• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من بیمه دانا تکمیلی دارم اقای یاسینی. گفته شده بالای 3 دیوپتر هر چشم یعنی مجموع 8 شامل بیمه میشه.. یعنی بیمه به بیمه فرق دارن ؟
این قرار داد 2 ماه پیش بسته شده ...

مشاهده پیوست 277222

والا قبلا اینطوری بود.
اما مانند بیمه خوردرو بیمه درمانی هم از برج شش که دلار سه تومن شد داره بالای ده و دوازده رو میده. اما تیریست در تاریکی بعد از عمل برک دنبالش.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
منظورم از لیزر مجموعه عمل های لیزره شامل لازک لیزیک پیادکی و فمتو
من هم سالهاست عینک میزنم خوب خودمم خسته هستم از تابستان می خوام برم برای لازک وقت خالی ندارم.

سلام
دکتر صلوتی بهم گفت که دو سال بعد از عمل پیوند قرنیه با لیزیک میزان استیگماتیسم چشمت رو صفر میکنم
ایا این کار در بهبود دید تآثیر چشم گیری داره؟؟؟
ایا باوجود برتری لازک نسبت به لیزیک چرا دکتر صلوتی لیزیک رو به لازک ترجیح داده؟؟؟با تشکر از حسن توجه شما

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر صلوتی بهم گفت که دو سال بعد از عمل پیوند قرنیه با لیزیک میزان استیگماتیسم چشمت رو صفر میکنم
ایا این کار در بهبود دید تآثیر چشم گیری داره؟؟؟
ایا باوجود برتری لازک نسبت به لیزیک چرا دکتر صلوتی لیزیک رو به لازک ترجیح داده؟؟؟با تشکر از حسن توجه شما

صلوتی از اولین فمتو کارای ایرانه. منظورش از لیزیک همون فمتو هست که عمل خیلی دقیقی برای کاهش آستیگماته.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
والا قبلا اینطوری بود.
اما مانند بیمه خوردرو بیمه درمانی هم از برج شش که دلار سه تومن شد داره بالای ده و دوازده رو میده. اما تیریست در تاریکی بعد از عمل برک دنبالش.

البته یه چیزی. اگر این جور هم باشه من نزدیک بین 4.5 برای هر چشم و 2.5 استیگمات اون هم برای هر چشم. یعنی مجموع میشه 12 اینا. پس به نظرتون میشه کاری کرد ؟

OS 8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی ممنون که اینقد وقت میزارید و با حوصله جواب میدین !

20 سالمه شماره چشمم 1 ساله ثابت شده و تابستان ماسال میخوام عمل کنم چشمم حدادا جفتش 6 ث یعنی رو هم 12 استیکمات رو ام نمیدونم :D

میخوام تو بیمارستان میلاد عمل کنم میخواستم اس ترین دکترشو بهم معرفی کنید پیش هر کدوم بخوام میتونم عمل کنم مشکلی نداره :D

بعد با این شماره امیدی هست دیگه کلا عینک نزنم یا بزنم با شماره خلی پایین مثلا 1 ؟

شرایط بیمه تامین اجتماعی رو ام برای پرداخت هزینه لطف کنید بگید ؟

سپاس

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
صلوتی از اولین فمتو کارای ایرانه. منظورش از لیزیک همون فمتو هست که عمل خیلی دقیقی برای کاهش آستیگماته.

سلام
هزینه فمتو چقدر هست؟؟؟آیا بیمه پرداخت میکنه؟؟؟
چقدر این عمل طول میکشه؟؟؟ایا بیهوش میکنند؟؟؟
اگر استیگماتیسم چشمم صفر بشه چه تآثیری در بینایی چشمم میزاره؟؟؟مرسی

anahitaasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلامبه نظر شما بیمارستان نور با دکتر میرافتاب عمل کنم بهتره یا بیمارستان بینا برم بهتره ؟توی بیمارستان بینا کدوم دکتر بهتره؟ضمنا من میخوام فمتولیزیک کنم بینا فمتو داره؟

کلینیک های معروف تهران:

کلینیک مرکزی شهر:
واقع در ونک ، به مدیریت دکتر مسیح هاشمی یکی از به روزترین و قویترین کلینیک های چشم در تهران می باشد. این مرکز با مدیریت دقیق دکتر مسیح هاشمی (متفاوت از دکتر حسن هاشمی) دارای مجموعه ای از پیشرفته ترین دستگاههای جراحی ، کادر اتاق عمل و جراحان می باشد. دکتر هاشمی با بستن قرار دادهای مختلف با شکرتها و بیمها ها قیمت جراحی را در این مرکز به شدت کاهش داده.

کلینیک ونک :
واقع در میدان ونک بعد از گاندی. به مدیریت دکتر مروستی . این کلینیک بسیار تمیز و زیباست و کادر اتاق عمل این کلینیک جزوه تمیز ترین و مجربترین کاردهای اتاق عمل در ایران هستند. دستگاههای بسیار پیشرفته و جراحان معروفی در این کلینیک عمل می کنن. دستگاه های لیزر Alegratoo و Technolos در این مرکز موجود است.

کلینیک نگاه تهران:
این مرکز دارای دو بخش درمانگاه (واقع در ضرابخانه) و جراحی (واقع در میرداماد) هست. دکتر های معروفی در این مرکز عمل می کنن. به زودی بیمارستان نگاه در ضرابخانه به طور کامل فعال میشه که جراحی نیز به آنجا منتقل میشه. در ضمن نگاه یکی از قدیمی ترین کلینیک های تهران هست. تعداد دستگاههای این مرکز از بقیه مراکز بیشتره.

کلینیک بینا رسالت:
واقع در رسالت به مدیریت دکتر نادری . مجهزترین کلینیک در شرق تهران. دکتر های بسیار متبخری مثل دکتر نادری ، دکتر نیکخو و... در این مرکز عمل میکنن. این مرکز نوساز بوده و دستگاههای جدید دارد.

کلینیک نوین دیدهگان:
واقع در وزرا، مرکز قدیمی و معروف و دارای دستگاههای گران قیمت. این مرکز توسط دکتر سلامت و دکتر جباروند اداره میشه.

کلینیک حکیم
به مدیریت دکتر حسینی نژاد یکی از مراکز خوب در جنوب شهر هست. البته دستگاههاش یکمی قدیمیه.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
قبل از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم 10 بود یا 12
الان بعد از عمل این طور شده
2.50- برای نمره کلی عینک
2.00 - برای آستیکمات
و زاویه آستیکمات 4 درجه
حالا اگر با لیزیک استیگماتیسم من صفر بشه چه تاثیری در بینایی من داره؟؟؟مرسی

تا الن که دید مطلوبی ندارم
ایا وجود این نمره استیگمات باعث شده که دید مطلوبی نداشته باشم؟؟؟
مرسی

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
البته یه چیزی. اگر این جور هم باشه من نزدیک بین 4.5 برای هر چشم و 2.5 استیگمات اون هم برای هر چشم. یعنی مجموع میشه 12 اینا. پس به نظرتون میشه کاری کرد ؟

بله قانونی هست که آستیگمات رو با شماره چشم جمع میکنن. حتما دنبالش برید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی ممنون که اینقد وقت میزارید و با حوصله جواب میدین !

