• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان
الان 5ماهه که عمل لازک کردم
هر چند بعضی وقتا چند ثانیه تار می بینم
ولی دکترم(دکتر امیر شمس) از همه چیز راضی بود
خودمم هم راضیم زندگی بدون عینک خیلی جالبه
امیدوارم اونایی که تصمیم به عمل دارن موفق باشن
آقای یاسینی از شما هم سپاسگزارم

خواهش میکنم. خیلی خوشحال شدم.
سلام من رو به دکتر شمس برسونید.
راستی به دکتر بگید تعداد کمی لنز ارتیزان برامون مونده اگر خواستند با بچه های فروش تماس بگیرن بهشون بدن.
انشا ا. زندگیتون بعد از این عمل شادتر از قبل بشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم
بله عمل instact بود

این رینگ مدل جدیده که شرکت فجر شاهد وارد میکنه بسیار راحت نصب میشه و نتایجش خیلی عالیه.

azee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
من 28 سالمه و 6-7 سالی هست که شماره چشمام ثابت شده... خیلی دلم می خواد عمل کنم از عینک متنفرم... چشمام 1.25 و 1.5 هستن ... یه کم در مورد دوران نقاهت عمل های مختلف گیج شدم و دیگه اینکه الان ظاهرا عمل فمتو از بقیه روش ها بهتره ، دوران نقاهته این عمل چقدره... ینی بعد از چن روز میشه برگشت سر کار؟!؟
دیگه اینکه یه عملی تو کلینیک نور واسه تغییر رنگه عنبیه انجام میدن... اگه اطلاعاتی در موردش دارید ممنون میشم بگید ...
آهان راستی من دیابتم دارم :( دیگه خلاصه هر چیزی که فک می کنید لازمه بدونم بهم بگید فقط تورو خدا نگید عمل نکن:blush:

amir20215

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من میخواستم اگر اطلاعاتی در باره ی ferrara رینگ دارین دربارهی عملش مدت زمانی که بعد عمل طول میکشه تا دید بهتر بشه یا اینکه دبد چقدر بهتر میشه دارین بهم بدین ممنون میشم

ITsport

Registered User
لایک‌ها
30
سلام خدمت استارتر محترم
بنده 6ماهی میشه که برکاری تیروپید دارم و این روی چشم هم تاثیر گذاشته چشمام همیشه حالت بف الودگی داره انگار ورم کرده زیرش
این باید عمل بشه یا با مصرف طولانی مدت قرض ضد تیروپید برطرف میشه بنظرتون

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت عمل لیزیک -لازک -prk در بیمارستان بینا و یا بقیه حدودا چقدره؟؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من 28 سالمه و 6-7 سالی هست که شماره چشمام ثابت شده... خیلی دلم می خواد عمل کنم از عینک متنفرم... چشمام 1.25 و 1.5 هستن ... یه کم در مورد دوران نقاهت عمل های مختلف گیج شدم و دیگه اینکه الان ظاهرا عمل فمتو از بقیه روش ها بهتره ، دوران نقاهته این عمل چقدره... ینی بعد از چن روز میشه برگشت سر کار؟!؟
دیگه اینکه یه عملی تو کلینیک نور واسه تغییر رنگه عنبیه انجام میدن... اگه اطلاعاتی در موردش دارید ممنون میشم بگید ...
آهان راستی من دیابتم دارم :( دیگه خلاصه هر چیزی که فک می کنید لازمه بدونم بهم بگید فقط تورو خدا نگید عمل نکن:blush:

