• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
پس از گذشت 14 ماه از عمل پیوند قرنیه لیزری توسط دکتر صلوتی وضعیت چشمم این طوره
2.50- برای نمره کلی عینک
2.00 - برای آستیکمات
و زاویه آستیکمات 4 درجه
ایا وضعیت چشمم خوبه؟؟؟مرسی

بله وصعیت چشمتون خوبه. البته کمی آستیگمات اش بالاست که اونم برای پیوند قرنیست.
خدا رو شکر شماره چشمتون تو یک سال گذشته تغییری نکرده که نشون می ده پیوند قرنیه جواب داده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
14 ماهه که توسط دکتر صلوتی عمل پیوند قرنیه لیزری شدم
به تازگی در یک کارگاه نجاری مشغول به کارم
که گرد و غبار زیاد اونجا وجود داره و چیزهای سنگین باید بلند کنم
آیا مجاز هست که اونجا کار کنم؟؟؟مرسی

گرد و خاک خیلی خطرناکه. حتما با دکتر مشورت کنید برای این کار. چرا که ممکنه باعث کوری دائم بشه. حتما مشورت کنیـــــــــــــــــد.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
بله وصعیت چشمتون خوبه. البته کمی آستیگمات اش بالاست که اونم برای پیوند قرنیست.
خدا رو شکر شماره چشمتون تو یک سال گذشته تغییری نکرده که نشون می ده پیوند قرنیه جواب داده.
سلام
نه عزیزم
بعد از گذشت 14 ماه از عمل چشمم این طور شده(وضعیت دید و میزان استیگماتیسم )
قبلا اینجور نبوده و اطلاعات قبلی رو من ندارم(میزان استیگماتیسم و ...)

و در ضمن دکتر به من قول این رو داد که 100 در صد دید رو بهت برمیگردونم
ولی اصلا از دیدم راضی نیستم،به طوری که قبل از عمل ردیف اول دانشگاه که می نشستم تخته رو نمیدیدم
که الان هم بعد از گذشت 14 ماه از عمل همین طور هستم!!!

به نظر شما چرا دیدم اصلاح نمیشه!!!با تشکر از جوابهای پرمهرتان

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
من که عمل پیوند قرنیه شدم
از دکتر صلوتی سوال کردم که چشمم چند تا بخیه داره گفت چهل تا،که بعد از گذشت 14 ماه از عمل دو تا از اونها رو برام کشیده!!!

گفتند که باید جوش بخوره تا بخیه کشیده بشه

ایا وجود بخیه در چشم باعث ایم میشه که دید کمتر باشه؟؟؟آیا با برداشته شدن بخیه ها توسط پزشک امکان اینکه دید اصلاح بشه وجود داره؟؟؟
در ضمن پیش یک دکتر دیگه رفتم و بنده رو معاینه کرد که گفتن که بر اساس عملی که انجام دادی الان باید دیدت اصلاح میشده و تابلوی E رو به خوبی میدیدی،که من علاتها رو نمیدیدم!!!
نظر شما چیه؟؟؟مرسی

ستاره حسنی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به جناب آقای یاسینی و سایر دوستان.
همان طور که گفتید دکتر هاشمی یکی از پزشکان عالی در سراسر دنیاست. من با دکتر هاشمی عمل فمتو لیزیک را در بیمارستان نور انجام دادم. فوق العاده بود و اقعاً راضی بودم. خود دکتر هاشمی هم عمل ها را در بیمارستان انجام می دهد و این مطلبی که ایشان عمل ها را خودشان انجام نمی دهند صحیح نیست.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
والا دارم می گردم شماره شو پیدا کنم. پیدا شد برات پ خ م یکنم.
ممنون
من تو لیست متخصصین چشم اینارو دیدم در کرمان :
ابراهیمی
جباری
جلالی
جلالیان
رازقی
رهرو
روان مجد
شریفی
شهبا
صالحی
عالم زاده
قاسم زاده
قاسمی نژاد
قدیری دهکردی
کرباسی
گلزاری
مشکوه
ملک زاده
میرشجاعی
هاشمی امام زاده

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
نه عزیزم
بعد از گذشت 14 ماه از عمل چشمم این طور شده(وضعیت دید و میزان استیگماتیسم )
قبلا اینجور نبوده و اطلاعات قبلی رو من ندارم(میزان استیگماتیسم و ...)

