• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام مجدد خدمت آقای یاسینی
من امروز رفتم پیش دکتر خانلری و ویزیت شدم برای عمل
ایشون گفتن چشمام هیچ مشکلی برای عمل نداره و لازاک میتونم بکنم.
من دو تا سوال یادم رفت ازشون بپرسم و میخواستم از شما بپرسم.
خواهش می کنم جواب دو سوالمو بدید که خیلی برام مهمه تو تصمیم گیری.
اول اینکه من بعد از تعیین نمره و آستیکمات چشمم فهمیدم که نمره چشمم طی 2 سال گذشته تغییری نکرده فقط 0.75 آستیکماتم زیاد شده چون کارم با کامپیوتر زیاده. میخواستم بپرسم اگر بعد عمل بازم با کامپیوتر (مثلا روزی 6 ساعت) کار کنم چشمم دچار آستیکمات خواهد شد یا نه؟ یعنی سالی حدودا 0.4 آستیکمات بخواد بره بالا..آیا اینطوره؟
دوم اینکه من شنیدم برای خانوم ها تو دوره بارداری شماره چشمشون تغییر میکنه، آیا رو چشم عمل کرده هم اینطوره یا خیر.
خیلی خیلی ممنونم.

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من چندتا سوال داشتم از خدمتتون.
----
1--مدتی پیش جهت معاینه به مطب چشم پزشک رفتم وپس از معاینه مشخص شد :
R: -0/5 / -1/75 * 177
L: -0/5 / -2/00 * 180
حال با این مشخصات، کدوم عمل برای من مناسبه و آیا تمام عیوب چشم من ( استیگماتیک و نزدیک بینی ) برطرفمیشه ؟اگر نه بفرمایید چه راهی برای درمان است ؟ من
28 سالمه . وآزمایشاتو بطور دقیقدر کلینیک فوق تخصصی انجام دادم و فقط گفتند که قطر قرنیه شما نازک است .البته اندازهقطر قرنیه را نمیدونم
---------
2---اگه گزینه مناسب برای عمل لیزیک یا لازک باشم ، میخواستم بدونم اگه اولهفته اقدام کنم ، تا آخر هفته کل معاینه و عمل و معاینه بعدعمل و ... تموم میشه یابیشتر طول میکشه ؟ چون من شاغلم و از شهرستان باید برم تهران .
---------------
3--- حداکثر نمره ای که در آستیکماتیک درمان میشه چنده ؟ من شنیدم حداکثر1.5 هست . اگه درست باشه برای من که استیگماتیک چشمام 1.75 و 2.00 هست چکار باید کرد؟
------
4-کدوم کلینیک در تهران به نظر شما بهتره برای عمل جراحی ؟
------

roza7788

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقای یاسینی امروز رفتم کلینیک نور پیش دکتر غلامی نژاد. خیلی بد اخلاق بودند. نوع عمل PRK mmc رو تجویز کردند. طبق صفحات قبل فکر کنم گفتید advanced PRK بهتر از این روش است. نوع دستگاه هم concerto است. نظرتون چیه؟ شماره چشم راستم 3.75 و چپم 4.5 و آستیگمات 2.00 و 2.25
کلی اصرار کردم که دکتر هاشمی را قبل از عمل ببینم ولی گفتند می افته برای اردیبهشت ولی من می خواستم برای عید عمل کنم. نمی دونم در مورد نوع عملم(PRK mmc) با کی مشورت کنم؟

با تشکر

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نمره چشم من برای لنز -4.50 -1.25*30 و -4.25 -1.75*160 هستش که با این شماره ها لنز proclear toric میگرفتم و مشکلی نداشتم
10 ماه پیش میخواستم با این شماره ها لنز بگیرم که هر چی گشتم پیدا نکردم آخر شماره های -4.50 -1.25*20 و -4.50 -1.75*160 با لنز biofinity toric گرفتم که خدارو شکر مشکلی تو دید نداشتم
دیروز دوباره لنز میخواستم بگیرم که شماره های اولی رو به لنز فروش دادم که بهم لنز بده و این دفعه لنز air optix for astigmatism گرفتم
امروز لنزارو استفاده کردم و احساس میکنم ی کم دیدم نسبت به لنز بایوفینیتی با شماره های دومی کمتر شده
شما فکر میکنید میتونه علت از این باشه که دارم از ی مارک دیگه استفاده میکنم و هم اینکه شماره ها تغییر کرده ,باشه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دوست عزیز شما کسیو میشناسی که لنز توریک قیمت مناسب بفروشه؟
شما قیمت حدودی ایر اپتیکس برای آستیگمات(ایر اپتیکس توریک) رو دارید؟
ممنون

سلام نمره چشم من برای لنز -4.50 -1.25*30 و -4.25 -1.75*160 هستش که با این شماره ها لنز proclear toric میگرفتم و مشکلی نداشتم
10 ماه پیش میخواستم با این شماره ها لنز بگیرم که هر چی گشتم پیدا نکردم آخر شماره های -4.50 -1.25*20 و -4.50 -1.75*160 با لنز biofinity toric گرفتم که خدارو شکر مشکلی تو دید نداشتم
دیروز دوباره لنز میخواستم بگیرم که شماره های اولی رو به لنز فروش دادم که بهم لنز بده و این دفعه لنز air optix for astigmatism گرفتم
امروز لنزارو استفاده کردم و احساس میکنم ی کم دیدم نسبت به لنز بایوفینیتی با شماره های دومی کمتر شده
شما فکر میکنید میتونه علت از این باشه که دارم از ی مارک دیگه استفاده میکنم و هم اینکه شماره ها تغییر کرده ,باشه؟

به نظر من بهترین لنز های موجود در بازار در حال حاضر ciba و bausch and lomb هستند.
ولی شماره های چشم شما هم به دلیل زاویه های آستیگمات کمی سخت پیدا میشه.
تغییر دیدتون شاید ، شاید به دلیل تغییر در Base curve باشه. BC دو تا لنز رو با هم مقایسه کنید
ببین موقعی که پلک می زنی دیدت کمتر میشه یا نه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد خدمت آقای یاسینی
من امروز رفتم پیش دکتر خانلری و ویزیت شدم برای عمل
ایشون گفتن چشمام هیچ مشکلی برای عمل نداره و لازاک میتونم بکنم.
من دو تا سوال یادم رفت ازشون بپرسم و میخواستم از شما بپرسم.
خواهش می کنم جواب دو سوالمو بدید که خیلی برام مهمه تو تصمیم گیری.
اول اینکه من بعد از تعیین نمره و آستیکمات چشمم فهمیدم که نمره چشمم طی 2 سال گذشته تغییری نکرده فقط 0.75 آستیکماتم زیاد شده چون کارم با کامپیوتر زیاده. میخواستم بپرسم اگر بعد عمل بازم با کامپیوتر (مثلا روزی 6 ساعت) کار کنم چشمم دچار آستیکمات خواهد شد یا نه؟ یعنی سالی حدودا 0.4 آستیکمات بخواد بره بالا..آیا اینطوره؟
دوم اینکه من شنیدم برای خانوم ها تو دوره بارداری شماره چشمشون تغییر میکنه، آیا رو چشم عمل کرده هم اینطوره یا خیر.
خیلی خیلی ممنونم.

نگران نباشید به طور کلی شماره چشم با کارکرد با کامپیوتر (این روزها بیشتر افراد LCD دارند و LCD اشعه کاتدی نداره که برای چشم ضرر داشته باشه) تغییر نمی کنه. ولی باز هم همونطور که به دیگران گفتم هر 2 ساعت 10 دقیقه به چشمتون آرامش بدید. کمی چشمتون رو ببندید بعد از پنجره به دوردست خیره بشید. مثلا برای 10 دقیقه یا کمتر.
بله متاسفانه خانم ها در بازرداری شماره چشمشون کمی تغییر می کنه ولی این بیشتر برای افرادیه که شماره چشمشون ثابت نشده ودر ضمن اینطور که شنیدم بعد از بارداری به دلیل کاهش فشار بر ماهیچه های چشم شماره چشم بر می گرده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من چندتا سوال داشتم از خدمتتون.
----
1--مدتی پیش جهت معاینه به مطب چشم پزشک رفتم وپس از معاینه مشخص شد :
R: -0/5 / -1/75 * 177
L: -0/5 / -2/00 * 180
حال با این مشخصات، کدوم عمل برای من مناسبه و آیا تمام عیوب چشم من ( استیگماتیک و نزدیک بینی ) برطرفمیشه ؟اگر نه بفرمایید چه راهی برای درمان است ؟ من
28 سالمه . وآزمایشاتو بطور دقیقدر کلینیک فوق تخصصی انجام دادم و فقط گفتند که قطر قرنیه شما نازک است .البته اندازهقطر قرنیه را نمیدونم
---------
2---اگه گزینه مناسب برای عمل لیزیک یا لازک باشم ، میخواستم بدونم اگه اولهفته اقدام کنم ، تا آخر هفته کل معاینه و عمل و معاینه بعدعمل و ... تموم میشه یابیشتر طول میکشه ؟ چون من شاغلم و از شهرستان باید برم تهران .
---------------
3--- حداکثر نمره ای که در آستیکماتیک درمان میشه چنده ؟ من شنیدم حداکثر1.5 هست . اگه درست باشه برای من که استیگماتیک چشمام 1.75 و 2.00 هست چکار باید کرد؟
------
4-کدوم کلینیک در تهران به نظر شما بهتره برای عمل جراحی ؟
------

تشکر از متن رنگی که زحمت کشیدید نوشتید.
1- بله شما شماره چشم پایینی دارید به راحتی با عمل لیزر درمان میشه.
2- بسته به نوع دکتر و مرکز که عمل می کنید معمولا دو روز بعد از ویزیت اولیه عملتون می کنن. البته بعضی مراکز مثل نور می تونن همون روز ویزیت هم عمل بکنن.
3- نه این روزها با کمک فمتو تا شمار ه 3 هم به راحتی درمان میشه.
4- بیمارستان های نور، بیمارستان نگاه، کلینیک نور و کلینیک رازی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آقای یاسینی امروز رفتم کلینیک نور پیش دکتر غلامی نژاد. خیلی بد اخلاق بودند. نوع عمل PRK mmc رو تجویز کردند. طبق صفحات قبل فکر کنم گفتید advanced PRK بهتر از این روش است. نوع دستگاه هم concerto است. نظرتون چیه؟ شماره چشم راستم 3.75 و چپم 4.5 و آستیگمات 2.00 و 2.25
کلی اصرار کردم که دکتر هاشمی را قبل از عمل ببینم ولی گفتند می افته برای اردیبهشت ولی من می خواستم برای عید عمل کنم. نمی دونم در مورد نوع عملم(PRK mmc) با کی مشورت کنم؟

با تشکر

نگران نباشید PRK mmc همون Advanced PRK هست که دستگاه آلگرتو انجام میده. جالبه که دکتر غلامی نژآد بد اخلاق بوده. ایشون معمولا خیلی کم حرف می زنه شاید به همین دلیل فکر کردید بد اخلاقه وگرنه خیلی آدم خوب و مهربانیه. کارش واقعا عالیه. چند سال پیش این افتخار رو داشتم که عمل ایشون رو ببینم می تونم بگی یکی از دکتر های خیلی سریع ایرانه.
در مورد دکتر هاشمی کاری نمی شه کرد. ایشون یکی از پر مریض ترین دکتر های حال حاضر ایران هستند. من دکتر های زیادی رو می شناسم. کسانی که از دکتر هاشمی پر مریض تر هستند ولی کارشون به هیچ عنوان درحد دکتر هاشمی نیست. اینکه وقت بهتون بعد از عید میده برای اینه که نمی خواد بیخود یک ویزیت ساده بکنه و بعد الکی عمل کنه. کلا دکتر هاشمی کاری رو سر سری انجام نمیده.

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من بهترین لنز های موجود در بازار در حال حاضر ciba و bausch and lomb هستند.
ولی شماره های چشم شما هم به دلیل زاویه های آستیگمات کمی سخت پیدا میشه.
تغییر دیدتون شاید ، شاید به دلیل تغییر در Base curve باشه. BC دو تا لنز رو با هم مقایسه کنید
ببین موقعی که پلک می زنی دیدت کمتر میشه یا نه.

ممنون از راهنماییت
Base Curve بایوفینیتی توریک و ایر اپتیکس توریک هر دو 8.7 هستن و ِDia جفتشون هم 14.5 هستش
ی مشکلی که با ایر اپتیکس توریک دارم اینه که وقتی دارم با گوشیم اس ام اس میدم و بعدش سرمو بلند میکنم که به ی جایی یا تلویزیون نگاه کنم تا 10 ثانیه تار میبینم بعد با چند بار پلک زدن خوب میشه در صورتی که با proclear toric و biofinity toric همچین مشکلی نداشتم و اینکه کلا ی حالت گیجی دارم هی صاف میبینم هی ی کم تار میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Last edited:

samira005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نگران نباشید به طور کلی شماره چشم با کارکرد با کامپیوتر (این روزها بیشتر افراد LCD دارند و LCD اشعه کاتدی نداره که برای چشم ضرر داشته باشه) تغییر نمی کنه. ولی باز هم همونطور که به دیگران گفتم هر 2 ساعت 10 دقیقه به چشمتون آرامش بدید. کمی چشمتون رو ببندید بعد از پنجره به دوردست خیره بشید. مثلا برای 10 دقیقه یا کمتر.
بله متاسفانه خانم ها در بازرداری شماره چشمشون کمی تغییر می کنه ولی این بیشتر برای افرادیه که شماره چشمشون ثابت نشده ودر ضمن اینطور که شنیدم بعد از بارداری به دلیل کاهش فشار بر ماهیچه های چشم شماره چشم بر می گرده.

خیلی ممنونم از پاسختون.
من بازم سوال دارم، شرمنده...
میخواستم بپرسم چه مدت بعد از عمل میتونم با کامپیوتر کار کنم و یا کتاب بخونم؟
دکتر گفتن تا یک هفته آرایش چشم و استخر ممنوع هست.
و اینکه آیا آستیکمات 2 با عمل لازاک برطرف میشه؟ یادم رفت از دکتر بپرسم D:
ممنونم...

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تشکر از شما بابت پاسختون.
یه توضیحی درمورد فمتو اگه بدین ممنون میشم

یه دکتر خوب هم معرفی میکنید که تو همین کلینیک هایی که معرفی کردید (( نور و نگاه )). من از شهرستان باید بیام تهران برا همین اگه معرفی کنید ممنون میشم.

roza7788

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگران نباشید PRK mmc همون Advanced PRK هست که دستگاه آلگرتو انجام میده. جالبه که دکتر غلامی نژآد بد اخلاق بوده. ایشون معمولا خیلی کم حرف می زنه شاید به همین دلیل فکر کردید بد اخلاقه وگرنه خیلی آدم خوب و مهربانیه. کارش واقعا عالیه. چند سال پیش این افتخار رو داشتم که عمل ایشون رو ببینم می تونم بگی یکی از دکتر های خیلی سریع ایرانه.
در مورد دکتر هاشمی کاری نمی شه کرد. ایشون یکی از پر مریض ترین دکتر های حال حاضر ایران هستند. من دکتر های زیادی رو می شناسم. کسانی که از دکتر هاشمی پر مریض تر هستند ولی کارشون به هیچ عنوان درحد دکتر هاشمی نیست. اینکه وقت بهتون بعد از عید میده برای اینه که نمی خواد بیخود یک ویزیت ساده بکنه و بعد الکی عمل کنه. کلا دکتر هاشمی کاری رو سر سری انجام نمیده.

