• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی خیلی ممنون از جوابدهی سریعتون
منو ببخشید که هی سوالم رو تکرار می کنم، می دونم این اصلا کار جالبی نیست ولی بزارین به پای این اضطرابم که داره منو می کشه! :(
اگر حتی بدونم فمتو کوچکترین مزییتی داره همین الان می رم بیمارستان و عمل فردامو تغییر می دم! شما اگر دقیقا شرایط منو داشتین و اون 1.5 میلیون هم اصلا براتون مسئله ای نبود کدومو انتخاب می کردین؟

نه دوست عزیز. تعداد عمل لازک و پی آرکی در دنیا خیلی بیشتر از فمتو هست. برای همینم نگران نباشید حتی میشه گفت از لحاظ امنیت لازک وپی آرکی چون تعداد عمل بیشتری دارند تستشون پاس شده و مشکلی ندارند. عمل فمتو خیلی عالیه ولی مثلا مثل گوشی می مونه. نگاه کن گوشی s3 خیلی خوبه ولی آیا گوشی s2 بده. هر دوتاش کارتو راه میندازن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني
به نظر شما منتظر آقاي دكتر مير دهقان بمونيم بهتره يا از دكتر بلالي وقت بگيريم ؟
به نظر شما اين عمل بهترين روش تا حال حاضر هست ؟
شرمنده زياد سئوال ميپرسم . بزار به حساب نگراني از عمل .
ممنون

نه رفیق اگر دکتر میر دهقان تصادف کرده شاید بهتر باشه با دکتر دیگه ای عمل کنی. دکتر بلالی رو 100 در 100 تضمین می کنم کارش خیلی خوبه.
راستی یادت باشه سلام من رو بهش برسون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
نزدیک به 16 ماه از عمل پیوند قرنیه چشمم میگذره
اگر خدا بخواد برای کار به بندر عسلویه میرم
لطفآ بفرماید که آلودگی هوای اونجا،گرمای زیاد و شرجی بالا بای چشمم مشکل سازه؟؟؟با تشکر از جوابهای پرمهرتان

والا بعد از 16 ماه پیوند قرنیه باید روند جوش خودرنشو کامل کرده باشه و این یعنی قرنیه شما نباید با قرنیه معمولی فرقی بکنه. اما رفیق می دونم اما وضعیت ایران طوریه که همه مجبورن عین حیوانات کار کنن تا زندگیشون بگذره(خودمو می گم به شما توهینی نشه) ولی تو رو به خدا کمی مراقبل چشمتون باشید. حتی اگر امکانش بود محل کار رو کمی تغییر بدید.
لطفا حتما قبل از رفت برای کا با دکتر مشورت کنید که نکنه مشکلی وجود داشته باشه.
دلم برای مردم ایران می سوزه به خدا قسم درمان بیماری های سخت این دوره زمونه خیلی سخته و گرونه. خیلی از چشماتون مراقبت کنید.

anahitaasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون..از نظر هزینه مشکلی ندارم..امیدوارم ساپورت کنه .تنها چیزی که میدونم اینه دستگاه لیرشون تکنولاس هست

باسلام
من ميخوام عمل فمتوليزيك انجام بدم تو بيمارستان نور با دكتر ميرآفتاب معاينه شدم .حالا ميخوام بدونم با كدوم دكتر عمل كنم بهتره همون نور خوبه يا جاي ديگه برم بهتره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی خیلی ممنونم از جوابهای سریع و اطلاع رسانیتون

امروز از کتر خانلری وقت عمل میگیرم

تو یه پستی نوشته بودین شخص دیگه ای هم با این فامیل هستن چشم پزشک درسته؟

مطب ایشون شهرک غربه دیگه؟

نکته جالب اینه که من اینجا خونده بودم استخر، ورزش( بدنسازی)، آرایش چشم و بعضی کارای اینجوری تا چند ماه تعطیله اما ایشون گفتن فقط تا یک هفته! حالا یا از رو تجربه است یا اینقدر این عمل رو انجام دادن مثل ماها حساس و وسواسی نیستن!

والا چشم پزشک به نام خانلری فقط یک نفر رو میشناسم.
مطبش هم همون تو شهرک غربه.