و در ضمن دکتر به من قول این رو داد که 100 در صد دید رو بهت برمیگردونم
ولی اصلا از دیدم راضی نیستم،به طوری که قبل از عمل ردیف اول دانشگاه که می نشستم تخته رو نمیدیدم
که الان هم بعد از گذشت 14 ماه از عمل همین طور هستم!!!

به نظر شما چرا دیدم اصلاح نمیشه!!!با تشکر از جوابهای پرمهرتان

به نظر من با یک دکتر دیگه مشورت کنید. البته کار دکتر صلوتی خیلی خوبه ولی در مورد شما شاید بهتر باشه یک دکتر دیگه هم شما رو ببینه.
اگر شماره چشمتون تو این چند ماه تغییر کرده حتما باید با یک متخصص قرنیه دیگه هم مشورت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من که عمل پیوند قرنیه شدم
از دکتر صلوتی سوال کردم که چشمم چند تا بخیه داره گفت چهل تا،که بعد از گذشت 14 ماه از عمل دو تا از اونها رو برام کشیده!!!

گفتند که باید جوش بخوره تا بخیه کشیده بشه

ایا وجود بخیه در چشم باعث ایم میشه که دید کمتر باشه؟؟؟آیا با برداشته شدن بخیه ها توسط پزشک امکان اینکه دید اصلاح بشه وجود داره؟؟؟
در ضمن پیش یک دکتر دیگه رفتم و بنده رو معاینه کرد که گفتن که بر اساس عملی که انجام دادی الان باید دیدت اصلاح میشده و تابلوی E رو به خوبی میدیدی،که من علاتها رو نمیدیدم!!!
نظر شما چیه؟؟؟مرسی

شما هنور بخیه ها رو نکشیدید!!!
حتما با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید. التبه وجود بخیه ها می تونه رو دید تاثیر بذاره ولی نه به اینصورت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام به جناب آقای یاسینی و سایر دوستان.
همان طور که گفتید دکتر هاشمی یکی از پزشکان عالی در سراسر دنیاست. من با دکتر هاشمی عمل فمتو لیزیک را در بیمارستان نور انجام دادم. فوق العاده بود و اقعاً راضی بودم. خود دکتر هاشمی هم عمل ها را در بیمارستان انجام می دهد و این مطلبی که ایشان عمل ها را خودشان انجام نمی دهند صحیح نیست.

خیلی خوشحالم از اینکه می شنوم از عمل راضی بودید. بله ایشون یکی از بهترین های تهران و ایران هستندو کارشون عالیه ولی همونطوری که بقیه دوستان گفتند به دلیل شلوغ بودن زیاد بیمارستان نور و اینکه دکتر خیلی وقتها نمی رسه برای عمل بعضی از عمل ها رو خود ایشون انجام نمی دن و یکی دیگر از دکتر ها انجام میدن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
من تو لیست متخصصین چشم اینارو دیدم در کرمان :
ابراهیمی
جباری
جلالی
جلالیان
رازقی
رهرو
روان مجد
شریفی
شهبا
صالحی
عالم زاده
قاسم زاده
قاسمی نژاد
قدیری دهکردی
کرباسی
گلزاری
مشکوه
ملک زاده
میرشجاعی
هاشمی امام زاده

اگر امکانش براتون هست برید پیش دکتر میر شجاعی. ایشون هم جوان هستد و هم خیلی کارکشته.
کاشرون عالیه.
من رو هم به خوبی میشناسند.

Mrs.Ansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
اول از همه تشکر میکنم بابت وقت و زحمات و اطلاعات مفیدی که اینجا گذاشتید. من حتی المقدور پستهای قبلی رو خوندم که سوالات تکراری نپرسم.
منم مثل بقیه دوستان قصد عمل دارم تا بعد از 13 سال از عینک خلاص بشم. 28 سالمه 5 سال پیش تمامی مراحل قبل از عمل رو طی کردم اما بهم گفتن که مردمک چشمت زیاد باز میشه گاها و ممکنه دیدت توی شب مشکل داشته باشه منم منصرف شدم.

دیروز مجددا عکسهای قبل از عمل رو در کلینیک رازی گرفتم و بردم پیش دکتر علیرضا مکی( کلینیک مرکزی شهر) که ایشون گفتند اسم عملت لازکه نه مشکلی خواهی داشت نه عوارضی هم ضعیفی و هم آستیگماتت صفر میشه.

شمارۀ چشمام 4.5 و 5 هست با 075 و1.5 آستیگمات. حدود 7 سال از لنز استفاده کردم اما 40 روز لنز نذاشتم بعد رفتم ازمایش.

