• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

sssah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!من واسه لیزیک بین دوتا دکتر موندم!به نظرتون پیش دکتر جوادی توکلینیک نگاه عمل کنم بهتره یا دکتر هاشمی تو کلینیک نور؟کلینیک نور بهتر از نگاهه؟

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
من یک سوال دارم. کسی میدونه فرق بین فلوکورت با نوع خارجی اون که fml هست چی هست ؟
استفاده از فلوکورت گاهی اوقات باعث سردرد و سنگینی سرم میشه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
شماره چشمت برای تنبلی شدید خیلی پایینه. تنبلی معمولا شماره بالای 4 و 5 رو داره. ولی اصلا از روی شماره نمیشه گفت. معمولا شماره چشم افراد تنبل چشم مثبت میشه یعنی بر خلاف عموم مردم.
تنبلی رو خیلی راحت می تونن تشخیص بدن ولی خیلی روش وقت نمی ذارن. به نظر از یک دکتر معتمو برو تاییدیه بگیر. مثلا دکتر یادگاری که مطبش تو رسالته. پزشک معتمد ارتشه و نظرش رو معمولا قبول می کنن.

چطور شخصیتی داره ؟
والا دکتر طالقانی اگه بشناسیش توی مطهری بزرگترین خیانت رو در حق من کرد ، گفت برو انصراف بده دانشگاه معاف می شی با دیپلم ، با 2 واحد مانده انصراف دادم
همان آدم .... !
مادرم آب مروارید داره ، ولی دکتر گفته هنوز کامل پوشیده نشده ، الان نمی شه براش کاری کرد ؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام!من واسه لیزیک بین دوتا دکتر موندم!به نظرتون پیش دکتر جوادی توکلینیک نگاه عمل کنم بهتره یا دکتر هاشمی تو کلینیک نور؟کلینیک نور بهتر از نگاهه؟

هر دو عالی هستند. دکتر جوادی دکتر بسیار خوبیه و دکتر هاشمی هم در عمل لیزره تکه.
هر دو کلینیک مثل هم هستند ولی به نظر میاد گرفتن وقت عمل با کتر هاشمی خیلی سختر باشه برای همین اول برید ببینید می تونید با دکتر هاشمی وقت عمل بگیرید که خود دکتر عملتون کنه اگر نشد برید سراغ دکتر جوادی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چطور شخصیتی داره ؟
والا دکتر طالقانی اگه بشناسیش توی مطهری بزرگترین خیانت رو در حق من کرد ، گفت برو انصراف بده دانشگاه معاف می شی با دیپلم ، با 2 واحد مانده انصراف دادم
همان آدم .... !
مادرم آب مروارید داره ، ولی دکتر گفته هنوز کامل پوشیده نشده ، الان نمی شه براش کاری کرد ؟

اولا رفیق تا اونجایی که من شنیدم دانشجوهای انصرافی رو دوباره پذیرش می کنن. یه شرایطی داره ولی قبولت می کنن اول از همه برو دنبال درست.
این سربازی که ازش داری فرار می کنی رو به جای اینکه تو فکر دودری هستی تاخیر بندازش.
هر چی درس بخونی و مدرک بالاتر بگیری به تاخیر می افته تا زمانیکه دکترا شرکت کنی و اونقت هم که سربازی میشه سالاری. میری الکی از صبح تا ظهر سر کار بهظش می گن سربازی.
دکتر یادگاری جوان و باحاله اما یکمی گیره. اگر گیر داد بگو یاسینی مدیر فروش AMO منو فرستاده بگو از دوستای من هستی ببینیم کاری می تونه برات بکنه.

