• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از راهنماییتون...باید برم مطب اینایی که گفتین ببینم چی میگن..اخه قرار بود من برم پیش دکتری به اسم رفیعی میگفتن کارش خوبه

دکتر رفیعی رو میشناسم. اگر رفتید پیشش سلام من رو برسونید ولی اگر براتون سخت نمیشه شاید بهتر باشه برید پیش دکتر اناری. من عمل دکتر اناری رو دیدم کارشون عالیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اخه به ما گفتن خودتون عینک بخرید و من نمی دونم کدوم عینک اصلی هست و کدوم تقلبی:(

چقدر جالب مراکز هم دیگه دارن گدا گدول میشن.
عینک فکر می کنم شاید بهتر باشه یک مارک خوب بگیرید که حتما UV بلاکر خوبی داشته باشه. لازم نیست پلاریزیه باشه. با توجه به قیمت شاید عینک های پلیس خوب باشند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بعد از 2هفته میشه طبیعی با کامپیوتر کار کرد مثلا 3 و4 ساعت در روز البته نه به طور مداوم البته مانیتورم led هستش

بله میشه. البته بیشتر مشکلتون دیدتون خواهد بود. دید نزدیکتون تا 3 هفته خیلی کمه. برای همینم کار کردن با کامپیوتر خیلی سخته.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دکتر صلوتی به من گفت بخیه هات رو تا 1.5 تا 2 سال برات میکشم
علت این زمان دراز مدت چیه؟؟؟مرسی

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
بله انجراف دارید فکر می کنم انحرافتون کمه برای اینکه معمولا با دید نزدیک انجراف دیده میشه و برای دور کمتره. کدوم شهر هستید.؟
درسته انحراف کمی دارم.من شیراز هستم.

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کدوم مرکز ایرانی یا خارجی؟
مراکز داخلی مجاز به تبلیغ عیر واقع نیستند و کلا هم به دلیل تعداد زیاد داوطلبان خیلی تبلیغ نمی کنن.

دو سیستم برای توپوگرافی قرنیه استفاده میشه wavefront و wave scan که البته دستگاههایپیشرفته ای مثل ویسکس و آلگرتو از هر دو استفاده می کنن.

نتایح عمل معمولا برای همون دستگاه استفاده میشه ولی مثلا با تعداد بالای دستگاههای الگراتو موجود در بازار ایران خوب مشخصه که اگر یک مرکز تست بدید به احتمال زیاد مراکز دیگه هم قبولش می کنن.

اين مركز خارجي مالزيايي توسط سايت ابوت معرفي شده بود وبا عنوان مراكز ilasik اين شركت معرفي شده بود شما درباره اينها وكيفيت كارشون اطلاعي داريد ؟ .

بازم سوال
اين wave ها كه ازشون پرسيدم جزو آزمايشات روز عمل هستند ؟ يايكي از همين ارب اسكن وپاكي ... كه روز هاي قبل انجام ميدن ؟

بعد يه چيز ديگه بعد از كدوم يك لازك يا فمتو ميشه از لنز به راحتي استفاده كرد ؟

از بين اي سه دكتر رازي كدوم كارش بهتره ؟كتر شهيدي و لاشه اي و دانشگر اگر كس ديگهاي رو توي اين مركز ميشناسيد معرفي كنيد .

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
SAHAR1988
سلام آقای یاسینی.
ممنون از سایت خوبی که راه انداختید...
من 25 سالمه. نمره چشمهام 9 و 9.5 هست. حدود 2 سال پیش مطب دکتر صلوتی رفتم برای عمل.(شیرازی هستم) گفتند باید عمل کاشت لنز انجام بدم.(البته خود دکتر صلوتی رو ندیدم. دکتر زمانی معاینه کردند). اون موقع نشد عمل کنم. اما الآن دیگه واقعا خسته شدم. شنیدم که هزینه کاشت لنز خیلی بالاست. هزینه اش چقدر هست. و اینکه آیا شما دکتر فروردین رو هم در شیراز میشناسید یا نه؟ ایشون رو پیشنهاد می کنید یا دکتر صلوتی رو؟
آیا بیمه تامین اجتماعی هزینه رو تقبل می کنه یا این عمل، با این نمره بالا، باز هم عمل زیبایی محسوب میشه و بیمه تقبل نمی کنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. تحمل عینک خصوصا برای یک دختر واقعا سخته...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر صلوتی به من گفت بخیه هات رو تا 1.5 تا 2 سال برات میکشم
علت این زمان دراز مدت چیه؟؟؟مرسی

این بازه زمانی برای جوش خوردن دقیق قرنیه است. برای اینکه آستیگمات چشمتون ثابت بشه البته معمولا یک سال در نظر می گیرن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اين مركز خارجي مالزيايي توسط سايت ابوت معرفي شده بود وبا عنوان مراكز ilasik اين شركت معرفي شده بود شما درباره اينها وكيفيت كارشون اطلاعي داريد ؟ .