ممنون از پاسختون. ولی قبلا گفته بودید که با هم فرق دارند. گفته بودید که در mmc برش های روی قرنیه به کمک توپوگرافی به وجود می آد ولی در دیگری برش ها کاملا توسط لیزر انجام می شود. به همین دلیل Advanced PRK بهتر است.

دستگاهی که کلینیک نور عمل میکند هم concerto است.

یه مورد دیگر هم آن است که من 28 سالمه ولی از تابستان تا به حال 75/. به چشم چپ و 25/. به چشم راستم اضافه شده. از این بابت نگرانی دارم که چشمم ثابت نشده باشد. هر جند دکتر غلامی نژاد گفت که ثابت بودن رو در مورد چشم من نمی توان تشخیص داد!!!

یه سوال دیگه اینکه نمی دونم چرا این روش را انتخاب کردند. لازک بهتر از این روش PRK mmc نیست؟ در توپوگرافی برای چشم چپم مقدار Thinnest Locat رو 569ym و برای راست 578ym گفته.( فکر کنم ضخامت قرنیه رو با این پارامتر بیان می کنند) . با این توصیف این ضخامت کم است یا زیاد؟

مجددا از اینکه برای پاسخ وقت می گذارید سپاسگذارم

sami56

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
ممنون از اطلاعات بسیار مفیدتون
یه سوال از خدمتتون داشتم، من هفته دیگه میخوام چشمامو PRK یا فمتو کنم پیش دکتر هاشمی ولی از اونجایی که خودش معاینه نمیکنه تو نوع عملم شک دارم. اگه ممکنه راهنماییم کنین!
ضخامت قرنیم حدود 525 و شماره چشام هر کدوم -4 ب علاوه 0.75 آستیگماته. از طرفی از عوارضه فلپ عمل فمتو میترسم و از طرفی هم از احتماله کدورت قرنیه عمل PRK
ممنون میشم راهنماییم کنین!

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییت
Base Curve بایوفینیتی توریک و ایر اپتیکس توریک هر دو 8.7 هستن و ِDia جفتشون هم 14.5 هستش
ی مشکلی که با ایر اپتیکس توریک دارم اینه که وقتی دارم با گوشیم اس ام اس میدم و بعدش سرمو بلند میکنم که به ی جایی یا تلویزیون نگاه کنم تا 10 ثانیه تار میبینم بعد با چند بار پلک زدن خوب میشه در صورتی که با proclear toric و biofinity toric همچین مشکلی نداشتم و اینکه کلا ی حالت گیجی دارم هی صاف میبینم هی ی کم تار میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دوست عزیز با وجود اینکه بیس کرو هر دو یکیه ولی من فکر میکنم این دو تا لنز با هم از نظر اندازه متفاوت هستند. این موردی که شما می فرمایید دقیقا نشانه اینه که بعد از پلک زدن لنز از جاش حرکت می کنه. باید در مورد بیس کرو اپتیکس سوال کنم. ولی مطمئنا که با قبلیه فرق داره. ببینید سری بعد بیس کرو 8.6 دارند اون رو هم یک مدل امتحان کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنونم از پاسختون.
من بازم سوال دارم، شرمنده...
میخواستم بپرسم چه مدت بعد از عمل میتونم با کامپیوتر کار کنم و یا کتاب بخونم؟
دکتر گفتن تا یک هفته آرایش چشم و استخر ممنوع هست.
و اینکه آیا آستیکمات 2 با عمل لازاک برطرف میشه؟ یادم رفت از دکتر بپرسم D:
ممنونم...