در مودر مادرت هر جی زودتر عمل کنی عمل ساده تره و میشه با بیهوشی عمل کرد پیش کدوم دکتر بردی؟

االهام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
برای تهیه لنز داخل چشمی که از نوع خیلی خوبش باشه باید چیکار کرد؟
آیا جنسای تقلبی هم هست اگه هست من از کجا باید بفهمم اینی که می خرم جنس خوب و اصلیشه؟
شما برای عمل لنز داخل چشمی در مازندران دکتر نوروزپور رو پیشنهاد کرده بودید آیا عمل با ایشون در حد عمل با دکترهای تهران هست؟یا اینکه تهران بهتره؟
اگر اینطوره شما چه کسی رو پیشنهاد می کنید؟
نطرتون راجع به پلی کلینیک لبافی نژاد چی هست؟آیا تجهیزاتش برای این عمل مناسبه؟
من از لنز نرم استفاده می کنم و هفته پیش بعد از 10 روز که از لنز استفاده نکردم آزمایشاتو در کلینیک نور انجام دادم آیا لازم هست پیش از عمل لنز داخل چشمی هم برای چند روز از لنز استفاده نکنم؟
ممنون از بابت وقتی که میزارید

Last edited:

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام و احترام خدمت دوستان ودکتر یاسینی
من میخواستم عمل PRK انجام بدم و مقدمات عمل رو هم در بیمارستان فارابی انجام دادم ولی نمیدونم چه کسی عملم میکنه میگن دکتر مهدی خداپرست عمل میکنه ولی مطمئن نیستم سوالم اینه که آیا بیمارستان فارابی برای این عمل خوب هست ؟ تجهیزاتش قدیمی نیست ویا اگر دکتر خوبی اونجا میشناسید معرفی کنید ممنون میشم
باتشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
برای تهیه لنز داخل چشمی که از نوع خیلی خوبش باشه باید چیکار کرد؟
آیا جنسای تقلبی هم هست اگه هست من از کجا باید بفهمم اینی که می خرم جنس خوب و اصلیشه؟
شما برای عمل لنز داخل چشمی در مازندران دکتر نوروزپور رو پیشنهاد کرده بودید آیا عمل با ایشون در حد عمل با دکترهای تهران هست؟یا اینکه تهران بهتره؟
اگر اینطوره شما چه کسی رو پیشنهاد می کنید؟
نطرتون راجع به پلی کلینیک لبافی نژاد چی هست؟آیا تجهیزاتش برای این عمل مناسبه؟
من از لنز نرم استفاده می کنم و هفته پیش بعد از 10 روز که از لنز استفاده نکردم آزمایشاتو در کلینیک نور انجام دادم آیا لازم هست پیش از عمل لنز داخل چشمی هم برای چند روز از لنز استفاده نکنم؟
ممنون از بابت وقتی که میزارید

لنز های چشمی چه داخل چشمی و چه کانتکت شامل طرح ثبت میشن برای همین تقلبیش خیلی کمه. لنز ها رو می تونید مستقیما از وارد کننده تهیه کنید. بگید چقدر می خواهید هزینه کنید تا بهتون بگم از کجا بخرید.
بهتزین مارکها ALcon و 1stQ و AMO و medenium هستند که التبه Hoya هم مارک خوبیه.
بلله دکتر نوروزپور رو شدیدا توصیه می کنم کارشون عالیه.
بله عملشون در حد دکتر های تهران و شاید هم بهتر بهست.
لبافی مرکز خوبیه ولی متاسفانه یک مرکز آموزشیه که بهتره آدم در بیمارستانی مثل صدر عمل کنه که استید عمل می کنن نه رزیدنتها.
قبل از عمل توصیه یک ماهه که لنز نزنید ولی بیشتر دکتر ها یک هفته رو هم کافی می دونند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و احترام خدمت دوستان ودکتر یاسینی
من میخواستم عمل PRK انجام بدم و مقدمات عمل رو هم در بیمارستان فارابی انجام دادم ولی نمیدونم چه کسی عملم میکنه میگن دکتر مهدی خداپرست عمل میکنه ولی مطمئن نیستم سوالم اینه که آیا بیمارستان فارابی برای این عمل خوب هست ؟ تجهیزاتش قدیمی نیست ویا اگر دکتر خوبی اونجا میشناسید معرفی کنید ممنون میشم
باتشکر

تجهیزات مرکز فارابی خیلی جدیده و مرکز بسیا مجهزه ولی متاسفانه اونجا دکتر ها شما رو عمل نمی کنن بلکه دانشچوهای پزشکی این کار رو می کنن.
چرا در فارابی آیا مشاله مالیه.
اگر اینطوره مرکز دیگه ای رو انتخاب کنید.
اگر هزینه براتون مهم نیست شاید بهتر باشه برید مرکز دیگری.
البته کار دکتر خداپرست رو بسیار قبول دارم یکی از اون دکتر های جوان و بسیار مجرب هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان باز همب ا شمار صحبتی دارم.

خدا رو شکر که دکتر روحانی به عنوان رییس جمهور انتخاب شدند بسیار از این بابت تبریک می گم.
به عنوان فردی کوچک از بازار بزرگ تجهیزات پزشکی به جرات می تونم بگم که کابوس جهنم رو در چشم های بیماران دیدم و می دونم که سیاست های اشتباه و تحریم های کمر شکن چطور با جان و سلامتی مردم ایران بازی کرد.
به امید و خدا و با کمک مردم ایران این 4 سال اینده رو هر چه در توان داریم به کار می بندیم تا مردم دگر باره سختی این مدت رو تجربه نکنن.
من و همکارانم بار دیگر انتخاب شایسه این بزرگوار را به همه هموطنان تبریک می گوییم.

االهام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با بیمارستان صدر تماس گرفتم اما گفتند که این عمل در اونجا انجام نمیشه.
راستش در مورد هزینه لنز زیاد مشکلی نیست چون به هر حال مربوط به سلامتی هست بیشتر کیفیت مهمه تا قیمت
یک مارکی که کاملا مورد اطمینان باشه مورد نظرم هست.بیشتر سعیم این هست که بتونم در بیمارستان تامین اجتماعی با یک پزشک خوب عمل کنم تا هزینه عمل رایگان بشه که البته فکر می کنم به سختی ممکن باشه.
من از دکتر سیدیان و دکتر پرکار راجع به قیمت لنز سوال کردم هردوشون گفتند 2تا2.5میلیون امانگفتند که چه مارکی این قیمت هست.
شما اگر مارکهای معتبر رو به همراه قیمت و طریقه ارتباط با واردکننده ها به من معرفی کنید ممنون میشم.
آیا از هزینه خود عمل توسط پزشک برای هر چشم اطلاعی دارید؟
باز هم ممنون که وقت میزارید و پاسخ میدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من با بیمارستان صدر تماس گرفتم اما گفتند که این عمل در اونجا انجام نمیشه.
راستش در مورد هزینه لنز زیاد مشکلی نیست چون به هر حال مربوط به سلامتی هست بیشتر کیفیت مهمه تا قیمت
یک مارکی که کاملا مورد اطمینان باشه مورد نظرم هست.بیشتر سعیم این هست که بتونم در بیمارستان تامین اجتماعی با یک پزشک خوب عمل کنم تا هزینه عمل رایگان بشه که البته فکر می کنم به سختی ممکن باشه.
من از دکتر سیدیان و دکتر پرکار راجع به قیمت لنز سوال کردم هردوشون گفتند 2تا2.5میلیون امانگفتند که چه مارکی این قیمت هست.
شما اگر مارکهای معتبر رو به همراه قیمت و طریقه ارتباط با واردکننده ها به من معرفی کنید ممنون میشم.
آیا از هزینه خود عمل توسط پزشک برای هر چشم اطلاعی دارید؟
باز هم ممنون که وقت میزارید و پاسخ میدید.

نه بیمارستان عمل نمی کنه باید اول برید پیش پزشک اون معرفیتون می کنه. بردی پیش دکتر خیابانی رییس بخش چشم بیمارستان صدره. مطبش تو اول زعفرانیه تو خیابان ولیعصره.
نگران نباشید شما شماره چشمتون بالاست بیمه 80 درصد هزینه لنز و عمل رو میده.
به نظر من بهترین مارک ارتیزانه که خیلی کمیانه تولید ophtec هلند. ما قبلا مدل آمریکاییش رو می آوردیم (AMO امریکا همون ماله هلند رو جعبه می کرد در اصل هلندی بود). اما متاسفانه تحریمیم و دیگه نمیاریم وگرنه من خودم براتون تهیه میکردم.
الان شرکت سپاهان سامع میاره. قیمتش تو دلار 900 تومن بود 450 هزار تومن الان فکر کنم هر لنز بشه 1.5 .
برید پیش دکتر خیابانی کارش فوق العاده عالیه. راستی سلام من رو برسونید بگید یاسینی گفت دکتر دستگاههای وایت استار صدر خوب کار می کنه یا نه. حتما می خنده.
موفق باشید.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون از جوابتون نمیشه گفت که مشکل مالی نیست ولی میخواستم بدونم اگه دکتر خداپرست عمل رو انجام بده مشکلی نخوام داشت ؟ و اگه فکر میکنید که جایی دیگه یا دکتر دیگه ای بهتر هست ممنون میشم راهنماییم کنید

