• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
ممنون . عمل فیکو همون آب مرواریده؟
ما هیچ بیمه ای نیستیم. اما خوب اگه کاشان عمل کنیم چون آشنا دکتر شاعری هستیم احتمالا با هزینه خیلی کمی عمل انجام میشه(به قیمت بیمه)، حالا با این شرایط به نظر شما بیمارستان صدر و دکتر خیابانی یا بیمارستان متینی و دکتر شاعری؟؟
این لنز رو خودمون باید تهیه کنیم یا بیمارستان میذاره؟ کاشان هم این مدل لنز رو دارن؟ نمیشه خودمون لنز رو تهیه کنیم(مثلا به ی آشنا بگیم برامون بگیرن و بفرستن) و بعد بعد به دکتر لنز رو بدیم؟
البته فک کنم این جوری احتمال اینکه لنز قلابی باشه زیاده!

به منم جواب بدید، غیر از سوالای بالا که منتظر جوابشون، دکتر برادران چطورن؟ دوستم خیلی تعریف میکرد

Peyman_NP

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من نه ماه پیش دو چشمامو به خاطر قوز قرنیه عمل uvx پیش دکتر امان زاده انجام دادن . چشم راستم قوز قرنیه بیشتری داشت .الان بعد نه ماه چشم راست دیدش 8.5 از ده شده که با عینک هم بهتر نشد .اما چشم چپم که قوز قرنیش کمتر بود الان 3 از ده هست و تاری دید دارم و با عینک موقع اپتومتری 7 از ده میشه . دکتر گفت تاری دیدت خوب میشه . ماشااله اقای امان زاده اصلا وقت نمیزاره . در ضمن اینسری که یه ماه پیش رفتم پیشش بدون توپوگرافی چشم و با دست زدن به چشمام و اپتومتری گفت قوز قرنیت متوقف شده . به نظر شما تاری دید چشم چپم خوب میشه ؟لطف میکنید ادرس یه دکتر خوب رو بگید برای ویزیت برم پیشش تا حوصله داشته باشه درست درمون بگه وضعیت چشمم چجوریه ؟ در ضمن برای تمدید گواهینامه من چکا میتونم بکنم ؟ ممنون از شما آقای یاسینی .

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام. آقای یاسینی پس فردا صبح با اقای دکتر میر آفتاب عمل لازک دارم ...
یکم استرس دارم. هم به خاطر خود عمل و نتیجش هم روز هایی که پس از عمل و با تار بینی چند هفته اول مواجه هستم. انشالا امیدوارم خوب بگذره. حتما بعد از عمل چند روزی بگذره بتونم میام تجربم رو در اختیار سایر بچه ها میگذارم. از شما هم به خاطر اینکه این مدت خیلی راهنماییم کردین و کمک زیادی بهم کردید ممنون هستم و امیدوارم تو زندگیتون هم سلامتی فراوان داشته باشید هم موفقیت های پی در پی ...

باز هم متشکر و با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
امروز زنگ زدم وقت گرفتم واسه دکتر هاشمی--که معاینه شم.
(کلا گفتم برم ازمایشو بدم ببینم اصلا میشه عمل کرد؟ -----و یه اطلاعاتی دستم بیاد ببینم چکار باید کنم)

منشی واسه 9 خرداد وقت داد و گفته یکی از پزشکای تیم دکتر هاشمی بنام دکتر زعفرانی معاینه میکنه.

گفت 150 ت بیار واسه ازمایشات.(فک میکردم هزینش 100ت هس)

1- نرخش همینه؟؟؟؟همه جا 150 ت میگیرن؟؟؟؟

2- شما اقای دکتر زعفرانی میشناسی؟

3- ایا همه معاینات با دستگاه انجام میشه یا خود دکتر (زعفرانی )هم(یه سری ) معاینه میکنه؟

4- بنظرتون تا شهریور که بخوام عمل کنم بازم گرون تر میشه قیمت عمل؟

بنظرنون بهتر نیس روز معاینمو عوض کنم با یه دکتر دیگه از تیم معاینه شم.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بازم سلام و خسته نباشید ....من بیمه خدمات درمانی
هستم...و بیمه تکمیلی هم ندارم ....و حالا که فهمیدم تو فارابی انترن ها عمل میکنن واقعا موندم چی کار کنم ......

