• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
با سلام
چنتا سوال دارم من 21 سالمه چشمام آستیگمات هست برای عمل لیزیک سنم خوبه یا نه ؟!
چشمام آستیگمات هست و جمعش فک کنم یکم از 6 بیشتر هست میشه عمل لیزیک کرد یا نه ؟
حدود یک سال و نیم و دوسال هم هست که تغییر نمره چشمم کمه بین 0.25 تا 0.5
جنسیتمم مرد هست .
ممنون اگه جواب بدید

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدا به اين آقاي ياسيني صبر بده با اين همه سوال . يه مدت حالم به خاطر فوت يكي از آشنايان زير عمل آب مرواريد گرفته شد به خاطر اين همه بي توجهي . خوب ولي سوال رو بايد پرسيد ولي بهتر اينكه يه نفر هست كه جواب بده . براي شروع انحراف عمودي چشم يعني چي ؟

فوت در زمان عمل آب مروارید .... وای من کجا اتفاق افتاده.؟

انجراف عمودی از موارد نادر هست. احنحراف چشم معمولا افقی هست که معمولا به دلیل ضعف ماهیچه های کناری اتفاق می افته. ولی انحراف عمودی بیشتر به دلیل ضعف ماهیچه های بالایی اتنفاق می افته که خیلی نادره و درمانش سخته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
چنتا سوال دارم من 21 سالمه چشمام آستیگمات هست برای عمل لیزیک سنم خوبه یا نه ؟!
چشمام آستیگمات هست و جمعش فک کنم یکم از 6 بیشتر هست میشه عمل لیزیک کرد یا نه ؟
حدود یک سال و نیم و دوسال هم هست که تغییر نمره چشمم کمه بین 0.25 تا 0.5
جنسیتمم مرد هست .
ممنون اگه جواب بدید

سنتون بد نیست البته کمی کمه بهتره ببینید از ثابت شدن شماره چشمتون چقد رمی گذره ولی نیم شماره رو باید جدی گرفت شاید تا دو سال دیگه یک شماره چشمتون رفت بالا یعنی بعد از عمل شاید در طول دو سال دیگه یک شماره ضعیف بشید که اصلا خوب نیست. برای همین شاید بهتر باشه کمی صبر کنید.
شماره چشمتون در اینکه می تونید عمل کنید یا نه دخیل نیست بلکه ضحامت قرنیه ملاکه که اونم با عکس برداری از قرنیه انجام میشه.
جنسیت هم در نتیجه عمل تاثیری نداره.

دوست عزیز صبر کردن برای عمل لیزر درسته که طاقت آدم رو طاق می کنه ولی همیشه نتیجه میده اولا چشمتون تغییر نمی کنه دوما هر سال روشهای جدیدتری برای عمل میاد.

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلاااااااااااام........ من باز اومدم
biggrinsmiley.gif

6 ماه از پی ار کی گذشت...
coolsmiley02.gif
به همین سرعت! هنوز باورم نمیشه! گاهی وقتا دستمو می برم سمت چشمم که عینکمو از رو چشمم بردارم!
biggrinsmiley.gif

کلا پیشنهاد می کنم اگه سنتون مناسبه و شماره چشمتون ثابت شده، حتما عمل کنین!
دیروز رفتم دکتر، همه چیو توووووووووووووووپ میدیدم. دستگاه : چشم چپم صفر ، چشم راست مثبت هفتاد و پنج صدم! البته دکتر راضی بود. حالا جریان این مثبت بودن چشم راستم چیه؟دکتر که می گفت بیشتر از شماره چشمت تصحیح کردیم تا اگه بازم چشمت تغییر کرد مشکلی پیش نیاد!!!!!!!! مگه میشه؟!!!!!
blinksmiley.gif
البته مدارکش هم موجود بود
biggrinsmiley.gif
و یه سری عدد بهم نشون داد، ولی من چون قبلش تو چشمم قطره ریخته بودم، نمی دیدم خوب!
happysmiley.gif

در مورد افتادگی پلک هم اندازه گرفت و گفت 1 میلی متر یک پلکت افتادگی داره که مهم نیست! تاکید کرد یه وقت پلکمو عمل نکنم!
sadsmiley.gif

در هر حااااااااااااااال..... من که خیلی راضیم از اینکه عمل کردم! ایشاللا بقیه عملی ها هم راضی باشن!
winksmiley02.gif

