• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

Mrs.Ansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماییها و دلگرمی های آقای یاسینی و بقیه دوستان عزیز که اخیرا تجربیاتشونو بیان کردن و باعث آرامش خاطر من بودند

فردا به امید خدا میرم برای عمل و ادر فرصت بعدی حتما میام و من هم تجربیاتم رو برای کمک به بقیه دوستانی که در این راه هستن و تصمیماتی برای عمل دارن بیان میکنم، التماس دعا، متشکرم.

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم ,من خودمم نسبت به چشمام خیلی وسواس دارم ,فقط مراقبت از چشماتونو جدی بگیرین منم شنیدم حداقل تا یه ماه باید آرایش و ورزشهای سنگینو کنار بذارین جاهایی هم که امکان داره گرد و خاکی چیزی باشه قرار نگیرین البته شنیدم

تو همین مدت کم یه کم که کار میکنم و استراحت نمیکنم ، چشمام اذیت میشه
باید خیلی مراقب بود ، چون اصلا شوخی نیست
ممنونم از راهنماییت :)

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییها و دلگرمی های آقای یاسینی و بقیه دوستان عزیز که اخیرا تجربیاتشونو بیان کردن و باعث آرامش خاطر من بودند

فردا به امید خدا میرم برای عمل و ادر فرصت بعدی حتما میام و من هم تجربیاتم رو برای کمک به بقیه دوستانی که در این راه هستن و تصمیماتی برای عمل دارن بیان میکنم، التماس دعا، متشکرم.

ایشالا که عمل خوبی داشته باشی :)
فقط سعی کن آرامشت رو حفظ کنی و توکل به خدا کنی ...
هر چند اینا رو اونجا بهت میگن اما ویتامین سی و پرتقال فراموش نشه ، تو زودتر خوب شدن کمک میکنه :)

anahitaasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نترسیدلازک درد خاصی نداره که اذیتتون کنه ولی در موررد بهتر بودنش بله مثل اینکه لازک برای چشمان خشک بهتر از فمتو هست. فمتو چون بر اساس لیزیک کار می کنه باعث خشکی بعد از عمل میشه. ببینید نظر دکتر نادری چیه من ایشون رو خیلی قبول دارم. مرد بسیار مهربانیه. حتما یادتون باشه سلام من رو بهش برسونید.
فکر می کنم در صورتیکه که دکتر نادری هم در عمل شما مشکلی رو ندید می تونید عمل کنید.

با سلام ممنون از جوابتون من نزد دكتر نادري هم رفتم ايشون گفتند اصلا" خشكي چشم نداري به خاطر اينكه يه مدت از لنز استفاده كردي اينطوري حس ميكني حتي من گفتم اگه بهتره چند ماهي صبر كنم البته من 4 ماهي هست كه لنز نگذاشتم ولي ايشون گفتند تو فصل سرد عمل كني بهتره فصل گرم احتمال عفونت بيشتره . در ضمن گفتند لازك بهتر از فمتوليزيكه .
حالا من يه سوال دارم من قبلا" بيمارستان نور رفتم همه آزمايشات رو هم دادم وقت هم گرفتم براي دو هفته ديگه با دكتر هاشمي عمل دارم به نظر شما همين بيمارستان نور برم بهتره يا با توجه به اينكه دكتر هاشمي بعد از عمل خودشون معاينه نميكنند بهتره برم پيش دكتر جباروند يا دكتر نادري و آزمايشات رو دوباره بدم چون بيمارستان نور آزمايشات رو به من تحويل نداد. ببخشيد زياد سوال مي پرسم با تشكر

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چشم حتما میپرسم
راستی پست های قبلی رو که خوندم شما دکتر های برتر رو که نام بردید بعد از دکتر خانلری دکتر ربیع رو هم ذکر کردید خواستم بدونم منظورتون همون دکتر حسین محمد ربیع هست؟؟
ایشون هم در مرکز بصر هستند.
ممنون

بله همون دکتر ربیع . مرد بسیار درست و خوبیه. کارش هم خیلی عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون آقای یاسینی از اینکه وقت میذارید و با حوصله جوابمون رو میدید
همین که شما و دو تا از دوستای دیگه گفتید ، از نگرانیم کم شد ، حالا حالاها باید صبر داشته باشم

فقط یه سوال دیگه؟
از کی میتونم آرایش چشم ، ورزش ، کارهای خونه رو دوباره مثل قبل انجام بدم؟
ممنونم از راهنماییتون :)

کمی صیبر کنید. حداقل یک تا دو ماه باید صبر کنید. موفق و سلامت باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پس بزن قدش........ :) منو اینجوری نگاه نکن آسوده ام! خودم به تنهایی این آقای یاسینیو کچل کردم از بس سوال پرسیدم! الان 8 ماااااااااااااه از عمل من گذشته........ خیالم راحته!