نگران نباشید. برای عمل برید به کلینیک هلال احمر تو فلکه دوم تهران پارس. برید پیش دکتر رحمتی سلام من رو هم برسونید.
اونجا بیمتون رو قبول می کنن.
در ضمن مرکز بسیار مجهزه و پزشکان شما رو عمل می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
به منم جواب بدید، غیر از سوالای بالا که منتظر جوابشون، دکتر برادران چطورن؟ دوستم خیلی تعریف میکرد

والا قیمت لنز ها در اروپا از ایران بیشتره (به دلیل اینکه ایران چهان سوم محسوب میشه) مثلا لنز آلکان حدود 250 دلار در اروپا در میاد در حالیکه در ایران حدود 270 فروخته میشه (با ارز دولتی) پس به نظرم خرید در ایران بهتره. نگران نباشید فکر می کنم پیدا بشه.
دکترشاعری دکتر خیلی خوبیه اگر آشنا هم هست همون رو انتخاب کنید.

دکتر برادران خیلی خوبه ولی اگر قراره تهران عمل کنید برید پیش همون دکتر خیابانی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من نه ماه پیش دو چشمامو به خاطر قوز قرنیه عمل uvx پیش دکتر امان زاده انجام دادن . چشم راستم قوز قرنیه بیشتری داشت .الان بعد نه ماه چشم راست دیدش 8.5 از ده شده که با عینک هم بهتر نشد .اما چشم چپم که قوز قرنیش کمتر بود الان 3 از ده هست و تاری دید دارم و با عینک موقع اپتومتری 7 از ده میشه . دکتر گفت تاری دیدت خوب میشه . ماشااله اقای امان زاده اصلا وقت نمیزاره . در ضمن اینسری که یه ماه پیش رفتم پیشش بدون توپوگرافی چشم و با دست زدن به چشمام و اپتومتری گفت قوز قرنیت متوقف شده . به نظر شما تاری دید چشم چپم خوب میشه ؟لطف میکنید ادرس یه دکتر خوب رو بگید برای ویزیت برم پیشش تا حوصله داشته باشه درست درمون بگه وضعیت چشمم چجوریه ؟ در ضمن برای تمدید گواهینامه من چکا میتونم بکنم ؟ ممنون از شما آقای یاسینی .

البته نتیجه این عمل مدتی طولانی زمان می بره تا مشخص بشه. ولی به نظرم یک وقت از دکتر خانلری بگیرید و باهاش مشورت کنید اگر تهرانید که برید مطب اگر قزونی هستید می تونید برید مهرگان اونجا دکتر شما رو ببینه (وقت بگیرید).
کمی صبر کنید می دونم گواهینامه باید تمدید بشه ولی عجله نکنید فکر می کنم به مرور دیدتون بهتر میشه البته نظرم اینه که با خانلری مشورت کنید. راستی اگر قزوین هستید می تونید یک سر هم به دکتر قاجار بزنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. آقای یاسینی پس فردا صبح با اقای دکتر میر آفتاب عمل لازک دارم ...
یکم استرس دارم. هم به خاطر خود عمل و نتیجش هم روز هایی که پس از عمل و با تار بینی چند هفته اول مواجه هستم. انشالا امیدوارم خوب بگذره. حتما بعد از عمل چند روزی بگذره بتونم میام تجربم رو در اختیار سایر بچه ها میگذارم. از شما هم به خاطر اینکه این مدت خیلی راهنماییم کردین و کمک زیادی بهم کردید ممنون هستم و امیدوارم تو زندگیتون هم سلامتی فراوان داشته باشید هم موفقیت های پی در پی ...

باز هم متشکر و با آرزوی موفقیت برای همه دوستان.

به امید خدا نگران نباشید. عملی رو انجام می دیدی که در روز تعداد زیادی اون رو انجام می دن و در اصل جای هیچ نگرانی نیست.
ما رو هم از وضعیتتون مطلع کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان
امروز زنگ زدم وقت گرفتم واسه دکتر هاشمی--که معاینه شم.
(کلا گفتم برم ازمایشو بدم ببینم اصلا میشه عمل کرد؟ -----و یه اطلاعاتی دستم بیاد ببینم چکار باید کنم)

منشی واسه 9 خرداد وقت داد و گفته یکی از پزشکای تیم دکتر هاشمی بنام دکتر زعفرانی معاینه میکنه.

گفت 150 ت بیار واسه ازمایشات.(فک میکردم هزینش 100ت هس)

1- نرخش همینه؟؟؟؟همه جا 150 ت میگیرن؟؟؟؟

2- شما اقای دکتر زعفرانی میشناسی؟

3- ایا همه معاینات با دستگاه انجام میشه یا خود دکتر (زعفرانی )هم(یه سری ) معاینه میکنه؟

4- بنظرتون تا شهریور که بخوام عمل کنم بازم گرون تر میشه قیمت عمل؟

بنظرنون بهتر نیس روز معاینمو عوض کنم با یه دکتر دیگه از تیم معاینه شم.

