• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر علی پور میشناسید؟خوبه؟
مثه اینکه در فارابی هس.
دقیق نمیدونم.

بیخیال شو سرکار خانم.
دکتر های معروفی هستند که میتونید پیششون عمل کنید.
یه نکته رو بگید ایا میتونید 4 میلیون هزینه کنید یا خیر.
اگر نه بیخیال فمتو بشید. فمتو درسته که روش خوبیه ولی نه برای چشم های معمولی مثل چشم شما.
برای شما فمتو و لازو پی ار کی فرقی نداره.
بگید کدوم سمت تهرانید یک دکتر خوب بهتون معرفی بکنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
پی ار کی و لازیک با هم فرق دارن؟؟؟یا یکیه؟

من چشام 2 و 0.5 استیگمات
و بنا به گفتتون

ولی بدونید در نتیجه عمل فمتو پی ارکی و لازک تقریبا شبیه هم هستند.

نتیجه یکیه.

عکس قرنیم اعدادش همش بین 400 تا 410 بود

یعنی خیلی نازکه؟
کدوم عمل ها میشه روش انجام داد(فمتو؟ لاریک؟ پی ار کی؟) و کدوم بهتر جواب میده؟

صخامت برای لازک و پی ار کی هم مناسبه.
این دو عمل شبیه هم هستند و فرقشون به دستگاههی که در مرکز قرار داره بر میگرده.

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صخامت برای لازک و پی ار کی هم مناسبه.
این دو عمل شبیه هم هستند و فرقشون به دستگاههی که در مرکز قرار داره بر میگرده.

1-نه 4 میلیون نمیتونم.
2-یعنی ضخامتم واسه فمتو مناسب نیس؟ (فقط میخوام بدونم همین)
سمت خ مدنی ام. شرق تهران.
سمت نواب و میدون جمهوری هم میتونم برم. غرب تهران. هر دو سمت واسم راحته.

ممنون

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
نور مرکز بسیار دقیقیه این اتفاق رو لطفا بست ندید و سخت نگیرید چون خیلی سرشون شلوغ شده اینطوری شده. مطمئنم دکتر هاشمی به زودی اونجا رو سر و سامان میده.

چرا یکبار نمی رید پیش دکتر خانلری برای مشورت.

من هم با حرف دوستمون تقریبا موافقم. درسته که نور مرکز خوبیه اما اصلا پزشکاش رسیدگی نمیکنن و اون طور که باید برای بیمار وقت بذارن نیست، ما برای چشم پدرم رفتیم نور (فک کنم دکتر حیدریان) واقعا انگار با ما دعوا دارن، درسته که سرشون شلوغه اما من که دارم پول میدم، رسیدگی میخوام و انتظار دارم به سوالام به درستی پاسخ داده بشه. دقیقا همین طور که این خانم فرمودن، دکتر حیدریان(عذر میخوام، اما اگه بشه اسمشون رو دکتر گذاشت) فقط از حالت و تورفتگی چشم پدرم ایراد گرفت و بدون هیچ توضیحی گفت وقت عمل بذارم؟!!! واقعا باعث تاسف هست، امیدوارم که رو به بهبود بره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
1-نه 4 میلیون نمیتونم.
2-یعنی ضخامتم واسه فمتو مناسب نیس؟ (فقط میخوام بدونم همین)
سمت خ مدنی ام. شرق تهران.
سمت نواب و میدون جمهوری هم میتونم برم. غرب تهران. هر دو سمت واسم راحته.

ممنون

فمتو نسبت به لازک و پی آر کی ضخامت کمتری نیاز داره برای همین برای شماره های بالا و آستیگمات بالا بیشتر استفاده میشه.