اول اینکه چطور بر خلاف باور همیشگی میگن آستیگماتم هم صفر میشه؟ فقط دلخوشی و بازار گرمی هستش یا واقعا چون دستگاهها پیشرفته شدن همچین قولی میتونن بدن؟

دوم اینکه به من دکتر فرامرز انوری دکتر علیرضا مکی و دکتر ابوالقاسم موسوی رو پیشنهاد کردن اما در رابطه با عمل جراحی روی هیچ کدوم شناختی ندارم که خواستم خواهش کنم راهنماییم کنید

سوم اینکه با توجه به اینکه متوسط قیمت عمل 2 تومن شده دنبال بیمه شدن و استفاده از بیمه رو توصیه میکنید یا وقت تلف کردنه؟

چهارم اینکه به من آزمایش شبکیه ندادن انجام بدم با توجه به مدت زمان طولانی که لنز استفاده کردم لازم هست؟ پیش کی برم؟

ممنون میشم اگر کمکم کنید. با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
اول از همه تشکر میکنم بابت وقت و زحمات و اطلاعات مفیدی که اینجا گذاشتید. من حتی المقدور پستهای قبلی رو خوندم که سوالات تکراری نپرسم.
منم مثل بقیه دوستان قصد عمل دارم تا بعد از 13 سال از عینک خلاص بشم. 28 سالمه 5 سال پیش تمامی مراحل قبل از عمل رو طی کردم اما بهم گفتن که مردمک چشمت زیاد باز میشه گاها و ممکنه دیدت توی شب مشکل داشته باشه منم منصرف شدم.

دیروز مجددا عکسهای قبل از عمل رو در کلینیک رازی گرفتم و بردم پیش دکتر علیرضا مکی( کلینیک مرکزی شهر) که ایشون گفتند اسم عملت لازکه نه مشکلی خواهی داشت نه عوارضی هم ضعیفی و هم آستیگماتت صفر میشه.

شمارۀ چشمام 4.5 و 5 هست با 075 و1.5 آستیگمات. حدود 7 سال از لنز استفاده کردم اما 40 روز لنز نذاشتم بعد رفتم ازمایش.

اول اینکه چطور بر خلاف باور همیشگی میگن آستیگماتم هم صفر میشه؟ فقط دلخوشی و بازار گرمی هستش یا واقعا چون دستگاهها پیشرفته شدن همچین قولی میتونن بدن؟

دوم اینکه به من دکتر فرامرز انوری دکتر علیرضا مکی و دکتر ابوالقاسم موسوی رو پیشنهاد کردن اما در رابطه با عمل جراحی روی هیچ کدوم شناختی ندارم که خواستم خواهش کنم راهنماییم کنید

سوم اینکه با توجه به اینکه متوسط قیمت عمل 2 تومن شده دنبال بیمه شدن و استفاده از بیمه رو توصیه میکنید یا وقت تلف کردنه؟

چهارم اینکه به من آزمایش شبکیه ندادن انجام بدم با توجه به مدت زمان طولانی که لنز استفاده کردم لازم هست؟ پیش کی برم؟

ممنون میشم اگر کمکم کنید. با تشکر

با تشکر از اینکه سوالاتتون رو در این تاپیک پرسیدید نه در پیغام خصوصی!
اولا در بین دکتر هایی که نام بردید به نظر من دکتر مکی انتخاب بهتریه.
ایشون فوق العاده هستند. سلام من رو بهشون برسونید بگید یاسینی گفت دکتر تو رو خدا منشی خانم استخدام کن. خودش می فهمه. !
شماره چشمتون به بیمه میخوره حتما برید دنبالش.
شماره تستیگماتتون بالا نیست و الان با دستگاههای جدید میشه درمانش کرد.
در مورد دید کم شب این روزها چشم رو به صورت آسفریک عمل میکنن که مشکل دید شب رو حل میکنه.
در مورد تست شبکیه دوست من شما خدا رو شکر مشکل شبکیه نداشتید پس تست شبکیه ارتون نگرفتن خدا رو شکر.
زدن لنز و عینک باعث بیماری شبکیه نمیشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
قبل از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم 10 بود یا 12
الان بعد از عمل این طور شده
2.50- برای نمره کلی عینک
2.00 - برای آستیکمات
و زاویه آستیکمات 4 درجه
آیا عمل رضایت بخش بوده؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
قبل از عمل پیوند قرنیه نمره چشم راستم 10 بود یا 12
الان بعد از عمل این طور شده
2.50- برای نمره کلی عینک
2.00 - برای آستیکمات
و زاویه آستیکمات 4 درجه
آیا عمل رضایت بخش بوده؟؟؟مرسی

