• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

admiral_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان از قیمت به روز عمل لیزیک در کلینیک بصیر اطلاع دارید ؟ بیمه تامین اجتماعی چقدرشو میده ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی.دوباره من سوال دارم!
من تو پست های اول دیدم که نوشته بودید که عینک میزنید.
میخواستم بپرسم شما که این همه اطلاعات درباره جراحی های چشم و دستگاه ها دارید خودتون چشمتون رو عمل کردید برای بهبود بینایی؟
البته میدونم عمل چشم کاملا اختیاریه ولی دوست دارم دلیلتون رو بدونم اگه اشکالی نداره.
و دیگه این که دیدم نوشته بودید دستگاه تکنولاس قدیمیه.یعنی به خوبیه دستگاه های جدیدتر عمل رو انجام نمیده؟
خیلی مرسی از این که وقت میزارید و جواب میدین.

بله من عینک می زنم و شماره چشمم هم 2 هست. والا از سال قبل برنامه ریزی کردم برای عمل، خودمم با دکتر خانلری عمل می کنم ولی متاسفانه چون حداقل دو هفته باید بیخیال کار بشم وقت نمیشه. حتی بعد از کنگره آذر ماه برنامهر یزی کردم که دو هفته کار رو تعطیل کنم که بازم نشد.
در اولنی فرصت اقدام می کنم.
دستگاه تکنولاس (اگر درست یادم بیادکه دستگاهشون همین باشه) دستگاه قدیمیه ولی دستگاه خوبیه الان شرکت فجر شاهد اونو خدمات دهی می کنه و تکنولوژی ماله شرکت بوش اندلامبه.
البته قرار بود یک دستگاه الگرتو از آلکان بخرند که خبری ندارم خریدن یا نه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان از قیمت به روز عمل لیزیک در کلینیک بصیر اطلاع دارید ؟ بیمه تامین اجتماعی چقدرشو میده ؟

آحرین قیمتی که شنیدم 2 میلیون برای فمتو بود که فکر می کنم بازم بردند بالا.
بیمه هم بسته به شماره چشمتون پرداخت می کنه .

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان عمل انحراف چشم هتروفروپیا چقدر هزینه داره؟
به نظرتون ریسک نیست این عمل؟ من یکم می ترسم.

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام سوال دارم فراوون . بايكي از موسسات ilasik مكاتبه كردم برشوري كه فرستادن خيلي وسوسه برانگيز بود .چقدر كيفيتي كه ادعا دارند واقعيته ؟چقدر كارشون با داخل فرئ داره ؟ارزششو داره ؟ا گر نه كدوم يك از عمل هاي داخل با nasa ilasik برابره ؟

اينطور كه متوجه شدم روش هاي تشخيصي اصلاحي wave front و wave scane با هم استفاده ميشه ولي داخل به صورت جدا درسته ؟ كدام يك بهتر است ؟

آيا هر دستگاه ليزري دستگاه هاي تشخيصي قبل عمل مخصوص به خود را نداره ؟ از يك نفر شنيدم ازميشاتشو كه مال جاي ديگه بود قبول نكرده بودن ومجبور شد دوباره هزينه كنه .اگه نه پس لطفا بگين دستگاه هاي تشخيصي كدام كلينيكها بهتره ؟

mona007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام سلام.
این بار درباره عینک دودی سوال دارم.
چه عینکی بگیرم خوبه؟مارکش؟هزینش؟
راستی شما تا حالا کار دکتر زارعی رو دیدید از نزدیک؟چه جوریاست؟
امروز از بیمارستان بهم زنگ زد و گفت حتما میای دیگه منم گفتم اره مطالب این تاپیک بهم خیلی کمک کردن.هر چند میدونم کمی مشکلات داره ولی بازم از عینک راحت میشم.
امیدوارم هر کی عمل میکنه خوب باشه براش و بی دردسر

alirezaepanah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی

من همونیم که 9 ماه پیش پیوند قرنیه داشتم با دکتر جوادی.

والا من یک ماه پیش بخیه هام تموم شد ولی آستیگماتیسم چشم بالا بود که دو هفته پیش کی آر اس شدم . الان آستیگماتم خیلی کم شده ولی نزدیک بینیم 12 شده. دکتر گفت می تونی لنز آرتیزان واست کار بذاریم . ولی یکی از دکترهای مطب دکتر جوادی بهم گفت زیر بار لنز آرتیزان نرو . نمی دونم چرا اینو گفت.
میشه یک خورده از این عمل بگین که فالو آپش چجوریه و روی چشم پیوندی چجوری جواب میده؟ و اینکه اگر این عمل رو انجام بدم احتمال داره باعث بشه رد پیوند بشه.؟؟
یک سوال دیگه در مورد هزینش چجوریه حدودا؟
سوال دیگم اینه که روال عمل لنز آرتیزان چجوریه ؟ یعنی هر وقت من خواستم عمل کنم و دکتر شماره چشمم رو برای تهیه لنز حساب کرد چند وقت بعدش میشه عمل کرد؟ منظورم اینه که پیدا کردن اون لنز خاص و سفارش و بفیه کاراش خیلی طول می کشه ؟ آخه این خیلی واسم مهمه چون من چند وقت دیگه از ایران میرم و دارم برنامه ریزی می کنم شاید تابستون حدود 3 هفته ایران اومدم عمل کنم می خواستم ببینم میشه تو این مدت عمل کرد؟

خیلی ممنون آقای یاسینی

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
من 2 هفته دیگه عمل میکنم
میخوام بدونم تا چه مدت بعد از عمل نمیتونم اصلا پشت کامپیوتر بشینم ؟!
چون الانم زیاد با کامپیوتر کار میکنم
و تا چه مدت نمیتونم بدن سازی برم ؟!
البته از دکترم میپرسم ولی میخوام نظر شما هم بدونم
ممنون

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..ببخشید میدونید تو اهواز چه دکتری برا لیزیک خوب هست؟؟؟خیلی احتیاج دارم..میخام تا 2 هفته دیگه لیزیک کنم اما نمیدونم تو اهواز چه دکتری خوب هست؟؟

یه سوال دیگه هم اینکه واقعا لیزیک درد نداره؟؟بعدش رو نمیگم همون در حین جراحی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام سوال دارم فراوون . بايكي از موسسات ilasik مكاتبه كردم برشوري كه فرستادن خيلي وسوسه برانگيز بود .چقدر كيفيتي كه ادعا دارند واقعيته ؟چقدر كارشون با داخل فرئ داره ؟ارزششو داره ؟ا گر نه كدوم يك از عمل هاي داخل با nasa ilasik برابره ؟

اينطور كه متوجه شدم روش هاي تشخيصي اصلاحي wave front و wave scane با هم استفاده ميشه ولي داخل به صورت جدا درسته ؟ كدام يك بهتر است ؟

آيا هر دستگاه ليزري دستگاه هاي تشخيصي قبل عمل مخصوص به خود را نداره ؟ از يك نفر شنيدم ازميشاتشو كه مال جاي ديگه بود قبول نكرده بودن ومجبور شد دوباره هزينه كنه .اگه نه پس لطفا بگين دستگاه هاي تشخيصي كدام كلينيكها بهتره ؟

کدوم مرکز ایرانی یا خارجی؟
مراکز داخلی مجاز به تبلیغ عیر واقع نیستند و کلا هم به دلیل تعداد زیاد داوطلبان خیلی تبلیغ نمی کنن.

دو سیستم برای توپوگرافی قرنیه استفاده میشه wavefront و wave scan که البته دستگاههایپیشرفته ای مثل ویسکس و آلگرتو از هر دو استفاده می کنن.

نتایح عمل معمولا برای همون دستگاه استفاده میشه ولی مثلا با تعداد بالای دستگاههای الگراتو موجود در بازار ایران خوب مشخصه که اگر یک مرکز تست بدید به احتمال زیاد مراکز دیگه هم قبولش می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام سلام.
این بار درباره عینک دودی سوال دارم.
چه عینکی بگیرم خوبه؟مارکش؟هزینش؟
راستی شما تا حالا کار دکتر زارعی رو دیدید از نزدیک؟چه جوریاست؟
امروز از بیمارستان بهم زنگ زد و گفت حتما میای دیگه منم گفتم اره مطالب این تاپیک بهم خیلی کمک کردن.هر چند میدونم کمی مشکلات داره ولی بازم از عینک راحت میشم.
امیدوارم هر کی عمل میکنه خوب باشه براش و بی دردسر

راستش خیلی نمی تونم کمکتون بکنم چون کار ما زیبایی نیست. عینک های مارکدار درست و حسابی که قانونی وارد شده باشند را توصیه می کنم حتی اگر گرون تر باشند.
بله دکار زارعی رو از دور میشناختم و امثال تو کنگره آذر شانس اینکه باهاشون بیشتر آشنا بشم رو پیدا کردم.
باید بگد اطلاعاتشون درمورد محصولات شرکت خود ما از من شاید بیشتر بود/
اگر عینک رو برای بعد از عمل میخواهید نگران نباشید همونی که بهتون می دن خیلی خوبه. برای این عینک ها خیلی دقت می کنن که آشغال انتخاب نکنن.

راستی خوشحالم که مطالب به دردتون خورده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی

من همونیم که 9 ماه پیش پیوند قرنیه داشتم با دکتر جوادی.

