• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من زمان عمل چشمم معلوم شد چهارشنبه ساعت 12 عملمم لازک هست و بهم گفتن که باید این 2 شب رو با شامپو بچه چشم رو بشورم
حالا چند سوال دارم من هزینه عملم 1700 هست
1کلا هزینه عمل prk بیشتر هست یا لازک و در کل کدوم یکی بهتر از دیگری هست !؟
2 با این عمل لازک چشم من 100 درصد میشه یعنی 10 دهمو میبینم؟؟ یا زمان میبره که چشم 10 دهمو بشه واین زمان چقدره ؟! چون یکی میگفت که بعد از عمل چشم راستم 25. ضعیف تر هست !!
برای عملم دعا کنید
ممنون آقای یاسینی که اصلاعاتتون رو درمیان میزارید و جواب میدید .

اولا خواهش میکنم.
دوما قیمت جفتشون مثل همه.
بعد از عمل فکر میکنم تا حدود 2 ماه بعد دیدتون تقریبا 10/10 بشه.
نگران نباشید به امید خدا از هملتون راضی خواهید بود.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوست عزيز
من 1 ماه پيش عمل لازك داشتم اوايلش خيلي تار ميديدم ولي به مرور زمان داره بهتر ميشه من شماره چشمم 1.75 با 1.75 آستيكمات بود
رفته رفته بهتر ميشه شماره چمم الان 0 هستش فقط يه مقدار سايه دار ميبينم كه اونم دكتر گفت تا 3 ماه خوب ميشه
جا داره همينجا از مهندس ياسيني هم بابت راهنمائيش تشكر كنم

خواهش میکنم. تشکر از اینکه نتیجه عمل رو برای دیگران هم گفتید.
موفق و سلامت باشید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام وقت به خیر
ببخشید آقای یاسینی من چند روزی نبودم
اگه آدرس دکتر نظری رو برام پیدا کنید ممنون میشم.
و آدرس دکتر هاشمی که پیشنهاد کردید رو هم لطفا برام بنویسید.
متشکرم.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
منظور از اینکه میگن نمره چشم باید ده دهم باشه یعنی چی؟؟؟مرسی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

درباره عینکهای شب که عموماً در رانندگی استفاده میشن اطلاعات جدیدی کسب نکردید؟ مثلاً برند معتبری؟ مشخصات خاصی؟ فروشنده معتبری در تهران یا کرج؟

سپاس.

LEGACY

Registered User
لایک‌ها
0
درود جناب یاسینی
با تشکر از لطف وزحمات شما یک سوال دارم اینکه ایا شماره چشم (نزدیک بین) برای کاندید شدن در جراحی فمتولیزیک تاثیر داره یا نه ؟منظورم این هست که ایا فمتو فقط برای شماره های بالا استفاده میشه؟

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آفرین. این عمل ماله دستگاه Zyoptic ماله شرکت Zeiss هست. هنوز خیلی درست و درمون راه نیوفتاده ولی راه افتاد انقلابی میشه در عمل های لیزر. روش کار خیلی شبیه عمل فمتو هست با این تفاوت که برشی از قرنیه برداشته نمیشه. لایه برش خورده زیر قرنیه تراش میخوره و از یک سوراخ کوچک خارح میشه اوج تکنولوژی لیزر.

سلام آقاي ياسيني
اين روش عمل دقيقا اسمش چي هست ؟ به غير از دكتر مير دهقان دكتراي ديگه اي با اين روش عمل ميكنن ؟ اگه مقدوره چند تا دكتر ديگه معرفي نماييد .
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام وقت به خیر
ببخشید آقای یاسینی من چند روزی نبودم
اگه آدرس دکتر نظری رو برام پیدا کنید ممنون میشم.
و آدرس دکتر هاشمی که پیشنهاد کردید رو هم لطفا برام بنویسید.
متشکرم.

شرمنده منم مدتی نبودم. نه نتونستم پیدا کنم. ولی با دکتر هاشمی صحبت کردم ببریدش پیش دکتر هاشمی. مطبش تو ونکه کنار کلینیک مرکزی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
منظور از اینکه میگن نمره چشم باید ده دهم باشه یعنی چی؟؟؟مرسی

نمره 10 / 10 یعنی دید کامل یعنی کسی که جز خط آخر چارت بینایی همه رو می بینه. خط آخر برای 12/10 هست که یعنی دید قویتر از دید کامل.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام،

درباره عینکهای شب که عموماً در رانندگی استفاده میشن اطلاعات جدیدی کسب نکردید؟ مثلاً برند معتبری؟ مشخصات خاصی؟ فروشنده معتبری در تهران یا کرج؟

سپاس.

