• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی...من رفتم پیش دکتر مسیح هاشمی ...گفتم باید مجدد پرده چشمش که پاره شده رو عمل کنه...راستش چون هزینه عمل قبلی خیلی زیاد شد و من درخواست کردم که دکتر کاری کنه که واسه ما سبک تر بشه ...رو این حساب دکتر یه نامه داد گفت پس بیا رسول اکرم عمل کن همین شنبه که داره میاد...خیلی بهشون اصرار کردم که تو رو خدا عمل رو خودشون انجام بدن ایشون هم گفتن عملی نیست که کسی جز خودم انجام بده حتی منشی مطب هم گفت خیالتون راحت دارید نامه از طرف خود دکتر میبری یعنی مریض خودشی و خودش عمل مبکنه....اقای یاسینی میتونم خیالم راحت باشه که عملی که توی این بیمارستان انجام میشه عمل خوبیه و اینکه دکتر خودش انجام میده میترسم بده دسته این دانشجو ها که از اقای دکتر این کارو بعید میدونم....و اینکه به نظرتون بیمارستان رسول اکرم واسه این عمل و آب مروارید جای مناسبی هست یا نه؟

نگران نباشید وقتی میگه خودم عمل می کنم یعنی خودش عمل می کنه خیلی آدم درستیه. بیمارستان رسول بیمارستان قویه است یک دستگاه پولسار 2 از شرکت ما رو هم دارند که فوق العاده پیشرفته استدرسته مرکز آموزشیه ولی بر خلاف فارابی در اونجا خود اساتید هم عمل می کنن من خودم این رو دیدم. برای آب مروارید مرکز خوبیه ولی اول ببینید آب مروارید رو همون روز عمل می کنن یا نه. اگر هزینه لنز براتون خیلی مهم نیست بگید آلکان براتون بزارند. قیمتش حدود 270 در میاد (لنزش با ارز دولتی وارد میشه) که خیلی عالیه.

jincanama2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقای یاسینی
من چشم راستم قوز قرنیه داره و شماره ی چشم راستم 2.5 و چشم چپ 1.25 آستیگماته
میتونم معافیت پزشکی خدمت بگیرم؟:eek:

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
نه متاسفانه دیروز سوال کردم مثل اینکه ایشون برای رفتن خارج از کشور. به نظر من برای شروع یک سر برید پیش دکتر جعفری برای مشاوره. ایشون کارشون خیلی خوبه.

مرسی از شما.احیانا خرج عمل حدودا چقدر میشه؟

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی والا خود دکتر گفتن عملی نیست که من بدم کسی دیگه انجام بده ...انشالله که عمل راحتی باشه...از شما هم تشکر میکنم بابت راهنماییتون.

یه سوال راجب این لنز که فرمودید یعنی من باید به اقای دکترهاشمی بگم لنز الکان بزارن ؟ بعد این لتز دایمی هستش؟
من اصلا نمیدونستم کسی که عمل اب مروارید انجام میده باید لنز بزاره!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من چشم راستم قوز قرنیه داره و شماره ی چشم راستم 2.5 و چشم چپ 1.25 آستیگماته
میتونم معافیت پزشکی خدمت بگیرم؟:eek:

شماره چشمتون برای معافیت خیلی کمه اما با توجه به قوز قرنیه که ممکنه باعث پیشرفت شماره چشم بشه شاید قبول کنن. بهتره اقدام کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی والا خود دکتر گفتن عملی نیست که من بدم کسی دیگه انجام بده ...انشالله که عمل راحتی باشه...از شما هم تشکر میکنم بابت راهنماییتون.

یه سوال راجب این لنز که فرمودید یعنی من باید به اقای دکترهاشمی بگم لنز الکان بزارن ؟ بعد این لتز دایمی هستش؟
من اصلا نمیدونستم کسی که عمل اب مروارید انجام میده باید لنز بزاره!

خودش می دونه. بهش بگید آلکان میخواهید ببینید چی میگه.
بله این لنز ها دایمی هستند.
پست های اول رو ببینید.

mna123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و تشکر از راهنمایی های دلسوزانه شما
من تصمیم به جراحی لیزیک گرفتم. می خواستم ازتون خواهش کنم که یک پزشک خوب و البته مرکزی رو به من معرفی کنید که با بیمه تامین اجتماعی این کارو انجام بدهند. و اینکه با بیمه تامین اجتماعی هزینه حدودا چقدر میشه؟
من البته می تونم برای بیمه میهن اقدام کنم. می خواستم بدونم با این بیمه هزینه در مرکز نور در چه حدودی میشه؟
سپاسگزارم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام و تشکر از راهنمایی های دلسوزانه شما
من تصمیم به جراحی لیزیک گرفتم. می خواستم ازتون خواهش کنم که یک پزشک خوب و البته مرکزی رو به من معرفی کنید که با بیمه تامین اجتماعی این کارو انجام بدهند. و اینکه با بیمه تامین اجتماعی هزینه حدودا چقدر میشه؟
من البته می تونم برای بیمه میهن اقدام کنم. می خواستم بدونم با این بیمه هزینه در مرکز نور در چه حدودی میشه؟
سپاسگزارم