دقت کنید ورزش و استخر و آرایش و.... همه رو برای مدتی تعطیل کنید. همونطور که قبلا هم گفتم پزشکان می گن یک هفته ولی من به دلیلی اینکه آدم بیخود محتاطی هستم می گم یک ماه. بعد از یک هفته مشکلی برای فعالیت روزانه ندارید هر چند آرایش رو نمیشه زیاد انجام داد. ولی باز هم بهتره مدت زمان نقاهت رو بیشتر از یک هفته در نظر بگیرید.

mr67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی
مرکز چشم ئپزشکی بصیر از لحاظ تجهیزات چطور است؟
پزشک حاذقی در مرکز بصیر میشانسید؟
ممنون

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام

پس از سیزده ماه از انجام عمل پیوند قرنیه نمره چشمم اینطور شده
قبل از عمل 10 بود!!!
نظرتون؟؟؟مرسی
30239306029775849202.jpg

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی
مرکز چشم ئپزشکی بصیر از لحاظ تجهیزات چطور است؟
پزشک حاذقی در مرکز بصیر میشانسید؟
ممنون

این مرکز ، مرکز خوبیه. دکتر های خوبی هم داره ولی مراکز مجهز تری هم داریم.
پزشک خوب اگر تو این مرکز می خواهید برید پیش دکتر رمضانی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

پس از سیزده ماه از انجام عمل پیوند قرنیه نمره چشمم اینطور شده
قبل از عمل 10 بود!!!
نظرتون؟؟؟مرسی
30239306029775849202.jpg

به نظر که خوب میاد. 2.5 با 2 آستیگمات. خیلی خوبه.
فکر کنم سال بعد بتونید لیزر کنید و این شماره ها رو هم صفر کنید. البته اگر با عینک مشکلی ندارید شاید لازم نباشه.
تبریک می گم.

anahitaasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

باسلام
من ميخوام عمل فمتوليزيك انجام بدم تو بيمارستان نور با دكتر ميرآفتاب معاينه شدم .حالا ميخوام بدونم با كدوم دكتر عمل كنم بهتره همون نور خوبه يا جاي ديگه برم بهتره؟

anahitaasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
در ضمن من براي معاينه به دكتر فلاح دكتر جباروند و دكتر ميرآفتاب مراجعه كردم دكتر جباروند و دكتر ميرافتاب گفتند مشكلي نداري ميتوني عمل كني اما دكتر فلاح گفت برات ممنوع نيست اما عمل نكني بهتره آخه من يه مقدار خشكي چشم دارم يعني روزها چندان مشكلي ندارم اما صبحها كه از خواب بيدار ميشم يه مقدار سوزش چشم دارم حالا نميدونم چي كار كنم به نظر شما كدوم دكتر نظرشون دقيقتره

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
به نظر که خوب میاد. 2.5 با 2 آستیگمات. خیلی خوبه.
فکر کنم سال بعد بتونید لیزر کنید و این شماره ها رو هم صفر کنید. البته اگر با عینک مشکلی ندارید شاید لازم نباشه.
تبریک می گم.
سلام
با تشکر از محبتهای شما
انشا الاه که خداوند کیه حاجات قلبی شما رو در صورت صلاح دید براورده کنه،من باید به شما تبریک بگم چرا که خداوند شما رو واسطه قرار داده که به همه کمک کنید:)
و اما سوال من اینجاست که دید درستی ندارم،حتی در دانشگاه که ردیف اول کلاس درس میشینم مطالب نوشته شده به صورت ریز رو نمیبینم!!!
دلیل این مشکل چیه؟؟؟
چه راهی برای رفع این مشکل وجود داره؟؟؟

Last edited:

mr67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ممنون.این مرکز هزینه عمل فمتولیزیک رو نسبت به بقیه مراکز کمتر میگیره.