بله کاملا رضایت بخش بوده.
شماره چشم 10 تبدیل شده به دو اونم قوز قرنیه. میشه گفت عالی بوده.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Mrs.Ansari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[QUOTE=b.yasini;6316484]با تشکر از اینکه سوالاتتون رو در این تاپیک پرسیدید نه در پیغام خصوصی!
ایشون فوق العاده هستند. سلام من رو بهشون برسونید بگید یاسینی گفت دکتر تو رو خدا منشی خانم استخدام کن. خودش می فهمه. !
در مورد دید کم شب این روزها چشم رو به صورت آسفریک عمل میکنن که مشکل دید شب رو حل میکنه.
در مورد تست شبکیه دوست من شما خدا رو شکر مشکل شبکیه نداشتید پس تست شبکیه ارتون نگرفتن خدا رو شکر.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2[/QUOTE]

ممنونم از پاسخ سریعتون

من نمی دونم دقیقا چی رو ملاک انتخاب دکترم قرار بدم. تعداد عمل، زمینۀ تخصص ( شبکیه، قرنیه، ... )، یا موردهای دیگر. اینم بگم هیچ تعصبی در مورد اینکه پیش کی عمل کنم ندارم فقط چون شناختی ندارم الان اصلا آمادگی عمل ندارم هر چند که همسرم اصرار به تسریع این روند داره و روی دکتر انوری تاکید داره اما فکر میکنم ایشون بیشتر تخصص اطفال باشن....

در مورد دکتر مکی فرمایشتون متینه و صحبتهای ایشون به دلم نشست اما همون روز هم که من رفتم یه پاشون توی اتاق عمل بود یه پا توی مطب خیلی سرشون شلوغ بود برای ویزیت شاید باور نکنید که با لباس و حتی دمپایی اتاق عمل اومدن طبقه ای که مطب هست و من موندم جریان این استریل بودن پس چی میشه این مسائل هم ربطی به عفونتهای بعد از عمل داره یا خیر؟ ضمن اینکه من احساس کردم خیلی با عجله به دلیل ذیق وقت آزمایشات منو خوندم و میترسم سر عمل هم همینطور باشه...

شما توی پستهای قبل بیمارستانهای دولتی که با بیمه هستند رو توضیح دادید و من عمرا سمت اونها هم نمیرم هر چند که مادر بزرگم بیمارستان صدر عمل آب مروارید پیش دکتر پاپی انجام دادن و راضی هم بودن، من احتمالا یکی از کلینیکهارو انتخاب خواهم کرد برای عمل چون آزمایشات 5 سال پیشم رو بیمارستان فارابی انجام دادم و به عینه حرف شمارو دیدم که اکثرا دانشجو بودن و به اصطلاح انترن، بنابراین چطور دنبال بیمه باشم؟

من درمان به صورت آسفریک رو نمیدونم اما دکتر میگفتن رینگ رو کمی بزرگتر میگیریم برای چشم شما و من سوالم اینکه چطور تشخیص میدن سایز مردمک من در حالت تاریک رو آیا شانسب بزرگترین رینگ رو انتخاب میکنن یا اصولی داره و اینکه ناحیه ای که لیزر تابونده میشه تصورم اینکه به یه حالت بلا استفاده تبدیل خواهد شد و بعدها کار دیگه ای روی اون ناحیه نمیشه انجام داد این تصور درسته؟

من در نهایت کیفیت عمل برام مهمه تا هزینه خواستم خواهش کنم با توجه به شرایط من و حساسیتهام چند تا دکتر متخصص بهم معرفی کنید و در آخر اینکه چطور میشه به تعداد عمل دکترها واقف شد و اینکه برای عمل چشمم پیش چه متخصصی برم

عذر خواهی بنده رو بابت پر چونگی بپذیرین..

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
[QUOTE=b.yasini;6316484]با تشکر از اینکه سوالاتتون رو در این تاپیک پرسیدید نه در پیغام خصوصی!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2[/QUOTE]

ممنونم از پاسخ سریعتون

من نمی دونم دقیقا چی رو ملاک انتخاب دکترم قرار بدم. تعداد عمل، زمینۀ تخصص ( شبکیه، قرنیه، ... )، یا موردهای دیگر. اینم بگم هیچ تعصبی در مورد اینکه پیش کی عمل کنم ندارم فقط چون شناختی ندارم الان اصلا آمادگی عمل ندارم هر چند که همسرم اصرار به تسریع این روند داره و روی دکتر انوری تاکید داره اما فکر میکنم ایشون بیشتر تخصص اطفال باشن....

