سلام آقای یاسینی ، چه خوب که یه فرد آگاهی مثل شما جواب سوال های ما رو میده
راستش من 25 سالمه ، حدود یک سال و نیم پیش عمل باکل روی شبکیه چشم راستم توسط دکتر ریاضی انجام شد، که واقعا یه عمل بسیار خوبی انجام دادن ومن با توجه به دوستان دیگری که این عمل رو انجام داده بودن و عوارضی که داشتن من هیچ مشکلی نداشتم. ولی حالا تصمیم به عمل لیزیک یا لازیک گرفتم (شماره چشم هام 7 و 7.5 هست و هر کدوم حدود 1.5 آستیگمات است)
در بیمارستان نور cyclo refraction , orb scan , pachymetry انجام دادم که ضخامت قرنیه هام حدود 560 بود و دکتر بعد از معاینه دوباره شبکیه هام بهم گفتن می تونم هم پی آر کی و هم فمتو انجام بدم خودشون در آخر برای من فمتو نوشتن ومن با خودشون ( دکتر ریاضی) وقت گرفتم
ولی حالا کلی شک و سوال دارم!
اولا با توجه به شرایط چشم من واقعا کدوم یکی از این عمل ها برام مناسبه؟
دکتر ریاضی این عمل ها رو هم انجام میدن ولی نه به اندازه تجربه ای که در ضمینه شبکیه دارن، آیا بهتر نیست من با یک دکتر قرنیه ماهر عمل کنم یا با توجه به اینکه ایشون بهتر شرایط چشم من و عمل قبلی رو میدونن عمل با خود ایشون بهتره؟
من فکر می کردم آزمایش ها و عکس های خیلی بیشتری برای این عمل لازمه ، آیا همین اندازه گیری ضخامت قرنیه کافیه ، چکاپ دیگری نمی خواد؟
و سوال آخرم این که بیمارستان 3.5 برای فمتو میگیره و منم بیمه تکمیلی ایران دارم، شما اطلاع دارید بیمه چقدر از این پولو میده؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارید