• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دوست عزیز بیمارستان چشم پزشکی و دکتر خوب تو تبریز جایی میشناسی ؟

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام یک سوال بعد از عمل تا چه مدت چشم رو میبندن من هفته دیگه عمل میکنم؟ ولی نمیدونم عملم چیه لازیک یا prk البته 2 روز دیگه باز باید برم کلینیک

با اجازه از آقای یاسینی...... چشمتونو نمیبیندن اصلا.... فقط یه لنز پانسمانی میذارن براتون... برای من بعد از 1 هفته لنز پانسمانی رو برداشت.... کلا همه جا رو میبینین... ولی تا دیدتون کامل شه طول میکشه... من بعد از 6 ماه که رفتم صفر شده بود....

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
راستیییییییییییی.... شماها که اهوازین، مگه اونجا هوا آلوده نیست؟!!! اون ریزگردا و اینا خیلی ضرر دارن که.......

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستیییییییییییی.... شماها که اهوازین، مگه اونجا هوا آلوده نیست؟!!! اون ریزگردا و اینا خیلی ضرر دارن که.......

نه بابا ریز گرد کجا اخه : دی همیشه که اونطور نیست..میبینی ماهی 1 بار مثلا هوا خاک بشه اهواز..معمولا این فصل خوبه هوا تا عید

somayeh60

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
4,740
سلام آقای یاسینی ممنون از اینکه با حوصله به سوال همه دوستان جواب میدین مطمئنا نظراتتون باعث دلگرمیه برای من که اینطور بوده برای بررسی شبکیه حتما پا دکتر مطهری مشورت میکنم سلام شما رو هم میرسونم البته با توجه به پیشنهادتون صد در صد با دکتر نادری یا با دکتر خانلری عمل میکنم ولی هنوز نمیدونم کدوم مرکز دستگاههای بهتری داره با بیمارستان بقیه اله تماس گرفتم گفتن جدیدترین دستگاهشون تکنولاس 217 پی هستش اما نمیدونم دستگاههای کلینیک ونک آیا بهتره یا فرقی نداره؟شما نظرتون چیه؟ امروز با دکتر سنجری ساری برای مشورت وقت داشتم به من گفتن لازک ولی توی برگه نوشتن پی آر کی وقتی پرسیدم گفتن فرقی با هم نداره؟! درسته؟ هر چند مطمئنا با ایشون عمل نمیکنم

anahitaasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوستان امروز افتخار این رو داشتم که به واسطه دموی یکی از دستگاههای استریل خودمون مدتی رو با دکتر حسن هاشمی در اتاق عمل بیمارستان نور باشم. باید بگم که ایشون فوق العاده هستند. هر چی بگم واقعا کم گفتم. من همیشه از هم صحبتی با ایشون خوشجال میشم برای اینکه از ده کلمه که میگن شاید یکی دو کلمش در مورد تجارت باشه و بقیه کلماتش در مورد تکنولوژی و دستگاههای جدیده.

سرعت عمل در جراحی آب مروارید و دقت بسیار بالا، استفاده از بهترین لنز های موجود(الکان) و تبحر فوق العاده ایشون واقعا زبان زده. من همیشه از ایشون تعریف می کنم ولی باید بگم که مدتی بود که سر عمل ایشون نرفته بودم (اخرین بار در بیمارستان شوریده بود که اون موقع بیمارستان نور تازه افتتاح شده بود و ایشون هنوز عمل هاشون رو به نور منتقل نکرده بودند) واقعا مثل استادی که داره به دانشجوها درس میده با دقت و دقیق کار می کردند.

جزوه معدود دکتر هایی هستند که بعد از عمل با مریض صحبت می کنن و بهش اعتماد به نفس می دن.

باید بگم که بیمارستان نور در اتاق عمل چشم شاید بشه گفت بهترین در آسیاست. من تجربه دیدن تعداد محدودی از اتاق عمل های اروپا رو هم دارم و باید بگم از همه اونها سر تره.

عکس هایی هم از اتاق عمل گرفتم ولی ترجیح می دم نزارم شاید دکتر علاقه مند نباشه ولی میشه اوج تکنولوژی و تمیز بودن اتاق عمل رو دید. من معمولا می رم اتاق های عمل خیلی دقت نمی کنم ولی این یکی واقعا فرق می کنه.