شما برای عمل مورد بسیار مناسبی هستید. به نظر من اگر هزینه عمل فمتو براتون مهم نیست حتما فمتو رو انتخاب کنید. دوران نقاهت رو باید تحمل کنید ولی باور کنید این دوران خیلی شیرینه برای اینکه آدم می دونه بعدش دیگه عینک نمی زنه.
عمل تغییر رنگ رو شاید بهتر باشه کمی صبر کنید این عمل به تازگی داره انجام میشه و در اصل دوران تست رو می گذرونه.
دیابت در نتیجه عمل خیلی تاثیری نداره ولی حتما باید به دکتر تون دمورد اون توضیح بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام من میخواستم اگر اطلاعاتی در باره ی ferrara رینگ دارین دربارهی عملش مدت زمانی که بعد عمل طول میکشه تا دید بهتر بشه یا اینکه دبد چقدر بهتر میشه دارین بهم بدین ممنون میشم

این روزها بیشتر دکتر ها kerrara رینگ رو استفاده می کنند برای اینکه فرارا مدتی در واردات مشکل داشت و در اصل هر دو ی این رینگ ها تولید مدیفیکوس برزیل هستند ولی یکی رو AJL اسپانیا پخش می کنه و یکی رو خود مدیفیکوس
دیدتون حداقل 2 ماه زمان می بره و خیلی منتظر معجزه نباشید . عمل رینگ معمولا دید رو خوب می کنه و نه عالی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت استارتر محترم
بنده 6ماهی میشه که برکاری تیروپید دارم و این روی چشم هم تاثیر گذاشته چشمام همیشه حالت بف الودگی داره انگار ورم کرده زیرش
این باید عمل بشه یا با مصرف طولانی مدت قرض ضد تیروپید برطرف میشه بنظرتون

معمولا با مصرف قرص در مان میشه و برای این مورد حتما با دکتر غدد مشورت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
قیمت عمل لیزیک -لازک -prk در بیمارستان بینا و یا بقیه حدودا چقدره؟؟

قیمت ها متفاوته معمولا کمترین ماله لیزیکه که دیگه این روزها زیاد انجام نمیشه.
PRk حدود 2 تومن در میاد.
لازک نزدیک 1.5 تا 2.5 بستیگ به بیمارستانش
و فمتو که از همه جدیدتره از 2.5. تا 4 تومن متفاوته.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
آقای یاسینی با اجازه البته به قول دکتر دوست محمدی میگفت فمتو شاید بهتر و دوران نقاهت کمتر اما میزان میکرونی که از قرنیه کاسته میشه 100 میکرونه در حالیکه در لازک 72 میکرون.

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود

دوستان کسی عمل PRK انجام داده راضی هست ؟؟ این عمل رو پیشنهاد می دید یا لازیک ؟؟ نمره هر دو چشم من 1.5 هست

sanazm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی ، چه خوب که یه فرد آگاهی مثل شما جواب سوال های ما رو میده :)
راستش من 25 سالمه ، حدود یک سال و نیم پیش عمل باکل روی شبکیه چشم راستم توسط دکتر ریاضی انجام شد، که واقعا یه عمل بسیار خوبی انجام دادن ومن با توجه به دوستان دیگری که این عمل رو انجام داده بودن و عوارضی که داشتن من هیچ مشکلی نداشتم. ولی حالا تصمیم به عمل لیزیک یا لازیک گرفتم (شماره چشم هام 7 و 7.5 هست و هر کدوم حدود 1.5 آستیگمات است)
در بیمارستان نور cyclo refraction , orb scan , pachymetry انجام دادم که ضخامت قرنیه هام حدود 560 بود و دکتر بعد از معاینه دوباره شبکیه هام بهم گفتن می تونم هم پی آر کی و هم فمتو انجام بدم خودشون در آخر برای من فمتو نوشتن ومن با خودشون ( دکتر ریاضی) وقت گرفتم
ولی حالا کلی شک و سوال دارم!
اولا با توجه به شرایط چشم من واقعا کدوم یکی از این عمل ها برام مناسبه؟
دکتر ریاضی این عمل ها رو هم انجام میدن ولی نه به اندازه تجربه ای که در ضمینه شبکیه دارن، آیا بهتر نیست من با یک دکتر قرنیه ماهر عمل کنم یا با توجه به اینکه ایشون بهتر شرایط چشم من و عمل قبلی رو میدونن عمل با خود ایشون بهتره؟
من فکر می کردم آزمایش ها و عکس های خیلی بیشتری برای این عمل لازمه ، آیا همین اندازه گیری ضخامت قرنیه کافیه ، چکاپ دیگری نمی خواد؟
و سوال آخرم این که بیمارستان 3.5 برای فمتو میگیره و منم بیمه تکمیلی ایران دارم، شما اطلاع دارید بیمه چقدر از این پولو میده؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارید :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی با اجازه البته به قول دکتر دوست محمدی میگفت فمتو شاید بهتر و دوران نقاهت کمتر اما میزان میکرونی که از قرنیه کاسته میشه 100 میکرونه در حالیکه در لازک 72 میکرون.

