دكتر تصادف كردن و از فرداش مطب تعطيل شد .
ممنون

LEGACY

Registered User
لایک‌ها
0
درود
بالاخره من هم عمل کردم .فمتولیزیک.دکتر قریشی.
فعلا که با گذشت دو روز نتیجه عالی بوده وهیچ مشکل خاصی ندارم .ازابتدای روز عمل هم هیچ درد یاناراحتی دیگری هم وجود نداشت.
با اینکه قبل از عمل دلهره زیادی داشتم ولی واقعا عمل راحتی بود کل زمان عمل کمتر از 5 دقیقه شد .
خیلی از مراحل رو در حین عمل کاملا متوجه می شدم مثل مرحله قرارگیری فمتوسکند برروی قرنیه وبرش فلپ یا برداشتن وبرگرداندن فلپ برش خورده توسط پنس.(از مزایای Youtube :) )

ممنون از دکتر قریشی وراهنمائی های جناب یاسینی گرامی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خوب هستید؟ از خدمتتون چندتا سوال داشتم. ممنون میشم اگه جواب بدید. آیا روش فمتولیزیک درFDA ثبت شده؟؟ در حال حاضر کدوم روش بهتره؟؟ در اصفهان کیلینیک پارسیان خوبه؟؟

بله fda فمتو رو تایید میکنه.
لازک و فمتو از بقیه بهتر به نظر میاد.
بله کلینیک پارسیان کلینیک بسیار خوبیه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام . من دیروز واسه چشم چپم یک لنز نرم گرفتم ولی موقع کار با کامپیوتر مرتب دیدم تار میشه چشامو میبندم باز میکنم خوب میشه ! چون اولشه اینجوریه یا نه ؟ قطره Artelact advanced هم هر سه ساعت یک قطره داخل چشمم میزنم . ممنون /

چشم راستم رو هم رینگ گذاشتم موقعی که با کامپیوتر کار میکنم بعضی وقتا چنان درد میگیره که انگار میخاد بترکه (مثل صدای تپش قلب ازش بلند میشه) / اینو باید چیکار کنم ؟ ممنون

اولا به نظر من لنز نرمتون برای چشمتون بزرگه. بینید base curve یا به اختصار bc چنده. فکر کنم 8.7 گرفتید. سری بعد 8.6 بگیرید

در مورد اون یکی چشم فکر نمیکنم به عمل ربطی دلشته باشه. یه مشورت با دکتر بکنید. راستی دکتر زارع الان تهرانه. کنگره لبافی نژاده

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

ممنون از پاسختون

شیراز هستم . برم خدمت کدوم دکتر ؟

هزینه حدودیشم بفرمایید لطفا . بیمه تکمیلی که نیست ؟

برید پیس دکتر نیک نامی هزینش حدود 2 تومن میشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني
متاسفانه نتونستم از دكتر مير دهقان خبري بگيرم . مطبش تو كرج تعطيله . ميشه خواهش كنم اگه براي شما مقدوره از ايشان يه خبري بگيرين .
هفته پيش منشي ايشان گفت آقاي دكتر تصادف كردن و از فرداش مطب تعطيل شد .
ممنون

براتون سوال میکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درود
بالاخره من هم عمل کردم .فمتولیزیک.دکتر قریشی.
فعلا که با گذشت دو روز نتیجه عالی بوده وهیچ مشکل خاصی ندارم .ازابتدای روز عمل هم هیچ درد یاناراحتی دیگری هم وجود نداشت.
با اینکه قبل از عمل دلهره زیادی داشتم ولی واقعا عمل راحتی بود کل زمان عمل کمتر از 5 دقیقه شد .
خیلی از مراحل رو در حین عمل کاملا متوجه می شدم مثل مرحله قرارگیری فمتوسکند برروی قرنیه وبرش فلپ یا برداشتن وبرگرداندن فلپ برش خورده توسط پنس.(از مزایای Youtube :) )

