• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من چشمم 2.5 هست - 3-4 سالی هم میشه که ثابته! میخوام عمل کنم از شر عینک خلاص شم. نور برای 4شنبه نوبت گرفتم. دکتر غلامی نژاد چطوره کارش؟ میگن برای 1 شنبه عمل انجام میشه بعد معاینه.

دکتر غلامی نژاد کارشون خیلی عالیه. نگران نباشید. سابقا به جای دکتر هاشمی دکتر غلامی نژاد ویزیت می کرد. با خیال راحت برید برای عمل.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
هزینه فمتو چقدر هست؟؟؟آیا بیمه پرداخت میکنه؟؟؟
چقدر این عمل طول میکشه؟؟؟ایا بیهوش میکنند؟؟؟
اگر استیگماتیسم چشمم صفر بشه چه تآثیری در بینایی چشمم میزاره؟؟؟مرسی

هزینه فمتو بستیگ به مرکز ای که عمل میکنید از 2.5 تا 3.5 متفاوته.
عمل بدون بیهوشی هست و اصلا در اصل عمل در کار نیست. میرید رو یک تخت میخوابید یک دستگاه میارن بالای چشمتون. فکر کنم 6 دقیقه یا کمتر طول می کشه یک سری صدا میاد و بعد پامیشید می رید.
آستیگمات باعث میشه که خطوط موازی درچشم انسان کمی انحنا دار دیده بشن. مثلا وقتی دارید راه میرید کناره های خیابان کمی انحنا دار دیده میشن که می تونه باعث سرگیجه و سر درد بشه. افرادی که چشم ضعیف دارند در صورتیکه عینک نزنند مشکلی ندارند جز کاهش دید ولی افرادی که علاوه بر ضعف آستیگمات هم دارند در هنگام تردد دچار کمی سردرد میشن.

ستاره حسنی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از نظر من بیمارستان چشم پزشکی نور بهترین و جدیدتر ین دستگا ها رو داره این بیمارستان نه تنها تو ایران بلکه تو خاورمیانه از بهترین بیمارستان هاست. بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی نور

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
یه سوال برام پیش اومده برای عمل پی آر کی !!! یک دکتر خوب توی اصفهان بهم معرفی شده که هزینه عمل رو یک میلیون تومن می گیره اما تهران از دو میلیون شروع میشه ؟!! جریانش چیه ؟و آیا فرقی داره ؟! چون افرادی پیششون عمل لیزیک داشتن و راضی بودن خیلی ! و حالا من می خوام مناسب ترین قیمت رو توی تهران پیدا کنم اگر کسی می دونه لطفا بگه و دکتر خوب رو معرفی کنه ! ترجیحا شرق تهران

masoo

Registered User
لایک‌ها
28

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال برام پیش اومده برای عمل پی آر کی !!! یک دکتر خوب توی اصفهان بهم معرفی شده که هزینه عمل رو یک میلیون تومن می گیره اما تهران از دو میلیون شروع میشه ؟!! جریانش چیه ؟و آیا فرقی داره ؟! چون افرادی پیششون عمل لیزیک داشتن و راضی بودن خیلی ! و حالا من می خوام مناسب ترین قیمت رو توی تهران پیدا کنم اگر کسی می دونه لطفا بگه و دکتر خوب رو معرفی کنه ! ترجیحا شرق تهران

بگید کدوم مرکز تا بهتون بگم میارزه یا نه.
البته اگر لازک میکنه نه لیزیک! می ارزه. ولی لیزیک به دلیل قدیمی تر بودن دستگاه فکر میکنم همین
اندازه باشه.

در شرق فکر میکنم پایین ترین قیمت ماله کلینیک هلال احمر باشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

قبلا هم گفتم الان سعی کنید مدتی عینک نزنید غیر از کاهش دیدتون احتمالا دچار کمی سرگیجه و سردرد میشید.
این البته برای همه اتفاق نمی افته ولی برای بیشتر مردم تجربه شده

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
بگید کدوم مرکز تا بهتون بگم میارزه یا نه.
البته اگر لازک میکنه نه لیزیک! می ارزه. ولی لیزیک به دلیل قدیمی تر بودن دستگاه فکر میکنم همین
اندازه باشه.

در شرق فکر میکنم پایین ترین قیمت ماله کلینیک هلال احمر باشه

ممنون از پاسختون اما من برای پی آر کی توی ناحیه شرق تهران می خوام که قیمت متعادل باشه ( عرض کردم اصفهان یک میلیونه پی آر کی و دکترش تائید شده اس چون لازیک کرده واسه 2 نفر از دوستانم )

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
بینا خوبه تو رسالت فکر کنم نظر شما چیه ؟!