نه خیلی فرقی نداره دکتر زعفرانی جوان و خوب هستند. ولی حتما تاکید کنید که خود دکتر هاشمی شما رو عمل کنند.
بله قیمت عکس قرنیه همینقدره.
تا شهریور من فکر میکنم بازم گرونتر میشه. همین عمل پارسال نزدیک 1.5 انچام میشه الان گرون شده پس تابستون هم گرونتر میشه.

باز هم می گم سیریش بشید که خود دکتر هاشمی شما رو عمل کنه.

Peyman_NP

Registered User
لایک‌ها
2
البته نتیجه این عمل مدتی طولانی زمان می بره تا مشخص بشه. ولی به نظرم یک وقت از دکتر خانلری بگیرید و باهاش مشورت کنید اگر تهرانید که برید مطب اگر قزونی هستید می تونید برید مهرگان اونجا دکتر شما رو ببینه (وقت بگیرید).
کمی صبر کنید می دونم گواهینامه باید تمدید بشه ولی عجله نکنید فکر می کنم به مرور دیدتون بهتر میشه البته نظرم اینه که با خانلری مشورت کنید. راستی اگر قزوین هستید می تونید یک سر هم به دکتر قاجار بزنید.

ممنونم از لطف و راهنمایی شما .من تهران هستم ادرس مطب و شماره تماس ایشون رو دارید ؟

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام آقای یاسینی
عمل فمتو واسه چه کسایی هست؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
عمل فمتو واسه چه کسایی هست؟

برای همه توصیه میشه ولی برای افرادی که قرنیه نازکتر دارند یا استیگمات بالا دارند تقریبا واجبه

setareh26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله در فارابی دانشجوها شما رو عمل می کنن و کلا برای یادگیری رزیدنت ها قیمت ها پایینه.
بیمتون چیه

با سلام مجدد ..من بیمه خدمات درمانی دارم و متاسفانه بیمه تکمیلی هم ندارم ..شما یه مرکز خوب با هزینه متوسط میتونین به من معرفی کنین ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام مجدد ..من بیمه خدمات درمانی دارم و متاسفانه بیمه تکمیلی هم ندارم ..شما یه مرکز خوب با هزینه متوسط میتونین به من معرفی کنین ؟

بهترین مرکز برای بیمه خدمات درمانی کلینیک هلال است. قیمت های عملش واقعا قابل مقایسه با بقیه است. فوق العاده ارزانتر و فوق العاده پیشرفته تر از خیلی از مراکز خصوصی است.

setareh26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بی نهایت از راهنماییتون ممنونم اقای یاسینی .. ایا دکتر خوبی برای عمل انحراف چشم هم اونجا میشناسین به من معرفی کنین و منو از سر در گمی نجات بدین ؟؟

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. امرو رفتم معاینه شدم پیش دکتر زعفرانی/فقط یادم رف بگم چند سالی هس به دکتر چشم مراجعه نکردم.مشکلی نیس؟؟؟؟

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسم جالب بود دسگاه شماره چشمو مثه شماره عینک نشون میداد 2.
اما به صورت عادی(دستی) شماره چشمو 1.75 احتساب کرد.
و گف شماره چشت کم شده.
والا شنیده بودم زیاد میشه. اما نشنیده بودم کم شه.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
واسم جالب بود دسگاه شماره چشمو مثه شماره عینک نشون میداد 2.
اما به صورت عادی(دستی) شماره چشمو 1.75 احتساب کرد.
و گف شماره چشت کم شده.
والا شنیده بودم زیاد میشه. اما نشنیده بودم کم شه.

چقدر پول گرفت؟

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عکس برداری کردم -ابی و سبز زیاد بود زرد هم متوسط بود 1کوچولو هم قرمز به اندازه 1 نقطه.

و همه اعداد رو 400 بود. مثلا 407 یا 406
زعفرانی گف قرنیت لبه مرز نازک پی ار کی کن
گفتم فمتو؟؟؟
گف با خود هاشمی مشورت کن.شاید بتونه عمل کنه .

بد رفنم وقت بگیرم گف پی ار کی 2200
فمتو 4 ت
من موندم
پزوندمم فعلا دستشونه تا من تصمیم بگیرم.

4ت خیلی زیاده.
نمیتونم هزینه های جانبی هم هس.تازه اصلا نمی دونم بشه فمتو عمل کرد یا ریسکش واسم بالاس.

بالا