ممنون از دکتر قریشی وراهنمائی های جناب یاسینی گرامی

مبارک باشه.
انشا ا... بعد از این به سلامتی

sanaz_naz080

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
یکی از دوستام انحراف توی چشم سمت راستش داره(کمه زیاد نیست)
یه بار هم عمل کرده
خواستم ببینم میشه انحرافشو درست کرد؟
عملش چطوره؟
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
یکی از دوستام انحراف توی چشم سمت راستش داره(کمه زیاد نیست)
یه بار هم عمل کرده
خواستم ببینم میشه انحرافشو درست کرد؟
عملش چطوره؟
ممنون

بله میشه درستش کرد ولی عمل انحراف چون با تغییر در ماهیچه های چشمی انجام میشه همیشه هم خوب در نمیاد

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
سلام آقای یاسینی؛
میخواستم خواهش کنم درباره این روش جدیدی که گفتین اسمشrelexهست یه اطلاعات کامل تری بدین و اینکه آیا این روش از لازک بهتره یا نه؟
کدوم دستگاه ها میتونن عمل فمتو انجام بدن و اینکه فمتو در کدوم مراکز درحال حاضر انجام میشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی؛
میخواستم خواهش کنم درباره این روش جدیدی که گفتین اسمشrelexهست یه اطلاعات کامل تری بدین و اینکه آیا این روش از لازک بهتره یا نه؟
کدوم دستگاه ها میتونن عمل فمتو انجام بدن و اینکه فمتو در کدوم مراکز درحال حاضر انجام میشه؟

این ویژگی فعلا فقط در سیستم های زایس موجوده ولی مطمئنم به زودی شرکت های دیگه هم اضافه می کنن.
با فمتو فرق داره و دستگاههای فمتو نمی تونن انجامش بدن.

در لیزیک یک بخشی از قرنیه با چاقو برش داده میشه و بعد اون قسمت (فلپ) برداشته میشه و زیرش با لیزر تراش می خوره و نمونه ای عینک خودتون روی قرنینتون ساخته میشه و بعد فلپ سر جاش قرار میگیره تا جوش بخوره و خوب بشه.
در فمتو این برش با چاقو انجام نمیشه بلکه با لیزر انجام میشه که دقیتره و آستگمات کمتری ایجاد میشه.
در ریلکس فلپ جدا نمیشه. لیزر با یک محاسبه دقیق طوری صادر میشه که از لایه بیرونی قرنیه می گذره و لایهه میانی رو برش میده و بعد از برش قیمت برش خورده از یک سوراخ بسیار کوچک خارج میشه.
این روش خیلی جدیده و لی هنوز مراکز زیادی اونو انجام نمیدن.

همتا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من مطب دکتر عرفان وقت گرفتم و میخوام با ایشون عمل لیزیک انجام بدم ایشون در کلینیک ونک عمل میکنن به نظرتون این کلینیک خوب هست نظرتون راجع به کلینیک و دکتری که انتخاب کردم چی هست؟؟ میخوام بهترین عمل رو داشته باشم سوال بعدیم اینه که ایشون انگار معاینات قبل لیزیک رو در مطبشون انجام میدن انگار من شنیده بودم در کلینیک نور حدودا نصف روز وقت میبره!پس ایشون چه جور میخوان معاینات رو در مطب انجام بدن؟!

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
ممنونم از جوابتون آقای یاسینی
پس با توجه به توضیحاتتون میشه نتیجه گرفت که این روش به دلیل اینکه برشی ایجاد نمیکنه میتونه بهتر از سایر روشها باشه درسته؟ آیا این روش مورد تایید fdaهم هست؟
اگه میشه لطف کنین یه اطلاعاتی هم از مراکز و دکترهایی که این روش رو استفاده میکنن بدین

Last edited:

mamadreza.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای مهندس ممنون از راهنماییهاتون
من 2 هفته پیش عمل کردم پیش دکتر قریشی
حالا چند تا سوال :چه مدت بعد دیدم کامل میشه - چه مراقبتی انجام بدم که نتیجش بهتر بشه - و یه موضوع که ذهنمو مشغول کرده اینه که قبلا که آقای قریشی پرونده منو دیده بودن عمل ts نوشته بودن اما بعد از عمل متوجه شدم منو منو ps عمل کردن که برای قرنیه های کلفت تره ، مشکلی پیش نیاد ؟(ممکنه جوابم تو صفحه های پیش باشه که به خاطر اینکه دیدم هنوز کامل نشده می بخشید حتما )
ممنون

