• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mhd.amiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه در بین پرشکان محترم هم مثل ما شرکتی ها تبلیغات بازار خوبی پیدا کرده.
به عوان مقال برداشت های قرنیه که بیشتر عزیزان پزشک در جریان هستند با توجه به شماره چشم و میزان آستیگمات و ... برای هر فردی فرق می کنه تبدیل شده به یک روش برای تبلیغ دستگاههایی که خریداری میشه.

من به عنوان فروشنده یک توضیحی رو برای شما میدم. بیشتر پزشکان در زمان خرید دستگاههای جراحی چه لیزر چه فیکو به قابلتی هایی که دستگاه در اختیارشون قرار میده توجه نمی کنن بلکه به قیمت و لوازم مصرفی توجه می کنن.
بعد از خرید دستگاه برای دستگاههی که خریدن هزار دلیل میارن که این از بقیه بهتره.
به عنوان مثال در حال حاضر کمتری برداشتها مربوط به دستگاههای فمتو هست ولی چون فمتو دستگاه گرونیه بیشتر پزشکان در مورد حرف نمی زنن.

خيلي خيلي ممنون از توضيحات خوبتون

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
آقای یاسینی چند تا متخصص قرنیه خوب معرفی می کنید.
شرق تهران هستیم ولی هرجای تهران باشه مشکلی نداره.

nnss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من 25 سال دارم و تصمیم به عمل چشم گرفتم،میخواستم بپرسم آیا حتما 6 ماه قبل از عمل باید چشمهایم معاینه شود که تغییرات شماره چشم کنترل شود(خیلی اصرار دارم که تا 2 ماه دیگه عمل کنم)
ضعیفی چشمم حدود2 و 2 هم آستیکمات است،آیا برای بیمه این دو شماره با هم جمع میشوند؟
و آیا دکتر صدوقی(بیمارستان هلال) را شما تایید میکنید؟
با سپاس فراوان

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آقای یاسینی چند تا متخصص قرنیه خوب معرفی می کنید.
شرق تهران هستیم ولی هرجای تهران باشه مشکلی نداره.

شرق دکتر های خیلی خوبی هستند.
دکتر نیکخو ، دکتر نادری ، دکتر رحمتی ، دکتر یادگاری و ...
بهتره برای چک آپ برید کلینیک هلال احمر هم ارزونه هم دکتر های خوبی توش هستند مثل نیکخو و رحمتی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
من 25 سال دارم و تصمیم به عمل چشم گرفتم،میخواستم بپرسم آیا حتما 6 ماه قبل از عمل باید چشمهایم معاینه شود که تغییرات شماره چشم کنترل شود(خیلی اصرار دارم که تا 2 ماه دیگه عمل کنم)
ضعیفی چشمم حدود2 و 2 هم آستیکمات است،آیا برای بیمه این دو شماره با هم جمع میشوند؟
و آیا دکتر صدوقی(بیمارستان هلال) را شما تایید میکنید؟
با سپاس فراوان

نه 6 ماه یک پیشنهاده. اگر مرتب و سالیانه شماره چشمتون رو چک کردید و دیدید که مثلا 2 ساله که شماره چشمتون تغییر نکرده می تونید برید پیش دکتر و هفته بعد عومل کنید.
ضعیفی چشمتون رو تایپ نکردید!
البته برای بیمه باید جمع دو چشم بدون احتساب آستیگمات بشه 10.
بله دکتر صوقی رو می شناسم. ایشون کارشون خوبه سلامن من رو برسونید.
موفق باشید

nnss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از وقتی که میزارید
ضعیفی چشم من 2 است،ولی خودم حس نمیکنم شماره چشمم ثابت شده،سال گدشته که بعد از یک سال ونیم عینکم را عوض کردم هر چشمم 0/5 نمره بیشتر شده بود،امکانش هست که با این سن(25سال) شماره چشمم در حال بالا رفتن باشه و نتونم عمل کنم؟
بازم ممنون...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از وقتی که میزارید
ضعیفی چشم من 2 است،ولی خودم حس نمیکنم شماره چشمم ثابت شده،سال گدشته که بعد از یک سال ونیم عینکم را عوض کردم هر چشمم 0/5 نمره بیشتر شده بود،امکانش هست که با این سن(25سال) شماره چشمم در حال بالا رفتن باشه و نتونم عمل کنم؟
بازم ممنون...