891175420

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا در مورد قیمت کلینیک پارسیان شنیدم که میگن خیلی بالاست اما برای آستیگمات بالای چشم شما شاید فمتو بهتر باشه. به نظر من فمتو تو پارسیان البته اگر هزینه براتون مهم نیست.
امکانش هست یک پیغام به دکتر از طرف من بفرستید. بگید یاسینی گفت دکتر اتوکلاو 6 دقیقه ای رو به من خبر ندادید.[/QUO

این موضوع که عمل prk برای آستیگمات 4 کدورت قرنیه میاره حقیقت داره؟ و آیا این کدورت از بین نمی رود؟ بین عمل فمتو و prk از لحاظ عوارض بعد عمل کدام کمتر است؟ با توجه به این که می گویند دکتر قریشی در پارسیان رزیدنت ها را برای عمل میاره به نظر شما بهتر نیست که در آبان یا فیض عمل کنم
با تشکر از شما

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
وضعیت چشم من ایا صلاح هست که در مقطع درجه داری نیروی انتظامی ثبت نام کنم؟؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون اما من برای پی آر کی توی ناحیه شرق تهران می خوام که قیمت متعادل باشه ( عرض کردم اصفهان یک میلیونه پی آر کی و دکترش تائید شده اس چون لازیک کرده واسه 2 نفر از دوستانم )

اگر قیمت اضفهان خوبه به نظر من همونجا عمل کنید. البته هلال پی ار کی و لازک هم داره ولی اگر محلی بهتر می خوای برو بینا ولی البته قیمتش کم نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا در مورد قیمت کلینیک پارسیان شنیدم که میگن خیلی بالاست اما برای آستیگمات بالای چشم شما شاید فمتو بهتر باشه. به نظر من فمتو تو پارسیان البته اگر هزینه براتون مهم نیست.
امکانش هست یک پیغام به دکتر از طرف من بفرستید. بگید یاسینی گفت دکتر اتوکلاو 6 دقیقه ای رو به من خبر ندادید.[/QUO

این موضوع که عمل prk برای آستیگمات 4 کدورت قرنیه میاره حقیقت داره؟ و آیا این کدورت از بین نمی رود؟ بین عمل فمتو و prk از لحاظ عوارض بعد عمل کدام کمتر است؟ با توجه به این که می گویند دکتر قریشی در پارسیان رزیدنت ها را برای عمل میاره به نظر شما بهتر نیست که در آبان یا فیض عمل کنم
با تشکر از شما

در مورد پارسیان نشنیده بود رزیدنتی برای عمل بیاد.
کلا رزیدنت ها فقط میتونن تو بیمارستان های آموزشی عمل کنند مثل فیض یا فارابی.
در مورد کدورت قرنیه من هم شنیدم ولی به نظرم بیشتر مربوط به تبلیغاته به هر حال فمتو برای آستیگمات بالا بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
وضعیت چشم من ایا صلاح هست که در مقطع درجه داری نیروی انتظامی ثبت نام کنم؟؟؟

نباید برای دانشکده افسری مشکلی داشته باشید.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
قبلا هم گفتم الان سعی کنید مدتی عینک نزنید غیر از کاهش دیدتون احتمالا دچار کمی سرگیجه و سردرد میشید.
این البته برای همه اتفاق نمی افته ولی برای بیشتر مردم تجربه شده

سلام
منظور بنده رو متوجه نشدین!!!
منظورم اینه که دید بهتر میشه یا بدتر؟؟؟مرسی

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
قبل از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم 10 بود یا 12
الان بعد از عمل این طور شده
2.50- برای نمره کلی عینک
2.00 - برای آستیکمات
و زاویه آستیکمات 4 درجه
با گذشت حدود 15 ماه از عمل روزی نیست که موقع مطالعه و کار با کامپیوتر سردرد و سرگیچه و بی حس نشم!!!
دلیل اینها چی میتونه باشه؟؟؟مرسی

mamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای یاسینی سلام..من مادرم نزدیک به 3 ماه پیش پرده چشمش پاره شد و دکتر مسیح هاشمی مادرم رو توی کیلینیک مرکزی عمل کرد..همه چی خوب بود تا اینکه واسه سومین ویزیت من مادرم رو پیش دکتر هاشمی بردم که بعد معاینه گفتم که بخیه های عمل قبلی جوش خورده و خوبه ولی اینبار چشمش مادرتون از پایین دچار پاردگی پرده شده.و گفتن باز باید عمل بشه و وقتی من دلیل رو خواستم گفت این اتفاق پیش میاد.....

سوال من اینه که ایا واقعا میشه در عرض 2.3 ماه باز همچین اتفاقی بیوفته! یعنی باز پرده چشم از جایی دیگه پاره بشه چطور میشه اعتماد کرد که باز این اتفاق نیوفته! و
صادقانه بگید که ایا امکانش هست که کار دکتر هاشمی در عمل قبلی خوب نبوده و کوتاهی انجام شده و همون پارگی قبلی هست که مشکل پیدا کرده! اصلا همچین چیزی هست که باز پرده چشم پاره بشه دیگه چی ازین چشم میمونه! تو رو خدا بگید همه جوره میتونم به دکتر اعتماد کنم چون عمل قبلی مادرم 3 میلیون واسه ما تموم شد چون بیمه تکمیلی نداشتیم... و نمیدونم اینبار چقدر میخواد واسه ما هزینه برداره....لطفا کمکم کنید و جواب کاملی بدبد...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
قبل از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم 10 بود یا 12
الان بعد از عمل این طور شده
2.50- برای نمره کلی عینک
2.00 - برای آستیکمات
و زاویه آستیکمات 4 درجه
با گذشت حدود 15 ماه از عمل روزی نیست که موقع مطالعه و کار با کامپیوتر سردرد و سرگیچه و بی حس نشم!!!
دلیل اینها چی میتونه باشه؟؟؟مرسی

سرگیجه و بی حسی برای شماره آستیگماتی هست که ایجاد شده بعد از عمل لیزر درست میشه.

بالا