meisam317
Registered User
- نوشتهها
- 1,214
- لایکها
- 78
دوست عزیز بیمارستان چشم پزشکی و دکتر خوب تو تبریز جایی میشناسی ؟
سلام یک سوال بعد از عمل تا چه مدت چشم رو میبندن من هفته دیگه عمل میکنم؟ ولی نمیدونم عملم چیه لازیک یا prk البته 2 روز دیگه باز باید برم کلینیک
راستیییییییییییی.... شماها که اهوازین، مگه اونجا هوا آلوده نیست؟!!! اون ریزگردا و اینا خیلی ضرر دارن که.......
دوستان امروز افتخار این رو داشتم که به واسطه دموی یکی از دستگاههای استریل خودمون مدتی رو با دکتر حسن هاشمی در اتاق عمل بیمارستان نور باشم. باید بگم که ایشون فوق العاده هستند. هر چی بگم واقعا کم گفتم. من همیشه از هم صحبتی با ایشون خوشجال میشم برای اینکه از ده کلمه که میگن شاید یکی دو کلمش در مورد تجارت باشه و بقیه کلماتش در مورد تکنولوژی و دستگاههای جدیده.
سرعت عمل در جراحی آب مروارید و دقت بسیار بالا، استفاده از بهترین لنز های موجود(الکان) و تبحر فوق العاده ایشون واقعا زبان زده. من همیشه از ایشون تعریف می کنم ولی باید بگم که مدتی بود که سر عمل ایشون نرفته بودم (اخرین بار در بیمارستان شوریده بود که اون موقع بیمارستان نور تازه افتتاح شده بود و ایشون هنوز عمل هاشون رو به نور منتقل نکرده بودند) واقعا مثل استادی که داره به دانشجوها درس میده با دقت و دقیق کار می کردند.
جزوه معدود دکتر هایی هستند که بعد از عمل با مریض صحبت می کنن و بهش اعتماد به نفس می دن.
باید بگم که بیمارستان نور در اتاق عمل چشم شاید بشه گفت بهترین در آسیاست. من تجربه دیدن تعداد محدودی از اتاق عمل های اروپا رو هم دارم و باید بگم از همه اونها سر تره.
عکس هایی هم از اتاق عمل گرفتم ولی ترجیح می دم نزارم شاید دکتر علاقه مند نباشه ولی میشه اوج تکنولوژی و تمیز بودن اتاق عمل رو دید. من معمولا می رم اتاق های عمل خیلی دقت نمی کنم ولی این یکی واقعا فرق می کنه.
والله اقاقی یاسینی همه میگن کمه اما راستش اصلا بدون عینک نمیشه..شاید فقط زمانی که تو خونم و بیکار میزنم..تی وی بخام ببینم بازار برم جایی بخام برم بدون عینک اصلا نمیشه..مثلا از 10 متری صورت کسی رو نمیتونم تشخیص بدم.
الانم اگر بدونم بعد عمل شماره چشمم 0 میشه و دیگه بدون عینک همه چی خوب میشه جتما عمل میکنم
فقط در مورد اون دستگاه میشه توضیح بدین تو سوال بالا که پرسیدم.
شما در اهواز نظر اصلیتون دکتر اناری هستن دیگه؟
سلام منم واقعاً نمیدونم پیش کی عمل کنم من پیش دکتر برات ، فقهی ، بهزادنژاد هم رفتم . البته 2 3 روز پیش آخر تصمیم گرفتم پیش آذر بهزادنژاد توی کلینیک لیزر عمل کنم ،نوبت عمل هم گرفتم ولی یکی از آشناها در موردش یه چیزایی گفت الان دودل شدم . از یه طرف میگم اهواز خوبه از یه طرف میگم نه برم تهران عمل کنم واقعاً نمیدونم به هر کی هم میگم میگه اگه میتونی خوب برو تهران عمل کنم خیلی بهتره .
سلام یک سوال بعد از عمل تا چه مدت چشم رو میبندن من هفته دیگه عمل میکنم؟ ولی نمیدونم عملم چیه لازیک یا prk البته 2 روز دیگه باز باید برم کلینیک
دوست عزیز بیمارستان چشم پزشکی و دکتر خوب تو تبریز جایی میشناسی ؟
با اجازه از آقای یاسینی...... چشمتونو نمیبیندن اصلا.... فقط یه لنز پانسمانی میذارن براتون... برای من بعد از 1 هفته لنز پانسمانی رو برداشت.... کلا همه جا رو میبینین... ولی تا دیدتون کامل شه طول میکشه... من بعد از 6 ماه که رفتم صفر شده بود....
راستیییییییییییی.... شماها که اهوازین، مگه اونجا هوا آلوده نیست؟!!! اون ریزگردا و اینا خیلی ضرر دارن که.......
سلام آقای یاسینی ممنون از اینکه با حوصله به سوال همه دوستان جواب میدین مطمئنا نظراتتون باعث دلگرمیه برای من که اینطور بوده برای بررسی شبکیه حتما پا دکتر مطهری مشورت میکنم سلام شما رو هم میرسونم البته با توجه به پیشنهادتون صد در صد با دکتر نادری یا با دکتر خانلری عمل میکنم ولی هنوز نمیدونم کدوم مرکز دستگاههای بهتری داره با بیمارستان بقیه اله تماس گرفتم گفتن جدیدترین دستگاهشون تکنولاس 217 پی هستش اما نمیدونم دستگاههای کلینیک ونک آیا بهتره یا فرقی نداره؟شما نظرتون چیه؟ امروز با دکتر سنجری ساری برای مشورت وقت داشتم به من گفتن لازک ولی توی برگه نوشتن پی آر کی وقتی پرسیدم گفتن فرقی با هم نداره؟! درسته؟ هر چند مطمئنا با ایشون عمل نمیکنم
سلام
من هفته ديگه با دكتر ميرافتاب كلينيك نور معاينه دارم از طرفي پيش دكتر جباروند هم رفتم گفته ميتوني براي عمل بياي كلينيك بيناافرين مي خواستم بپرسم كجا برم بهتره؟
ديگه اينكه كلينيك بيناافرين زنگ زدم ميگه معاينات و عمل توي يك روز انجام ميشه ميخواست بپرسم شما ميدونيد سيستم اونجا چه جوريه مگه ميشه توي يك روز هم معاينه كرد هم عمل
يه سوال ديگه اينكه دكتر جباروند برام عمل لازك نوشتن مي خواستم بپرسم فمتوليزيك خيلي فرق داره با لازك
اقای یاسینی نظرتون راجب فارابی چیه ؟ میگن اس ترین دکترا اونجان تازه بعظیاشونم کاملا مجانی عمل میکنن !!!!!!
اقای یاسینی كارت tissue saving در دستگاه تکنولاس کارش چیه؟؟؟چرا تو هزینه عمل فرق میکنه؟؟بعد با اون باید عمل کنیم یا بدون اون؟؟کدوم بهتره ..من دیگه گیج کامل شدم رفت..: دی
فمتولیزیک چی هست اینم یه چی مثل لیزیک هست؟