بازم سوال
اين wave ها كه ازشون پرسيدم جزو آزمايشات روز عمل هستند ؟ يايكي از همين ارب اسكن وپاكي ... كه روز هاي قبل انجام ميدن ؟

بعد يه چيز ديگه بعد از كدوم يك لازك يا فمتو ميشه از لنز به راحتي استفاده كرد ؟

از بين اي سه دكتر رازي كدوم كارش بهتره ؟كتر شهيدي و لاشه اي و دانشگر اگر كس ديگهاي رو توي اين مركز ميشناسيد معرفي كنيد .

دوست عزیز ما نماینده abbott medical optics آمریکا هستیم و من دقیقا iLasiik رو میشناسم.
بله مطمئنا مرکزی که آبوت معرفی می کنه خوبه.
ارب اسکن با ویو اسکن AMO فرق داره.
دوست عزیز شما لیزر می کنید که از لنز استفاده نکنید. ولی به هر جال اگر منظورتون لنز زیبایی ه بعد از هر دو عمل می کتونید ولی لازک شاید بهتر باشه برای این کار چرا که فلپ نداره.
دکتر لاشه ای از بقیه بهرته التبه دکتر دانشگر هم خیلی خوبه ایشون در کرمانشاه هم عمل می کنه.
ولی در رازی چرا پیش دکتر یزدی نمی رید یا دکتر فلاح که از اساتید برجسته هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
SAHAR1988
سلام آقای یاسینی.
ممنون از سایت خوبی که راه انداختید...
من 25 سالمه. نمره چشمهام 9 و 9.5 هست. حدود 2 سال پیش مطب دکتر صلوتی رفتم برای عمل.(شیرازی هستم) گفتند باید عمل کاشت لنز انجام بدم.(البته خود دکتر صلوتی رو ندیدم. دکتر زمانی معاینه کردند). اون موقع نشد عمل کنم. اما الآن دیگه واقعا خسته شدم. شنیدم که هزینه کاشت لنز خیلی بالاست. هزینه اش چقدر هست. و اینکه آیا شما دکتر فروردین رو هم در شیراز میشناسید یا نه؟ ایشون رو پیشنهاد می کنید یا دکتر صلوتی رو؟
آیا بیمه تامین اجتماعی هزینه رو تقبل می کنه یا این عمل، با این نمره بالا، باز هم عمل زیبایی محسوب میشه و بیمه تقبل نمی کنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید. تحمل عینک خصوصا برای یک دختر واقعا سخته...

خواهش می کنم البته سایت پرشیت تولز خیلی گسترده تر از تاپیک ماست!
دوست عزیز شاید بهتر باشه یکبار دیگه برید ویزیت دکتر اما این بار برید پیش دکتر نیک نامی یا دکتر جعفری. فکر می کنم با پیشرفت تکنولوژی الان شاید بشه عملتون کرد.
بله شما کاملا تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می گیرید ولی برای لنزتون بیشتر از 30 درصدشو نمیدن.

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از راهنماییتون. منظور شما عمل معمولی هست؟ یعنی ممکنه دیگه نیازی به کاشت لنز نباشه؟ اسامی که فرمودید از دکترهای شیراز هستند؟

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون..احتمالا هم پیش دکتر اناری برم هم دکتر رفیعی..اگر گفتن میشه لیزیک کرد برم پیش دکتر اناری

به نظرتون عکسی رو که از چشم میگیرم فقط پیش یکی از دکترهای بالا نشون بدم کافیه و هرچی انها گفتن؟؟؟مثلا یه وقت قرینه نازک نباشه باز بگن میشه عمل کرد .

بعد فرق لازک با لیزیک چیه؟؟لازک درد داره در حین عمل؟؟مثلا گفتن لیزیک واسه شما خوب نیست باید لازک کنی گفتم بدونم/(من فردا وقت دارم که عکس بگیرم از چشمام ببرم دکتر ببینه برا بررسی)

اما واقعا نمیشه تا 2 ماه بدش بدنسازی رفت؟؟اخه چرا؟؟؟این رو شنیدم دو دل شدم از اونور هم میگین کم با کامپیوتر کار کرد

کلا تا چند ماه بعد ادم میتونه همه کار کنه؟؟؟عادی بشه..زیاد بشینه پا پی سی بره باشگاه

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون. منظور شما عمل معمولی هست؟ یعنی ممکنه دیگه نیازی به کاشت لنز نباشه؟ اسامی که فرمودید از دکترهای شیراز هستند؟

بله عمل لیزر منظورمه. تقریبا 2 سال قبل بالای 5 رو عمل نمی کردن می گفتن شمارشون بالاست و نمیشه عملشون کرد اما الان بعضیا رو می کنن. حتما برید سوال کنید.
بله این دکتر ها در شیراز هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییتون..احتمالا هم پیش دکتر اناری برم هم دکتر رفیعی..اگر گفتن میشه لیزیک کرد برم پیش دکتر اناری

به نظرتون عکسی رو که از چشم میگیرم فقط پیش یکی از دکترهای بالا نشون بدم کافیه و هرچی انها گفتن؟؟؟مثلا یه وقت قرینه نازک نباشه باز بگن میشه عمل کرد .