Mrs.Ansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام وقت بخیر
من برای دوشنبه با دکتر خانلری وقت عمل گرفتم
ازشون در مورد شستشوی چشم چند روز قبل از عمل با شامپو بچه پسیدم که میگن هیچ کاری لازم نیست قبل از عمل انجام بدی
یه نگرانی هم دارم که نتونستم از دکتر بپرسم چون ایشون به دلیل تکرار وتجربه قاعدتا اهمیت نخواهند داد

من میدونم که پلک موقع عمل با وسیله ای ثابت نگه داشته میشه اما میترسم که چشممو نتونم ثابت نگه دارم چون الان توی خونه گاها امتحان میکنم اصلا نمیتونم حرکت ندم چشممو!

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نمیدونم من رو خاطرتون هست یا نه من 7 بهمن پیش دکتر باریکانی چشمم رو عمل لازک کردم 3 روز اول درد داشتم 5 روز اول لنز پانشمان تو چشمم بود که نه باید حموم میرفتم و نه صورتم رو میشستم تاالان که 3هفته از عملم میگذره ، هرروز دیدم بهتر از قبل شده اما هنوز دیدم کامل نشده و تاری دید رو دارم ، چه تو نزدیک و چه تو دور من شنیدم که تا 3هفته بعد از عمل دید کامل میشه ، یعنی الان دید من کامل شده و بیشتر از این شفاف نمیشه ؟؟؟؟ یا هنوز هم باید صبر کنم ؟؟؟

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وقت بخیر
من برای دوشنبه با دکتر خانلری وقت عمل گرفتم
ازشون در مورد شستشوی چشم چند روز قبل از عمل با شامپو بچه پسیدم که میگن هیچ کاری لازم نیست قبل از عمل انجام بدی
یه نگرانی هم دارم که نتونستم از دکتر بپرسم چون ایشون به دلیل تکرار وتجربه قاعدتا اهمیت نخواهند داد

من میدونم که پلک موقع عمل با وسیله ای ثابت نگه داشته میشه اما میترسم که چشممو نتونم ثابت نگه دارم چون الان توی خونه گاها امتحان میکنم اصلا نمیتونم حرکت ندم چشممو!

منم قبل عمل دقیقا همین ترس رو داشتم
اگه استرس نداشته باشی و آروم باشی مشکلی پیش نمیاد
سعی کن استرس رو بذاری کنار :)

Mrs.Ansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم قبل عمل دقیقا همین ترس رو داشتم
اگه استرس نداشته باشی و آروم باشی مشکلی پیش نمیاد
سعی کن استرس رو بذاری کنار :)

امیدوارم که بشه چون من کلا با محیطهای درمانی مشکل دارم!
ممنون از جوابت

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدوارم که بشه چون من کلا با محیطهای درمانی مشکل دارم!
ممنون از جوابت

خواهش میکنم
قبل عمل یه قطره ای میریزن که تا حدودی چشم و بی حال میکنه و با یه وسیله ای چشم رو باز نگه میدارن ، آدم زیاد اذیت نمیشه
تنها کاری که باید بکنی نگاه کردن به یه نور سبز رنگه که بالای سرته
به خاطر همون دو مورد بالا خیره شدن به اون نور کار سختی نیست
البته عمل من که لازیک بود این طوری بود

امیدوارم عمل خوبی داشته باشی :)

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
سلام نمیدونم من رو خاطرتون هست یا نه من 7 بهمن پیش دکتر باریکانی چشمم رو عمل لازک کردم 3 روز اول درد داشتم 5 روز اول لنز پانشمان تو چشمم بود که نه باید حموم میرفتم و نه صورتم رو میشستم تاالان که 3هفته از عملم میگذره ، هرروز دیدم بهتر از قبل شده اما هنوز دیدم کامل نشده و تاری دید رو دارم ، چه تو نزدیک و چه تو دور من شنیدم که تا 3هفته بعد از عمل دید کامل میشه ، یعنی الان دید من کامل شده و بیشتر از این شفاف نمیشه ؟؟؟؟ یا هنوز هم باید صبر کنم ؟؟؟
سلام دوست عزیز من شنیدم گاهی اوقات تا سه ماه طول میکشه که بعد از لازک دید کامل بشه نگران نباشید امیدوارم زودتر خوب بشین

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14

من 6 ماه طول کشید تا دیدم عالی بشه! تا 3 ماه هنوز یه کم تار بود! 3 هفته که خیلی کمه! روز به روز بهتر میشین...... نگران نباشین :)

بالا