شما بک کاری بکن. یک سر برو هلال احمر تو خیابان چشنواره بعد از فلکه دوم. با دکتر رحتمی یا دکتر نیکخو اگر هنوز اونجا بودن وقت بگیر می تونی تلفنی سوال کنی چه روزهایی هستند بعد بری همون روز ویزیتت می کنن.
ببن قیمت هلال احمر چنده. معمولا قیمت هاش خیلی از مراکز دیگه پایین تره در ضمن اینکه دستگاه آلگرتو دارن که دستگاه بسیار بسیار پیشرفته ایه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من هم با حرف دوستمون تقریبا موافقم. درسته که نور مرکز خوبیه اما اصلا پزشکاش رسیدگی نمیکنن و اون طور که باید برای بیمار وقت بذارن نیست، ما برای چشم پدرم رفتیم نور (فک کنم دکتر حیدریان) واقعا انگار با ما دعوا دارن، درسته که سرشون شلوغه اما من که دارم پول میدم، رسیدگی میخوام و انتظار دارم به سوالام به درستی پاسخ داده بشه. دقیقا همین طور که این خانم فرمودن، دکتر حیدریان(عذر میخوام، اما اگه بشه اسمشون رو دکتر گذاشت) فقط از حالت و تورفتگی چشم پدرم ایراد گرفت و بدون هیچ توضیحی گفت وقت عمل بذارم؟!!! واقعا باعث تاسف هست، امیدوارم که رو به بهبود بره.

نور سابقا اینطور نیود. شخصا اگر دکتر هاشمی رو ببینیم باهاش کمی صحبت می کنم. البته دکتر هاشمی آدم بسیار بزرگیه که نمیشه خیلی راحت گیرش آورد و حتی اگر ببینیمش هم شاید خیلی به نظر من توجه نکنه ولی به نظر من مشکلاتی که هست بیشتر به دلیل شلوغ بودن نوره. از بس مردم برای عمل مراجعه می کنن نمی تونن به همه درست جواب بدن.
نور مرکز بسیار مجهزیه و حیفه که اینطور بیماران ازش ناراحت باشند.
من واقعا هر دو تا دکتر هاشمی رو چه حسن رییس نور و چه مسیح رییس مرکزی رو دوست دارم. هر دو آدم بسیار آدم های خوبی هستند و هر دو مدیریت بسیار دقیقی دارند.
امیدوارم هر دو موفق باشند.

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فمتو نسبت به لازک و پی آر کی ضخامت کمتری نیاز داره برای همین برای شماره های بالا و آستیگمات بالا بیشتر استفاده میشه.

شما بک کاری بکن. یک سر برو هلال احمر تو خیابان چشنواره بعد از فلکه دوم. با دکتر رحتمی یا دکتر نیکخو اگر هنوز اونجا بودن وقت بگیر می تونی تلفنی سوال کنی چه روزهایی هستند بعد بری همون روز ویزیتت می کنن.
ببن قیمت هلال احمر چنده. معمولا قیمت هاش خیلی از مراکز دیگه پایین تره در ضمن اینکه دستگاه آلگرتو دارن که دستگاه بسیار بسیار پیشرفته ایه.

چشم بعد از تعطیلات پیگیری میکنم هلال احمرو. مرسی از جواب.
ینی فمتو واسه قرنیه نازک مناسبه.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
عرض سلام خدمت آقای یاسینی و بقیه دوستان. بنده 4 شنبه هفته پیش به لطف خدا عمل prk توسط دکتر میرآفتاب در کلینیک نور انحام دادم.
به دلیل اینکه آزمایش های قبل عمل مربوط به 3،4 ماه پیش میشد حتما خواستن قبل از عمل یکبار اپتومتری بشم که خیالشون راحت بشه تغییر شماره چشم نداشته باشم و خدا رو شکر مشکلی از این بابت نبود.

روز چهارشنبه صبح عمل بود. اسمم خونده شد و رفتم داخل. لباس مخصوص، کلاه و رو کفشی پام کردن و نشستم رو مبل تا نوبتم بشه و برم تو اتاق زیر دستگاه. اونجا که بودیم قطره بی حسی ریختن. خیلی خوب و کامل پرستار نسبت به استفاده از دارو ها بعد از عمل و بقیه چیز ها توضیح داد. نوبت بنده شد و رفتم داخل اتاق و یکبار دیگه قطره رو جفت چشمهام چکانده شد و درفاصله چند دقیقه بعد عمل بنده شروع شد. از نقطه خوابیدن زیر دستگاه تا اتمام عمل شاید حدودا 10 دقیقه شد. قبلش استرس داشتم ولی واقعا ارزش اون همه استرس رو نداره. شما هیچی از عمل نمیفهمید. هیچ دردی . فقط میتونید ببینید چه کار هایی دارن میکنن. بعد از اتمام عمل وقتی از تخت بلند شدم همه واضح و روشن دیدم. خیلی لحظه خوبی بود. اما به فاصله چند دقیقه بعد حساسیت به نور و تاری واسم ایجاد شد. نشستم رو مبل دوباره و پرستار یک پاکت آبمیوه و یک قرص واسه کاهش درد بعد از عمل بهم داد و بعد از این هم از اتاق عمل رفتم بیرو.
تا خونه رسیدم دردی نداشتم ولی سوزش 2 تا چشم و اشک ریزش فراوان بود که بعد از 3 ساعت خوابیدن و بیدار شدن همه چی رفع شد. این تازه اول کار بود. قطره ها رو هم که مرتب باید ریخت.

