اقای یاسینی سلام..من مادرم نزدیک به 3 ماه پیش پرده چشمش پاره شد و دکتر مسیح هاشمی مادرم رو توی کیلینیک مرکزی عمل کرد..همه چی خوب بود تا اینکه واسه سومین ویزیت من مادرم رو پیش دکتر هاشمی بردم که بعد معاینه گفتم که بخیه های عمل قبلی جوش خورده و خوبه ولی اینبار چشمش مادرتون از پایین دچار پاردگی پرده شده.و گفتن باز باید عمل بشه و وقتی من دلیل رو خواستم گفت این اتفاق پیش میاد.....
سوال من اینه که ایا واقعا میشه در عرض 2.3 ماه باز همچین اتفاقی بیوفته! یعنی باز پرده چشم از جایی دیگه پاره بشه چطور میشه اعتماد کرد که باز این اتفاق نیوفته! و
صادقانه بگید که ایا امکانش هست که کار دکتر هاشمی در عمل قبلی خوب نبوده و کوتاهی انجام شده و همون پارگی قبلی هست که مشکل پیدا کرده! اصلا همچین چیزی هست که باز پرده چشم پاره بشه دیگه چی ازین چشم میمونه! تو رو خدا بگید همه جوره میتونم به دکتر اعتماد کنم چون عمل قبلی مادرم 3 میلیون واسه ما تموم شد چون بیمه تکمیلی نداشتیم... و نمیدونم اینبار چقدر میخواد واسه ما هزینه برداره....لطفا کمکم کنید و جواب کاملی بدبد...
شاید بهتر باشه کمی در مورد این عمل براتون توضیح بدم تا متوجه بشید.
در زمان سوچور دادن شبکیه (بخیه زدن به زبان عام) معمولا بخشی از شبکیه کشیده میشه و همین بخش کشیده بعضی وقتها بعد از عمل دوباره پاره میشه. فکی می کنم برای این عمل هزینتون کمتر میشه ولی همیشه انتخاب با شماست و می تونید دکتر دیگه ای رو انتخاب کنید.
ولی از نظر من دکتر هاشمی برای شکبیه کارش خیلی خوبه این رو به این دلیل می گم که عملش رو دیدم.