والا من یک ماه پیش بخیه هام تموم شد ولی آستیگماتیسم چشم بالا بود که دو هفته پیش کی آر اس شدم . الان آستیگماتم خیلی کم شده ولی نزدیک بینیم 12 شده. دکتر گفت می تونی لنز آرتیزان واست کار بذاریم . ولی یکی از دکترهای مطب دکتر جوادی بهم گفت زیر بار لنز آرتیزان نرو . نمی دونم چرا اینو گفت.
میشه یک خورده از این عمل بگین که فالو آپش چجوریه و روی چشم پیوندی چجوری جواب میده؟ و اینکه اگر این عمل رو انجام بدم احتمال داره باعث بشه رد پیوند بشه.؟؟
یک سوال دیگه در مورد هزینش چجوریه حدودا؟
سوال دیگم اینه که روال عمل لنز آرتیزان چجوریه ؟ یعنی هر وقت من خواستم عمل کنم و دکتر شماره چشمم رو برای تهیه لنز حساب کرد چند وقت بعدش میشه عمل کرد؟ منظورم اینه که پیدا کردن اون لنز خاص و سفارش و بفیه کاراش خیلی طول می کشه ؟ آخه این خیلی واسم مهمه چون من چند وقت دیگه از ایران میرم و دارم برنامه ریزی می کنم شاید تابستون حدود 3 هفته ایران اومدم عمل کنم می خواستم ببینم میشه تو این مدت عمل کرد؟

خیلی ممنون آقای یاسینی

چون در پیغان خصوص پرسیده بودید در پیغام خصوصی جوابتون رو دادم. راستی قبل از هر عملی حتما از اینکه لنز آرتیطان وارد بشه مطمئن بشید. الان مدتیه که کمیاب شده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من 2 هفته دیگه عمل میکنم
میخوام بدونم تا چه مدت بعد از عمل نمیتونم اصلا پشت کامپیوتر بشینم ؟!
چون الانم زیاد با کامپیوتر کار میکنم
و تا چه مدت نمیتونم بدن سازی برم ؟!
البته از دکترم میپرسم ولی میخوام نظر شما هم بدونم
ممنون

دو هفته کامپیوتر رو تعطیل کنید .
بدن سازی حداقل دو ماه تعطیله بعدش هم با نظر پزشک

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام..ببخشید میدونید تو اهواز چه دکتری برا لیزیک خوب هست؟؟؟خیلی احتیاج دارم..میخام تا 2 هفته دیگه لیزیک کنم اما نمیدونم تو اهواز چه دکتری خوب هست؟؟

یه سوال دیگه هم اینکه واقعا لیزیک درد نداره؟؟بعدش رو نمیگم همون در حین جراحی

دکتر ها فقهی و دکتر اناری این دو تا از بهترین های اهواز هستند مخصوصا دکتر اناری کارش خیلی خوبه.
لیزیک اصلا درد نداره ولی بعد از روز اول کمی سورزش جشمتون داره خیلی زیاد نیست ولی مداومه بعد از یک روز خوب میشه.

saeidraeisvand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر ها فقهی و دکتر اناری این دو تا از بهترین های اهواز هستند مخصوصا دکتر اناری کارش خیلی خوبه.
لیزیک اصلا درد نداره ولی بعد از روز اول کمی سورزش جشمتون داره خیلی زیاد نیست ولی مداومه بعد از یک روز خوب میشه.

مرسی از راهنماییتون...باید برم مطب اینایی که گفتین ببینم چی میگن..اخه قرار بود من برم پیش دکتری به اسم رفیعی میگفتن کارش خوبه

mona007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش خیلی نمی تونم کمکتون بکنم چون کار ما زیبایی نیست. عینک های مارکدار درست و حسابی که قانونی وارد شده باشند را توصیه می کنم حتی اگر گرون تر باشند.
بله دکار زارعی رو از دور میشناختم و امثال تو کنگره آذر شانس اینکه باهاشون بیشتر آشنا بشم رو پیدا کردم.
باید بگد اطلاعاتشون درمورد محصولات شرکت خود ما از من شاید بیشتر بود/
اگر عینک رو برای بعد از عمل میخواهید نگران نباشید همونی که بهتون می دن خیلی خوبه. برای این عینک ها خیلی دقت می کنن که آشغال انتخاب نکنن.

راستی خوشحالم که مطالب به دردتون خورده.
اخه به ما گفتن خودتون عینک بخرید و من نمی دونم کدوم عینک اصلی هست و کدوم تقلبی:(

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
دو هفته کامپیوتر رو تعطیل کنید .
بدن سازی حداقل دو ماه تعطیله بعدش هم با نظر پزشک

بعد از 2هفته میشه طبیعی با کامپیوتر کار کرد مثلا 3 و4 ساعت در روز البته نه به طور مداوم البته مانیتورم led هستش

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا نمیدونم فقط بعضی اوقات که به فاصله های زیاد نگاه می کنم چشم چپم منحرف میشه.

بله انجراف دارید فکر می کنم انحرافتون کمه برای اینکه معمولا با دید نزدیک انجراف دیده میشه و برای دور کمتره. کدوم شهر هستید.؟

بالا