من هم با حرف دوستمون تقریبا موافقم. درسته که نور مرکز خوبیه اما اصلا پزشکاش رسیدگی نمیکنن و اون طور که باید برای بیمار وقت بذارن نیست، ما برای چشم پدرم رفتیم نور (فک کنم دکتر حیدریان) واقعا انگار با ما دعوا دارن، درسته که سرشون شلوغه اما من که دارم پول میدم، رسیدگی میخوام و انتظار دارم به سوالام به درستی پاسخ داده بشه. دقیقا همین طور که این خانم فرمودن، دکتر حیدریان(عذر میخوام، اما اگه بشه اسمشون رو دکتر گذاشت) فقط از حالت و تورفتگی چشم پدرم ایراد گرفت و بدون هیچ توضیحی گفت وقت عمل بذارم؟!!! واقعا باعث تاسف هست، امیدوارم که رو به بهبود بره.
نور سابقا اینطور نیود. شخصا اگر دکتر هاشمی رو ببینیم باهاش کمی صحبت می کنم. البته دکتر هاشمی آدم بسیار بزرگیه که نمیشه خیلی راحت گیرش آورد و حتی اگر ببینیمش هم شاید خیلی به نظر من توجه نکنه ولی به نظر من مشکلاتی که هست بیشتر به دلیل شلوغ بودن نوره. از بس مردم برای عمل مراجعه می کنن نمی تونن به همه درست جواب بدن.
نور مرکز بسیار مجهزیه و حیفه که اینطور بیماران ازش ناراحت باشند.
من واقعا هر دو تا دکتر هاشمی رو چه حسن رییس نور و چه مسیح رییس مرکزی رو دوست دارم. هر دو آدم بسیار آدم های خوبی هستند و هر دو مدیریت بسیار دقیقی دارند.
امیدوارم هر دو موفق باشند.