روز پنجشنبه صبح وقت ویزیت با دکتر داشتم، ویزیت انجام شد و از عمل راضی بود. یکسری چیز ها بود بهم گفت و گفت به دلیل جوش خوردن زخم و ترمیم لایه اپی تلیوم از امشب سوزش ها بیشتر و حساسیت به نور شدید میشه. دقیقا از بعد از ظهر این علایم پیدا شد.

بدترین روز های من پنجشنبه شب و کل جمعه بود. حساسیت به نور + سوزش البته نه به حدی که به خودتون بپیچید!!!

روز شنبه آروم تر شدم و دوباره رفتم پیش دکتر. حساسیت به نور دیگه نداشتم. دو تا لنز پانسمان رو از روی چشمم به ارامی ورداشت و انگار چشمم یک نفس کشید. ولی از شانس بد من چشم چپ بنده هنوز زحم قرنیه به طور کامل خوب نشده بود و وقتی پلک میزدم و لکم میخورد به قرنیه میسوخت و دوباره به تشخیص دکتر یک لنز پانسمان دیگه گذاشت تا فردا یعنی دوشنبه برای برداشتنش مراجعه کنم...

الان دارم با کامپیوتر کار میکنم. بنا به سوال از دکتر گفت موردی نداره ولی طولانی مدت نباشه.

الان فقط تاری دید دارم و تا میتونم بگم بعد از 5 روز تا 70 درصد به نور حساسیت ندارم دیگه.
عمل آسونی بود. نهایت 2 روز سختی داره. ولی به جاش ارزش داره.

از پرسنل کلینیک نور و همچنین دکتر میرآفتاب بسیار راضی هستم... همچنین هیچوقت کمک ها و راهنمایی های اقای یاسینی رو فراموش نمیکنم.
این نکته رو هم بگم دوستان بهتره قبل از عمل خودتون حیلی تحقیق کنید و جواب سوالات رو از اینترنت و سایر دوستان به دست بیارید. این چیز ها به نظرم دیگه روتین شده.

امیدوارم سایر دوستان هم در صورت عمل نتیجه مثبت داشته باشن بدون هیچگونه مشکلی.
با تشکر فراوان.

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی
امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید
یه دکتر خوب میخوام برای عمل prk بهم معرفی کنید؟
اسم چنتا دکترو تو نوشته هاتون دیدم اگه خودتون بخواید عمل کنید کدوم رو انتخاب میکنید و به چه دلیلی؟(آخه گاهی اوقات باید در انتخاب بنا به مشکلات شخصی و مشغله زیاد به در دسترس بودن و نوبت دهی راحت تر و ... پزشک هم دقت کنیم )
مرسی از وقتی که میذارید

hoooda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
وقت شما بخیر
از بین دکتر های کلینیک بصیر کدام رو برای لازک یا PRK پیشنهاد میدید
بهترین کدومه؟
ممنون

setareh26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام ..اقای یاسینی از پاسخ گویی تون و وقتی که میگذارید بی نهایت ممنون ...براتون ارزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم ... بازهم ممنون ...