سلام
من هفته ديگه با دكتر ميرافتاب كلينيك نور معاينه دارم از طرفي پيش دكتر جباروند هم رفتم گفته ميتوني براي عمل بياي كلينيك بيناافرين مي خواستم بپرسم كجا برم بهتره؟
ديگه اينكه كلينيك بيناافرين زنگ زدم ميگه معاينات و عمل توي يك روز انجام ميشه ميخواست بپرسم شما ميدونيد سيستم اونجا چه جوريه مگه ميشه توي يك روز هم معاينه كرد هم عمل
يه سوال ديگه اينكه دكتر جباروند برام عمل لازك نوشتن مي خواستم بپرسم فمتوليزيك خيلي فرق داره با لازك

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والله اقاقی یاسینی همه میگن کمه اما راستش اصلا بدون عینک نمیشه..شاید فقط زمانی که تو خونم و بیکار میزنم..تی وی بخام ببینم بازار برم جایی بخام برم بدون عینک اصلا نمیشه..مثلا از 10 متری صورت کسی رو نمیتونم تشخیص بدم.

الانم اگر بدونم بعد عمل شماره چشمم 0 میشه و دیگه بدون عینک همه چی خوب میشه جتما عمل میکنم

فقط در مورد اون دستگاه میشه توضیح بدین تو سوال بالا که پرسیدم.

شما در اهواز نظر اصلیتون دکتر اناری هستن دیگه؟

به احتمال خیلی زیاد شماره چشمتون صفر میشه و یا حداقل اونقدر آستیگمات کمی باقی می مونه که اصلا عینک لازم نیست.
نظر من در اهواز دکتر اناریه. البته تکنولاس دستگاه خوبیه ولی دستگاهههای خیلی جدیدتری الان در خیلی از شهرستانها نصب هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام منم واقعاً نمیدونم پیش کی عمل کنم من پیش دکتر برات ، فقهی ، بهزادنژاد هم رفتم . البته 2 3 روز پیش آخر تصمیم گرفتم پیش آذر بهزادنژاد توی کلینیک لیزر عمل کنم ،نوبت عمل هم گرفتم ولی یکی از آشناها در موردش یه چیزایی گفت الان دودل شدم . از یه طرف میگم اهواز خوبه از یه طرف میگم نه برم تهران عمل کنم واقعاً نمیدونم به هر کی هم میگم میگه اگه میتونی خوب برو تهران عمل کنم خیلی بهتره .

برید پیش دکتر اناری من شخصا ایشون رو تایید می کنم عملش رو دیدم و کارش رو قبول دارم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام یک سوال بعد از عمل تا چه مدت چشم رو میبندن من هفته دیگه عمل میکنم؟ ولی نمیدونم عملم چیه لازیک یا prk البته 2 روز دیگه باز باید برم کلینیک

اصلا چشم رو نمی بندن. از دکترتون می تونستید بپرسید ولی به اختمال زیاد باید لازک باشه.
دقیقا بعد از عمل می تونید ببینید حتی روز اول و دوم بهتر هم می بینید اما بعدش دیدتون کم میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز بیمارستان چشم پزشکی و دکتر خوب تو تبریز جایی میشناسی ؟

بله مراکز زیادی رو میشناسم در تبریز مثل مهر و علوی ولی یک پیشنهاد دوستانه برید شهر دیگه عمل کنید. مثلا مراکز خصوصی رو دیدم که ست های عملی رو که باید بعد از هر عمل استریل کنند تمام روز استفاده میکردند.

باور کنید بحث آذری و پارس و لر وکرد نیست ولی در تبریز چیزهایی رو دیدم که مو به تنم سیخ شد.
اگر می خواین دور نرید برید ارومیه عمل کنید پیس دکتر سیفی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با اجازه از آقای یاسینی...... چشمتونو نمیبیندن اصلا.... فقط یه لنز پانسمانی میذارن براتون... برای من بعد از 1 هفته لنز پانسمانی رو برداشت.... کلا همه جا رو میبینین... ولی تا دیدتون کامل شه طول میکشه... من بعد از 6 ماه که رفتم صفر شده بود....

آفرین همیشه تجربیات خودتون رو با بقیه در میان بذارید.

می خوام کمی نصیحت کنم و از شما دوستان معذرت خواهی می کنم که شاید سنم از خیلی ها کمتر باشه و نصیحت می کنم.

اما دوستان ما ایرانی ها در دنیا تک هستیم. منظورم این نیست که از همه بهتریم و تکیم بلکه منظورم اینه که کشور دیگه ای با ما نیست، همزبون ما نیست حتی آذری ها هم وقتی می رن ترکیه باهاشون مثل برادر رفتار نمی کنن. عرب های ایران وقتی میرن عراق مجوس خطاب میشن و...