فکر نمیکنم نور بیمه میهن رو قبول کنه ولی فکر کنم رازی قبول میکنه.
ولی شرایطی هست. شماره چشمتون چنده و کدوم سمت تهران ساکنید تا یک مرکز بهتون معرفی کنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی..اقا بیخیال دکتر رفیعی شدم وقت گرفتم پیش دکتر بهزاد اناری..همین دکتر رو گفتین دیگه درسته؟؟

امروز عکس چشمام رو گرفتم رفتم مطبشون..خیلی شلوغ بود فقط منشیش عکس رو برد داخل امد گفت میتونید عمل کنید ..اما قراره 5 شنبه یه ویزیت برم اول پیشش صحبت کنم از دوباره جلو خودم عکس رو ببینه اگه اکی بود دیگه لیزیک کنم

اقای یاسینی احتمال اینکه بعد لیزیک باز نیاز به عینک باشه چقدره؟؟من چشمام رو هم 2 هست خیلی وقته هم شماره چشمام ثابت بوده..26 سالم هست

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر می کنم شما مشکوک به کراتوکونوس (قوز قرنیه ) باشید. التبه نگران نباشید قوز قرنیه مطمئنا در شما خیلی کمه و نیاز به درمان نداره (اینها همش حدسه) ولی اگر داشته باشید نمی تونید عمل کنید. شاید هم به دلیل استفاده طولانی مدت از لنز کمی قرنیه اتون نازک شده باشه که در اینصورت یک ماه صبر کنید درست میشه.

دکتر باریکانی دکتر بسیار خوبیه از 10 بهش 8 میدم. ایشون کارشونخوبه نشونش هم عکس دوباره ای که می خواد ازتون بگیره چون شک کرده دوباره عکس میگیره باور کنید خیلی ها اصلا این کار رو نمی کنن.

ممنون از راهنماییتون
امروز یه عکس دیگه از چشمام انداختم و پیش آقای دکتر که رفتم خندان بودن ، عکسام رو دیدن و گفتن که مشکلی نیست
حتی دوباره از اول معاینه ی کامل کردن
و میخواستن فردا عمل کنن که به خاطر مشکلاتی که من داشتم + استرس افتاد برای هفته ی بعد
واقعا از راهنماییتون ممنونم ، دلم رو قرص کرد :)

Mrs.Ansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

من با توجه به تعریفاتی که از دکتر خانلری شد دوست داشتم برای عملم نظر ایشون رو هم بدونم اما متاسفانه نه مطب و نه موبایل جواب نمیدن! البته من احتمال 90 % با دکتر مکی عمل میکنم اما می خوام نظر چند تا دکتر دیگه رو هم داشته باشم.

ممنون از راهنماییهاتون

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جناب یاسینی وقت شما خوش
من آدرس دکتر نظری رو لازم دارم اگر لطف کنید ممنون می شم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی..اقا بیخیال دکتر رفیعی شدم وقت گرفتم پیش دکتر بهزاد اناری..همین دکتر رو گفتین دیگه درسته؟؟

امروز عکس چشمام رو گرفتم رفتم مطبشون..خیلی شلوغ بود فقط منشیش عکس رو برد داخل امد گفت میتونید عمل کنید ..اما قراره 5 شنبه یه ویزیت برم اول پیشش صحبت کنم از دوباره جلو خودم عکس رو ببینه اگه اکی بود دیگه لیزیک کنم

اقای یاسینی احتمال اینکه بعد لیزیک باز نیاز به عینک باشه چقدره؟؟من چشمام رو هم 2 هست خیلی وقته هم شماره چشمام ثابت بوده..26 سالم هست

احتمال اینکه عینک بزنید خیلی کمه تقریبا صفره!!!
دفعه بعد که رفتید پیش دکتر سلام من رو به دکتر برسونید و برید پیشش داخل بگید دکتر با دوست های یاسینی به از این باش.!!! شوخی کردم سلام من رو برسونید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون
امروز یه عکس دیگه از چشمام انداختم و پیش آقای دکتر که رفتم خندان بودن ، عکسام رو دیدن و گفتن که مشکلی نیست
حتی دوباره از اول معاینه ی کامل کردن
و میخواستن فردا عمل کنن که به خاطر مشکلاتی که من داشتم + استرس افتاد برای هفته ی بعد
واقعا از راهنماییتون ممنونم ، دلم رو قرص کرد :)