behzad.dope boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام ممنون ازوقتی که میذارید.من نمره جفت چشام 1/5 نزذیک بینه.2ساله ثابت شده و میخوام لیزیک کنم.چون تو اتاق عمل کار میکنم عملای فیکو و اکسترا رو دیدمو میدونم به تبحر جراح بستگی داره.دیروز با اکثر کلینیکای معروف تماس گرفتم.2 تومان به بالا بود هزینشون.بجز هلال که 1400 بود.با چشم پزشکمون صحبت کردم میگفت اصلا دکترت مهم نی!!!چون تقریبا اکثر کارارو مهندس پزشکی انجام میده.آره؟خودم عمل لیزیکو از نزدیک ندیدم.حالا به نظرت چیکار کنم برم هلها احمر؟من شهرستانم.بازم ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عرض سلام خدمت آقای یاسینی و بقیه دوستان. بنده 4 شنبه هفته پیش به لطف خدا عمل prk توسط دکتر میرآفتاب در کلینیک نور انحام دادم.
به دلیل اینکه آزمایش های قبل عمل مربوط به 3،4 ماه پیش میشد حتما خواستن قبل از عمل یکبار اپتومتری بشم که خیالشون راحت بشه تغییر شماره چشم نداشته باشم و خدا رو شکر مشکلی از این بابت نبود.

روز چهارشنبه صبح عمل بود. اسمم خونده شد و رفتم داخل. لباس مخصوص، کلاه و رو کفشی پام کردن و نشستم رو مبل تا نوبتم بشه و برم تو اتاق زیر دستگاه. اونجا که بودیم قطره بی حسی ریختن. خیلی خوب و کامل پرستار نسبت به استفاده از دارو ها بعد از عمل و بقیه چیز ها توضیح داد. نوبت بنده شد و رفتم داخل اتاق و یکبار دیگه قطره رو جفت چشمهام چکانده شد و درفاصله چند دقیقه بعد عمل بنده شروع شد. از نقطه خوابیدن زیر دستگاه تا اتمام عمل شاید حدودا 10 دقیقه شد. قبلش استرس داشتم ولی واقعا ارزش اون همه استرس رو نداره. شما هیچی از عمل نمیفهمید. هیچ دردی . فقط میتونید ببینید چه کار هایی دارن میکنن. بعد از اتمام عمل وقتی از تخت بلند شدم همه واضح و روشن دیدم. خیلی لحظه خوبی بود. اما به فاصله چند دقیقه بعد حساسیت به نور و تاری واسم ایجاد شد. نشستم رو مبل دوباره و پرستار یک پاکت آبمیوه و یک قرص واسه کاهش درد بعد از عمل بهم داد و بعد از این هم از اتاق عمل رفتم بیرو.
تا خونه رسیدم دردی نداشتم ولی سوزش 2 تا چشم و اشک ریزش فراوان بود که بعد از 3 ساعت خوابیدن و بیدار شدن همه چی رفع شد. این تازه اول کار بود. قطره ها رو هم که مرتب باید ریخت.

روز پنجشنبه صبح وقت ویزیت با دکتر داشتم، ویزیت انجام شد و از عمل راضی بود. یکسری چیز ها بود بهم گفت و گفت به دلیل جوش خوردن زخم و ترمیم لایه اپی تلیوم از امشب سوزش ها بیشتر و حساسیت به نور شدید میشه. دقیقا از بعد از ظهر این علایم پیدا شد.

بدترین روز های من پنجشنبه شب و کل جمعه بود. حساسیت به نور + سوزش البته نه به حدی که به خودتون بپیچید!!!

روز شنبه آروم تر شدم و دوباره رفتم پیش دکتر. حساسیت به نور دیگه نداشتم. دو تا لنز پانسمان رو از روی چشمم به ارامی ورداشت و انگار چشمم یک نفس کشید. ولی از شانس بد من چشم چپ بنده هنوز زحم قرنیه به طور کامل خوب نشده بود و وقتی پلک میزدم و لکم میخورد به قرنیه میسوخت و دوباره به تشخیص دکتر یک لنز پانسمان دیگه گذاشت تا فردا یعنی دوشنبه برای برداشتنش مراجعه کنم...

الان دارم با کامپیوتر کار میکنم. بنا به سوال از دکتر گفت موردی نداره ولی طولانی مدت نباشه.

الان فقط تاری دید دارم و تا میتونم بگم بعد از 5 روز تا 70 درصد به نور حساسیت ندارم دیگه.
عمل آسونی بود. نهایت 2 روز سختی داره. ولی به جاش ارزش داره.

