• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی سلام..من مادرم نزدیک به 3 ماه پیش پرده چشمش پاره شد و دکتر مسیح هاشمی مادرم رو توی کیلینیک مرکزی عمل کرد..همه چی خوب بود تا اینکه واسه سومین ویزیت من مادرم رو پیش دکتر هاشمی بردم که بعد معاینه گفتم که بخیه های عمل قبلی جوش خورده و خوبه ولی اینبار چشمش مادرتون از پایین دچار پاردگی پرده شده.و گفتن باز باید عمل بشه و وقتی من دلیل رو خواستم گفت این اتفاق پیش میاد.....

سوال من اینه که ایا واقعا میشه در عرض 2.3 ماه باز همچین اتفاقی بیوفته! یعنی باز پرده چشم از جایی دیگه پاره بشه چطور میشه اعتماد کرد که باز این اتفاق نیوفته! و
صادقانه بگید که ایا امکانش هست که کار دکتر هاشمی در عمل قبلی خوب نبوده و کوتاهی انجام شده و همون پارگی قبلی هست که مشکل پیدا کرده! اصلا همچین چیزی هست که باز پرده چشم پاره بشه دیگه چی ازین چشم میمونه! تو رو خدا بگید همه جوره میتونم به دکتر اعتماد کنم چون عمل قبلی مادرم 3 میلیون واسه ما تموم شد چون بیمه تکمیلی نداشتیم... و نمیدونم اینبار چقدر میخواد واسه ما هزینه برداره....لطفا کمکم کنید و جواب کاملی بدبد...

شاید بهتر باشه کمی در مورد این عمل براتون توضیح بدم تا متوجه بشید.
در زمان سوچور دادن شبکیه (بخیه زدن به زبان عام) معمولا بخشی از شبکیه کشیده میشه و همین بخش کشیده بعضی وقتها بعد از عمل دوباره پاره میشه. فکی می کنم برای این عمل هزینتون کمتر میشه ولی همیشه انتخاب با شماست و می تونید دکتر دیگه ای رو انتخاب کنید.
ولی از نظر من دکتر هاشمی برای شکبیه کارش خیلی خوبه این رو به این دلیل می گم که عملش رو دیدم.

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی پس به نظر شما ایشون کوتاهی در عمل انجام ندادن؟ بازم امکان داره این اتفاق بیوفته؟ و اینکه به نظر شما همچنان تحت نظر دکتر هاشمی باشن یا ؟ چون این دکتر با این همه معروفیتی اگه نشه بهش اعتماد کرد پس گزینه دیگه کی میتونه باشه!

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی یه چشم امکان داره چند بار براش این اتفاق بیوفته منظورم همین پارگی پرده چشم هستش و برای چشم مشکلی پیش نمیاد که این عمل باز روش انجام بشه؟ واقعا موندم چیکار کنم !

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر حمید احمدیه. دکتر هوشنگ فقیهی حبیب آبادی.دکتر احمد میرشاهی ...این 3تا دکتر به نظر شما چطورن که اگه بشه یه ویزیت به اینا نشون بدم. میخوام خیالم راحت بشه که اگه قراره برم پیش دکتر هاشمی نطر بقیه هم شنیده باشم...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی پس به نظر شما ایشون کوتاهی در عمل انجام ندادن؟ بازم امکان داره این اتفاق بیوفته؟ و اینکه به نظر شما همچنان تحت نظر دکتر هاشمی باشن یا ؟ چون این دکتر با این همه معروفیتی اگه نشه بهش اعتماد کرد پس گزینه دیگه کی میتونه باشه!

اقای یاسینی یه چشم امکان داره چند بار براش این اتفاق بیوفته منظورم همین پارگی پرده چشم هستش و برای چشم مشکلی پیش نمیاد که این عمل باز روش انجام بشه؟ واقعا موندم چیکار کنم !