معمکلا تا 27 سالگی تغییر میکنه. ولی ماله شما تقریبا ثابت شده.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

االهام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من 27 سالمه و شماره هردو چشمم بالاست یکی 10 و یکی 10.5
برای انجام آزمایشات قبل از عمل به کلینیک نور مراجعه کردم که گفتند چون قرنیه نازک هست نمی تونم لیزر کنم و باید لنز داخل چشمی بزارم.
حالا می خواستم بدونم اینکار ممکن هست که چه عوارضی داشته باشه و اینکه چه لنزی برای اینکار بهتره؟
آیا شما از قیمتای لنز و هزینه جراحی خبر دارید؟و شما عمل با کدام پزشک و در کدام بیمارستان را توصیه می کنید؟
من بیمه تامین اجتماعی هستم آیا بیمه هزینه این عمل یا حداقل بخشی از اونرو تقبل میکنه؟
من در مازندران زندگی می کنم آیا شما در اینجا پزشک ماهری می شناسید؟
ممنون از این که وقت میزارید

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
من 27 سالمه و شماره هردو چشمم بالاست یکی 10 و یکی 10.5
برای انجام آزمایشات قبل از عمل به کلینیک نور مراجعه کردم که گفتند چون قرنیه نازک هست نمی تونم لیزر کنم و باید لنز داخل چشمی بزارم.
حالا می خواستم بدونم اینکار ممکن هست که چه عوارضی داشته باشه و اینکه چه لنزی برای اینکار بهتره؟
آیا شما از قیمتای لنز و هزینه جراحی خبر دارید؟و شما عمل با کدام پزشک و در کدام بیمارستان را توصیه می کنید؟
من بیمه تامین اجتماعی هستم آیا بیمه هزینه این عمل یا حداقل بخشی از اونرو تقبل میکنه؟
من در مازندران زندگی می کنم آیا شما در اینجا پزشک ماهری می شناسید؟
ممنون از این که وقت میزارید

سلام دوست عزیز
والا شما قرنیه نازکی ندارید بلکه شماره چشمتون اونقدر بالاست که برای برش با لیزر نازک محسوب میشه.
ولی همونطور که به شما گفته شد می تونید لنز داخل چشمی بزارید.
این لنز های به لنز های فیکی معروفند که در AC قرار می گیرند و در اصل یک عینک مینیاتوری کوچک هستند که در چشم قرار می گیرند.
قیمت بالایی دارند
بهتری هاش ارتیزان و ICL هستند
که فکر می کنم قیمت هرکدوم بالای 2 میلیون باشه.
ولی خوشبختانه بیمه اون رو پوشش میده.
اگر می تونید برید ساری برید پیش دکتر نوروزپور کارشون عالیه.
سلام من رو هم برسونید.

valiya

Registered User
لایک‌ها
11
سلام استاد عزیز
تو شهر اردبیل دکتر خوب واسه عمل سراغ دارید؟ قبلا دوست شما آقای اصغری بودن که رفتن کانادا

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام استاد عزیز
تو شهر اردبیل دکتر خوب واسه عمل سراغ دارید؟ قبلا دوست شما آقای اصغری بودن که رفتن کانادا

بله ایشون به همراه همسرشون رفتن.
چند تایی دکتر هستند ولی پیشنهاد دیگری بهتون میکنم.
برید کلینیک هلال احمر. برید پیش دکتر ظهیری. ایشون از دوستان خوب من هستند و رییس کلینیک. البته خودشون چشم پزشک نیستند ولی یک دکتر خوب بهتون معرفی میکنن. بگید از دویتان من هستید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام جناب یاسینی،

شما آقای دکتر مجید خلیلی رو میشناسید و با کارشون آشنا هستید؟

توی بیمارستان ارتش یکی از دوستان من رو عمل فیکو کردن، این بنده خدا بعد از 5 روز هنوز دید نداره و فقط نور رو می بینه... اینکه بیمار بعد از عمل ورم قرنیه و التهاب داشته باشه خب طبیعیه ولی بعد از 5 روز با اینکه دو بار ویزیت شدن و داروهاشون رو عوض کردن، فقط نور رو ببینه یه کم برام عجیبه... میشه بفرمایید ایشون جزو پزشکان روتین به حساب میان؟ یا استاد هستند؟ یا همین الآن به این دوستم بگم که نزد پزشک دیگه ای بره؟