بله این قضیه کاملا درسته. فمتو نوعی لیزیک هست نه لازک برای همین برداشت قرنیش بیشتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درود

دوستان کسی عمل PRK انجام داده راضی هست ؟؟ این عمل رو پیشنهاد می دید یا لازیک ؟؟ نمره هر دو چشم من 1.5 هست

اگر صفحه قبل رو ملاحظه کنید یکی از دوستان در موردش نوشته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی ، چه خوب که یه فرد آگاهی مثل شما جواب سوال های ما رو میده :)
راستش من 25 سالمه ، حدود یک سال و نیم پیش عمل باکل روی شبکیه چشم راستم توسط دکتر ریاضی انجام شد، که واقعا یه عمل بسیار خوبی انجام دادن ومن با توجه به دوستان دیگری که این عمل رو انجام داده بودن و عوارضی که داشتن من هیچ مشکلی نداشتم. ولی حالا تصمیم به عمل لیزیک یا لازیک گرفتم (شماره چشم هام 7 و 7.5 هست و هر کدوم حدود 1.5 آستیگمات است)
در بیمارستان نور cyclo refraction , orb scan , pachymetry انجام دادم که ضخامت قرنیه هام حدود 560 بود و دکتر بعد از معاینه دوباره شبکیه هام بهم گفتن می تونم هم پی آر کی و هم فمتو انجام بدم خودشون در آخر برای من فمتو نوشتن ومن با خودشون ( دکتر ریاضی) وقت گرفتم
ولی حالا کلی شک و سوال دارم!
اولا با توجه به شرایط چشم من واقعا کدوم یکی از این عمل ها برام مناسبه؟
دکتر ریاضی این عمل ها رو هم انجام میدن ولی نه به اندازه تجربه ای که در ضمینه شبکیه دارن، آیا بهتر نیست من با یک دکتر قرنیه ماهر عمل کنم یا با توجه به اینکه ایشون بهتر شرایط چشم من و عمل قبلی رو میدونن عمل با خود ایشون بهتره؟
من فکر می کردم آزمایش ها و عکس های خیلی بیشتری برای این عمل لازمه ، آیا همین اندازه گیری ضخامت قرنیه کافیه ، چکاپ دیگری نمی خواد؟
و سوال آخرم این که بیمارستان 3.5 برای فمتو میگیره و منم بیمه تکمیلی ایران دارم، شما اطلاع دارید بیمه چقدر از این پولو میده؟
پیشاپیش ممنون از وقتی که میذارید :)