دکتر حمید احمدیه. دکتر هوشنگ فقیهی حبیب آبادی.دکتر احمد میرشاهی ...این 3تا دکتر به نظر شما چطورن که اگه بشه یه ویزیت به اینا نشون بدم. میخوام خیالم راحت بشه که اگه قراره برم پیش دکتر هاشمی نطر بقیه هم شنیده باشم...

من مدتهاست که دکتر هاشمی رو میشناسم و باید بگم شاید اگر اسم من رو پیشش ببرید یک داد و بیدادی سرتون بکنه برای اینکه متاسفانه ما نتونستیم به دستگاههای بیمارستان حضرت رسول خوب سرویس بدیم و سر این قضیه هم با دکتر خیلی درگیر شدیم و هر دو تا هم خیلی ناراحت شدیم باور کنید اگر کوچکترین شکی به ایشون داشتم ایشون رو به شما معرفی نمی کردم ولی می دونم کارشون خیلی عالیه. خیلی از دکتر های جوان برای شبکیه الان دارند تو بیمارستان حضرت رسول رزیدنتی ایشون رو می کنن.

ولی چرا روزه شک دار. سنگ مفت گنجشک مفت یک دکتر دیگه هم ببرید. دکتر هوشنگ فقیهی رو به شدت توصیه می کنم کارشون خیلی خوبه. دکتر میرشاهی هم دکتر خوبیه البته دکتر احمدیه عالیه ولی به این زودی بهتون وقت نمی ده. فرقی نداره پیش هر کدوم ببرید فرقی نداره.

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الهی خیر ببینی که همه جوره جواب سوال هامو میدی..والا راستشو بخواهید نمیدونم خودمم بدجور به دکتر هاشمی ایمان دارم ولی از یه طرف پیش هر کس دیگه ببرم هم احتمالا هزینش مثل قبلی میشه باز پیش خودش ببرم شاید به قول شما کمتر بشه از یه طرف میگم نکنه باز مشکل پیش بیاد.به خدا دیگه فکرم کار نمیکنه.......به قول شما یه ویزیت پیش دکتر فقیهی ببرم ببینم چی میگه و احتمالا باز باید برم یه صحبتی با دکتر هاشمی بکنم...

IIXL

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
دوستان متخصص چشم خوب کرج هست یا باید برم تهران ؟
مشکل حادی ندارم در حد تعیین نمره هست
چشمام ضعیف شده و دوتایی و تار می بینم

مورد بعد این که عینک دوست ندارم بزنم
قصد استفاده از لنز دارم
خواستم بدونم کارایی عینک داره ؟
مثل عینک با توجه به شماره چشم میسازن یا آماده هست ؟
برند های مختلف داره ؟
اگر پاسخ + کدوم از همه بهتره و کجا می تونم تهیه کنم

مرسی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
دکتر غلامی نژاد کارشون خیلی عالیه. نگران نباشید. سابقا به جای دکتر هاشمی دکتر غلامی نژاد ویزیت می کرد. با خیال راحت برید برای عمل.

تشکر از جوابتون. امروز رفتیم برای ویزیت و .... معاینه رو دکتر غلامی نژاد انجام داد. برای عمل هم دکتر هاشمی بود هم غلامی نژاد. که با توجه سوابق دکتر هاشمی رو انتخاب کردم(هفته بعد 3شنبه). عمل لازک رو هم پیشنهاد دادن که انجام بدم.

Last edited:

mona007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.منم چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم.
من متولد 68 هستم و می خوام که چشم رو عمل کنم.
نمره یکی از چشام 4.25 و یکی 3.75 هست.
برای عمل کردن توی ابان پیش دکتر زارعی رفتم تو بیمارستان خاتم الانبیا مشهد که برای 4 بهمن وقت داددن ایشون و پی ار کی با کارت رو پیشنهاد کردن.
با تحقیقاتی که توی اینترنت کردم راستش 1 کم ترسیدم . اخه میگن که نتیجه عمل معلوم نیست و ممکن هست عفونت قرنیه بگیری یا عوارضی مثل ترس از نور یا دید بد در شب همیشه باهات بمونه و یا برگشتن نمره چشم و ....
به نظر شما عمل کنم یا همون عینک بهتره؟
در ضمن می خواستم ببینم لیزیک بهتره یا لازک یا پی ار کی؟
خواهش می کنم سریع منو راهنمایی کنید.ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
الهی خیر ببینی که همه جوره جواب سوال هامو میدی..والا راستشو بخواهید نمیدونم خودمم بدجور به دکتر هاشمی ایمان دارم ولی از یه طرف پیش هر کس دیگه ببرم هم احتمالا هزینش مثل قبلی میشه باز پیش خودش ببرم شاید به قول شما کمتر بشه از یه طرف میگم نکنه باز مشکل پیش بیاد.به خدا دیگه فکرم کار نمیکنه.......به قول شما یه ویزیت پیش دکتر فقیهی ببرم ببینم چی میگه و احتمالا باز باید برم یه صحبتی با دکتر هاشمی بکنم...

بله ویزیت هزینه کمی داره. حتما ببریدش پیش دکتر فقیهی می تونید ببرید هلال احمر که هزینه کمتر بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دوستان متخصص چشم خوب کرج هست یا باید برم تهران ؟
مشکل حادی ندارم در حد تعیین نمره هست
چشمام ضعیف شده و دوتایی و تار می بینم

مورد بعد این که عینک دوست ندارم بزنم
قصد استفاده از لنز دارم
خواستم بدونم کارایی عینک داره ؟
مثل عینک با توجه به شماره چشم میسازن یا آماده هست ؟
برند های مختلف داره ؟
اگر پاسخ + کدوم از همه بهتره و کجا می تونم تهیه کنم

مرسی

البته مورد شما رو یک اپتومتریست هم می تونه انجام بده ولی شاید بهتر باشه برای یک چک اپ کلی برید پیش دکتر.
تو کرج دکتر میز دهقان و دکتر کرامتی فکر می کنم از همه بهترند.
اگر خواستید برید پیش میر دهقان سلام من رو هم برسونید. کمی بد اخلاقه ولی خیلی آدم خوبیه. خیلی با عجله کارشو می کنه ولی حتی تایین نمره چشم رو هم خودش انجام میده. مطبش خیلی شلوغه.
دکتر کرامتی آدم خیلی باکلاس و باحالیه. تبحر بسیار زیادی داره. خیلی هم وقت می ذاره.
هر دو تا خیلی خوب هستند.
در مورد لنز ، لنز ها برای شماره موجود هستند و ساخته نمی شن البته برای موارد خاص (مثل شماره های آستیگمات بالا) ساخته می شن که خیلی گرون میشه. بهترین مدل هاش فعلا تو ایران سیبا و بوش اند لامبه.
به طور کلی اگر بتونید عینک رو تحمل کنید از همه بهتره وای اگر اصرار دارید لطفا خیلی در نظافت لنز ها دقت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تشکر از جوابتون. امروز رفتیم برای ویزیت و .... معاینه رو دکتر غلامی نژاد انجام داد. برای عمل هم دکتر هاشمی بود هم غلامی نژاد. که با توجه سوابق دکتر هاشمی رو انتخاب کردم(هفته بعد 3شنبه). عمل لازک رو هم پیشنهاد دادن که انجام بدم.

اگر دکتر رو دیدید سلام من رو به دکتر برسونید بگید. با قلبی آسوده و دلی آرام برید برای عمل که بهترین ایران عملتون می کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.منم چند تا سوال داشتم که اگه جواب بدین ممنون میشم.
من متولد 68 هستم و می خوام که چشم رو عمل کنم.
نمره یکی از چشام 4.25 و یکی 3.75 هست.
برای عمل کردن توی ابان پیش دکتر زارعی رفتم تو بیمارستان خاتم الانبیا مشهد که برای 4 بهمن وقت داددن ایشون و پی ار کی با کارت رو پیشنهاد کردن.
با تحقیقاتی که توی اینترنت کردم راستش 1 کم ترسیدم . اخه میگن که نتیجه عمل معلوم نیست و ممکن هست عفونت قرنیه بگیری یا عوارضی مثل ترس از نور یا دید بد در شب همیشه باهات بمونه و یا برگشتن نمره چشم و ....
به نظر شما عمل کنم یا همون عینک بهتره؟
در ضمن می خواستم ببینم لیزیک بهتره یا لازک یا پی ار کی؟
خواهش می کنم سریع منو راهنمایی کنید.ممنون