همین جا می خوام از فرصت استفاده کنم و مراتب تشکر خودم رو از آقای یاسینی اعلام دارم
biggrinsmiley.gif
(بزن کف قشنگه رو) ! جدا میگم، تو این دوره زمونه کمتر کسی پیدا میشه که وقتشو بذاره و این همه سوالای مختلف مردمو جواب بده! واقعا ممنون... :)

setare_9870

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی . من ساکن اهواز هستم . برای عمل لیزیک پیش 3 تا دکتر رفتم . اول پیش خانم دکتر شریف پور رفتم ایشون گفتن که قرنیه چشمم یکم نازکه عمل نمی کنم اگه میخوای 1 ماه دیگه لنز استفاده نکن یه عکس دیگه بیار ببین اون موقع چطوره ( 3 سال بود که لنز نرم استفاده میکردم )یا اینکه پیش بقیه همکارامم میتونی بری شاید اونا عمل کنن . در هر صورت پیش دکتر فقهی و برات هم رفتم (البته سر دکتر فقهی اون قد شلوغ بود که فقط منشیش عکس رو بهشون نشون داد البته بعد از 2 هفته ) اونا گفتن که میشه عمل کرد به نظر شما درسته که عمل کنم یا نه ؟

mahyarrashidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سه هفته است که عمل رینگ برای چشم راست بخاطر قوز قرنیه انجام دادم ولی متاسفانه بعد از این مدت چشمم حالت خشکی و خستگی بهش دست میده و انگار توش اشغاله دکتر قطره اشک داده ولی خیلی تاثیر نداره میخواستم بپرسم این مسئله عادیه و بزودی درست میشه؟ یا نه

negar633

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوبید؟
ببخشید میشه به سواله من جواب بدید؟
من 28 سالمه و نزدیک بینم
میخوام چشممو عمل کنم
و تهران هم هستم
شماره چشمم هم 3.5 هست
میخوام بدونم بعد از عمل تا چند وقت باید از عینک افتابی استفاده کرد ؟اینکه میگن سه ماه طول میکشه تا دید کامل بشه یعنی توی اون سه ماه قدرت دید در چه حدی هست؟
و اینکه میشه بگید تقریبا هزینه عمل چقدر هست؟
پیشه کدوم دکتر برم؟بیمارستان نور خوبه؟
کلا برای این عضو سایت شدم که شما جواب این سواله منو بدید اگر میشه البته
کلا عوارضی داره یا نه؟

mahyarrashidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خوبید؟
من 28 سالمه و نزدیک بینم
میخوام چشممو عمل کنم
و تهران هم هستم
شماره چشمم هم 3.5 هست
میخوام بدونم بعد از عمل تا چند وقت باید از عینک افتابی استفاده کرد ؟اینکه میگن سه ماه طول میکشه تا دید کامل بشه یعنی توی اون سه ماه قدرت دید در چه حدی هست؟
کلا عوارضی داره یا نه؟

چه عملی میخواهید بکنید؟

sanazhaghghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد خدمت شما اقای یاسینی
من مجددا مزاحم وقتتون شدم . یک بار از شما سوالاتی پرسیدم و گفته بودم که پیش دکتر میر افتاب در بیمارستان نور رفتم و تصمیمم برای عمل جدی هستش و لی خیلی سردرگم شدم که نهایتا کجا عمل کنم وبیش کدام دکتر. یک سری هم پیش دکتر نیکخو رفتم و یکی از دوستان پیش دکتر پورجباروند رفته منتها الان برای بیمارستان نور پیش دکتر مر افتاب وقت گرفتم به نظر شما من بیش کدام برم و اگه صلاح میدونید حتی یکی دیگرو برام معرفی کنید که
حتما دید استیگماتم 10/10 بشه .دکتر نیکخو کفت 95 درصد و متاسفانه وقتی پیش دکتر میر افتاب رفتم(اولین کس) به دلیل اطلاع کم خودم چیزی نپرسیدم و حالا که یکم اطلاعات بدست اوردم سردرگم شدم.لطفا راهنماییم کنید قبلا
شماره های عینکمو قبلادادم اگه لازم بود بگید دوباره بگم در ضمن در مورد دستگاه ها هم کدام بهتر هستن .دکتر نیکخو کلینیک بینا

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلاااااااااااام........ من باز اومدم
biggrinsmiley.gif

6 ماه از پی ار کی گذشت...
coolsmiley02.gif
به همین سرعت! هنوز باورم نمیشه! گاهی وقتا دستمو می برم سمت چشمم که عینکمو از رو چشمم بردارم!
biggrinsmiley.gif

کلا پیشنهاد می کنم اگه سنتون مناسبه و شماره چشمتون ثابت شده، حتما عمل کنین!
دیروز رفتم دکتر، همه چیو توووووووووووووووپ میدیدم. دستگاه : چشم چپم صفر ، چشم راست مثبت هفتاد و پنج صدم! البته دکتر راضی بود. حالا جریان این مثبت بودن چشم راستم چیه؟دکتر که می گفت بیشتر از شماره چشمت تصحیح کردیم تا اگه بازم چشمت تغییر کرد مشکلی پیش نیاد!!!!!!!! مگه میشه؟!!!!!
blinksmiley.gif
البته مدارکش هم موجود بود
biggrinsmiley.gif
و یه سری عدد بهم نشون داد، ولی من چون قبلش تو چشمم قطره ریخته بودم، نمی دیدم خوب!
happysmiley.gif