یک دنیا سپاس. :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی،

شما آقای دکتر مجید خلیلی رو میشناسید و با کارشون آشنا هستید؟

توی بیمارستان ارتش یکی از دوستان من رو عمل فیکو کردن، این بنده خدا بعد از 5 روز هنوز دید نداره و فقط نور رو می بینه... اینکه بیمار بعد از عمل ورم قرنیه و التهاب داشته باشه خب طبیعیه ولی بعد از 5 روز با اینکه دو بار ویزیت شدن و داروهاشون رو عوض کردن، فقط نور رو ببینه یه کم برام عجیبه... میشه بفرمایید ایشون جزو پزشکان روتین به حساب میان؟ یا استاد هستند؟ یا همین الآن به این دوستم بگم که نزد پزشک دیگه ای بره؟

یک دنیا سپاس. :)

منظورتون دکتر خلیلی تو بیمارستان چمرانه. همونی که مطبش خو خیابان دولته؟
کارش بد نیست. استاد نیست ولی حداقل 7 سالیه تو چمرانه.
در ضمن چمران خیلی مجهزه ولی خوب دستگاهاش کمی قدیمیه.
اینکه هنوز التهاب داره کمی نگران کننده است اگر دکتر نزدیک هست یه مشورتی بکنه.
عملش چی بوده که هنوز نور رو میبینه. عمل پوستریور داشته. اخه خلیلی که انتریوره؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
منظورتون دکتر خلیلی تو بیمارستان چمرانه. همونی که مطبش خو خیابان دولته؟
کارش بد نیست. استاد نیست ولی حداقل 7 سالیه تو چمرانه.
در ضمن چمران خیلی مجهزه ولی خوب دستگاهاش کمی قدیمیه.
اینکه هنوز التهاب داره کمی نگران کننده است اگر دکتر نزدیک هست یه مشورتی بکنه.
عملش چی بوده که هنوز نور رو میبینه. عمل پوستریور داشته. اخه خلیلی که انتریوره؟

سلام

ممنون از پاسختون جناب یاسینی،

بله مطبشون گویا خیابان دولت هست...

شرمنده من اشتباه کردم چون میگفت چمران رفتم برای ویزیت منم فکر کردم اونجا عمل کرده... چند دقیقه پیش تلفنی ازش پرسیدم، گفت کلینیک خصوصی ونک عمل کرده... حالا خود کلینیک ونک یا کلینیکهای اطرافش رو نمیدونم... ماشالا کلی کلینیک تخصصی چشم پزشکی در محدوده میدان ونک هست! :D

نوع عمل، آب مروارید ساده بوده... یعنی عدسی برداشته شده و لنز داخل چشمی کار گذاشته شده... الآن با اینکه 5 روز از عمل گذشته ولی اصلاً دید نداره و میگه فقط نور رو حس میکنه!!

گفت لنزش رو 500 هزار تومان خریده... توی این گرونی فکر کنم آشغالترین لنز رو هم استفاده کرده!

دو بار در این 5 روز ویزیت توسط خود جراح ویزیت شده و جراح گفته که انشاالله درست میشه! :eek: کامبیز میرفلاح در کرج تایید میشه؟ البته خیلی انسان ماهیه هم از نظر اخلاق و هم از نظر دانش، ولی از نظر حرفه ای می خوام ببینم شما تاییدش میکنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

ممنون از پاسختون جناب یاسینی،

بله مطبشون گویا خیابان دولت هست...

شرمنده من اشتباه کردم چون میگفت چمران رفتم برای ویزیت منم فکر کردم اونجا عمل کرده... چند دقیقه پیش تلفنی ازش پرسیدم، گفت کلینیک خصوصی ونک عمل کرده... حالا خود کلینیک ونک یا کلینیکهای اطرافش رو نمیدونم... ماشالا کلی کلینیک تخصصی چشم پزشکی در محدوده میدان ونک هست! :D

نوع عمل، آب مروارید ساده بوده... یعنی عدسی برداشته شده و لنز داخل چشمی کار گذاشته شده... الآن با اینکه 5 روز از عمل گذشته ولی اصلاً دید نداره و میگه فقط نور رو حس میکنه!!

گفت لنزش رو 500 هزار تومان خریده... توی این گرونی فکر کنم آشغالترین لنز رو هم استفاده کرده!