20 سالمه شماره چشمم 1 ساله ثابت شده و تابستان ماسال میخوام عمل کنم چشمم حدادا جفتش 6 ث یعنی رو هم 12 استیکمات رو ام نمیدونم :D

میخوام تو بیمارستان میلاد عمل کنم میخواستم اس ترین دکترشو بهم معرفی کنید پیش هر کدوم بخوام میتونم عمل کنم مشکلی نداره :D

بعد با این شماره امیدی هست دیگه کلا عینک نزنم یا بزنم با شماره خلی پایین مثلا 1 ؟

شرایط بیمه تامین اجتماعی رو ام برای پرداخت هزینه لطف کنید بگید ؟

سپاس

شماره چشمتون کمی بالاست ولی مطمئنا اگر ضخامت قرنیه اتون اجازه بده فکر کنم کلا دیگه عینک نزنید.
برید پیش دکتر نیکخو فکر می کنم بهترین دکتر میلاد باشه. سلام من رو هم برسونید.
در ضمن شماره چشم شما کاملا تحت بیمه قرار میگیره فکر می کنم 80 درصد هزینه رو بیمه بده که باقی مونده فکر نمی کنم بیشتر از 200 تومن خودتون بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلامبه نظر شما بیمارستان نور با دکتر میرافتاب عمل کنم بهتره یا بیمارستان بینا برم بهتره ؟توی بیمارستان بینا کدوم دکتر بهتره؟ضمنا من میخوام فمتولیزیک کنم بینا فمتو داره؟

اگر فمتو می خواهید بکنید شاید نور بهترین انتخاب باشه برای اینکه اولین مرکزیه که به صورت عمده شروع به عمل فیمتو کرد.
بله دکتر میر آفتاب برای عمل فمتو عالی هستند.
البته سوال کنید ببینید خود دکتر هاشمی عمل نمی کنن؟
اییشون بهترین دکتر در ایران هستند البته اگر خودشون عمل بکنند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
قبل از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم 10 بود یا 12
الان بعد از عمل این طور شده
2.50- برای نمره کلی عینک
2.00 - برای آستیکمات
و زاویه آستیکمات 4 درجه
حالا اگر با لیزیک استیگماتیسم من صفر بشه چه تاثیری در بینایی من داره؟؟؟مرسی

تا الن که دید مطلوبی ندارم
ایا وجود این نمره استیگمات باعث شده که دید مطلوبی نداشته باشم؟؟؟
مرسی

ببینید. شماره -2 با استیگمات 2 باعث میشه دیدتون خیلی کم باشه. این نتیجه عمل پیونده. معمولا بعد از پیوند نتیجه عمل همین میشه و بعد از مدتی بیمار رو لیزر می کنن و دیدش اصلاح میشه. به نظر من مدتی صبر کنید و بعد برای یک عمل لیزر (لازک با لیزیک) اقدام کنید. البته اگر بتونید فمتو بکنید از همه بهتره.
حتما با دکترتون مشورت کنید.

anahitaasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر فمتو می خواهید بکنید شاید نور بهترین انتخاب باشه برای اینکه اولین مرکزیه که به صورت عمده شروع به عمل فیمتو کرد.

سلام ممنون از پاسختون راستش من خودم هم ميخواستم با دكتر هاشمي عمل كنم ولي ايشون ظاهرا" براي بعد از عيد وقت ميدن و من قصد دارم اگه بشه قبل از عيد عمل كنم تا بتونم خوب استراحت كنم و الان وقتم آزادتره . حالا به نظرتون با دكتر ميرافتاب عمل كنم مشكلي پيش مياد؟ در ضمن من شرق تهرانم بيمارستان بينا برم پيش دكتر نيكخو يا نادري بهتره يا همون برم پيش دكتر ميرافتاب تو نور؟

891175420

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید .شماره ی چشم راست من3.5 و آستیگمات آن 3.5 است و چشم چپم 4.5 و آستیگمات آن 4 است. ساکن اصفهان هستم. پیش دکتر قریشی رفتم گفتند هر دو عمل فمتو و کارت TS را میتونی انجام بدی و کیفیت هر دو یکی است اما من هنوز مردد هستم کدام عمل بهتره؟ برای TSدر بیمارستان فیض عمل کنم بهتره یا کلینیک پارسیان؟

