• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من هفته پیش شنبه عمل لازک PRK کردم . دکتر هاشمی عمل رو انجام دادن. میخواستم بدونم تا چند وقت نباید با کامپیوتر کار کنم؟ الان هم فقط برای پرسیدن سوال اومدم! آخی موقع عمل به ما گفته بودن بعد اینکه لنز رو برداشتین میتونین کار کنین ولی از یکی شنیدم 2 هفته نباید با کامپیوتر کار کرد.
لنز محافظ رو که برداشتین می تونید با کامپیوتر کار کنید ولی بیخود چشمتون رو خسته نکنید بیشتر استراحت کنید تا دوران نقاهت زودتر تموم بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چقدر جالب اين دستگاه رو توي كدوم كلينيك دارن ؟ يا بادستگه هاي ديگه هم ميشه ؟ از دكتر هاي تهران براش معرفي ميكنيد ؟

راستي نگفتين كه قريه توي فصل هاي مختلف ضخامتش فرق داره يا نه ؟ چون شنيدم سال به سال تغيير داره پرسيدم

در اخر customvu منحصر به دستگاه vixs هستش ؟

این دستگاه تو مرکز نگاه هست و تکنولوژیش فقط در انحصار زایسه البته فعلا شاید بعدا بقیه هم بسازن.
دکتر های نگاه می تونن این عمل رو بکنن.
نه قرنیه ضخامتش تو فصول مختلف فرق داره ولی قبلا می گفتن زمستان برای عمل بهتره برای اینکه آلودگی هوا کمتره!!! البته الان برعکسه.
customvu تکنولوژی انحصاری شرکت AMO برای دستگاههای visx هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از شما علت پرسیدن این سوال این بود که حدود یک ماه پیش برای لیزیک به کلینیک پارسیان (دکتر قریشی) مراجعه کردم بعد از گرفتن عکس وسایر ازمایشات دو نفر از پزشکان گفتند که برای فمتو هیچ مشکلی

ندارم اما خود دکتر بعد ازمطالعه پرونده PRK نوشته . متاسفانه دکتر هم تاروز عمل قابل ملاقات نیست بعد از اینکه با مشاور ایشون صحبت کردم گفتند که برای شماره های پایین اصلا نیازی به فمتو نیست(چشم من 3- هست) که با توجه به

تحقیقاتی که کرده ام حرف ایشون اصلا منطقی نیست چون در فمتو فقط برای برداشتن فلپ از لیزر استفاده میشه وربطی به شماره چشم نداره حالا در رابطه با این موضوع می خواستم راهنمائی بفرمائید چون با فیلم هائی

که دیده ام کیفیت فمتو خیلی بهتر از PRK هست .
یک سوال دیگه در اصفهان به غیر از دکتر قریشی جای دیگه ای شما اطلاع دارید که دستگاه فمتولیزیک داشته باشند.
در رابطه بااین عمل RELEX که دوستمون اشاره کردند اگه ممکنه بیشتر توضیح بفرمائید وایا در اصفهان هم این عمل انجام میشه یا نه؟

با سپاس از شما دوست گرامی

نتیجه عمل در شماره های پایین بین فمتو و PRK خیلی به هم نزدیکه پس دلیل نداره خیلی هزینه کنید. دستگاه فمتو رو فکر نمی کنم در اصفهان دیگه موجود باشه
عمل Relex مدل جدید از عمل لیزر هست که شرکت زایس احتراع کرده و در نوع خود بی نظیره.
در این عمل برای برش از قرنیه فلپ برداشته نمیشه. لیزر از بیرون قرنیه تابونده میشه و موج نوری لیزر با قدرتی دقیق فرستاده میشه به طوریکه در لایه وسطی قرنیه از بین میره و لایه وطیه رو برش میده و برش داده شده از یک سوراخ بسیار کوچک از قرنیه خارج میشه. به اینصورت دوران نقاهت خیلی کوتاه میشه و دیگه از آستیگمات خبری نیست.

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام آقای یاسینی، خسته نباشید.
من 25 سالمه و باید عمل کاشت لنز انجام بدم. شما چه دکتری را (((در شیراز))) پیشنهاد می کنید؟
هزینه عمل حدودا چقدر میشه و آیا بیمه خدمات درمانی بخشی از هزینه رو تقبل می کنه؟
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی، خسته نباشید.
من 25 سالمه و باید عمل کاشت لنز انجام بدم. شما چه دکتری را (((در شیراز))) پیشنهاد می کنید؟
هزینه عمل حدودا چقدر میشه و آیا بیمه خدمات درمانی بخشی از هزینه رو تقبل می کنه؟
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم...

شماره چشمتون چقدره؟ آیا کاشت لنز رو دکتر بهتون تجویز کرده.

در شیراز دکتر نیک نامی رو پیشنهاد می کنم کارش خیلی خوبه. البته باید بگم که قیمت این عمل الان خیلی کم نیست.

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شماره چشمتون چقدره؟ آیا کاشت لنز رو دکتر بهتون تجویز کرده.

در شیراز دکتر نیک نامی رو پیشنهاد می کنم کارش خیلی خوبه. البته باید بگم که قیمت این عمل الان خیلی کم نیست.

شماره چشمهام 9 و 9.5 هست. و دو سال پیش دکتر زمانی (که در مطب دکتر صلوتی کار می کنند) کاشت لنز رو تجویز کردند.
میشه بگید حدود هزینه چقدر هست و آیا بیمه خدمات درمانی ممکنه بخشی از اون رو قبول کنه؟
متشکرم

farshid38

Registered User
لایک‌ها
24
ببخشید دوستان می شه در مورد روش جراحی لاسک نوضیح بدید؟ دکتر قاجار در کلینیک بینای قزوین از این روش استفاده می کنند.

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی در مورد دستگاه تکنولاس اگر فمتو رو ساپورت نکنه اونوقت برای برش از کراتوم استفاده میکنن؟؟؟

در کل سوالم اینه با این دستگاه تکنولاس با این امکاناتی که داره و اینکه مثلا از فمتو استفاده نمیشه و بقیه چیزا من همین اهواز عمل کنم احتمال اینکه شماره چشمم 0 بشه بازم زیاده؟؟

شماره چشمام هم که هر چشمم 1 هست که انگار زیاد بالا نیست..به نظرتون چیکار کنم؟؟

اصفهان میتونم راحت برم اما واسه تهران رفتن کمی مشکل دارم..

دکترای اصفهان از اهواز خیلی بهترن؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

من دیروز رفتم بینایی سنجی
فک کنم الان چشمم رو این شماره یه مدت ثابته

چشم راست 2.25 و چپ 2.5 . هر دو آستیگمات . 24 سالمه

چکار کنم که دیگه عینک نزنم ؟ چه عملی بهتره ؟
ممنون

TREX20008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام یاسینی جان
اقا تو شهر زنجان دکتر خوب سراغ دارید برای عمل ؟ یکی از چشام نزدیک بین هست اون یکی گفتن دوربینه (سال پیش) 3.5 -3.75 هست هر کدومش 24 سالمه
بنظرتون فاصله کمتره تا تهران بیام تهران پیش دکتر میرآفتاب یا هاشمی یا هر استادی که شما می فرمایید یا ریسک عمل در شهر زنجان رو بپذیرم؟
با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شماره چشمهام 9 و 9.5 هست. و دو سال پیش دکتر زمانی (که در مطب دکتر صلوتی کار می کنند) کاشت لنز رو تجویز کردند.
میشه بگید حدود هزینه چقدر هست و آیا بیمه خدمات درمانی ممکنه بخشی از اون رو قبول کنه؟
متشکرم

بله فکر میکنم بیمه درمانی بخشی از اون رو بده. البته با وجود فمتو شاید بشه شما رو لیزیک گرد. حتما با دکتر نیک نامی یا دکتر صلوتی مشورت کنید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید دوستان می شه در مورد روش جراحی لاسک نوضیح بدید؟ دکتر قاجار در کلینیک بینای قزوین از این روش استفاده می کنند.