یک تجربه . وقتی میری مدتی خارج از این کشور زندگی می کنی گروههای اقلیتی مثل سیاه پوستها و سرخ پوستها و .... رو برادر خودت فرض می کنی از بس با بقیه متفاوتی اونها هم که متفاوتن به نظرت آشنا میان.

تو این مملکت کسی پشت ما نیست پس خودمون هوای خودمون رو داشته باشیم. اگر در کاری تجربه دارید با دیگران شریک بشید. اگر در کاری مهارت دارید به دیگران هم آموزش بدید. اینطوری شاید آینده این ممکلت مردمی پیدا کنه که برای هم دلسوز تر باشند.

یکی از مشکلات اصلی این مملکت در حال حاضر اینه که مردمی داره که دلشون برای هم نمی سوزه. هزاران نفر می رن تو خیابان ها برای امام حسین سینه می زنن و ت سر هم می زنن ولی وقتی غذای امام حسین رو می دن حتی یک فقیر هم غذا گیرش نمیاد . من خودم در خانواده ای بزرگ شدم که مادرم در عاشورا غذا درست نمی کرد که غذای امام حسین رو بخوره.

یکبار در سوییس از یک نفر آدرس پرسیدم طرف من رو برد تا دم ایستگاه مترو و دقیق بم گفت چطور برم. فکر کردم شانسی بوده . عصر همون روز از یک مامور مترو در مورد بلطی قظار سوال کردم اونم دستمو گرفت برد تا دم دستگاه فروش (که به زبون آلمانی بود) بلیط رو برام خرید. از هر کسی سوال می کردم با خوشرویی جوابمو می داد تازه من یک مو سیاه خارجی بودم.!!!

وقتی با مردم خودمون مقایسه می کنم یاد زمانی می افتم که مرغ گرون شد و چند نفر تو صف مردن.!!! و اون با ژاپن مقایسه می کنم که بعد از قضیه انفجار راکتور هسته دو سال قبل چطور مردم برای آب معدنی ( که مایه حیاته نه مرغ که برای غذاست) تو صف مرتب وایمیستادن و هر کسی فقط دو تا آب معدنی می گرفت.

نسل قبل از ما گذشت و این دوران دوران ماست. می تونم بعضی چیز های کوچیک رو در خودمون عوض کنیم. شاید بهترین شروع همین باشه که من می گم. تجربیات خودتون رو به دیگران هم بدید.

خیلی از هموطنان ما هستند که برای عمل های چشم می رن و چیز هایی رو تجربه می کنن که من و امثال من حتی نمی تونیم فکرش رو بکنیم. همین یک مدت قبل یکی از دوستان اینجا در مورد عمل های کرج نوشتند که باعث تعجب من نشد.

شرمنده ام که کمی پرچونگی کردم مدتیه که دلم خیلی گرفته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی ممنون از اینکه با حوصله به سوال همه دوستان جواب میدین مطمئنا نظراتتون باعث دلگرمیه برای من که اینطور بوده برای بررسی شبکیه حتما پا دکتر مطهری مشورت میکنم سلام شما رو هم میرسونم البته با توجه به پیشنهادتون صد در صد با دکتر نادری یا با دکتر خانلری عمل میکنم ولی هنوز نمیدونم کدوم مرکز دستگاههای بهتری داره با بیمارستان بقیه اله تماس گرفتم گفتن جدیدترین دستگاهشون تکنولاس 217 پی هستش اما نمیدونم دستگاههای کلینیک ونک آیا بهتره یا فرقی نداره؟شما نظرتون چیه؟ امروز با دکتر سنجری ساری برای مشورت وقت داشتم به من گفتن لازک ولی توی برگه نوشتن پی آر کی وقتی پرسیدم گفتن فرقی با هم نداره؟! درسته؟ هر چند مطمئنا با ایشون عمل نمیکنم