اولا به بهتون تبریک می گم دکتر خیلی خوبی رو انتخاب کردید. حتما یادتون باشه سلام من رو به دکتر برسونید بگید دکتر ست MST که خواسته بودید 3 ماهه حاضره بیمارستان درخواست خرید نمی ده خودش می فهمه منظورم چیه.
در مورد عمل دوست من عمل لیزر مثل قرص در مان بیماری می مونه. اگر عوارض قرص مثلا آموکسی سیلین رو که مثل نبات مردم می خورن رو بخونی کفت می بره هر بلایی ممکنه سرت بیاد. ولی آیا در واقعیت هم اینطور میشه. !!!! نه معمولا کل عوارضی رو که بعد از عمل ممکنه برای هر کسی پیش بیاد تو اینترنت می نویسن. ازکوری گرفته تا سرطان!!!!! (اینو نمی دونم از کحا آوردن)
به نظر من عمل لیزر عمل کم ضرریه و این روزها آدم دیگه کسی رو نمی بنیه که بعد از عمل شاکی باشه یا موردی براش پیش بیاد.
شما شماره چشم بالایی دارید پس عمل برای شما نتیجه راضی کننده ای خواهد داشت. تنها نگرانی من برای سن شماست که اون رو هم با وجود دکتر زارعی مطمئن هستم دکتر بررسی کرده.
در مورد نوع عمل معمولا خود دکتر پیشنهاداتی بر اساس ضخامت قرنیه و دستگاه مورد استفاده به شما می کنه به طور کلی بین لازک و پی آر کی میشه. فرقی با هم نمی کنه به طور کلی لازک بهتر به نظر میاد ولی اگر نباشه پی آر کی فرقی با لازک نمی کنه.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
عمل لیزر برای بیماران عمل پیوند قرنیه شده
آیا بیمه قبول به پرداخت هزینه اش میکنه؟؟؟مرسی

mona007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از اینکه جوابمو دادید اقای یاسینی.
راستش رو بخواید من زیاد با دکتر درباره سنم حرف نزدم اخه با شرایطی که بیمارستان داره نمیشه زیاد وقت دکتر رو گرفت اما وقتی گفتم 23 سالمه ایشون اصلا نگفتن که سن من کمه.ولی توی خود بیمارستان شنیدم که باید تا 25 سال صبر کرد تا بهترین نتیجه رو گرفت.این درسته؟
1 سوال دیگه هم دارم اینکه شما در مورد دستگاه های بیمارستان و میزان پیشرفته بودنشون اطلاعاتی دارید؟

IIXL

Registered User
لایک‌ها
31
البته مورد شما رو یک اپتومتریست هم می تونه انجام بده ولی شاید بهتر باشه برای یک چک اپ کلی برید پیش دکتر.
تو کرج دکتر میز دهقان و دکتر کرامتی فکر می کنم از همه بهترند.
اگر خواستید برید پیش میر دهقان سلام من رو هم برسونید. کمی بد اخلاقه ولی خیلی آدم خوبیه. خیلی با عجله کارشو می کنه ولی حتی تایین نمره چشم رو هم خودش انجام میده. مطبش خیلی شلوغه.
دکتر کرامتی آدم خیلی باکلاس و باحالیه. تبحر بسیار زیادی داره. خیلی هم وقت می ذاره.
هر دو تا خیلی خوب هستند.
در مورد لنز ، لنز ها برای شماره موجود هستند و ساخته نمی شن البته برای موارد خاص (مثل شماره های آستیگمات بالا) ساخته می شن که خیلی گرون میشه. بهترین مدل هاش فعلا تو ایران سیبا و بوش اند لامبه.
به طور کلی اگر بتونید عینک رو تحمل کنید از همه بهتره وای اگر اصرار دارید لطفا خیلی در نظافت لنز ها دقت کنید.