بعد فرق لازک با لیزیک چیه؟؟لازک درد داره در حین عمل؟؟مثلا گفتن لیزیک واسه شما خوب نیست باید لازک کنی گفتم بدونم/(من فردا وقت دارم که عکس بگیرم از چشمام ببرم دکتر ببینه برا بررسی)

اما واقعا نمیشه تا 2 ماه بدش بدنسازی رفت؟؟اخه چرا؟؟؟این رو شنیدم دو دل شدم از اونور هم میگین کم با کامپیوتر کار کرد

کلا تا چند ماه بعد ادم میتونه همه کار کنه؟؟؟عادی بشه..زیاد بشینه پا پی سی بره باشگاه

هیچ کدوم از عمل ها در زمان عمل درد نداره ولی لازک بعد از عمل درد بیشتری نسبت به لیزیک داره ولی بافت کمتری بدارشته میشه.
بند سازی دوست عزیز کلا برای دو ماه تعطیله. فشر زیادی در طول تمرینات به بدن میاد که به احتمال زیاد به چشم ها هم وارد میشه و می تونه عوارض ایجاد کنه لطفا کمی در این زمینه دقت کنید.
عکس رو میشه پیش دکتر های دیگه هم برد ولی برای عمل شاید مجبور شید دوباره عکس بگیرید.

tarane-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوباره خدمت آقای یاسینی
1.من دو هفته لنز نذاشتم و تو کلینیک نوین دیدگان طبق نسخه ی دکتر باریکانی عکس (پنتاکم) انداختم
امروز که پیش آقای دکتر رفتم ، گفتن که باید عکس دیگه ای بندازم و ظاهرا ضخامت قرنیه دارم ، ضخامت قرنیه در اثر چی به وجود میاد؟ و چه عوارضی بعد از عمل داره؟ چه عملی براش مناسبه ؟
2. اگر قرار باشه بین دکترای چشم پزشک تهران ، به دکتر باریکانی نمره بدید ، چه نمره ای میدید؟

یه کم بعد از شنیدن این حرف نا امید شدم
ممنون میشم راهنماییم کنید ....:)

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی...من رفتم پیش دکتر مسیح هاشمی ...گفتم باید مجدد پرده چشمش که پاره شده رو عمل کنه...راستش چون هزینه عمل قبلی خیلی زیاد شد و من درخواست کردم که دکتر کاری کنه که واسه ما سبک تر بشه ...رو این حساب دکتر یه نامه داد گفت پس بیا رسول اکرم عمل کن همین شنبه که داره میاد...خیلی بهشون اصرار کردم که تو رو خدا عمل رو خودشون انجام بدن ایشون هم گفتن عملی نیست که کسی جز خودم انجام بده حتی منشی مطب هم گفت خیالتون راحت دارید نامه از طرف خود دکتر میبری یعنی مریض خودشی و خودش عمل مبکنه....اقای یاسینی میتونم خیالم راحت باشه که عملی که توی این بیمارستان انجام میشه عمل خوبیه و اینکه دکتر خودش انجام میده میترسم بده دسته این دانشجو ها که از اقای دکتر این کارو بعید میدونم....و اینکه به نظرتون بیمارستان رسول اکرم واسه این عمل و آب مروارید جای مناسبی هست یا نه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام دوباره خدمت آقای یاسینی
1.من دو هفته لنز نذاشتم و تو کلینیک نوین دیدگان طبق نسخه ی دکتر باریکانی عکس (پنتاکم) انداختم
امروز که پیش آقای دکتر رفتم ، گفتن که باید عکس دیگه ای بندازم و ظاهرا ضخامت قرنیه دارم ، ضخامت قرنیه در اثر چی به وجود میاد؟ و چه عوارضی بعد از عمل داره؟ چه عملی براش مناسبه ؟
2. اگر قرار باشه بین دکترای چشم پزشک تهران ، به دکتر باریکانی نمره بدید ، چه نمره ای میدید؟

یه کم بعد از شنیدن این حرف نا امید شدم
ممنون میشم راهنماییم کنید ....:)

فکر می کنم شما مشکوک به کراتوکونوس (قوز قرنیه ) باشید. التبه نگران نباشید قوز قرنیه مطمئنا در شما خیلی کمه و نیاز به درمان نداره (اینها همش حدسه) ولی اگر داشته باشید نمی تونید عمل کنید. شاید هم به دلیل استفاده طولانی مدت از لنز کمی قرنیه اتون نازک شده باشه که در اینصورت یک ماه صبر کنید درست میشه.

دکتر باریکانی دکتر بسیار خوبیه از 10 بهش 8 میدم. ایشون کارشونخوبه نشونش هم عکس دوباره ای که می خواد ازتون بگیره چون شک کرده دوباره عکس میگیره باور کنید خیلی ها اصلا این کار رو نمی کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی دوست من منتظر خبرتون هستم

نه متاسفانه دیروز سوال کردم مثل اینکه ایشون برای رفتن خارج از کشور. به نظر من برای شروع یک سر برید پیش دکتر جعفری برای مشاوره. ایشون کارشون خیلی خوبه.

بالا