[QUOTE=b.yasini;6316484]با تشکر از اینکه سوالاتتون رو در این تاپیک پرسیدید نه در پیغام خصوصی!
اولا در بین دکتر هایی که نام بردید به نظر من دکتر مکی انتخاب بهتریه.
ایشون فوق العاده هستند. سلام من رو بهشون برسونید بگید یاسینی گفت دکتر تو رو خدا منشی خانم استخدام کن. خودش می فهمه. !
شماره چشمتون به بیمه میخوره حتما برید دنبالش.
شماره تستیگماتتون بالا نیست و الان با دستگاههای جدید میشه درمانش کرد.
در مورد دید کم شب این روزها چشم رو به صورت آسفریک عمل میکنن که مشکل دید شب رو حل میکنه.
در مورد تست شبکیه دوست من شما خدا رو شکر مشکل شبکیه نداشتید پس تست شبکیه ارتون نگرفتن خدا رو شکر.
زدن لنز و عینک باعث بیماری شبکیه نمیشه.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2[/QUOTE]
ممنونم از پاسخ سریعتون
من نمی دونم دقیقا چی رو ملاک انتخاب دکترم قرار بدم. تعداد عمل، زمینۀ تخصص ( شبکیه، قرنیه، ... )، یا موردهای دیگر. اینم بگم هیچ تعصبی در مورد اینکه پیش کی عمل کنم ندارم فقط چون شناختی ندارم الان اصلا آمادگی عمل ندارم هر چند که همسرم اصرار به تسریع این روند داره و روی دکتر انوری تاکید داره اما فکر میکنم ایشون بیشتر تخصص اطفال باشن....
در مورد دکتر مکی فرمایشتون متینه و صحبتهای ایشون به دلم نشست اما همون روز هم که من رفتم یه پاشون توی اتاق عمل بود یه پا توی مطب خیلی سرشون شلوغ بود برای ویزیت شاید باور نکنید که با لباس و حتی دمپایی اتاق عمل اومدن طبقه ای که مطب هست و من موندم جریان این استریل بودن پس چی میشه این مسائل هم ربطی به عفونتهای بعد از عمل داره یا خیر؟ ضمن اینکه من احساس کردم خیلی با عجله به دلیل ذیق وقت آزمایشات منو خوندم و میترسم سر عمل هم همینطور باشه...
شما توی پستهای قبل بیمارستانهای دولتی که با بیمه هستند رو توضیح دادید و من عمرا سمت اونها هم نمیرم هر چند که مادر بزرگم بیمارستان صدر عمل آب مروارید پیش دکتر پاپی انجام دادن و راضی هم بودن، من احتمالا یکی از کلینیکهارو انتخاب خواهم کرد برای عمل چون آزمایشات 5 سال پیشم رو بیمارستان فارابی انجام دادم و به عینه حرف شمارو دیدم که اکثرا دانشجو بودن و به اصطلاح انترن، بنابراین چطور دنبال بیمه باشم؟
من درمان به صورت آسفریک رو نمیدونم اما دکتر میگفتن رینگ رو کمی بزرگتر میگیریم برای چشم شما و من سوالم اینکه چطور تشخیص میدن سایز مردمک من در حالت تاریک رو آیا شانسب بزرگترین رینگ رو انتخاب میکنن یا اصولی داره و اینکه ناحیه ای که لیزر تابونده میشه تصورم اینکه به یه حالت بلا استفاده تبدیل خواهد شد و بعدها کار دیگه ای روی اون ناحیه نمیشه انجام داد این تصور درسته؟
من در نهایت کیفیت عمل برام مهمه تا هزینه خواستم خواهش کنم با توجه به شرایط من و حساسیتهام چند تا دکتر متخصص بهم معرفی کنید و در آخر اینکه چطور میشه به تعداد عمل دکترها واقف شد و اینکه برای عمل چشمم پیش چه متخصصی برم
عذر خواهی بنده رو بابت پر چونگی بپذیرین..
در مورد دکتر انوری بگم که ایشون یکی از دکتر هایخوب هستند ولی بازهم نظر من اینه که برید پیش دکتر مکی. کار دکتر مکی رو من کاملا تایید میکنم.
برای وقت بیشتر نرید کلینیک رازی برید خود مطب دکتر برای ویزیت.
مطبشون توی یوسف اباده بعد از پمپ بنزین.
در مورد استریل بودن اتاق عمل اون مورد اشکالی نداره. اتاق عمل محیطی ایزوله است که در زمان ورود به اون باید دمپایی جداگانه و استریلی پوشید و لباس هم برای ورود عوض میشه. درضمن دکتر ها در زمان عمل یک گان یکبار مصرف روی لباسشون می پوشن التبه این موراد برای عمل های تهاجمی هست (یعنی عمی که برشی در بدن ایجاد بشه) برای لیزر معمولا کمتر رعایت میشه.
در مورد تشخیص عنبیه و میزان باز بودنش باید بگم که دستگاههای لیزر مجهز به سیستم های تشخیص حرکت عنبیه هستند و از روی میزان باز شدن در نور کم و نور زیاد اونو محابسه می کنن.
درمان آسفریک همونیه که به شما گفته شده. در درمان آسفریک (مانند لنز های آسفریک) دارای تحدب کمتری هستند به اینصورت کنتراست دید بیشتری رو ایجاد می کنند و دید شب خیلی بهتری دارند.
در مورد مراکز دولتی به نظر من صدر یکی از بهترین های تهرانه ولی متاسفانه مثل اینکه لیزر رو جمع کردن.