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از جوابتون نمیشه گفت که مشکل مالی نیست ولی میخواستم بدونم اگه دکتر خداپرست عمل رو انجام بده مشکلی نخوام داشت ؟ و اگه فکر میکنید که جایی دیگه یا دکتر دیگه ای بهتر هست ممنون میشم راهنماییم کنید

اگر مشکل مالی ندارید کلاهتون هم افتاد فارابی نرید دنبالش!
وسلام.
بله تهران پر از دکتر های خوبه. بگید کدوم طرف هستید یکی بهتون معرفی کنم.

ka2t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جدا اینطور که شما گفتین دیگه نمیدونم چی بگم من طرف غرب تهران هستم مرزداران لطفا مشکل مالی رو هم مد نظر داشته باشین با تشکر فراوان

االهام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اول برم مطب دکتر خیابانی تا ایشون معرفی کنند به بیمارستان؟
راستی با این احوالات روزهای اخیر بنظر شما ممکن هست که بخاطر نوسانات ارز قیمت لنز ها پایین تر بیاد؟بنطرتون اگه صبر کنم امکان ارزان تر شدنش هست؟
و اینکه لنز آرتیزان هم تا شونده هست ؟یا اینکه از اوناست که باید بخاطرش چشم برش بیشتری بخوره؟آخه من چندجا خوندم که تاشونده بهتره

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
شرمنده جناب یاسینی
ایا کمک بهیاری همون کمک پرستاری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جدا اینطور که شما گفتین دیگه نمیدونم چی بگم من طرف غرب تهران هستم مرزداران لطفا مشکل مالی رو هم مد نظر داشته باشین با تشکر فراوان

در غرب دکتر های خوبی داریم. مثلا می تونید برید پیش خود دکتر خانلری ولی ایشون فکر کنم تو مرکز بیمه ای عمل نمی کنن.
بهترین انتخاب برای بیمه خود دکتر جباروند رییس فارابیه. مطبش تو ملاصدرا قبل از شیخ بهائیه. بهش سلام من رو برسونید بپرسید آیا می تونه تو نگاه شما رو با بیمه عمل کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پس اول برم مطب دکتر خیابانی تا ایشون معرفی کنند به بیمارستان؟
راستی با این احوالات روزهای اخیر بنظر شما ممکن هست که بخاطر نوسانات ارز قیمت لنز ها پایین تر بیاد؟بنطرتون اگه صبر کنم امکان ارزان تر شدنش هست؟
و اینکه لنز آرتیزان هم تا شونده هست ؟یا اینکه از اوناست که باید بخاطرش چشم برش بیشتری بخوره؟آخه من چندجا خوندم که تاشونده بهتره

بله برید پیش ایشون.
ما هم والا منتظریم ولی مطمئن باشید اگر قرار به پایین اومدن هم باشه حداقل یکسالی طول میکشه اونم با این تحریم شاید اصلا پایین نیاد.
لنز های آرتیزان مدلی دارند به نام ارتی فلکس که قابل تا شدنه وو از برش کوچیک میره تو و قیمتی تقریبا دو برابر داره.

fmirdamadi

Registered User
لایک‌ها
281
دوستان بنده ۱۷ سالم تموم شده
چشم چپم ۲.۵ و راست ۳.۷۵ هیچ گونه مشکل دیگه ای ندارم مث استیکمات و اینا
تا کی برای عمل لیزر باید صبر کنم
ایا روش جدیدی اومده بجز لیزر برای رفع این ضعیفی
درضمن نزدیک بینم

بالا