خیلی خوشحال میشم کمکی بکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی عزیز سلام...
یک سوالی داشتم.. با توجه به اینکه درجه استیگمات چشم من -2.5 هست و ضعیفی چشمم 4.5 میتونیم حساب کنیم بعد از عمل و گذشت مدتی ضعیفی چشم کاهش پیدا کنه و نزدیک 100 بشه.. اما استیگمات با این اندازه چقدرش به نظرتون میمونه ؟ و ایا اگر این مقدار نصب بشه باز هم چشمام ضعیفه و به عینک یا لنز نیاز دارم ؟ ( تو روش عمل لازک )

آستیکمات شما خیلی خیلی بالا نیست. فکر می کنم تقریبا همش از بین بره. باید بدونید که هدف از لیزر (لازک یا فمتو یا لیزیک یا ...) از بین بردن نیاز 100 در 100 به عینکه. برای همین به احتمال بالای 95 درصد دیگه تا سن 45 سالگی که دچار پیر چشمی می شید نیازی به عینک ندارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام..دوستان من فریم عینکم reyban با بیس هشت هست..دو سال پیش 100 پول عدسی بیس هشت دادم.حال الان از کجا بفهمم که عدسی جدیدم بیس شش هست یا هشت..چون میگن هشت گیر نمیاد...

فکر می کنم بیس 8 از روی انحخنای کناره راحت تشخیص داده میشه ولی به طور کلی کار من عینک و شیشه عینک نیست. شاید یک سوال از یک عینک ساز درست باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام ممنون از جوابتون من نزد دكتر نادري هم رفتم ايشون گفتند اصلا" خشكي چشم نداري به خاطر اينكه يه مدت از لنز استفاده كردي اينطوري حس ميكني حتي من گفتم اگه بهتره چند ماهي صبر كنم البته من 4 ماهي هست كه لنز نگذاشتم ولي ايشون گفتند تو فصل سرد عمل كني بهتره فصل گرم احتمال عفونت بيشتره . در ضمن گفتند لازك بهتر از فمتوليزيكه .
حالا من يه سوال دارم من قبلا" بيمارستان نور رفتم همه آزمايشات رو هم دادم وقت هم گرفتم براي دو هفته ديگه با دكتر هاشمي عمل دارم به نظر شما همين بيمارستان نور برم بهتره يا با توجه به اينكه دكتر هاشمي بعد از عمل خودشون معاينه نميكنند بهتره برم پيش دكتر جباروند يا دكتر نادري و آزمايشات رو دوباره بدم چون بيمارستان نور آزمايشات رو به من تحويل نداد. ببخشيد زياد سوال مي پرسم با تشكر

ببینید اینکه دکتر بعد از عمل شما رو نمی بینه خیلی مهم نیست برای اینکه به=عد از عمل مراقب های لازم رو هر دکتری در نور می تونه تجویز کنه. پس یک توصیه اگر با دکتر هاشمی وقت گرفتید وقتتون رو باطل نکنید برید پیش دکتر عمل کنید که ایشون واقعا یکی از بهترین های موجود در ایران هستند.

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینطور که شنیدم هلال احمر قیمت عمل پایینی داره. اگر تونستید یک بار برید اونجا پیش دکتر رحمتی یک ویزیت بشید و قیمت بگیرید فکر می کنم با 1 تومن عمل کننید.

البته حانلری هم فکر می کنم الان 2 تومن میگیره برای عمل اما خوب قیمت جدید روندارم.

زیاد نگران قیمت نباشید میشه با قیمت مناسب هم این روزها عمل کرد (خندم مگیره به 2 تومن می گم مناسب وقتی پارسال با 600 700 تومن می شد عمل کرد.

خیلی ممنونم از پاسختون آقای یاسینی
آقای دکتر "محسن رحمتی کامل" منظورتون هست دیگه؟ (آخه گاهی فامیلی ها مشابه هست)
تو مجتمع دارویی درمانی هلال ایران آقای دکتر رحمتی خودشون عمل میکنن؟ یا فقط نظارت دارن؟
و آیا تجهیزاتشون خوبه؟
غیر از دکتر رحمتی و دکتر خانلری، دکتر خوب دیگه ای هم سراغ دارید که سراغشون برم