ستاره حسنی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

همون طور که می دانید بیمارستان چشم پزشکی نور بهترین بیمارستان چشم پزشکی در ایران است. که اولین بار عمل فمتو لیزیک را در ایران انجام دادند. دکتر هاشمی که دکتر فوق العاده و بی نظیری است. که در بیمارستان نور خودش روزانه عمل انجام می دهند. سایر پزشکان این بیمارستان نیز عالی می باشند.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من چشمم 2.5 هست - 3-4 سالی هم میشه که ثابته! میخوام عمل کنم از شر عینک خلاص شم. نور برای 4شنبه نوبت گرفتم. دکتر غلامی نژاد چطوره کارش؟ میگن برای 1 شنبه عمل انجام میشه بعد معاینه.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
هزینه فمتو چقدر هست؟؟؟آیا بیمه پرداخت میکنه؟؟؟
چقدر این عمل طول میکشه؟؟؟ایا بیهوش میکنند؟؟؟
اگر استیگماتیسم چشمم صفر بشه چه تآثیری در بینایی چشمم میزاره؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ممنون از پاسختون راستش من خودم هم ميخواستم با دكتر هاشمي عمل كنم ولي ايشون ظاهرا" براي بعد از عيد وقت ميدن و من قصد دارم اگه بشه قبل از عيد عمل كنم تا بتونم خوب استراحت كنم و الان وقتم آزادتره . حالا به نظرتون با دكتر ميرافتاب عمل كنم مشكلي پيش مياد؟ در ضمن من شرق تهرانم بيمارستان بينا برم پيش دكتر نيكخو يا نادري بهتره يا همون برم پيش دكتر ميرافتاب تو نور؟

اگز شرق هستید بیخود خودتون رو درگیر اومدن به نور نکنید. مرکز بینا واقعا یکی از بهترین های تهرانه. برید پیش دکتر نادری برای عمل سلام من رو هم حتما برسونید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید .شماره ی چشم راست من3.5 و آستیگمات آن 3.5 است و چشم چپم 4.5 و آستیگمات آن 4 است. ساکن اصفهان هستم. پیش دکتر قریشی رفتم گفتند هر دو عمل فمتو و کارت TS را میتونی انجام بدی و کیفیت هر دو یکی است اما من هنوز مردد هستم کدام عمل بهتره؟ برای TSدر بیمارستان فیض عمل کنم بهتره یا کلینیک پارسیان؟

والا در مورد قیمت کلینیک پارسیان شنیدم که میگن خیلی بالاست اما برای آستیگمات بالای چشم شما شاید فمتو بهتر باشه. به نظر من فمتو تو پارسیان البته اگر هزینه براتون مهم نیست.
امکانش هست یک پیغام به دکتر از طرف من بفرستید. بگید یاسینی گفت دکتر اتوکلاو 6 دقیقه ای رو به من خبر ندادید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
همون طور که می دانید بیمارستان چشم پزشکی نور بهترین بیمارستان چشم پزشکی در ایران است. که اولین بار عمل فمتو لیزیک را در ایران انجام دادند. دکتر هاشمی که دکتر فوق العاده و بی نظیری است. که در بیمارستان نور خودش روزانه عمل انجام می دهند. سایر پزشکان این بیمارستان نیز عالی می باشند.

همونطور که قبلا هم گفتم دکتر هاشمی سرشون بیشتر وقتها خیلی شلوغه وگرنه ایشون بهترین انتخاب در تهران هستند. همونطور که میبینید قبل از عید نمی تونن وقت بدن البته دکتر های خوبی در نور هستند مثل میرآفتاب غلامی طاهری و.... که میشه اونها رو هم انتخاب کرد. ولی باید بدونید که من سر عمل دکتر نیکخو و دکتر نادر ی هم بودم و به شخصه اعتقاد دارم که کارشون فوق العاده تمیز و خوبه.من حرف شما رو تایید می کنم ولی اعتقاد دارم وقتی کسی ساکن شرق تهران هست چرا برای عمل بره نور. به نظر من بیمارستان بینا مرکز مجهزیه.

بالا