شماره چشمت برای تنبلی شدید خیلی پایینه. تنبلی معمولا شماره بالای 4 و 5 رو داره. ولی اصلا از روی شماره نمیشه گفت. معمولا شماره چشم افراد تنبل چشم مثبت میشه یعنی بر خلاف عموم مردم.
تنبلی رو خیلی راحت می تونن تشخیص بدن ولی خیلی روش وقت نمی ذارن. به نظر از یک دکتر معتمو برو تاییدیه بگیر. مثلا دکتر یادگاری که مطبش تو رسالته. پزشک معتمد ارتشه و نظرش رو معمولا قبول می کنن.
سلام!من واسه لیزیک بین دوتا دکتر موندم!به نظرتون پیش دکتر جوادی توکلینیک نگاه عمل کنم بهتره یا دکتر هاشمی تو کلینیک نور؟کلینیک نور بهتر از نگاهه؟
چطور شخصیتی داره ؟
والا دکتر طالقانی اگه بشناسیش توی مطهری بزرگترین خیانت رو در حق من کرد ، گفت برو انصراف بده دانشگاه معاف می شی با دیپلم ، با 2 واحد مانده انصراف دادم
همان آدم .... !
مادرم آب مروارید داره ، ولی دکتر گفته هنوز کامل پوشیده نشده ، الان نمی شه براش کاری کرد ؟
با سلام
برای تهیه لنز داخل چشمی که از نوع خیلی خوبش باشه باید چیکار کرد؟
آیا جنسای تقلبی هم هست اگه هست من از کجا باید بفهمم اینی که می خرم جنس خوب و اصلیشه؟
شما برای عمل لنز داخل چشمی در مازندران دکتر نوروزپور رو پیشنهاد کرده بودید آیا عمل با ایشون در حد عمل با دکترهای تهران هست؟یا اینکه تهران بهتره؟
اگر اینطوره شما چه کسی رو پیشنهاد می کنید؟
نطرتون راجع به پلی کلینیک لبافی نژاد چی هست؟آیا تجهیزاتش برای این عمل مناسبه؟
من از لنز نرم استفاده می کنم و هفته پیش بعد از 10 روز که از لنز استفاده نکردم آزمایشاتو در کلینیک نور انجام دادم آیا لازم هست پیش از عمل لنز داخل چشمی هم برای چند روز از لنز استفاده نکنم؟
ممنون از بابت وقتی که میزارید
با سلام و احترام خدمت دوستان ودکتر یاسینی
من میخواستم عمل PRK انجام بدم و مقدمات عمل رو هم در بیمارستان فارابی انجام دادم ولی نمیدونم چه کسی عملم میکنه میگن دکتر مهدی خداپرست عمل میکنه ولی مطمئن نیستم سوالم اینه که آیا بیمارستان فارابی برای این عمل خوب هست ؟ تجهیزاتش قدیمی نیست ویا اگر دکتر خوبی اونجا میشناسید معرفی کنید ممنون میشم
باتشکر
من با بیمارستان صدر تماس گرفتم اما گفتند که این عمل در اونجا انجام نمیشه.
راستش در مورد هزینه لنز زیاد مشکلی نیست چون به هر حال مربوط به سلامتی هست بیشتر کیفیت مهمه تا قیمت
یک مارکی که کاملا مورد اطمینان باشه مورد نظرم هست.بیشتر سعیم این هست که بتونم در بیمارستان تامین اجتماعی با یک پزشک خوب عمل کنم تا هزینه عمل رایگان بشه که البته فکر می کنم به سختی ممکن باشه.
من از دکتر سیدیان و دکتر پرکار راجع به قیمت لنز سوال کردم هردوشون گفتند 2تا2.5میلیون امانگفتند که چه مارکی این قیمت هست.
شما اگر مارکهای معتبر رو به همراه قیمت و طریقه ارتباط با واردکننده ها به من معرفی کنید ممنون میشم.
آیا از هزینه خود عمل توسط پزشک برای هر چشم اطلاعی دارید؟
باز هم ممنون که وقت میزارید و پاسخ میدید.
ممنون از جوابتون نمیشه گفت که مشکل مالی نیست ولی میخواستم بدونم اگه دکتر خداپرست عمل رو انجام بده مشکلی نخوام داشت ؟ و اگه فکر میکنید که جایی دیگه یا دکتر دیگه ای بهتر هست ممنون میشم راهنماییم کنید
جدا اینطور که شما گفتین دیگه نمیدونم چی بگم من طرف غرب تهران هستم مرزداران لطفا مشکل مالی رو هم مد نظر داشته باشین با تشکر فراوان
پس اول برم مطب دکتر خیابانی تا ایشون معرفی کنند به بیمارستان؟
راستی با این احوالات روزهای اخیر بنظر شما ممکن هست که بخاطر نوسانات ارز قیمت لنز ها پایین تر بیاد؟بنطرتون اگه صبر کنم امکان ارزان تر شدنش هست؟
و اینکه لنز آرتیزان هم تا شونده هست ؟یا اینکه از اوناست که باید بخاطرش چشم برش بیشتری بخوره؟آخه من چندجا خوندم که تاشونده بهتره