دوست عزیز من بارها گفتم و خوشحالم که از شما هم می شنوم. دکتر ریاضی واقعا یکی از بزرگان شبکیه هستند و کارشون عالیه.
اما در مورد عملتون. چه PRK چه فمتو برای شبکه فرقی نمی کنه هر دو ساختار کارشون یکی است و لی با توجه به آستیگمات شما و این مورد که نور عموما به دلیل نوع دستگاهاش لازک نمی کنه فمتو انتخاب خیلی خوبیه.
دکتر ریاضی در قرنیه هم تبحر زیادی دارند هرچند که به نظر من شما با دکتر ریاضی عمل کنید برای اینکه ایشون می تونن در follow up های بعدی شبکیه شما رو هم مرتب چک کنن.
مجموع چشم شما بالای 10 هست برای همین احتمالا بیمه تکمیلی بخش بزرگی از هزینه رو قبول بکنه. فکر می کنم 80 درصد رو پرداهت کنن البته وقتی فمتو رو انتخاب می کنید احتمالا کمی ناز بکنن.
پاکی متری برای ضحامت قرنیه و ارب اسکن برای ویوفرانت کاملا کافیه و نیاز به آزمایش دیگه ای نیست.
نگران نباشید سلام من رو به دکتر برسونید. اگر یادشون نیومد بگید یاسینی مدیر فروش AMO یادشون میاد.

sanazm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز من بارها گفتم و خوشحالم که از شما هم می شنوم. دکتر ریاضی واقعا یکی از بزرگان شبکیه هستند و کارشون عالیه.
اما در مورد عملتون. چه PRK چه فمتو برای شبکه فرقی نمی کنه هر دو ساختار کارشون یکی است و لی با توجه به آستیگمات شما و این مورد که نور عموما به دلیل نوع دستگاهاش لازک نمی کنه فمتو انتخاب خیلی خوبیه.
دکتر ریاضی در قرنیه هم تبحر زیادی دارند هرچند که به نظر من شما با دکتر ریاضی عمل کنید برای اینکه ایشون می تونن در follow up های بعدی شبکیه شما رو هم مرتب چک کنن.
مجموع چشم شما بالای 10 هست برای همین احتمالا بیمه تکمیلی بخش بزرگی از هزینه رو قبول بکنه. فکر می کنم 80 درصد رو پرداهت کنن البته وقتی فمتو رو انتخاب می کنید احتمالا کمی ناز بکنن.
پاکی متری برای ضحامت قرنیه و ارب اسکن برای ویوفرانت کاملا کافیه و نیاز به آزمایش دیگه ای نیست.
نگران نباشید سلام من رو به دکتر برسونید. اگر یادشون نیومد بگید یاسینی مدیر فروش AMO یادشون میاد.

خیلی ممنونم از جواب کاملتون ، منو واقعا از نگرانی درآوردین :)
من حدود دو ماه دیگه عمل می کنم ولی بعدش به محض اینکه تونستم میام و تجربه ام رو میگم
سلام شما رو هم حتما میرسونم! :)

t.m.r.am

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام من دیروز برای قوز قرنیه پیش دکتر صداقت تو مشهد رفتم و بعد از معاینه گفت چون سن شما 33 هست احتمالا پیشرفت نمیکنه گرچه یک عکس گرفت و گفت 6 ماه بعد بیا اگه پیشرفت کرده باشه باید عمل کنی حالا منیخواستم بدانم این قوز قرنیه تا چه سالی پیشرفت میکنه و بعد ایست میکنه با تشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنونم از جواب کاملتون ، منو واقعا از نگرانی درآوردین :)
من حدود دو ماه دیگه عمل می کنم ولی بعدش به محض اینکه تونستم میام و تجربه ام رو میگم
سلام شما رو هم حتما میرسونم! :)

خیلی ممنون. موفق و سلامت باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام من دیروز برای قوز قرنیه پیش دکتر صداقت تو مشهد رفتم و بعد از معاینه گفت چون سن شما 33 هست احتمالا پیشرفت نمیکنه گرچه یک عکس گرفت و گفت 6 ماه بعد بیا اگه پیشرفت کرده باشه باید عمل کنی حالا منیخواستم بدانم این قوز قرنیه تا چه سالی پیشرفت میکنه و بعد ایست میکنه با تشکر

دکتر صداقت در پیوند قرنیه یکی از بهترین های آسیا هستند. به ایشون اعتماد کنید.

بالا