در مورد افتادگی پلک هم اندازه گرفت و گفت 1 میلی متر یک پلکت افتادگی داره که مهم نیست! تاکید کرد یه وقت پلکمو عمل نکنم!
sadsmiley.gif

در هر حااااااااااااااال..... من که خیلی راضیم از اینکه عمل کردم! ایشاللا بقیه عملی ها هم راضی باشن!
winksmiley02.gif

همین جا می خوام از فرصت استفاده کنم و مراتب تشکر خودم رو از آقای یاسینی اعلام دارم
biggrinsmiley.gif
(بزن کف قشنگه رو) ! جدا میگم، تو این دوره زمونه کمتر کسی پیدا میشه که وقتشو بذاره و این همه سوالای مختلف مردمو جواب بده! واقعا ممنون... :)

واقعا خوشحال شدم.
تبریک میگم.
فکرتون رو به افتادگی مشغول نکنید و زندگی کنید.
به قول سهراب.
چشمها رو باید شست.
طور دیگر باید دید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی . من ساکن اهواز هستم . برای عمل لیزیک پیش 3 تا دکتر رفتم . اول پیش خانم دکتر شریف پور رفتم ایشون گفتن که قرنیه چشمم یکم نازکه عمل نمی کنم اگه میخوای 1 ماه دیگه لنز استفاده نکن یه عکس دیگه بیار ببین اون موقع چطوره ( 3 سال بود که لنز نرم استفاده میکردم )یا اینکه پیش بقیه همکارامم میتونی بری شاید اونا عمل کنن . در هر صورت پیش دکتر فقهی و برات هم رفتم (البته سر دکتر فقهی اون قد شلوغ بود که فقط منشیش عکس رو بهشون نشون داد البته بعد از 2 هفته ) اونا گفتن که میشه عمل کرد به نظر شما درسته که عمل کنم یا نه ؟

به نظر من یک ماه صبر کنید و بعد عمل کنید.
اما حتما برید پیش دکتر فقهی.
سلام من رو هم برسونید و بگید یاسینی گفت دکتر اتوکلاو ارو خبرشو ندادید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام سه هفته است که عمل رینگ برای چشم راست بخاطر قوز قرنیه انجام دادم ولی متاسفانه بعد از این مدت چشمم حالت خشکی و خستگی بهش دست میده و انگار توش اشغاله دکتر قطره اشک داده ولی خیلی تاثیر نداره میخواستم بپرسم این مسئله عادیه و بزودی درست میشه؟ یا نه

این کاملا طبیعیه. جسمی خارجی در قرنیه شما قرار گرفته.
به زودی عادت خواهید کرد و خشکی چشمتون هم کم خواهد شد.
دیدتون چطوره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خوبید؟
من 28 سالمه و نزدیک بینم
میخوام چشممو عمل کنم
و تهران هم هستم
شماره چشمم هم 3.5 هست
کلا عوارضی داره یا نه؟

تشکر از اینکه عضو شدید. البته در این سایت تاپیک هایی با محتوای بهتر از تاپیک من هم در موارد غیر چشمی هست.
اولا سنتون خوبه.
هزینه عمل از 1.5 تا 3 تومن متفاوته.
عینک افتابی در دو روز اول تمام وقت و بعد از اون فقط در افتاب برای دو هفته لازمه.
اگز لازک بشید یک هفته اصلا دید نزدیک ندارید.
البته روز اول و دوم دیدتون خوبه ولی بعد کاهس پیدا میکنه.
یکماه طول میکشه تا دیدتون خوب بشه اما تا یه ماه دیدتون کامل نمیشه.
من دکتر خانلری و کلینیک ونک رو پیشنهاد میکنم.
عوارضی نداره ولی باید دقت کنید مانند هر عمل دوران نقاهتی داره که باید تحمل کنید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام مجدد خدمت شما اقای یاسینی
من مجددا مزاحم وقتتون شدم . یک بار از شما سوالاتی پرسیدم و گفته بودم که پیش دکتر میر افتاب در بیمارستان نور رفتم و تصمیمم برای عمل جدی هستش و لی خیلی سردرگم شدم که نهایتا کجا عمل کنم وبیش کدام دکتر. یک سری هم پیش دکتر نیکخو رفتم و یکی از دوستان پیش دکتر پورجباروند رفته منتها الان برای بیمارستان نور پیش دکتر مر افتاب وقت گرفتم به نظر شما من بیش کدام برم و اگه صلاح میدونید حتی یکی دیگرو برام معرفی کنید که
حتما دید استیگماتم 10/10 بشه .دکتر نیکخو کفت 95 درصد و متاسفانه وقتی پیش دکتر میر افتاب رفتم(اولین کس) به دلیل اطلاع کم خودم چیزی نپرسیدم و حالا که یکم اطلاعات بدست اوردم سردرگم شدم.لطفا راهنماییم کنید قبلا
شماره های عینکمو قبلادادم اگه لازم بود بگید دوباره بگم در ضمن در مورد دستگاه ها هم کدام بهتر هستن .دکتر نیکخو کلینیک بینا