آقای یاسینی تشکر بابت پاسخ
دوست دارم یک چک اپ هم انجام بدم تا خیالم راحت باشه
چون کرتن مصرف می کنم می خوام درباره عوارض احتمالی کرتن روی بینایی هم سوال کنم و کلا روی چشمم خیلی حساسم و می ترسم از اینی که هست ضعیف تر بشه
نمی دونم بخاطر مصرف کرتن یا استفاده بیش از حد رایانه
شماره چشمم حدس می زنم حدود 1 تا 2 باشه چون قبلا یکی 75. و یکی .5 بود
خودم دکتری که برای بیمارش وقت میزاره و با حوصله توضیح میده ترجیح میدم.
من ساکن تهران بودم و تازه اومدم کرج
محبت می کنید آدرس مطب دکتر کرامتی رو بدید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
عمل لیزر برای بیماران عمل پیوند قرنیه شده
آیا بیمه قبول به پرداخت هزینه اش میکنه؟؟؟مرسی

بله شنیدم که بیمه تقبل میکنه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از اینکه جوابمو دادید اقای یاسینی.
راستش رو بخواید من زیاد با دکتر درباره سنم حرف نزدم اخه با شرایطی که بیمارستان داره نمیشه زیاد وقت دکتر رو گرفت اما وقتی گفتم 23 سالمه ایشون اصلا نگفتن که سن من کمه.ولی توی خود بیمارستان شنیدم که باید تا 25 سال صبر کرد تا بهترین نتیجه رو گرفت.این درسته؟
1 سوال دیگه هم دارم اینکه شما در مورد دستگاه های بیمارستان و میزان پیشرفته بودنشون اطلاعاتی دارید؟

سن فاکتور اساسی است. ولی نه مقدارش. طبق قانون حداقل باید دوسال از ثابت شدن شماره چشمتون بگذره.
دستگاهشون فکر میکنم تکنولاس هست که دستگاه خوبیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی تشکر بابت پاسخ
دوست دارم یک چک اپ هم انجام بدم تا خیالم راحت باشه
چون کرتن مصرف می کنم می خوام درباره عوارض احتمالی کرتن روی بینایی هم سوال کنم و کلا روی چشمم خیلی حساسم و می ترسم از اینی که هست ضعیف تر بشه
نمی دونم بخاطر مصرف کرتن یا استفاده بیش از حد رایانه
شماره چشمم حدس می زنم حدود 1 تا 2 باشه چون قبلا یکی 75. و یکی .5 بود
خودم دکتری که برای بیمارش وقت میزاره و با حوصله توضیح میده ترجیح میدم.
من ساکن تهران بودم و تازه اومدم کرج
محبت می کنید آدرس مطب دکتر کرامتی رو بدید

چند صفحه قبل شماره مطبشون رو گذاشتم برای یکی از دوستان.
مصرف کرتن رو حتما برای دکتر بگید. تا اونجا که میدونم مصرف کرتن خیلی عوارض داره از جمله آب مروارید در سنین پایینتر.

mona007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام اقای یاسینی.دوباره من سوال دارم!
من تو پست های اول دیدم که نوشته بودید که عینک میزنید.
میخواستم بپرسم شما که این همه اطلاعات درباره جراحی های چشم و دستگاه ها دارید خودتون چشمتون رو عمل کردید برای بهبود بینایی؟
البته میدونم عمل چشم کاملا اختیاریه ولی دوست دارم دلیلتون رو بدونم اگه اشکالی نداره.
و دیگه این که دیدم نوشته بودید دستگاه تکنولاس قدیمیه.یعنی به خوبیه دستگاه های جدیدتر عمل رو انجام نمیده؟
خیلی مرسی از این که وقت میزارید و جواب میدین.

بالا