استخر رو که دو ماهی فراموش کنید. تا زمانیکه دیدتون خوب بشه. در مورد آرایش حداقل دو هفته. اما کار با کمپیوتر رو می تونید از چند روز بعد شروع کنید ولی دید نزدیکتون کمه بعد از عمل ، برای همین باید کمی صبور باشید.
آستیگمات بالای 2 با لازک برطرف میشه ولی بستگی به زاویه آستیگمات هم داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تشکر از شما بابت پاسختون.
یه توضیحی درمورد فمتو اگه بدین ممنون میشم

یه دکتر خوب هم معرفی میکنید که تو همین کلینیک هایی که معرفی کردید (( نور و نگاه )). من از شهرستان باید بیام تهران برا همین اگه معرفی کنید ممنون میشم.

اطلاعات تکمیلی در مورد فمتو در امضای من هست. ولی برای اینکه کمی توضیح بدم. درلیزیک یک لایه از قرنیه جدا میشه و زیر اون با لیزر تراش می خوره. این برش قرنیه با چاقویی دقیق به نام کراتوم زده میشه ولی در فمتو همین برش با لیزر زده میشه.

برای دکتر هم من همچنان دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون. ولی قبلا گفته بودید که با هم فرق دارند. گفته بودید که در mmc برش های روی قرنیه به کمک توپوگرافی به وجود می آد ولی در دیگری برش ها کاملا توسط لیزر انجام می شود. به همین دلیل Advanced PRK بهتر است.

دستگاهی که کلینیک نور عمل میکند هم concerto است.

یه مورد دیگر هم آن است که من 28 سالمه ولی از تابستان تا به حال 75/. به چشم چپ و 25/. به چشم راستم اضافه شده. از این بابت نگرانی دارم که چشمم ثابت نشده باشد. هر جند دکتر غلامی نژاد گفت که ثابت بودن رو در مورد چشم من نمی توان تشخیص داد!!!

یه سوال دیگه اینکه نمی دونم چرا این روش را انتخاب کردند. لازک بهتر از این روش PRK mmc نیست؟ در توپوگرافی برای چشم چپم مقدار Thinnest Locat رو 569ym و برای راست 578ym گفته.( فکر کنم ضخامت قرنیه رو با این پارامتر بیان می کنند) . با این توصیف این ضخامت کم است یا زیاد؟

مجددا از اینکه برای پاسخ وقت می گذارید سپاسگذارم

اولا ضخامت قرنیه شما برای عمل مناسبه.
دوما نور سه دستگاه داره Visx ، آلگرتو و کنسرتو. که آلگرتو و کنسرتو ماله شرکت Alcon آمریکاست و هر دو مثل هم کار می کنن.
در مورد تغییر شماره چشمتون باید بگم که برای بعضی افراد از جمله شما و خود من همینطوره. شماره چشم کمی تغییر می کنه و معمولا این شماره کم و زیاد میشه که خیلی مهم نیست. دقت کنید که 0.75 میزانیه که اصلا لازم نیست براش عینک زد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
ممنون از اطلاعات بسیار مفیدتون
یه سوال از خدمتتون داشتم، من هفته دیگه میخوام چشمامو PRK یا فمتو کنم پیش دکتر هاشمی ولی از اونجایی که خودش معاینه نمیکنه تو نوع عملم شک دارم. اگه ممکنه راهنماییم کنین!
ضخامت قرنیم حدود 525 و شماره چشام هر کدوم -4 ب علاوه 0.75 آستیگماته. از طرفی از عوارضه فلپ عمل فمتو میترسم و از طرفی هم از احتماله کدورت قرنیه عمل PRK
ممنون میشم راهنماییم کنین!