دکتر نبکخو دکتر بسیار خوبیه. به نظر من شاید از دکتر میرآفتاب به دلیل تجربه بیشتر حتی بهتر هم باشند.
سلام من رو هم بهشون برسونید و حتما بگید دکتر شما ما یاسینی رو دوست نداشته باشید یاسینی به شما ارادت خاصی داره. خودش میدونه قضیه چیه.
البته بگم دکتر جباروند هم کارش عالیه. ایشون الان دیگه تو نگاه عمل میکنن و رییس بیمارستان فارابی هستند.

mahyarrashidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیدتون چطوره؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2[/QUOTE

حیلی ممنون از راهنماییتون
دیدم نسبت به قبل درصدناچیزی بهتر شده البته پزشک قبل هم بهم گفته بود این غمل تاثیر زیادی رو قدرت بینایی نداره فقط باعث عدم پیشرفت قوز قرنیه میشه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دیدتون چطوره؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2[/QUOTE

حیلی ممنون از راهنماییتون
دیدم نسبت به قبل درصدناچیزی بهتر شده البته پزشک قبل هم بهم گفته بود این غمل تاثیر زیادی رو قدرت بینایی نداره فقط باعث عدم پیشرفت قوز قرنیه میشه

بله درسته. البته باید کمی بهتر شده باشه.
رنگتون فکر می کنم یا Kerraring بوده یا اینتکس. هر دو از بهترین های موجود هستند.

doos aziz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فوت در زمان عمل آب مروارید .... وای من کجا اتفاق افتاده.؟

انجراف عمودی از موارد نادر هست. احنحراف چشم معمولا افقی هست که معمولا به دلیل ضعف ماهیچه های کناری اتفاق می افته. ولی انحراف عمودی بیشتر به دلیل ضعف ماهیچه های بالایی اتنفاق می افته که خیلی نادره و درمانش سخته.

رفته بودن فارابي كه اين اتفاق افتاد . واقعا جا خوردم :worried:

آيا عمل لازك باعث تشديد اين انحراف عمودي ميشه ؟ و اينكه يك نفر در دوران پيري تا چقدر و چمقدار از ضخامت قرنيش از دست ميره ؟

اين حدودا 50 ميكرون در تفاوت مقدار برش لازك با فمتو آيا به خاطر برش باليزر نيست يعني براي برش به اندازه 50 ميكرون سلول از دست ميره درست متوجه شدم ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
رفته بودن فارابي كه اين اتفاق افتاد . واقعا جا خوردم :worried:

آيا عمل لازك باعث تشديد اين انحراف عمودي ميشه ؟ و اينكه يك نفر در دوران پيري تا چقدر و چمقدار از ضخامت قرنيش از دست ميره ؟

اين حدودا 50 ميكرون در تفاوت مقدار برش لازك با فمتو آيا به خاطر برش باليزر نيست يعني براي برش به اندازه 50 ميكرون سلول از دست ميره درست متوجه شدم ؟

وای خدای من. آدم فکر نمی کنه کسی از یک عمل جنرال ساده بمیره. خدایش بیامرزد جالبه که مورد در فارابی اتفاق افتاده.

نگران برداشت قرنیه و زمان پیری نباشید. در پیری ضخامت زیادی ازقرنیه کاسته نمیشه که باعث بشه بین دو تا عمل انتخاب کنید.
به نظر من اگر آستیگمات دارید شاید بهتر باشه فمتو رو انتخاب کنید و اگر نه لازک به اندازه کافی خوبه.

نرگس گلی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
الان 5ماهه که عمل لازک کردم
هر چند بعضی وقتا چند ثانیه تار می بینم
ولی دکترم(دکتر امیر شمس) از همه چیز راضی بود
خودمم هم راضیم زندگی بدون عینک خیلی جالبه
امیدوارم اونایی که تصمیم به عمل دارن موفق باشن
آقای یاسینی از شما هم سپاسگزارم

mahyarrashidi