از پرسنل کلینیک نور و همچنین دکتر میرآفتاب بسیار راضی هستم... همچنین هیچوقت کمک ها و راهنمایی های اقای یاسینی رو فراموش نمیکنم.
این نکته رو هم بگم دوستان بهتره قبل از عمل خودتون حیلی تحقیق کنید و جواب سوالات رو از اینترنت و سایر دوستان به دست بیارید. این چیز ها به نظرم دیگه روتین شده.

امیدوارم سایر دوستان هم در صورت عمل نتیجه مثبت داشته باشن بدون هیچگونه مشکلی.
با تشکر فراوان.

تبریک می گم.
امیدوارم همیشه سلامت باشید وتشکر از بابت تقسیم تجریبایتتون با دیگران

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید
یه دکتر خوب میخوام برای عمل prk بهم معرفی کنید؟
اسم چنتا دکترو تو نوشته هاتون دیدم اگه خودتون بخواید عمل کنید کدوم رو انتخاب میکنید و به چه دلیلی؟(آخه گاهی اوقات باید در انتخاب بنا به مشکلات شخصی و مشغله زیاد به در دسترس بودن و نوبت دهی راحت تر و ... پزشک هم دقت کنیم )
مرسی از وقتی که میذارید

اگر فقط PRK براتون مهمه برید نور پیش دکتر میرآفتاب.
اما من خودم دکتر خانلری رو توصیه می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
وقت شما بخیر
از بین دکتر های کلینیک بصیر کدام رو برای لازک یا PRK پیشنهاد میدید
بهترین کدومه؟
ممنون

در بصیر دکتر های خوبی هستند. به عنوان مثال دکتر رمضان زاده عالی هستند. خیلی آدم خوبیه و کارش هم عالیه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ..اقای یاسینی از پاسخ گویی تون و وقتی که میگذارید بی نهایت ممنون ...براتون ارزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم ... بازهم ممنون ...

خواهش می کنم فقط دلم می خواد در ازای کمکی دیگران به من کردند و اطلاعاتی رو در اختیارم گذاشتند منم هم اطلاعاتم رو با دیگران تقسیم کنم. به امید روزیکه همین رویه در جامعه باب بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ممنون ازوقتی که میذارید.من نمره جفت چشام 1/5 نزذیک بینه.2ساله ثابت شده و میخوام لیزیک کنم.چون تو اتاق عمل کار میکنم عملای فیکو و اکسترا رو دیدمو میدونم به تبحر جراح بستگی داره.دیروز با اکثر کلینیکای معروف تماس گرفتم.2 تومان به بالا بود هزینشون.بجز هلال که 1400 بود.با چشم پزشکمون صحبت کردم میگفت اصلا دکترت مهم نی!!!چون تقریبا اکثر کارارو مهندس پزشکی انجام میده.آره؟خودم عمل لیزیکو از نزدیک ندیدم.حالا به نظرت چیکار کنم برم هلها احمر؟من شهرستانم.بازم ممنون

به نظر من دکنر مهمه ولی دستگاه مهمتره. هلال رو شدیدا توصیه می کنم برای اینکه هم دستگاه فوق العاده قوی داره و هم قیمتش خیلی خوبه.
در هلال احمر دکتر های زیادی هستند ولی به نظر من بهترین هاشون دکتر نیکخو و رحمتی هستند.

Last edited:

saeis.sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی من حدود 8 ماه پیش عمل لازک رو تو بیمارستان بینا تو شرق تهران انجام دادم بعد عمل من مشکل خشکی چشم گرفتم وحتی وقتی چشمام بستست بادستم رو پلک فشار میدم هم درد میاد هم اینکه احساس یه ساعیدن زیر پلک رو دارم آیا این علایم طبیعیه یا علت خاصی داره مرسی از راهنماییتون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی من حدود 8 ماه پیش عمل لازک رو تو بیمارستان بینا تو شرق تهران انجام دادم بعد عمل من مشکل خشکی چشم گرفتم وحتی وقتی چشمام بستست بادستم رو پلک فشار میدم هم درد میاد هم اینکه احساس یه ساعیدن زیر پلک رو دارم آیا این علایم طبیعیه یا علت خاصی داره مرسی از راهنماییتون

خشکی چشم یکی از مواردی است که بعد از عمل اتفاق می افته و مدت طولانی طول میکشه تا خوب بشه.
ایا از اشک مصنوعی استفاده مبکنید؟

بالا