ولا خیلی از عینک نمی تونم راهنمایی بکنم برای اینکه کار من نیست. اما عینک شب احتمالا منظورتون عینک Blue Blocker یا عمون عینک های زرد زنگه. این عینک ها با جذب نور آبی کنتراست دید شب رو بهتر می کنه. عینک های تیر اندازی هم همین عینک ها هستند.
آخر این هفته کنگره بیمارستان لبافی نژآده ببینم اگر وارد کنده معتبری اومده بود براتون سوال می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عوارض ــش چیه ؟ :D

والا عمل خیلی جدیده هنوز عوارضش مشخص نیست. ولی به دلیل اینکه بافت Iris (عنبیه) تغییر می کنه شاید عوارض داشته باشه. باید صبر کرد. مطمئن باشید با توجه به درخواست های زیاد FDA سریع نظرش رو در این مورد میگه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درود جناب یاسینی
با تشکر از لطف وزحمات شما یک سوال دارم اینکه ایا شماره چشم (نزدیک بین) برای کاندید شدن در جراحی فمتولیزیک تاثیر داره یا نه ؟منظورم این هست که ایا فمتو فقط برای شماره های بالا استفاده میشه؟

خیر. ولی فمتو در شماره های بالا آستیگمات بعد از عمل کمتری ایجاد می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقاي ياسيني
اين روش عمل دقيقا اسمش چي هست ؟ به غير از دكتر مير دهقان دكتراي ديگه اي با اين روش عمل ميكنن ؟ اگه مقدوره چند تا دكتر ديگه معرفي نماييد .
ممنون

اسمش اگر درست یادم بیاد Relex هست. این سایت رو ببینید دقیق توضیح داده به زودی یک توضیح کامل براش می زنم. بله دکتر های دیگه ای هم عمل می کنن مثل دکتر نوروزی زاده. دکتر جباروند. ولی از من میشنوید کار دکتر میر دهقان عالیه.

Carl Zeiss Meditec - Medical technology for ophthalmology, digital visualization, Surgical microscopes for neurosurgery, ENT,dental, P&R, spine, gynecology, radiotherapy

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اسمش اگر درست یادم بیاد Relex هست. این سایت رو ببینید دقیق توضیح داده به زودی یک توضیح کامل براش می زنم. بله دکتر های دیگه ای هم عمل می کنن مثل دکتر نوروزی زاده. دکتر جباروند. ولی از من میشنوید کار دکتر میر دهقان عالیه.

Carl Zeiss Meditec - Medical technology for ophthalmology, digital visualization, Surgical microscopes for neurosurgery, ENT,dental, P&R, spine, gynecology, radiotherapy

سلام
متاسفانه با خبر شدم دكتر ميردهقان تصادف كردن . منشي ايشان گفت . اطلاعات بيشتري ندارم .
اميدورام صحيح و سلامت باشن .

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام من هفته پیش شنبه عمل لازک PRK کردم . دکتر هاشمی عمل رو انجام دادن. میخواستم بدونم تا چند وقت نباید با کامپیوتر کار کنم؟ الان هم فقط برای پرسیدن سوال اومدم! آخی موقع عمل به ما گفته بودن بعد اینکه لنز رو برداشتین میتونین کار کنین ولی از یکی شنیدم 2 هفته نباید با کامپیوتر کار کرد.

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

Carl Zeiss Meditec - Medical technology for ophthalmology, digital visualization, Surgical microscopes for neurosurgery, ENT,dental, P&R, spine, gyneco

QUOTE]

چقدر جالب اين دستگاه رو توي كدوم كلينيك دارن ؟ يا بادستگه هاي ديگه هم ميشه ؟ از دكتر هاي تهران براش معرفي ميكنيد ؟

راستي نگفتين كه قريه توي فصل هاي مختلف ضخامتش فرق داره يا نه ؟ چون شنيدم سال به سال تغيير داره پرسيدم

در اخر customvu منحصر به دستگاه vixs هستش ؟

LEGACY

Registered User
لایک‌ها
0
خیر. ولی فمتو در شماره های بالا آستیگمات بعد از عمل کمتری ایجاد می کنه.

با تشکر از شما علت پرسیدن این سوال این بود که حدود یک ماه پیش برای لیزیک به کلینیک پارسیان (دکتر قریشی) مراجعه کردم بعد از گرفتن عکس وسایر ازمایشات دو نفر از پزشکان گفتند که برای فمتو هیچ مشکلی

ندارم اما خود دکتر بعد ازمطالعه پرونده PRK نوشته . متاسفانه دکتر هم تاروز عمل قابل ملاقات نیست بعد از اینکه با مشاور ایشون صحبت کردم گفتند که برای شماره های پایین اصلا نیازی به فمتو نیست(چشم من 3- هست) که با توجه به

تحقیقاتی که کرده ام حرف ایشون اصلا منطقی نیست چون در فمتو فقط برای برداشتن فلپ از لیزر استفاده میشه وربطی به شماره چشم نداره حالا در رابطه با این موضوع می خواستم راهنمائی بفرمائید چون با فیلم هائی

که دیده ام کیفیت فمتو خیلی بهتر از PRK هست .
یک سوال دیگه در اصفهان به غیر از دکتر قریشی جای دیگه ای شما اطلاع دارید که دستگاه فمتولیزیک داشته باشند.
در رابطه بااین عمل RELEX که دوستمون اشاره کردند اگه ممکنه بیشتر توضیح بفرمائید وایا در اصفهان هم این عمل انجام میشه یا نه؟

با سپاس از شما دوست گرامی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
متاسفانه با خبر شدم دكتر ميردهقان تصادف كردن . منشي ايشان گفت . اطلاعات بيشتري ندارم .
اميدورام صحيح و سلامت باشن .

خدا گنه حالش خوب باشه. آدم بد اخلاقیه ولی فوق العاده کار درسته.

بالا