سلام اقای یاسینی...من رفتم پیش دکتر مسیح هاشمی ...گفتم باید مجدد پرده چشمش که پاره شده رو عمل کنه...راستش چون هزینه عمل قبلی خیلی زیاد شد و من درخواست کردم که دکتر کاری کنه که واسه ما سبک تر بشه ...رو این حساب دکتر یه نامه داد گفت پس بیا رسول اکرم عمل کن همین شنبه که داره میاد...خیلی بهشون اصرار کردم که تو رو خدا عمل رو خودشون انجام بدن ایشون هم گفتن عملی نیست که کسی جز خودم انجام بده حتی منشی مطب هم گفت خیالتون راحت دارید نامه از طرف خود دکتر میبری یعنی مریض خودشی و خودش عمل مبکنه....اقای یاسینی میتونم خیالم راحت باشه که عملی که توی این بیمارستان انجام میشه عمل خوبیه و اینکه دکتر خودش انجام میده میترسم بده دسته این دانشجو ها که از اقای دکتر این کارو بعید میدونم....و اینکه به نظرتون بیمارستان رسول اکرم واسه این عمل و آب مروارید جای مناسبی هست یا نه؟
نگران نباشید وقتی میگه خودم عمل می کنم یعنی خودش عمل می کنه خیلی آدم درستیه. بیمارستان رسول بیمارستان قویه است یک دستگاه پولسار 2 از شرکت ما رو هم دارند که فوق العاده پیشرفته استدرسته مرکز آموزشیه ولی بر خلاف فارابی در اونجا خود اساتید هم عمل می کنن من خودم این رو دیدم. برای آب مروارید مرکز خوبیه ولی اول ببینید آب مروارید رو همون روز عمل می کنن یا نه. اگر هزینه لنز براتون خیلی مهم نیست بگید آلکان براتون بزارند. قیمتش حدود 270 در میاد (لنزش با ارز دولتی وارد میشه) که خیلی عالیه.