با تشکر فراوان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنونم از پاسختون آقای یاسینی
آقای دکتر "محسن رحمتی کامل" منظورتون هست دیگه؟ (آخه گاهی فامیلی ها مشابه هست)
تو مجتمع دارویی درمانی هلال ایران آقای دکتر رحمتی خودشون عمل میکنن؟ یا فقط نظارت دارن؟
و آیا تجهیزاتشون خوبه؟
غیر از دکتر رحمتی و دکتر خانلری، دکتر خوب دیگه ای هم سراغ دارید که سراغشون برم

با تشکر فراوان

بله همون دکتر هستند. ایشون مطب هم دارند شماره مطبشون اینه 22969341
دکتر بلالی رو هم تاییدمی کنم کارش خیلی خوبه.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
ببینید. شماره -2 با استیگمات 2 باعث میشه دیدتون خیلی کم باشه. این نتیجه عمل پیونده. معمولا بعد از پیوند نتیجه عمل همین میشه و بعد از مدتی بیمار رو لیزر می کنن و دیدش اصلاح میشه. به نظر من مدتی صبر کنید و بعد برای یک عمل لیزر (لازک با لیزیک) اقدام کنید. البته اگر بتونید فمتو بکنید از همه بهتره.
حتما با دکترتون مشورت کنید.

سلام
اگر آستیگماتیسم چند باشه،بهتر هست؟؟؟مرسی

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله همون دکتر هستند. ایشون مطب هم دارند شماره مطبشون اینه 22969341
دکتر بلالی رو هم تاییدمی کنم کارش خیلی خوبه.

من از مطب دکتر رحمتی وقت گرفتم برای هفته آینده، پرسیدم هزینه ی عملشون تو هلال 1450000 هست
البته از مطب دکتر خانلری هم وقت ویزیت گرفتم که ایشون هم گفتن حدود 1900000 میشه
حالا ایشالا هفته ی آینده میرم صحبت میکنم

شما کار دکتر رحمتی رو چقدر قبول دارید؟ و اینکه هلال تجهیزاتش خوبه آیا؟
خیلی ممنونم ازتون

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
آستیکمات شما خیلی خیلی بالا نیست. فکر می کنم تقریبا همش از بین بره. باید بدونید که هدف از لیزر (لازک یا فمتو یا لیزیک یا ...) از بین بردن نیاز 100 در 100 به عینکه. برای همین به احتمال بالای 95 درصد دیگه تا سن 45 سالگی که دچار پیر چشمی می شید نیازی به عینک ندارید.

ممنون . خیالم راحت شد.
راستی عمل لازک کمی باعث تغییر حالت چشم ( انحراف چشم با سمت بالا یا مرکز ) نمیشه ؟
3 تا از دوستان من که عمل لازک داشتن وقتی نگاشون میکنم احساس میکنم کمی انحراف چشم دارن ... البته کمی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون . خیالم راحت شد.
راستی عمل لازک کمی باعث تغییر حالت چشم ( انحراف چشم با سمت بالا یا مرکز ) نمیشه ؟
3 تا از دوستان من که عمل لازک داشتن وقتی نگاشون میکنم احساس میکنم کمی انحراف چشم دارن ... البته کمی

اون انحراف به دلیل لیرز نیست. انجراف چشم در شماره های بالا اتفاق می افته. مثلا شاید بعضی ها رو دیده باشید که وقتی عینک رو بر می دارن چشمشون چپ به نظر میاد. اون انجراف بلقوه وجود داره ولی با بر داشتن عینک بیشتر هم میشه. این رو می تونید با دکتر مشورت کنید. قبل از عمل بررسی می کنن بهتون می گن که بعد از عمل انحراف دارید یا نه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من از مطب دکتر رحمتی وقت گرفتم برای هفته آینده، پرسیدم هزینه ی عملشون تو هلال 1450000 هست
البته از مطب دکتر خانلری هم وقت ویزیت گرفتم که ایشون هم گفتن حدود 1900000 میشه
حالا ایشالا هفته ی آینده میرم صحبت میکنم

شما کار دکتر رحمتی رو چقدر قبول دارید؟ و اینکه هلال تجهیزاتش خوبه آیا؟
خیلی ممنونم ازتون

دکتر رحمتی کارشون عالیه. نگران نباشید. هلال هم مرکز مجهزیه. اما سیاستش کم کردن قیمته برای همین قیمت رو پایین می زنن.

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم که خیلی سوال کردم و خیلی اذیتتون کردم
نمیدونم چرا حس میکنم چشم چپم داره ضعیف میشه ؟
این به خاطر اینه که یکی یکی چشمها خوبتر میشن یا ممکنه دیدم ضعیف شه
راستش خیلی نگرانم ، شاید دارم زود قضاوت میکنم .... :(

بالا