ونک هم تکنولاس داره و هم آلگرتو. البته دکتر خانلری فکر می کنم با آلگرتو عمل می کنه ولی از من میشنوید اگر بیمه نیروهای مسلح دارید شک نکنید در بقیه ا. عمل کنید که خیلی ارزون درمیاد.
پی آر کی و لازک خیلی به هم شبیه هستند می تونید تفاوتشون رو در امضای من ببینید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من هفته ديگه با دكتر ميرافتاب كلينيك نور معاينه دارم از طرفي پيش دكتر جباروند هم رفتم گفته ميتوني براي عمل بياي كلينيك بيناافرين مي خواستم بپرسم كجا برم بهتره؟
ديگه اينكه كلينيك بيناافرين زنگ زدم ميگه معاينات و عمل توي يك روز انجام ميشه ميخواست بپرسم شما ميدونيد سيستم اونجا چه جوريه مگه ميشه توي يك روز هم معاينه كرد هم عمل
يه سوال ديگه اينكه دكتر جباروند برام عمل لازك نوشتن مي خواستم بپرسم فمتوليزيك خيلي فرق داره با لازك

دکتر جباروند به نظر من دکتر بسیار خوبیه، ایشون رو انتخاب کنید. معاینه پروسه وقت گیری نیست فقط یک بررسی و دو تا عکس قرنیه است که میگیرن برای همین خیلی راحت در همون روز انجام میشه.
راستی سلام من رو هم به دکتر برسونید.

OS 8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی نظرتون راجب فارابی چیه ؟ میگن اس ترین دکترا اونجان تازه بعظیاشونم کاملا مجانی عمل میکنن !!!!!!

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی كارت tissue saving در دستگاه تکنولاس کارش چیه؟؟؟چرا تو هزینه عمل فرق میکنه؟؟بعد با اون باید عمل کنیم یا بدون اون؟؟کدوم بهتره ..من دیگه گیج کامل شدم رفت..: دی

فمتولیزیک چی هست اینم یه چی مثل لیزیک هست؟

Last edited:

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام اينبار همه سوالام راجع به لازكه

آيا بعد از لازك ممكنه دچار آستيگمات شيم ؟

آيا لازك انحراف عمودي چشم رو زياد ميكنه ؟

براي عمل لازك بهتر كدام مورد قابل استفاده وبهتره customviu , zyoptic , tissu saving ؟

آيا لازكي كه مادر ايران داريم همان اپي لازك در خارج است ؟

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگر هنوز از ثابت شدن شماره چشم شما 2 سال نگذشته

اگر شما آستيگمات داريد

اگر يك چيزي ته دلتون آب ميشه وقتي به دنياي بدون عينك فكر ميكنيد

توصيه من اينه
صبر صبر صبر

چرا ؟
چون بعضي ها رو ديدم كه شمارشون برگشت .
چون بعضي ها رو ديدم كه آستيگماتشون با بالاتر رفتن سن كم شد .
شما در قبال بدني كه خدا به شما داده مسئوليد سعي كنيد بر احساسات زود گذرتون (يعني احساسي كه در صورت خراب شدن عمل پشيمون شيد ) غلبه كنيد .

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقاي ياسيني
اين عمل كه شبيه لازك هست ولي پرتوهاي كمتري داره چي هست ؟ ظاهرا پرتو متمركزتره . اسمش كامل نميدونم يه چيزي شبيه زاويد يا زاواد يا زايود .
شرمنده اسمشو دقيق نميدونم .
ممنون ميشم راهنمايي كني .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی نظرتون راجب فارابی چیه ؟ میگن اس ترین دکترا اونجان تازه بعظیاشونم کاملا مجانی عمل میکنن !!!!!!

بله در فارابی بهترین پزشکان تهران هستند ولی متاسفانه خودشون عمل نمی کنن. فارابی یک مرکز آموزشی هست که بیشتر دانشجوها در اونحا عمل می کنن و عمل رو یاد می گیرن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی كارت tissue saving در دستگاه تکنولاس کارش چیه؟؟؟چرا تو هزینه عمل فرق میکنه؟؟بعد با اون باید عمل کنیم یا بدون اون؟؟کدوم بهتره ..من دیگه گیج کامل شدم رفت..: دی

فمتولیزیک چی هست اینم یه چی مثل لیزیک هست؟

خیر فمتو با tissue saving فرق داره. نرم افزار tissue saving نوعی ماژول نرم افزاری هست بر روی دستگاه تکنو لاس که باعث میشه برای بعضی شماره های چشمی بخش کوچکتری از قرنیه تراش بخوره. این یکی از موارد خوب دستگاه تکنولاسه. اگر مرکز داره حتما استفاده کنید.

فمتو با این قضیه فرق داره. در فمتو برش بیرونی قرنیه در عمل لیزیک که با کراتوم(نوعی چاقوی تیز ) زده میشه هم با لیزر زده میشه.

لطفا آدرس های توی امضای من رو مطالعه کنید قشنگ توضیح داده شده.

بالا