لازک منظورتونه. امضای من رو ببینید.
به دکتر قاجار سلام من رو برسونید. ایشون من رو به خوبی میشناسند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی در مورد دستگاه تکنولاس اگر فمتو رو ساپورت نکنه اونوقت برای برش از کراتوم استفاده میکنن؟؟؟

در کل سوالم اینه با این دستگاه تکنولاس با این امکاناتی که داره و اینکه مثلا از فمتو استفاده نمیشه و بقیه چیزا من همین اهواز عمل کنم احتمال اینکه شماره چشمم 0 بشه بازم زیاده؟؟

شماره چشمام هم که هر چشمم 1 هست که انگار زیاد بالا نیست..به نظرتون چیکار کنم؟؟

اصفهان میتونم راحت برم اما واسه تهران رفتن کمی مشکل دارم..

دکترای اصفهان از اهواز خیلی بهترن؟

شماره چشمتون واقعا کمه. ولی هر چی شماره کمتر باشه نتیجه عمل بهتره.
بله تکنو لاس فمتو نداره. با کراتوم برش میدن.
اگر تهران بتونید بیایید حتما میتونید در نور فمتو کنید ولی در شماره چشم شما فمتو و لازک فرقی نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

من دیروز رفتم بینایی سنجی
فک کنم الان چشمم رو این شماره یه مدت ثابته

چشم راست 2.25 و چپ 2.5 . هر دو آستیگمات . 24 سالمه

چکار کنم که دیگه عینک نزنم ؟ چه عملی بهتره ؟
ممنون

می تونید به راحتی لازک کنید.
کدوم شهر هستید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام یاسینی جان
اقا تو شهر زنجان دکتر خوب سراغ دارید برای عمل ؟ یکی از چشام نزدیک بین هست اون یکی گفتن دوربینه (سال پیش) 3.5 -3.75 هست هر کدومش 24 سالمه
بنظرتون فاصله کمتره تا تهران بیام تهران پیش دکتر میرآفتاب یا هاشمی یا هر استادی که شما می فرمایید یا ریسک عمل در شهر زنجان رو بپذیرم؟
با تشکر

بله زنجان خیلی به تهران نزدیکه. اگر مشکلی نیست بیایید تهران. فرقی نداره پیش کی میرید. نور و نگاه هر دو خوب هستند.

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله فکر میکنم بیمه درمانی بخشی از اون رو بده. البته با وجود فمتو شاید بشه شما رو لیزیک گرد. حتما با دکتر نیک نامی یا دکتر صلوتی مشورت کنید.

از راهنماییتون ممنونم. فکر می کنید هزینه عمل کاشت لنز از 4 تومن بیشتر بشه؟

Shima mahdieh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوب هستید؟ از خدمتتون چندتا سوال داشتم. ممنون میشم اگه جواب بدید. آیا روش فمتولیزیک درFDA ثبت شده؟؟ در حال حاضر کدوم روش بهتره؟؟ در اصفهان کیلینیک پارسیان خوبه؟؟

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام . من دیروز واسه چشم چپم یک لنز نرم گرفتم ولی موقع کار با کامپیوتر مرتب دیدم تار میشه چشامو میبندم باز میکنم خوب میشه ! چون اولشه اینجوریه یا نه ؟ قطره Artelact advanced هم هر سه ساعت یک قطره داخل چشمم میزنم . ممنون /

چشم راستم رو هم رینگ گذاشتم موقعی که با کامپیوتر کار میکنم بعضی وقتا چنان درد میگیره که انگار میخاد بترکه (مثل صدای تپش قلب ازش بلند میشه) / اینو باید چیکار کنم ؟ ممنون

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
می تونید به راحتی لازک کنید.
کدوم شهر هستید؟

ممنون از پاسختون

شیراز هستم . برم خدمت کدوم دکتر ؟

هزینه حدودیشم بفرمایید لطفا . بیمه تکمیلی که نیست ؟

بالا