خوب خدا رو شکر با حیال راحت عمل کنید و اگر تونستید تجربیات خودتون رو با بقیه در همین تاپیک شریک بشید. پیشاپیش تشکر می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام

من با توجه به تعریفاتی که از دکتر خانلری شد دوست داشتم برای عملم نظر ایشون رو هم بدونم اما متاسفانه نه مطب و نه موبایل جواب نمیدن! البته من احتمال 90 % با دکتر مکی عمل میکنم اما می خوام نظر چند تا دکتر دیگه رو هم داشته باشم.

ممنون از راهنماییهاتون

دکتر مکی به طور کامل تایید میشه اما اگر نظر دکتر رو میخواهید حتما باز هم به شماره موبایلش زنگ بزنید بعد از ظهر ها بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی وقت شما خوش
من آدرس دکتر نظری رو لازم دارم اگر لطف کنید ممنون می شم.

کدوم دکتر نظری خانم دکتر قم. دکتر نظری زابل و یا ....

راستی لنز -12 خوب بود یا اذیتتون کرد.؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دوستان امروز افتخار این رو داشتم که به واسطه دموی یکی از دستگاههای استریل خودمون مدتی رو با دکتر حسن هاشمی در اتاق عمل بیمارستان نور باشم. باید بگم که ایشون فوق العاده هستند. هر چی بگم واقعا کم گفتم. من همیشه از هم صحبتی با ایشون خوشجال میشم برای اینکه از ده کلمه که میگن شاید یکی دو کلمش در مورد تجارت باشه و بقیه کلماتش در مورد تکنولوژی و دستگاههای جدیده.

سرعت عمل در جراحی آب مروارید و دقت بسیار بالا، استفاده از بهترین لنز های موجود(الکان) و تبحر فوق العاده ایشون واقعا زبان زده. من همیشه از ایشون تعریف می کنم ولی باید بگم که مدتی بود که سر عمل ایشون نرفته بودم (اخرین بار در بیمارستان شوریده بود که اون موقع بیمارستان نور تازه افتتاح شده بود و ایشون هنوز عمل هاشون رو به نور منتقل نکرده بودند) واقعا مثل استادی که داره به دانشجوها درس میده با دقت و دقیق کار می کردند.

جزوه معدود دکتر هایی هستند که بعد از عمل با مریض صحبت می کنن و بهش اعتماد به نفس می دن.

باید بگم که بیمارستان نور در اتاق عمل چشم شاید بشه گفت بهترین در آسیاست. من تجربه دیدن تعداد محدودی از اتاق عمل های اروپا رو هم دارم و باید بگم از همه اونها سر تره.

عکس هایی هم از اتاق عمل گرفتم ولی ترجیح می دم نزارم شاید دکتر علاقه مند نباشه ولی میشه اوج تکنولوژی و تمیز بودن اتاق عمل رو دید. من معمولا می رم اتاق های عمل خیلی دقت نمی کنم ولی این یکی واقعا فرق می کنه.

tamoozdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه حواس جمعی داریدها
لنز، خیلی خوب بود کارم راه افتاد مرسی از شما.
در مورد دکتر نظری باید توی بیمارستان رسول اکرم باشن.
دکتر مدرس زاده پدرم رو برای مشکل شبکیه اش چند وقت پیش به ایشون معرفی کرده اما بابا نرفته حالا می خواد بره نمی دونه کجا هستند ایشون.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چه حواس جمعی داریدها
لنز، خیلی خوب بود کارم راه افتاد مرسی از شما.
در مورد دکتر نظری باید توی بیمارستان رسول اکرم باشن.
دکتر مدرس زاده پدرم رو برای مشکل شبکیه اش چند وقت پیش به ایشون معرفی کرده اما بابا نرفته حالا می خواد بره نمی دونه کجا هستند ایشون.

خواهش می کنم نگران شدم. همون لنزها فکر کنم دو برابر شدن الان!

دکتر نظری الان دیگه تو رسول نیست. اگر درست یادم بیاد الان دکتر قاسمی و دکتر قاسمی (دوبار ننوشتم دو نفرن اسمشون قاسمی ) تو رسول عمل می کنن. ولی اگر قراره رسول عمل بشه چرا نمی برید پیش دکتر مسیح هاشمی. اونم می تونه تو رسول عمل کنه که با بیمه در بیاد.
در مورد مطبش سوال می کنم.

بالا