نگران نباشید. به راحتی با PRK میشه شماره چشم شما رو اصلاح کرد. میزان آستیگمات شما هم بالا نیست برای هیمن خیلی لازم نیست که فمتو انجام بدید.
عمل PRK برای شماره های بسیار بالای آستیگمات ممکنه کدورت ایجاد کنه ولی برای شماره شما فکر نمی کنم.

ali_khoshtip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز با وجود اینکه بیس کرو هر دو یکیه ولی من فکر میکنم این دو تا لنز با هم از نظر اندازه متفاوت هستند. این موردی که شما می فرمایید دقیقا نشانه اینه که بعد از پلک زدن لنز از جاش حرکت می کنه. باید در مورد بیس کرو اپتیکس سوال کنم. ولی مطمئنا که با قبلیه فرق داره. ببینید سری بعد بیس کرو 8.6 دارند اون رو هم یک مدل امتحان کنید.

ممنون از راهنماییت جناب یاسینی
من خودم هم حس میکنم که از بایوفینیتی و پروکلیر بزرگتره و همچنین حس میکنم کمی هم ضخیمتره
من از کسی لنزو گرفتم که احتمالا شما باید بشناسیش چون پخش کننده لنز تو تهرانه
من 6 لنگه لنز یعنی 3 جفت ایر اپتیکس توریک گرفتم و 1 جفتش رو 3 روز هستش که استفاده میکنم و اصلا راضی نیستم مخصوصا تو شب هنگام رانندگی
به نظرتون میشه 2 جفت باقیماندرو پس بدم؟
جالبه من قبل از بایوفینیتی توریک از پروکلیر توریک استفاده میکردم که BC 8.80 و DIA 14.4 بود ولی مشکلی نداشتم
به نظرتون لنز سافلنز توریک بوش اند لومب با BC 8.5 و DIA 14.5 یا پیورویژن توریک بوش اند لومب با BC 8.7 و DIA 14.0 خوبه؟
لنز توریک موجود تو بازار که BC 8.6 باشه کدومه؟
شرمنده انقد سوال میکنم

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از راهنماییت جناب یاسینی
من خودم هم حس میکنم که از بایوفینیتی و پروکلیر بزرگتره و همچنین حس میکنم کمی هم ضخیمتره
من از کسی لنزو گرفتم که احتمالا شما باید بشناسیش چون پخش کننده لنز تو تهرانه
من 6 لنگه لنز یعنی 3 جفت ایر اپتیکس توریک گرفتم و 1 جفتش رو 3 روز هستش که استفاده میکنم و اصلا راضی نیستم مخصوصا تو شب هنگام رانندگی
به نظرتون میشه 2 جفت باقیماندرو پس بدم؟
جالبه من قبل از بایوفینیتی توریک از پروکلیر توریک استفاده میکردم که BC 8.80 و DIA 14.4 بود ولی مشکلی نداشتم
به نظرتون لنز سافلنز توریک بوش اند لومب با BC 8.5 و DIA 14.5 یا پیورویژن توریک بوش اند لومب با BC 8.7 و DIA 14.0 خوبه؟
لنز توریک موجود تو بازار که BC 8.6 باشه کدومه؟
شرمنده انقد سوال میکنم

در مورد پس گرفتن متاسفانه نمی تونم نظر بدم. اصولا لوازم پزشکی رو پس نمی گیرن.
فکر می کنم لنز های کره ای توریک 86 دارند.
البته یکبار هم لنز توریک بوش اندلامب رو تست کنید.
سافت لنز رو بگیرید که نازکتره و البته کمی گرانتره.
همچنان فکر می کنم مشکل از سایز لنز باشه
البته شایانه ذکره که لنز کوچکتر همیشه هم خوب نیست برای اینکه شاید کمی تنگ تر باشه و اذیتتون کنه.
زمانیکه پیش اپتومتریست رفتید سایز تحدب قرنیه اتون رو بهتون نداد؟
معمولا می دن.

بالا