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
منم 10 روزه عمل لازک کردم ولی دید نزدیکم که خیلی بد و خیلی تار هست مخصوصا با کامپیوتر که خیلی تار ترهست ودید دورمم خیلی خوب نیست به نظرتون دید دوربینم بهتر میشه ؟ البته از قبل خیلی بهتر شده
بعد عملم درد خاصی نداشتم و یکی از فامیلام که عمل کرده بود خیلی سوزش داشت نکنه عملم خراب شده ؟ البته دکترم در حین عمل که با بقیه صحبت میکرد میگفت عالی شده خودش هم میگفت هرچه بهتر در حین عمل همکاری کنی بعد عمل دردت کمتره
ممنون گه جواب میدید

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
منم 10 روزه عمل لازک کردم ولی دید نزدیکم که خیلی بد و خیلی تار هست مخصوصا با کامپیوتر که خیلی تار ترهست ودید دورمم خیلی خوب نیست به نظرتون دید دوربینم بهتر میشه ؟ البته از قبل خیلی بهتر شده
بعد عملم درد خاصی نداشتم و یکی از فامیلام که عمل کرده بود خیلی سوزش داشت نکنه عملم خراب شده ؟ البته دکترم در حین عمل که با بقیه صحبت میکرد میگفت عالی شده خودش هم میگفت هرچه بهتر در حین عمل همکاری کنی بعد عمل دردت کمتره
ممنون گه جواب میدید

برادر امیدوارم زودتر خوب بشی و دیدت کاملت برگرده.. شنیده بودم چند هفته اول درجه چشم کامل 10/10 نمیشه و یواش یواش کامل میشه

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
معرفی چهره های برجسته ایرانی آمریکایی

پروفسور غلام پیمان جراح و فوق تخصص مشهور چشم پزشکی، ‌زاده شیراز و با بیش از ١٣۵ اختراع پزشکی و مهندسی از برگزیدگان دریافت مدال ملی فناوری و نوآوری امریکا در سال ۲۰۱۲ است. از مشهور‌ترین ابداعات او عمل جراحی «لیزیک» جهت تصحیح عیوب انکسارى چشم است. مدال ملی علم و مدال ملی فناوری و نوآوری، بالا‌ترین مدال افتخاری علمی آمریکاست که به دانشمندان، مهندسان و مخترعان بر‌تر اعطا مى شود. وی این مدال را ماه پیش ( ژانویه ۲۰۱۳ ) از رئیس جمهور آمریکا دریافت کرد.

آقای پیمان در شیراز متولد شد. در ۱۹ سالگی برای تحصیل در رشته پزشکی عازم آلمان گردید و در سال ۱۳۴۱ خورشیدی موفق به کسب مدرک دکتری حرفه‌ای در رشته پزشکی عمومی در دانشگاه دویسبورگ شد. وی در سال ۱۳۴۸ دوره تخصص خود را در رشته چشم‌پزشکی در دانشگاه اسن آلمان به پایان رساند و برای دوره پسادکتری به ایالات متحده امریکا آمد و از سال ۱۳۵۰ خورشیدی به عنوان استادیار گروه چشم‌پزشکی در دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس مشغول به فعالیت شد. در سال ۱۳۶۸ خورشیدی با ثبت اختراع رسمی جراحی لیزیک انقلاب بزرگی در چشم‌پزشکی جهان ایجاد نمود و در سال ۱۳۸۴ خورشیدی با نظر بیش از ۳۰۰۰۰ نفر از چشم‌پزشکان جهان به عنوان یکی از سیزده عضو زنده تالار نام آوران چشم‌پزشکی جهان انتخاب شد. از وی بیش از ١٣۵ عنوان اختراع به ثبت رسیده است.

https://www.facebook.com/USAdarFarsi?ref=stream

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقاقی یاسینی توی اهواز از نظر شما دکتر اناری از دکتر پناهی بزاز بهتر هستن؟

بالا