در مورد دکتر مکی فرمایشتون متینه و صحبتهای ایشون به دلم نشست اما همون روز هم که من رفتم یه پاشون توی اتاق عمل بود یه پا توی مطب خیلی سرشون شلوغ بود برای ویزیت شاید باور نکنید که با لباس و حتی دمپایی اتاق عمل اومدن طبقه ای که مطب هست و من موندم جریان این استریل بودن پس چی میشه این مسائل هم ربطی به عفونتهای بعد از عمل داره یا خیر؟ ضمن اینکه من احساس کردم خیلی با عجله به دلیل ذیق وقت آزمایشات منو خوندم و میترسم سر عمل هم همینطور باشه...

شما توی پستهای قبل بیمارستانهای دولتی که با بیمه هستند رو توضیح دادید و من عمرا سمت اونها هم نمیرم هر چند که مادر بزرگم بیمارستان صدر عمل آب مروارید پیش دکتر پاپی انجام دادن و راضی هم بودن، من احتمالا یکی از کلینیکهارو انتخاب خواهم کرد برای عمل چون آزمایشات 5 سال پیشم رو بیمارستان فارابی انجام دادم و به عینه حرف شمارو دیدم که اکثرا دانشجو بودن و به اصطلاح انترن، بنابراین چطور دنبال بیمه باشم؟

من درمان به صورت آسفریک رو نمیدونم اما دکتر میگفتن رینگ رو کمی بزرگتر میگیریم برای چشم شما و من سوالم اینکه چطور تشخیص میدن سایز مردمک من در حالت تاریک رو آیا شانسب بزرگترین رینگ رو انتخاب میکنن یا اصولی داره و اینکه ناحیه ای که لیزر تابونده میشه تصورم اینکه به یه حالت بلا استفاده تبدیل خواهد شد و بعدها کار دیگه ای روی اون ناحیه نمیشه انجام داد این تصور درسته؟

من در نهایت کیفیت عمل برام مهمه تا هزینه خواستم خواهش کنم با توجه به شرایط من و حساسیتهام چند تا دکتر متخصص بهم معرفی کنید و در آخر اینکه چطور میشه به تعداد عمل دکترها واقف شد و اینکه برای عمل چشمم پیش چه متخصصی برم

عذر خواهی بنده رو بابت پر چونگی بپذیرین..

در مورد دکتر انوری بگم که ایشون یکی از دکتر هایخوب هستند ولی بازهم نظر من اینه که برید پیش دکتر مکی. کار دکتر مکی رو من کاملا تایید میکنم.
برای وقت بیشتر نرید کلینیک رازی برید خود مطب دکتر برای ویزیت.
مطبشون توی یوسف اباده بعد از پمپ بنزین.
در مورد استریل بودن اتاق عمل اون مورد اشکالی نداره. اتاق عمل محیطی ایزوله است که در زمان ورود به اون باید دمپایی جداگانه و استریلی پوشید و لباس هم برای ورود عوض میشه. درضمن دکتر ها در زمان عمل یک گان یکبار مصرف روی لباسشون می پوشن التبه این موراد برای عمل های تهاجمی هست (یعنی عمی که برشی در بدن ایجاد بشه) برای لیزر معمولا کمتر رعایت میشه.
در مورد تشخیص عنبیه و میزان باز بودنش باید بگم که دستگاههای لیزر مجهز به سیستم های تشخیص حرکت عنبیه هستند و از روی میزان باز شدن در نور کم و نور زیاد اونو محابسه می کنن.
درمان آسفریک همونیه که به شما گفته شده. در درمان آسفریک (مانند لنز های آسفریک) دارای تحدب کمتری هستند به اینصورت کنتراست دید بیشتری رو ایجاد می کنند و دید شب خیلی بهتری دارند.
در مورد مراکز دولتی به نظر من صدر یکی از بهترین های تهرانه ولی متاسفانه مثل اینکه لیزر رو جمع کردن.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
شرایط بیمه رو میگید چه نمره ای قبول هست برای بیمه ؟
ممنون

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
نورديدگان كرج . دكتر نوراني . عمل لازك .
خوبه ؟ از چه دستگاهي استفاده ميكنن ؟ تاييد ميكنيد آقاي ياسيني ؟
ممنون

بالا