سلام اقای یاسینی.دوباره من سوال دارم!
من تو پست های اول دیدم که نوشته بودید که عینک میزنید.
میخواستم بپرسم شما که این همه اطلاعات درباره جراحی های چشم و دستگاه ها دارید خودتون چشمتون رو عمل کردید برای بهبود بینایی؟
البته میدونم عمل چشم کاملا اختیاریه ولی دوست دارم دلیلتون رو بدونم اگه اشکالی نداره.
و دیگه این که دیدم نوشته بودید دستگاه تکنولاس قدیمیه.یعنی به خوبیه دستگاه های جدیدتر عمل رو انجام نمیده؟
خیلی مرسی از این که وقت میزارید و جواب میدین.
سلام دوستان از قیمت به روز عمل لیزیک در کلینیک بصیر اطلاع دارید ؟ بیمه تامین اجتماعی چقدرشو میده ؟
دوستان عمل انحراف چشم هتروفروپیا چقدر هزینه داره؟
به نظرتون ریسک نیست این عمل؟ من یکم می ترسم.
سلام سوال دارم فراوون . بايكي از موسسات ilasik مكاتبه كردم برشوري كه فرستادن خيلي وسوسه برانگيز بود .چقدر كيفيتي كه ادعا دارند واقعيته ؟چقدر كارشون با داخل فرئ داره ؟ارزششو داره ؟ا گر نه كدوم يك از عمل هاي داخل با nasa ilasik برابره ؟
اينطور كه متوجه شدم روش هاي تشخيصي اصلاحي wave front و wave scane با هم استفاده ميشه ولي داخل به صورت جدا درسته ؟ كدام يك بهتر است ؟
آيا هر دستگاه ليزري دستگاه هاي تشخيصي قبل عمل مخصوص به خود را نداره ؟ از يك نفر شنيدم ازميشاتشو كه مال جاي ديگه بود قبول نكرده بودن ومجبور شد دوباره هزينه كنه .اگه نه پس لطفا بگين دستگاه هاي تشخيصي كدام كلينيكها بهتره ؟
سلام سلام.
این بار درباره عینک دودی سوال دارم.
چه عینکی بگیرم خوبه؟مارکش؟هزینش؟
راستی شما تا حالا کار دکتر زارعی رو دیدید از نزدیک؟چه جوریاست؟
امروز از بیمارستان بهم زنگ زد و گفت حتما میای دیگه منم گفتم اره مطالب این تاپیک بهم خیلی کمک کردن.هر چند میدونم کمی مشکلات داره ولی بازم از عینک راحت میشم.
امیدوارم هر کی عمل میکنه خوب باشه براش و بی دردسر
سلام آقای یاسینی
من همونیم که 9 ماه پیش پیوند قرنیه داشتم با دکتر جوادی.
والا من یک ماه پیش بخیه هام تموم شد ولی آستیگماتیسم چشم بالا بود که دو هفته پیش کی آر اس شدم . الان آستیگماتم خیلی کم شده ولی نزدیک بینیم 12 شده. دکتر گفت می تونی لنز آرتیزان واست کار بذاریم . ولی یکی از دکترهای مطب دکتر جوادی بهم گفت زیر بار لنز آرتیزان نرو . نمی دونم چرا اینو گفت.
میشه یک خورده از این عمل بگین که فالو آپش چجوریه و روی چشم پیوندی چجوری جواب میده؟ و اینکه اگر این عمل رو انجام بدم احتمال داره باعث بشه رد پیوند بشه.؟؟
یک سوال دیگه در مورد هزینش چجوریه حدودا؟
سوال دیگم اینه که روال عمل لنز آرتیزان چجوریه ؟ یعنی هر وقت من خواستم عمل کنم و دکتر شماره چشمم رو برای تهیه لنز حساب کرد چند وقت بعدش میشه عمل کرد؟ منظورم اینه که پیدا کردن اون لنز خاص و سفارش و بفیه کاراش خیلی طول می کشه ؟ آخه این خیلی واسم مهمه چون من چند وقت دیگه از ایران میرم و دارم برنامه ریزی می کنم شاید تابستون حدود 3 هفته ایران اومدم عمل کنم می خواستم ببینم میشه تو این مدت عمل کرد؟
خیلی ممنون آقای یاسینی
من 2 هفته دیگه عمل میکنم
میخوام بدونم تا چه مدت بعد از عمل نمیتونم اصلا پشت کامپیوتر بشینم ؟!
چون الانم زیاد با کامپیوتر کار میکنم
و تا چه مدت نمیتونم بدن سازی برم ؟!
البته از دکترم میپرسم ولی میخوام نظر شما هم بدونم
ممنون
سلام..ببخشید میدونید تو اهواز چه دکتری برا لیزیک خوب هست؟؟؟خیلی احتیاج دارم..میخام تا 2 هفته دیگه لیزیک کنم اما نمیدونم تو اهواز چه دکتری خوب هست؟؟
یه سوال دیگه هم اینکه واقعا لیزیک درد نداره؟؟بعدش رو نمیگم همون در حین جراحی
:یزان انحرافتون چقدره؟
دکتر ها فقهی و دکتر اناری این دو تا از بهترین های اهواز هستند مخصوصا دکتر اناری کارش خیلی خوبه.
لیزیک اصلا درد نداره ولی بعد از روز اول کمی سورزش جشمتون داره خیلی زیاد نیست ولی مداومه بعد از یک روز خوب میشه.
اخه به ما گفتن خودتون عینک بخرید و من نمی دونم کدوم عینک اصلی هست و کدوم تقلبیراستش خیلی نمی تونم کمکتون بکنم چون کار ما زیبایی نیست. عینک های مارکدار درست و حسابی که قانونی وارد شده باشند را توصیه می کنم حتی اگر گرون تر باشند.
بله دکار زارعی رو از دور میشناختم و امثال تو کنگره آذر شانس اینکه باهاشون بیشتر آشنا بشم رو پیدا کردم.
باید بگد اطلاعاتشون درمورد محصولات شرکت خود ما از من شاید بیشتر بود/
اگر عینک رو برای بعد از عمل میخواهید نگران نباشید همونی که بهتون می دن خیلی خوبه. برای این عینک ها خیلی دقت می کنن که آشغال انتخاب نکنن.
راستی خوشحالم که مطالب به دردتون خورده.
دو هفته کامپیوتر رو تعطیل کنید .
بدن سازی حداقل دو ماه تعطیله بعدش هم با نظر پزشک
والا نمیدونم فقط بعضی اوقات که به فاصله های زیاد نگاه می کنم چشم چپم منحرف میشه.