دو بار در این 5 روز ویزیت توسط خود جراح ویزیت شده و جراح گفته که انشاالله درست میشه! :eek: کامبیز میرفلاح در کرج تایید میشه؟ البته خیلی انسان ماهیه هم از نظر اخلاق و هم از نظر دانش، ولی از نظر حرفه ای می خوام ببینم شما تاییدش میکنید؟

کلینیک مرکزی تو ونک عمل شده. دکتر خلیلی اونجا عمل میکنه.
لتزش هم فکر کنم hoya باشه. فقط اون الان 500 تومنه که لنز خوبیه.
ولی شدیدا توصیه میکنم ببریدش پیش دکتر. تا الان باید دید کامل داشته باشه.
فکر نکنم دکتر میرفلاح قبولتون کنه. معمولا کار همکارای دیگه رو چک نمیکنن. بهش نگید قضیه چیه وقت بگیرید بعد برید پیشش.
ببریدش پیش دکتر کرامتی. اسم منو ببرید فکر کنم گیر نده. اونم ادم خوبیه. تا مدتی قبل که من میشناختمش اصلا پولکی نبود. کارش رو هم خودم چون دیدم تایید میکنم.
حتما مدل لنزش رو بپرسی می خوام بدونم چه لنزی رو 500 می فروشن.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام جناب یاسینی
من چطور می تونم اثبات کنم تنبلی شدید چشم دارم ، چون دستگاه شماره چشم من رو 2.75 نشون می ده
دکتر تایید کرده ولی **** وظیفه قبول نمی کنه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
کلینیک مرکزی تو ونک عمل شده. دکتر خلیلی اونجا عمل میکنه.
لتزش هم فکر کنم hoya باشه. فقط اون الان 500 تومنه که لنز خوبیه.
ولی شدیدا توصیه میکنم ببریدش پیش دکتر. تا الان باید دید کامل داشته باشه.
فکر نکنم دکتر میرفلاح قبولتون کنه. معمولا کار همکارای دیگه رو چک نمیکنن. بهش نگید قضیه چیه وقت بگیرید بعد برید پیشش.
ببریدش پیش دکتر کرامتی. اسم منو ببرید فکر کنم گیر نده. اونم ادم خوبیه. تا مدتی قبل که من میشناختمش اصلا پولکی نبود. کارش رو هم خودم چون دیدم تایید میکنم.
حتما مدل لنزش رو بپرسی می خوام بدونم چه لنزی رو 500 می فروشن.

تشکر، اگه مرکزی باشه که میرفلاح هم اونجا عمل میکنه... زیر آب همکارش رو نمیزنه! :blush:

متاسفانه کرامتی رو نمیشناسم... ولی میرفلاح از بر و بچزه! :D قبول میکنه... یعنی امیدوارم که بکنه! کاملاً صحیح می فرمایید هیچ جراحی کار نصفه و نیمه جراح دیگه رو قبول نمیکنه!

فاکتور لنزش رو میگیرم و مدلش رو اطلاع میدم خدمتتون...

بازم ممنون، خیلی لطف کردید. :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
من چطور می تونم اثبات کنم تنبلی شدید چشم دارم ، چون دستگاه شماره چشم من رو 2.75 نشون می ده
دکتر تایید کرده ولی **** وظیفه قبول نمی کنه

شماره چشمت برای تنبلی شدید خیلی پایینه. تنبلی معمولا شماره بالای 4 و 5 رو داره. ولی اصلا از روی شماره نمیشه گفت. معمولا شماره چشم افراد تنبل چشم مثبت میشه یعنی بر خلاف عموم مردم.
تنبلی رو خیلی راحت می تونن تشخیص بدن ولی خیلی روش وقت نمی ذارن. به نظر از یک دکتر معتمو برو تاییدیه بگیر. مثلا دکتر یادگاری که مطبش تو رسالته. پزشک معتمد ارتشه و نظرش رو معمولا قبول می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تشکر، اگه مرکزی باشه که میرفلاح هم اونجا عمل میکنه... زیر آب همکارش رو نمیزنه! :blush:

متاسفانه کرامتی رو نمیشناسم... ولی میرفلاح از بر و بچزه! :D قبول میکنه... یعنی امیدوارم که بکنه! کاملاً صحیح می فرمایید هیچ جراحی کار نصفه و نیمه جراح دیگه رو قبول نمیکنه!

فاکتور لنزش رو میگیرم و مدلش رو اطلاع میدم خدمتتون...

بازم ممنون، خیلی لطف کردید. :)

کرامتی دکتر خیلی خوبیه. آدم خوبی هم هست. مطبش اگر هنوز همونچا باشه تو چهار راه طالقانی (4راه سابق!)
اما یادت باشه حتما از فاکتور خریدش یک عکس بگیر بده به من.

بالا